dijous, 2 de juny del 2022

ROSARI DE VERITATS

El professor jueu-francès Dommergue en una interessant xerrada:

https://t.me/RosselloCM/63894

Quines coses, oi?


Un excel·lent resum de ‘Nanom’ dels nassos de darrere de la cortina:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/10051

Quines coses, oi?


Ara un vídeo que explica com John D. Rockefeller, un dels criminals més perillosos del segle XX, va aconseguir construir la indústria de la malaltia crònica amb això que els idiotes anomenen metges i sistemes de salut:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/10041

Compreneu ara per què els metges solen ser perfectes ignorants carregats de vanitat que actuen com a assassins inconscients? Tot sigui per la pasta que fabriquen els seus amos amb paper de monopoli!


Tot seguit, un llarg article publicat a la revista Extramuros, extret de la revista Surgical Neurology International, del 22 d’abril, escrit per Russell L. Baylock, neurocirurgià americà:

https://extramurosrevista.com/neurocirujano-publica-en-revista-cientifica-un-contundente-resumen-de-los-crimenes-de-la-falsa-pandemia-actualizacion-sobre-covid-cual-es-la-verdad/

Tot això ja ho saben, però... quines coses, oi?


I continuant amb la demostració del genocidi de tots els governs, les farmacèutiques i les institucions internacionals i filantròpiques, un article de l’ABC:

https://www.abc.es/salud/abci-alertan-nuevos-efectos-secundarios-provocados-vacunas-coronavirus-202205301022_noticia.html

Qui ho havia de dir, oi? Tan segures com eren! La ciència de la ciència! I al capdavall, què ens resta? Els morts del camp de batalla després del genocidi.


ESCÒRIA HUMANA


Una imatge que reflecteix els genocides d’aquesta operació a Espanya, però que destaca en lletres els crims d’ALTA TRAÏCIÓ del gos de Soros i l’exèrcit de paraplègics mentals que conformen i han conformat el prostíbul jueu del seu govern. Hi pot haver el mínim dubte que aquest criminal, que es reuneix amb psicòpates com Gates i Soros sense donar explicacions, ha de ser immediatament ajusticiat? Hi pot haver unes proves més inqüestionables d’ALTA TRAÏCIÓ?

https://t.me/NANOMNOTICIAS/10101

I això són només uns pocs dels càrrecs penals contra aquest gos del sionisme...


Ara, l’escòria alemanya. L’holocaust no el feren els alemanys; ells han estat les víctimes de l’holocaust jueu. Suposo que m’explico prou clar.

https://www.abc.es/internacional/abci-gobierno-aleman-llama-poblacion-hacer-acopio-agua-y-alimentos-para-10-dias-202206011354_noticia.html

Pobra Alemanya! Poble que he admirat sempre, i que trist, veure’l agenollat davant dels traïdors que han ‘mort l’esperit alemany’ per tenir contents els seus amos jueus! Creia que encara hi havia alemanys a Alemanya, però es veu que no, només un poble destruït del tot, per la immigració i per les immenses mentides que Hollywood va escampar, per tal de fer-los psicològicament dependents i sense possibilitat de resiliència. Si Bach o Leibniz, o Kant, o Goethe, o Gauss, o Wagner, o Bruckner, o Schopenhauer, o Noether, o Mann, o Beethoven, o Schiller, o Husserl, o Heidegger, o Nietzsche – aquest ja no dic res! -... aixequessin el cap!... Pobra Alemanya!


I què podem fer?

I si comencem per aquí, abans de seguir amb la resta...

https://t.me/NANOMNOTICIAS/10113.


SABEM JA QUI ÉS L’ENEMIC?

SABEM JA QUI SÓN ELS TRAÏDORS?

LES RATES AMB LES PANEROLES

CONVIUEN,

SÓN COSES DE LA NATURALESA.

QUE N’ÉS, DE SÀVIA!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada