dijous, 9 de juny del 2022

EL PROBLEMA

 

El protocol de genocidi goyim dictat pel sionisme internacional segueix a bon ritme:

https://t.me/elinvestigador_org/11351

Els assassins jueus continuen amb l’estratègia de la matança silent, amb l’objectiu del terrorisme sionista oficial del Nou Ordre i escampar tant com puguin la por, que, de merda, ja ens n’han omplert tots els prostíbuls i els urinaris d’occident. Escolteu el sentit comú del senyor del següent vídeo, que no sé qui és, però que demostra les evidències i, sobretot, ens aclareix qui hi ha darrere de la verola de la mona, que, com sempre, són els nostres estimats filantrops sionistes i dirigents de l’organització criminal NATO, l’exèrcit real del sionisme (Escolteu el final):

https://t.me/elinvestigador_org/11357

La guerra ens la fan amb traïdoria en tots els fronts i amagats, com és propi dels covards, sempre amagats darrere les bestioles i altres detritus humans que farcits d’enveja, de vanitat i d’idiòcia, els falta temps per a posar-se les calcetes per barret, perquè els circumcidats els incrustin els bitllets plens de sang a l’orifici que de la guardiola humana més els vingui de gust.

Ara, estan obsessionats a treure les armes de la gent, perquè només els seus sicaris, els mafiosos i els simis que han vestit de policia, puguin campar al seu gust i terroritzar la gent mentre els nassos es fan els amos del món. Potser és l’hora de començar a reclamar amb manifestacions i des d’arreu la necessitat que la gent de bé tingui lliure disponibilitat d’armes; perquè, sense dubte, la legítima defensa és el dret bàsic humà, sobretot, quan criminals són els que et governen; i que els criminals al servei del judaisme tinguin armes i la gent no, és una indefensió que haurem de revertir, perquè els sionistes, acostumats a les massacres, a les matances, a la destrucció de tot el que de bo hi ha en el món, no estan gens decidits a acabar l’holocaust - l’únic real -; el que ells han dissenyat des de Herzl i Pike fins als nostres dies.

La destrucció és per terra, mar i aire: per intoxicació informativa, per intoxicació intramuscular, per intoxicació econòmica, per intoxicació sistemàtica i ideològica, com ho demostren les xerrades TED (Tarats En Descomposició), que són ‘clubs de la comèdia’ on uns degenerats amb ínfules de savis pretenen dir veritats dient barbaritats, però, com duen el micromicro a la galta, van vestits de persona normal i es passegen per l’escenari immens amb aires de grandor, vomiten idiòcia fins i tot amb la mirada; però als jueus els agrada presentar monstres i desperfectes humans, perquè els goyim els admirin i aplaudeixin, i així, la protagonista del següent enllaç ens ho demostra, sobretot, per edat, perquè l’experiència d’aquesta pallassa paraplègica ha de ser ‘incommensurable’, que no em vull creure que només conegui el depravat que diu conèixer... però sentiu les barbaritats que pot dir un deficient mental si li endolles un micro i li poses uns micos al davant:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/10290

Molt de compte amb aquests tarats! Ja va essent hora que a tots els desviats, a tots els malalts mentals perillosos i a tots els idiotes sense remissió, se’ls tregui de la circulació; perquè, certament, el progrés humà depèn de la seva desaparició.


I així hem arribat al problema que avui vull afrontar. Si hagués de parlar de tots els problemes que ens provoquen i han provocat els nassos corruptes i degenerats sota el vel de la innocència i la injusta persecució, no acabava mai; per això, em referiré a l’execrable crim que han comès, amb la necessària i sol·lícita col·laboració dels insectes i copròfags de la política, sempre amatents per a enriquir-se i destruir allò que de bo hi hagi a cada casa, que el miserable, l’incapaç, l’inútil, només amb la covardia i els pitjors i més pèrfids estratagemes tracta sempre de fer sucumbir el que és millor que ell, o sigui: tothom. EL CRIM CONTRA ELS INFANTS de tots els governs occidentals amb les polítiques educatives, que són, senzillament, la pràctica exhaustiva de la destrucció intel·lectual, emotiva i afectiva dels menors, és aberrant; que només s’ha de veure un llibre de text i agafar els responsables, tots els responsables de la iniquitat i, si depengués de mi, enviar-los a Judici. Sense dubte, no hi ha crim més atroç que ‘matar’, tanmateix, avui hem arribat al punt que només matant qui ens maten, acabarem amb l’amenaça sobre la nostra civilització. I sí, és cert, que han de ser desenes de milions, no ho dubto, però jo, què voleu que us digui, començaria la feina a més aviat possible, començant pels paràsits dels prostíbuls i les meuques que els habiten, amb els urinaris, continuaria per les latrines de la justícia i els simis disfressats, tot seguit, els babaus amb bata blanca i que es pengen un estetoscopi i es creuen metges, quan només en van disfressats, per acabar amb TOTS ELS CRIMINALS DEL SISTEMA EDUCATIU QUE HAN DESTRUÏT AMB LA SEVA IGNORÀNCIA I PETULÀNCIA EL FUTUR DE LA CIVILITZACIÓ. Aquest és el gran problema: Podrem refer el mal que ja han fet els jueus i els seus sicaris amb severes paraplegies mentals?

L’atac als nens ha estat ferotge. No parlo del proselitisme de l’avortament, que és un crim i una demostració irrefutable de deficiència mental greu. No parlo del tràfic de nens, abús i assassinat que practiquen els nostres estimats amos de la raça superior, sempre amb anhel de sang i de mal. No parlo de la pornografia que dirigeixen els jueus ni de la pedofília que incentiven i animen els amics de la raça superior. No, no parlo d’això. Parlo del mal físic infligit als nens amb les imbècils mesures Covid, que han comportat problemes psicològics, afectius i, sobretot, intel·lectuals. Recordem que els nostres nens, des de fa dècades, tenen una mitjana de coeficient intel·lectual menor a les generacions anteriors, en contra del que havia estat experimentat abans. L’abjecció jueva envers el goyim no pot tenir commiseració, perquè ells no n’han tingut durant el segle XX, on el sionisme no ha fet res més que augmentar la producció de cadàvers fins a convertir-la en una indústria: sigui amb crisi i ruïnes provocades pels jueus, sigui amb guerres i matances, revolucions i bandes, sempre, de sempre, finançades pels jueus, sigui amb una medicina criminal, model ideal de l’extermini, patrocinada i protegida pels jueus, sigui amb la desaparició de la cultura i les arts, que han derruït amb els seus pallassos i la premsa cagaguanera llepaglands des de començament del segle XX, però sobretot, després de les guerres que ells animaren, finançaren i de les que s’enriquiren a costa de centenars de milions de morts; i sí, ja sabem que els jueus són així; però, i si resolem el problema d’una vegada per sempre?

El problema són els nostres nens, perquè són l’essència de la nostra cultura, raça i civilització. El mal que els han fet en aquests darrers anys, i sobretot, en els dos darrers, és d’una dimensió descomunal. La majoria d’ells, sense remissió, ja són imbècils sense marxa enrere. Els jesuïtes els guardonaran amb algun paperot de bagasseria i els nens, quan seran grans, es creuran ser alguna cosa més que uns perfectes imbècils, però no seran altra cosa que una colla de babaus ignorants, farcits de fantasies i idees absurdes. Us penseu que un nen nascut en aquest segle serà capaç d’entendre ‘El Quixot de La Manxa’? Em penso, que ni capaç de llegir-lo serà. Us penseu que un nen nascut en aquest segle, serà capaç de comprendre un pensament degudament enraonat i exposat? Us penseu que un nen nascut en aquest segle, serà capaç de saber què és l’empatia i la col·laboració? No, ja us ho dic jo; sabrà molt de llenguatge inclusiu, de polítiques sostenibles i de diversitat, o sigui, de destruir una llengua amb tot el que això comporta, de defensar polítiques esclavistes i de misèria, i d’aniquilar tota la identitat que genera la cultura i la individualitat que crea art i ciència.

No crec que siguem a temps de resoldre el problema. El dany ja és fonamental, de base. Si acabem amb el verí del món, enllestida la feina, tenim molt poca gent capaç d’articular un projecte de recuperació dels valors de la civilització grecollatina i cristiana, molt pocs; però, si el temps avança, no ens en restarà cap, i aleshores, encara que les serps de l’Infern ja siguin al costat del seu Amo, la nostra civilització ja serà una bella i utòpica Atlàntida de Plató.

NO TENIM TEMPS.

L’ENEMIC MATA I DESTRUEIX,

ÉS L’ÚNICA COSA QUE SAP FER.

NO TENIM TEMPS.

CAL ARMAR-NOS,

DEFENSAR LA LLIBERTAT,

I SI CAL,

MORIR DIGNAMENT,

PRESERVANT L’HONOR DE LA NOSTRA CIVILITZACIÓ,

TOTS ELS GENIS QUE L’HAN CONSTRUÏDA,

AMB PACIÈNCIA, INTEL·LIGÈNCIA I PASSIÓ,

MENTRE LES RATES,

DEFECAVEN, ENVERINAVEN I CORROMPIEN

LA GRANDESA QUE LA SEVA MESQUINESA

MAI NO PODRÀ ASSOLIR.

ELLS SÓN L’ENEMIC.

EL GOYIM JA HO SAP.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada