dimarts, 14 de juny del 2022

LA GRANJA


Abans de res, vull fer una observació amb relació al documental sobre el doctor Hamer, que vaig enllaçar en el darrer escrit. Cal fixar-se que la persecució judicial a la qual fou sotmès no era resultat de les denúncies de pacients perjudicats per la mala praxi, sinó denúncies presentades pels sicaris sionistes, o sigui, els deficients mentals que es guanyen el pa en les institucions públiques i privades pel mèrit de servir els circumcidats. Simplement és això; però, lògicament, fa pensar, oi? Sobretot si tenim present que avui els metges es dediquen a les execucions programades pels circumcidats i res no els passa; només faltaria! Els jueus són l’agulla de la balança... com són la raça superior!


Entrant en l’escrit d’avui, comencem amb un minidocumental de Noticias Nom – canal que recomano -, que ens servirà per introduir totes les notícies que confegiran l’episodi de l’apocalipsi d’avui.

https://t.me/noticiasNOM/1502


Ara, vegem de manera ràpida la perversió i la maldat sionista en un seguit d’enllaços a notícies que certifiquen qui són aquests fills dels Inferns.

https://t.me/resurgente2020/36799

https://t.me/resurgente2020/36800 i https://t.me/RosselloCM/64065, això passa al feu jueu que comanda la sàtrapa criminal i psicòpata de l’Armengol, la tarada universal de les Illes Balears.

https://t.me/resurgente2020/36801

Aquesta és la moral i l’ètica dels nassos per al goyim: la depravació i la destrucció absoluta dels fonaments de la civilització. I val a dir, que l’atemptat contra el desenvolupament de la civilització és un crim de lesa humanitat, i tota l’escòria que s’hi dedica, o és separada per sempre de la comunitat, en algun zoo, o directament són alliberats del patiment de viure i se’ls envia a rebre la justícia que mai no falla.

Si això és escandalós, perquè l’atemptat és contra la innocència dels nens, vegem ara, les accions directes, el genocidi sistemàtic que executen els governs i els imbècils vestits amb bata blanca, tots protegits pels excrements amb toga, tots els quals, èticament, no crec que hagin de tenir plaça en el zoo dels monstres humans.

https://t.me/elinvestigador_org/11395, callen perquè són responsables de genocidi.

https://t.me/elinvestigador_org/11396, com ho demostren aquests protocols per a l’extermini massiu que els criminals aproven contra el sentit comú i contra la salut pública. Per això, aquesta colla de púrria analfabeta i criminal, per criminal i per analfabeta, que avui és per se un crim si es desenvolupa un càrrec públic, és necessari que sigui exterminada, per dignitat, per ètica, per justícia i perquè la seva sola existència és un insult a la llibertat i a la intel·ligència.

Aquesta va dedicada a Argimon I, el Gran, l’infanticida català. Només un, i l’única manera de pagar el teu deute és lliurant la vida, per ètica, per justícia i per sentit comú, tres virtuts que desconeixes absolutament, però que no impedeixen que la gent de bé te les pugui reclamar. No ho entendràs, et comprenc, retardat, però és el que hi ha.

https://euskalnews.tv/video/ojo-a-lo-que-comenta-el-dr-chris-shoemaker/

I no ho dubtis, que no en serà ni un, ni dos, ni tres. Prou que ho saps, oi? O per què et paguen els nassos?

Canviant el terç, però sense deixar de parlar de criminals; avui, un fet impossible d’evitar, si parles d’Estat i de Justícia.

https://t.me/resurgente2020/36831, prova concloent de la destrucció sistemàtica dels recursos del país i dels béns de la gent, la qual cosa demostra l’alta traïció de tots els polítics del país, sense una sola excepció. I com s’ha de pagar l’alta traïció i la venda del país a interessos estrangers?

Finalment, sembla que ja comencen a sortir les notícies que fa temps que anunciava:

https://t.me/resurgente2020/36838

https://t.me/resurgente2020/36843, i aquestes són les que els cagaguano colen als jueus sense adonar-se’n, que tampoc no demaneu a un cagaguano que pensi, que li esclata, literalment, el crani.


Ara, comprovem la pesta que infecta les institucions europees. Vegem què és el Femer Europeu i com viuen les rates que l’habiten, parasitant el treball i l’esforç dels ciutadans europeus que ells traeixen per a gaudir d’una vida privilegi i afavorir la destrucció d’Europa que és el propòsit del sionisme criminal.

https://t.me/RosselloCM/64075, l’autenticitat de tot plegat no la puc certificar, tanmateix, sigui així d’escandalós o menys, tots sabem que el Femer Europeu, o Femer de Soros o Prostíbul de Soros, com vulgueu, és el clavegueram més pestilent i nauseabund del planeta, on només s’hi troben anormals i paraplègics mentals, capaços de les més pèrfides de les abjeccions per tal de viure al servei dels circumcidats i contra els interessos nacionals i europeus.

D’aquests imbècils surten aquests idiotes:

https://t.me/RosselloCM/64072

I us direu: Respecte, noi, respecte! Però les coses no són així, perquè el respecte es guanya, no s’atorga perquè sí. I a l’idiota de la imatge, no puc tenir-li gens de respecte, perquè no és respectable la indigència mental, la patologia psicològica, ni la insolència d’un ignorant.

Al costat d’aquesta cosa, podeu posar en el vostre àlbum d’idiotes, la prostituta dels Rothschild, l’infame que mai ha guanyat unes eleccions, però que el terrorista número u del món, Soros, va posar al capdavant dels francesos per a destruir França, com feren els jueus i els jesuïtes anys enrere amb Napoleó. Sempre de sempre, on hi ha mal, hi trobareu un jueu asquenazita i una bagasseta jesuïta.

https://t.me/resurgente2020/36844

Que aquesta vergonya i deposició governi França, demostra el grau de sotmetiment del poble francès, perquè no hi pot haver cap objecció ètica, de justícia, ni legal, perquè el poble francès li afaiti públicament el coll, amb l’invent que – lògicament – inventaren els jueus, per més que fos el senyor Joseph Ignace Guillotin qui figuri com a inventor, ja que ell només fou el promotor del seu ús, però no l’inventor.


I conclourem amb més testimonis que corroboren què són aquesta raça superior d’assassins sense ànima, que per alguna cosa l’han venuda al Diable. Vegem aquests vídeos prou esclaridors de la superioritat jueva: la mentida, la crueltat i la insolència.

Primer veureu a què es dedica la commiserativa raça superior, després, un jueu ens explica què són els jueus (el valor d’aquests jueus dignes, no hi ha prou or al món per a compensar-lo), i finalment, una senyora alemanya emigrada al Canadà:

https://trotapoker.tv/video/noticias-del-mediodia-10/

I conclourem amb el plat fort i irrefutable del bisbe Richard Williamson:

https://t.me/voluntasoficial/2982

Hitler era el Diable i els sis milions de jueus, els redemptors. Simplement, fantàstic! I no oblideu que ni foren sis milions ni moriren en cambres de gas; en canvi, ells sí que promogueren les grans guerres del segle XX, massacraren població civil sense commiseració i inventaren i llençaren les bombes atòmiques, també sobre poblacions civils i cristianes. Aquesta és la gran pietat del gran poble perseguit, la raça superior.


ELLS SÓN EL MAL.

EL GOYIM JA HO SAP.

SENSE SICARIS, NO SÓN NINGÚ.

CAL COMENÇAR A COMPRENDRE LA HISTÒRIA

PER A CANVIAR-LA.

I NOMÉS HI HA UNA SOLA COSA A FER!

EL MÓN NO SERÀ EL PARADÍS,

PERÒ DEIXARÀ DE SER L’INFERN.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada