divendres, 24 de juny del 2022

L’HORA S’ACOSTA


La gent ja n’està fins ben al capdamunt, de la ‘protecció’ dels sicaris del sionisme filantròpic i criminal internacional. A l'Equador, les coses estan calentes:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/10755 i https://t.me/resurgente2020/37160,

i a Europa, ja hi comença a haver parlamentaris que protesten, que ja s’han adonat que treballen en un urinari públic i que són les prostitutes dels jueus. Ha passat a Itàlia https://t.me/resurgente2020/37184 i a Polònia https://t.me/resurgente2020/37185, on les accions de protesta han estat realitzades pels mateixos parlamentaris. Cert que són comptats, però ja és alguna cosa que els que viuen a l’urinari se n’adonin, com passa amb els tres parlamentaris europeus que contínuament denuncien la tirania del Femer de Soros.

Això alarma els nostres enemics. Arruguen el nas. Tanmateix, des del darrere de la cortina perseveren en el compliment del crim contra la Humanitat. Així es comporta el Femer de Soros sota la batuta de la sacerdotessa negra von der Leyen, que imposa el Green Pass als esclaus europeus. Aquestes imatges ho expliquen per als que no ho acaben de copsar: https://t.me/resurgente2020/37150.

La sacerdotessa negra von der Leyen està disposada a complir els seus deures amb els amos jueus i, per això, per res aturarà el genocidi:

https://t.me/resurgente2020/37170, sap que són verins,

https://t.me/resurgente2020/37171, sap que provoquen morts i malalties cròniques,

https://t.me/resurgente2020/37181, i procura que manquin els medicaments que eviten les morts per ‘sobtaditis’, provocades pels verins que recomana. I el que és més greu, ens ho explica aquesta biòloga molecular, la senyora Susana Infantes:

https://t.me/elinvestigador_org/11495. Podem dir ja que la bruixa von der Leyen és una assassina en massa que ara pretén damnificar els menuts? Podem dir que tota la Corrupció Europea i l’Urinari de Soros són TOTS CULPABLES DE CRIMS CONTRA LA HUMANITAT? O encara no?


Escoltem què ens diuen en els següents vídeos, perquè millor no es pot resumir la IMMENSA MENTIDA (el senyor Álvaro) ni es pot explicar millor el perquè (el segon vídeo):

https://t.me/resurgente2020/37186

https://t.me/RosselloCM/64229


Ells, els filantrops que volen exterminar la raça blanca, no poden fer més del que fan per a l’aniquilació, en la qual col·laboren somrient tots els criminals dels governs i parlaments occidentals. Per això, els sionistes intoxiquen tot el que poden, i gosen fer exhibicions d’idiòcia absolutament intolerables. Fixeu-vos fins on hem arribat, el grau d’idiòcia profunda en estat pur que significa presentar ‘això’ com a una notícia. Advertiment, no sentireu més idioteses juntes en tan poc temps, ni dites per paraplègiques més eficients en la paraplegia irreversible:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/10766, de veritat, es pot arribar a ser més summament estúpid? És possible que ‘això’ surti d’una Universitat? No. Aleshores, d’on han sortit? D’una bagasseria jesuïta, amics, d’una bagasseria jesuïta. No són universitats, són escoles de prostitució i aniquilació de la intel·ligència, que solen anar ben agermanades, i que són les dues grans ‘virtuts’ goyim, segons els sionistes.

Com enteneu aquestes imatges? https://t.me/resurgente2020/37173. No són evidència manifesta i irrefutable de sinistres imbècils gaudint de la ‘tortura’ i inoculació de verins a un nen? I els idiotes filmen i no diuen res. Aquest és el grau d’idiòcia. I a risc de fer-me pesat, CAL EXTERMINAR LA IDIÒCIA, encara que hàgim d’omplir els cementiris de fosses comunes. L’espècie humana està en joc, i aquesta rèmora vanitosa és el pitjor enemic de la intel·ligència. Si són capaços d’això, us penseu que no aplaudiran amb les orelles quan els amos els diguin que han de promocionar la passió de Biden, de Trudeau, de la prostituta dels Rothschild, dels jutges espanyols, dels polítics...? Seran els primers a lloar la sensibilitat dels pedòfils i la capacitat insòlita que tenen per a estimar. Com comprendreu, millor és fer una erradicació total d’idiotes i salvar l’ètica i la societat, no creieu?


Com això ha pogut ser possible?’, ens ho expliquen molt bé, com ho solen fer, els de Noticias Nom, en el següent vídeo: ‘Propaganda’.

https://t.me/noticiasNOM/1517

I què aconsegueixen amb la propaganda i la compra d’idiotes? Bestieses de degenerades i desnaturalitzades com els espècimens de més avall, amb psicopaties d’una gravetat desconeguda fins als nostres dies, però que avui coneixem gràcies a la persuasiva generositat del terrorista número u del món, George Soros, el psicòpata tarat-tarat que no aturarà matances ni destrucció fins que es mori. Abans de veure la paranoia d’unes esquizofrèniques demencials, pregunto: És racional l’oposició histèrica de dones al fet de ser mares? La natura també s’ha equivocat fent que les femelles gestin i pareixin els fills?

https://t.me/voluntasoficial/3111

No ens equivoquem nosaltres: La histèria, la irracionalitat i el fet d’anar contra-natura, no són proves suficients per a abolir aquests moviments de tarades?

DARRERE EL MAL, SEMPRE HI HA ELS NASSOS.

SEMPRE DE SEMPRE.

A L’AVORTAMENT, A LA PEDOFÍLIA,

A LA PROSTITUCIÓ I LES DROGUES,

DARRERE LITUÀNIA I EL TREN,

DARRERE DE LA GUERRA,

DARRERE DEL PALLASSO ZELENSKY,

EL CÒMIC GENOCIDA...

SEMPRE, DARRERE, ELLS.

L’HORA S’ACOSTA,

PERQUÈ ELLS SABEN QUE EL GOYIM

JA HO SAP.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada