diumenge, 12 de juny del 2022

DE SAVIS I DE DIABLES


Breu intervenció de la polític Christine Anderson, sempre esplèndida, a l’urinari públic europeu o el Femer de Soros, com vulgueu.

https://t.me/elinvestigador_org/11383

Fixeu-vos com estan de plenes les latrines de Soros! L’escòria del Femer Europeu - llevat dels pocs dignes entre tantes escombraries -, són com els animals de granja: tots tenen la seva gàbia i els sionistes els omplen el bec; com passa amb Puigdemont, que després de deixar la Generalitat en venda, va posar l’ameba de les pancartetes perquè fes el traspàs de poders a Soros per tal que convertís la noble institució catalana en un cau de genocides i traïdors, que per això, avui es diu la Genociditat de Soroslàndia, i hi mana un mamarratxo, que a més d’inútil, és un paràsit nociu i devastador.

El Femer Europeu és el galliner on els jueus remenen i prostitueixen els seus animals de companyia.


Mentrestant, en els hospitals, els assassins de bata blanca continuen exercint de sicaris i cobrant per l’enverinament massiu de la ciutadania amb els verins que generosament els proporcionen els jueus i que comporten una comissió per inoculació que, ja sabeu, com diu el terrorista número u del món, Soros: «Si tu no ho fas, ho farà un altre». Així funciona la màfia sionista. Tot seguit, un fotimer de proves més de genocidi; que no vull que es digui que acuso d’assassina la gent innocent.

https://t.me/elinvestigador_org/11384, hi teniu 27 reculls d’assassinats per múltiples causes tòxiques a més a més de desgràcies permanents, i això, només de gent coneguda socialment.


I abans del moll de l’escrit d’avui, una vinyeta que demostra l’educació sionista a les escoles, avui, uns indrets que haurien d’estar absolutament prohibits per als menors. Certament, els retardats i deficients que han estat responsables de la destrucció de l’ensenyament i el coneixement, també són reus de crims de lesa humanitat, i la immensa majoria d’ells, ha de pagar amb la vida el crim contra la civilització. Com veus, Reichsführer-SS Bargalló, no m’oblido de tu, i encara que sigui tard, sempre serà hora de fer-te pagar el crim contra la cultura que has perpetrat durant dècades. D’altra banda, Argimon I, el Gran, tampoc m’oblido de tu, que encara que els cagaguano sionistes oculten els mals provocats per culpa de la inoculació de verins en els joves, no t’amoïnis, que aviat començaran a caure, i et recordo, que només un nen mort demana, en justícia, la teva immediata execució. I no us confongueu, colla de paraplègics mentals i ètics, no vull cap venjança, només demano la justícia mínima. Si un idiota provoca una mort, acabant amb l’idiota, s’esvaeix la possibilitat de la segona vegada.

La vinyeta:

https://t.me/resurgente2020/36793


En el següent enllaç, hi trobareu un documental sobre Ryke Geerd Hamer, el pare de la Nova Medicina Germànica, que va passar de dirigir un dels centres oncològics més importants d’Alemanya a viure amagat, després de passar diverses vegades per la presó. Val a dir, que no tinc els coneixements necessaris per a poder afirmar que el doctor Hamer tenia raó, però és indiscutible que la medicina que ell proposava, com a mínim, té una coherència i un sentit que no té la medicina jueva, dedicada a recaptar, enverinar i enverinar, per recaptar més mentre enverina i mai no troba la causa real que origina el càncer, ni res. La teoria és profundament consistent amb el que ens demostra l’observació de la Naturalesa, ja que, al capdavall, cap ésser viu necessita metges, llevat de l’espècie idiotitzada. Vegeu el documental:

https://odysee.com/@IbrahimNavarroAzor%C3%ADn:6/dr.-hamer-solo-contra-todos-VOSE-2008:f

Una vegada que l’heu vist, visiteu l’enciclopèdia sionista per excel·lència, la Viquipèdia, on qualsevol certesa és fruit de la casualitat, i cerqueu-hi el nom de Ryke Geerd Hamer. És molt interessant, que en el requadre dret que conté les dades fonamentals del personatge, s’hi diu que va néixer a: Mettmann (Alemanya nazi), curiós oi?, és com si a mi em descrivissin com a nascut a Barcelona (Espanya franquista). Podeu llegir el seguit de mentides mesclades amb veritats del pamflet jueu, i no crec que us sigui difícil de veure per què la seva concepció de la medicina ha estat perseguida. Ja ho sabeu amics, assenyalar les rates de l’Infern, les rates no ho perdonen. Per això, cal assenyalar-les sempre. Si tots les assenyalem, malgrat la ràbia, no podran castigar-nos a tots, i potser aleshores, com és de justícia, podran ser senyalats, per tal de protegir els homes dels perills d’aquesta raça superior.

I per acabar d’arrodonir-ho, i comprovar el sac de mentides de l’enciclopèdia sionista, vegeu Kary Mullis, l’inventor de la PCR, a qui mataren oportunament abans de la farsa de la Covid, no fos que els espatllés la matança, i certificareu com destrueixen la reputació dels més dignes quan la veritat amenaça de descobrir la carronya infernal. I si no em creieu, cerqueu tot seguit el genocida de la SIDA i la Covid, amb més de deu milions de morts sota la seva exclusiva responsabilitat, i veureu com l’enciclopèdia sionista descriu les capacitats extraordinàries de Fauci, que com a metge i científic és un inútil (paraules de Mullis, el que mataren), però que, malgrat la inutilitat i l’abjecció, no oblidem que és la punta de llança del sionisme assassí, per això, és una eminència entre les eminències, perquè és un carnisser excel·lent, i ja sabeu que els jueus, si doncs no es dediquessin a la usura, el robatori i l’extorsió, tots serien carnissers, que per això els fascinen tant les guerres, els avortaments i la violació de menors.

Feu-ne la comprovació, resulta molt didàctic, comprovar fins a on es mouen els nassos corruptes de la raça dels Inferns, que aixeques una pedra, i put a intoxicació jueva.


ELLS SÓN L’ENEMIC.

EL GOYIM HO SAP.

POTS MORIR COM GOYIM

ESCLAU DEL POBLE ELEGIT.

O POTS MORIR COM A LLIURE

DENUNCIANT LES HOSTS DELS INFERNS.

ELLS SÓN L’ENEMIC,

L’ÚNIC ENEMIC DE LA HUMANITAT.

LA HISTÒRIA I LA VIQUIPÈDIA

T’HO DEMOSTREN.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada