dissabte, 18 de juny del 2022

QUIN FÀSTIC ! (2)


L’actual estat de les coses comença a demanar mesures i actes veritablement punyents. S’ha acabat l’hora de mamar amb qualsevol bestiesa, i als idiotes se’ls ha de cridar pel seu nom: IDIOTES, i als tarats LGTBIJKQ+: TARATS, i fer-los responsables dels seus actes idiotes i de perversió. Jo no m’estaria per nimietats, de fet, cada dia que passa em penso que tiraria més pel broc gros. Perquè al final, és inevitable, la intel·ligència s’irrita tant que es torna racionalment violenta.

Mentre Julian Assange continua pres i cap dels seus ‘companys’ de professió se’n preocupa, hi ha el doctor Pasquale Mario Bacco, que amb les autòpsies va descobrir tot el genocidi occidental, de qui tampoc ningú no se’n recorda. Som una espècie que cada dia que passa és més repugnant. I avui en veureu exemples clars. Però abans de veure les imatges escandaloses que us presentaré, vegem com Albert Bourla, l’assassí en cap del genocidi mundial, sabia que els seus verins maten https://t.me/elinvestigador_org/11429; però, tot i això, ara, ja té a la butxaca la col·laboració del genocida Fauci per a l’enverinament massiu dels nens i bebès americans, els goyim de merda que ja no serviran per a la Corporació Reserva Federal dels EUA. I mentre preparen la matança de nens, tan seva, acollen els claus per assolir per sempre l’esclavatge dels encara homes lliures dels EUA, amb el criminal Powell com a portaveu: https://t.me/elinvestigador_org/11431.

Mentrestant, les meuques europees, calcetes als turmells i cul en pompa, obeeixen, i després somriuen en veure els bitllets plens de sang i carn que arriben a les seves mans, felices en la seva idiòcia profunda dels crims que els els aporten. Així, el gos Antonio i el cor de les prostitutes continuen amb el robatori sistemàtic al poble, amb el delicte gravíssim d’alteració fraudulenta dels preus dels productes, un crim que fins i tot surt a les televisions jueves i patrocinades pel gos i el seu amo. I sabeu per què? Perquè se’n foten de tot goyim!... Penseu suportar-ho fins al dia de la vostra mort o ja va essent hora d’anar per ells?... i així que te’ls trobis, folrar-los a hòsties! Sense violència ni acarnissament. Però folrar-los a hòsties fins que no se’ls reconegui. Sense aldarulls, per torns, si cal; que per a tots n’hi ha, però demostrar-los que el pèl al poble no li pren, menys que ningú, un dandi idiota i la colla de prostitutes que li canten els crims, totes sota la batuta inferior de Soros. La paciència té un límit. Això https://t.me/NANOMNOTICIAS/10582 és frau i robatori, i cap excrement amb toga, no hi ha pensat; estan més preocupats pels beneficis dels seus comptes corrents a paradisos fiscals per treballs criminals fets a la maçoneria. A més a més, en la situació actual del país!... Es pot ser més lladre, sí, però no més descarat ni indecent ni cínic.


Dit això, anem al moll. Començarem per exposar la paraplègica mental que gràcies a la minusvàlua del 99,9% treballava a Mercadona, en la quota de discapacitats, i que, de cop i volta, fou nomenada ministre... i després la gent diu que és difícil guanyar-se la vida! No, home, no! Si ets idiota, no tens consciència, escrúpols ni vergonya, desconeixes què és l’honor i la dignitat, i tens ànima de vigilant d’esclaus, de gos, ets tan inútil com ignorant, i tan poca vergonya com egoista, aleshores, no t’amoïnis, que una carronya caritativa vinguda dels Inferns et resoldrà la vida.

https://www.abc.es/sociedad/abci-montero-experimenta-polemica-educacion-sexoafectiva-ninos-menos-6-anos-202206150222_noticia.html

Si hi hagués jutges i no uns excrements pudents i repugnants, fins i tot a la vista, malgrat que van vestits amb toga en uns edificis senyorials on s’exercita principalment la prostitució en totes les seves variants, aleshores, aquesta psicòpata i indigent intel·lectual seria immediatament detinguda i acusada dels greus delictes de corrupció de menors, pederàstia, intimidació i abús de poder, com a mínim. I com no passa res, passem de la caixera de Mercadona a la dona de fer feines de l’Ajuntament de Barcelona, que en res està per dessota de la infame anterior: https://t.me/resurgente2020/36983, Heu vist una foca aplaudint, llàstima que en lloc del zoo, fent-ho passar bé als nens, per les deficiències ètiques i cognitives, les carronyes de la raça superior la van considerar idònia per a ser la senyora de Barcelona, i ho feren, falsificant notícies i manipulant les eleccions que feren a aquesta vulgar escòria, alcaldessa. I així malversa els diners públics, dedicant-los als tarats pagats pels jueus (i així tot queda a casa) en lloc de la gent que els necessita. Se’n foten a la cara i ho faran, fins que literalment no els la trenquem; després ja farem justícia i a la immensa majoria d’ells els executarem... per compassió, per necessitat i per imperatiu de la llei natural.

I no s’hi val a badar! Perquè això és el que vindrà després:

Aquí teniu el pedòfil americà, criminal entre els criminals, cínic entre els cínics, i perjudici per a la Humanitat entre tots els perjudicis que pugueu imaginar. Aquesta repugnant escòria criminal - sempre amb fam de guerra i de mort, per la qual cosa ha estat el nen estimat dels assassins per definició -, si d’una banda ataca amb els verins jueus per tal de matar tants de nens com sigui possible, de l’altra, tracta de destruir tot el que encara resti dempeus de la civilització occidental, perquè els seus amos li ho han dit, i aquest sinistre i cruel animal, els obeirà en tot, això sí, sempre que li escalfin el llit amb alguna nena, ara que la seva ja ha crescut.

https://t.me/voluntasoficial/3025

Vegeu aquest vídeo, no us el perdeu, perquè és una infàmia sense nom. I el que sorprèn més, és la colla de retardats mentals que escolten i defensen una tarada de l’alçada d’un campanar, una tarada que, sense la mínima contraindicació ètica, hauria de ser executada per atemptat contra la innocència dels nens. Això acabarà així aquí, si no hi posem fre. Cal dir-los als tarats: «Estàs tarat! I no t’equivoquis. No és ni homofòbia, ni transfòbia, ni res-fòbies vostres, sinó idiofòbia; no sé si m’entens. Però el món, amb idiotes, no funciona». I si s’enfada, dues bufetades; que és una dona.

https://t.me/voluntasoficial/3028

Ara, un excrement amb toga que, a més d’excrement, és pedòfil. Veieu qui col·loca l’escòria sionista a dalt de tot?: la pura indecència, la ignomínia i l’abjecció humanes. Només hem de mirar amunt, tot el que sobresurt és un criminal. Jo em penso, que com més temps passa, menys judicis caldran, i així anirem per feina i netejarem l’estable prou ràpid.

https://t.me/resurgente2020/36984

Les escombraries jueves ja omplen tot occident de merda, només denunciant la putrefacció, la corrupció, l’abjecció, la perversitat i el crim, o sigui, el sionisme, farem veure a la gent la veritat de totes les immenses mentides que aquesta raça borda ha propagat durant anys i panys.

I conclouré, amb un altre idiota, que només per la seva proposta, jo, personalment, l’executava sense escoltar-lo:

https://t.me/voluntasoficial/3026.

Una societat que no s’immuta davant de la depravació és una societat morta, fallida, perquè està farcida d’esclaus.

QUE SIGUIS IDIOTA, BÉ.

QUE MANIS ESSENT IDIOTA, NO.

QUI MANA ESSENT IDIOTA

ÉS RESPONSABLE DELS SEUS ACTES IDIOTES.

LA IDIÒCIA S’ENCOMANA.

CAP IDIOTA SENSE CÀSTIG.

CONTRA LA IDIÒCIA NOCIVA

CAPSTRACIÓ’.


Certament, hi ha una feinada. Ells, els nostres enemics, no s’equivoquen: sobra moltíssima gent perquè el món sigui viable. Sí: Ells i tots els seus. En lloc de sobrar 7 mil milions, com ells creuen; en sobren només uns centenars de milions, ells i els sicaris*.


* Sicari = Idiota al servei d’un cap que el considera carn de canó.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada