dissabte, 4 de juny del 2022

DELICTE D’ALTA TRAÏCIÓ

 

El Tribunal Constitucional ha declarat il·legals TOTES les mesures del ‘govern de Soros’. Com sigui que no hi ha llei - i per tant, cap ciutadà avui està obligat a obeir cap ni una de les lleis -, als criminals i reus d’alta traïció i de genocidi com a càrrecs majors, no els passarà res; tanmateix en una estricta aplicació de la més elemental justícia, el gos de Soros i tots els seus governs, com tots els governs dels regnes de taifes jueus, haurien de ser jutjats i, lògicament, condemnats. Els càrrecs són tants i tan greus que com en els judicis de Nuremberg demanen l’aplicació del dret natural, i d’acord amb el qual, la PENA CAPITAL és insubstituïble.

https://t.me/elinvestigador_org/11317

Totes les mesures atemptaven contra l’estat de dret, les llibertats i l’esperit i les disposicions de la Constitució, per la qual cosa, el govern del gos de Soros i l’acompanyament de paraplègiques cerebrals haurien de respondre del crim contra la població espanyola més greu de tota la seva història. Perquè no és només que hagin violentat les normes bàsiques de convivència social, hagin venut el país a interessos estrangers, ni que hagin sotmès país i població al sionisme criminal internacional, que ja són crims gravíssims!, sinó que, com veurem tot seguit, la passió per la ‘criminologia’ del tarat del gos de Soros i les meuques del cor, dels mamarratxos de les taifes i dels insectes i paràsits dels urinaris públics, és patològica. El fet de voler servir en un càrrec públic essent un psicòpata, és un crim que la gent no pot ni ha de permetre.

Vegem, primer, el robatori sistemàtic que els sicaris de la màfia sionista està cometent contra la població sense posar-se vermells ni avergonyir-se interiorment, que va!, que al damunt, t’ho vénen com el teu bé o per causa de la guerra de Putin. El robatori que executen amb el combustible és un atemptat directe contra l’economia de tots els ciutadans, i per això l’executen els gossos i els cors de meuques tarades, perquè els amos jueus que van a veure el gos de Soros, li expliquen a l’animaló què és el que ha de fer per rendir Espanya i els espanyols al poder de la raça superior. Tanmateix, vegem aquesta acció, que recomano a tothom, per la qual es demostra com el govern del gos deficient és una organització criminal, més enllà de l’alta traïció i el genocidi:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/10138. Excel·lent! No hi ha cap llei que et pugui obligar a mantenir un traïdor criminal que viu del robatori, cap ni una.

La prova de la deficiència intel·lectual del maniquí prostituït dels jueus:

https://t.me/resurgente2020/36586. Pregunta: Pot ser il·legítim carregar-se la màfia que parasita del teu negoci? Quan Vito Corleone es carrega el dandi mafiós que controlava el barri, va cometre veritablement un crim? o un alliberament? (Deixo de banda, la posterior afecció de Don Vito). Èticament, la vida del gos de Soros és un insult a la dignitat humana.

L’atemptat contra la salut pública d’aquest govern d’extermini ha de ser ignorat?

https://t.me/resurgente2020/36610

I penseu, que el tarat del gos de Soros, cobra per nen inoculat amb els verins. Hem de suportar aquesta pesta infecta i la colla de mamarratxos idiotes i femelles que li fan de cor, espècimens tan ignorants com abjectes, com la caixera del Mercadona, sense oblidar ningú de l’exèrcit de la secció femenina que l’idiota ha posat al capdavant de les institucions per a l’ensorrament definitiu del país. El gos de Soros, però, sap que després l’amo l’acaricia i li ingressa la sang mesclada amb bitllets al compte-corrent. I el gos babau, tot content, movent la cua.

A l’alta traïció, al genocidi, a la intoxicació de la població sana amb verins, al robatori sistemàtic dels béns dels ciutadans, via impostos injustos i innecessaris, bé, només necessaris per a mantenir el sou dels criminals, afegiu-hi la malversació de diners públics, que ha estat escandalosa durant tota la pandèmia, i abans, quan el gos regalava diners al psicòpata genocida Gates, en un indiscutible acte de malversació de diners públics; doncs, afegiu-hi l’última d’aquesta colla de criminals que destrueixen Espanya:

https://www.redaccionmedica.com/secciones/ministerio-sanidad/espana-recibe-este-jueves-los-primeros-antivirales-para-la-viruela-del-mono-1141

No en teniu prou? Espereu doncs, que ara en ve una de grossa, una d’aquelles que fan les meuques paraplègiques cerebrals en els seus departaments al gran Prostíbul que dirigeix Soros, i per delegació el seu gos.

https://t.me/resurgente2020/36612

Us sembla normal? No hauria d’estar ingressada en un psiquiàtric penitenciari la tarada integral del Ministerio de Sanidad? No hi ha per on agafar-ho! És el govern dels idiotes màxims! I per no dir res dels departaments d’ensenyament o igualtat, els quals, sense la mínima escletxa per al dubte, en una societat digna i íntegra, tots els indigents intel·lectuals que treballen en aquests organismes serien detinguts i processats per greus delictes contra la joventut i per perversió de menors. Però, en aquest femer tot s’hi val, i el borrec ofega el seu fill amb el morrió, i resa perquè tot passi com més aviat millor... I així anem.

Com a Canàries, on, gràcies a la idiòcia profunda del subnormal de la Moncloa, tan vanitós i cregut com mamarratxo i ridícul, viuen en el paradís de la immigració il·legal que tolera el gos paraplègic de Soros, que només de veure’l quan es troba amb els seus amos, t’adones de com de miserable i poca cosa és aquesta defecació amb aparença humana.

https://t.me/RosselloCM/63919

I el mamarratxo de la Genociditat de Soroslàndia, reclamant més integració i solidaritat amb la immigració il·legal i els refugiats! Ja us ho dic jo: NI UN, NO N’HEM DE DEIXAR NI UN.

https://t.me/elinvestigador_org/11316

Coacció, prevaricació, segrest, malversació, imposició de normes sense atribucions legals per a fer-ho, delicte d’humiliació pública (morrió), atemptat contra la salut (confinament i distanciament), destrucció de la capacitat cognitiva i emocional dels menors (un crim, que tot sol, reclama a crits l’execució de tots els responsables, els d’ara i els que ho han permès durant tants d’anys!... Cal fer una liquidació extraordinària!), robatori, tràfic d’influències, suborn, assassinats, genocidi oficial, policia sicària criminal, per no dir el fet d’haver convertit l’exèrcit en una reunió de singularitats de gènere per a major glòria de la bandera LGTBIJKQ+ i major honor a la raça superior, que ja m’estranya que al braç no hi duguin la creu de David sobre un fons amb la bandera de sant Martí. I podria continuar, que ja he escrit diverses vegades que el judici contra els criminals no pot seguir les normes habituals, perquè només amb l’enumeració de crims, passen mesos per cada criminal... i això no pot ser. Justícia sempre; per això, les evidències permeten de no mirar-s’hi gaire. Si fins i tot el Constitucional no pot dissimular la magnitud del crim, imagineu-vos la magnitud del crim! Només amb les sentències dels excrements amb toga del prostíbul del Constitucional, que no obstant la sentència, són col·laboradors, excrements col·laboradors o excrements amb deficiència cognitiva, perquè el fet de necessitar anys per a resoldre les evidències que gent com jo, sense coneixements de dret – ni ganes - ja sabíem, és, no per fer-s’ho mirar, sinó, més aviat, perquè s’ho miri el Pare, que Ell no comet errades.


I com sigui que no vull deixar-vos amb aquest mal gust a la boca, conclouré amb un vídeo, una fotografia i una notícia.

El vídeo és d’un metge africà que enraona perfectament què és el que passa:

https://trotapoker.tv/video/leccion-de-dignidad-de-un-dr-africano/

La fotografia és ben sorprenent. Jo, en veure-la, vaig dir-me: ‘Això no serà veritat, suposo’. No sé si és veritat o no, i per tant, és un muntatge. En un món normal, sabríem que era un muntatge, però avui, ja no pots estar-ne tan segur. A l’esquerra, la preparadíssima dona que mostra sense vergonya a qui serveix, tot lluint la cabra a la samarreta. A la dreta, la foto sorprenent, i que, la veritat, sembla real. Vull creure que no, perquè si això és el que governa a Finlàndia, i els crèiem llestos i avançats, no cal que en parlem més!

https://t.me/resurgente2020/36621

I finalment, el gran Putin. L’únic dirigent del món que demostra intel·ligència i, tot just per això, actua èticament. La invasió d’Ucraïna és absolutament legítima, perquè és com si el mamarratxo de la Genociditat declarés la independència perquè l’amo Soros ho ha dit al menja-senglars jesuïta, i el mamarratxo, seguint les ordres de l’amo, perquè els jueus riguin una mica amb alguna carnisseria cruel i salvatge, bombardegés L’Hospitalet i Cornellà per ser reductes catalans on es parla el castellà; i aleshores l’exèrcit espanyol vingués a protegir els castellanoparlants. Ves! Si jo mateix estaria d’acord amb la intervenció espanyola en la independent Catalunya. Ah! I no us amoïneu que la Genociditat B, la de l’exili, treballa braç a braç amb els amics sionistes al Femer Europeu de la sacerdotessa khàzar, i ja veureu que aviat la tindrem aquí! La feinada que fa el mamarratxo del Prostíbul perquè això s’esdevingui... hahaha!... Bé, que em desvio. Dit això, de la guerra se’ns han explicat barbaritats i les han atribuïdes als russos, quan totes les proves filmades i gravades demostren que les atrocitats i els crims de guerra els perpetren sistemàticament els batallons criminals del jueu sionista i pallasso cocaïnòman Zelensky, mentre que els exèrcits russos malden per protegir la ciutadania i les infraestructures en una guerra que sembla més una cirurgia, la qual cosa, demostra que les intencions de Putin no són les que s’han inventat com sempre els jueus que dominen la granja goyim dels EUA i el Femer Europeu. Abans del conflicte, Putin sempre va voler-lo evitar; quan s’hi ha trobat, l’actitud dels seus exèrcits és veritablement lloable, perquè, com sempre hauria de ser, hi ha respecte per la població ucraïnesa (els testimonis són abassegadors). I si amb això no en tenim prou, vegeu què fa el gran Vladímir Putin, i amb la qual cosa demostra sobradament que està molt per damunt èticament i intel·lectual de les escombraries sionistes que controlen occident. Mentre els jueus ens amenacen amb gana i el retorn a l’Edat Mitjana, Putin demostra la falsedat sionista i com són ells els que provoquen totes les mancances a occident, gràcies a les meuques calcetes-als-turmells que fan que dirigeixen el país, segons mouen els fils els fills de la raça superior. Bé, vegem la notícia sobre Putin, de llarg, el més gran estadista del món avui, perquè ni ajuntant les mitges i els quarts de neurones dels paraplègics europeus i tots els parlamentaris, assoliries un Putin. Tindrà els seus defectes, que els té; però, avui demostra sense possible oposició que és un home lliure, seriós i digne, cosa que cap dels polítics occidentals pot dir.

https://t.me/RosselloCM/63937


La guerra no va bé per a l’escòria. La IMMENSA MENTIDA és una evidència que només poden negar els cagaguano pagats pel sionisme. La imposició del Nou Ordre Mundial és un fet tan real que ni els paraplègics mentals dels Prostíbuls se n’amaguen. La gent se n’adona, la gent, de mica en mica, s’adona que això no és normal. Aviat, TOTHOM SABRÀ QUE EL SIONISME INTERNACIONAL N’ÉS LA CAUSA, que han d’esclavitzar el món, perquè el món no sàpiga que ens han estat parasitant des de sempre amb l’engany dels diners i els centres mafiosos de la banca. Saben que el joc s’acaba, perquè el sistema ha col·lapsat perquè ja ho tenen tot; per això, han de fer que la gent no s’adoni que li han robat amb engany el fruit de la vida. Tanmateix, quan la gent se n’adoni, ells hauran de córrer, perquè, com és just, NINGÚ NO ELS HA DE PERDONAR; i si hi ha algú que els pot perdonar, és a Qui li mataren el fill. Nosaltres els enviem allà, i que l’Autoritat decideixi. Jo no hi veig una altra sortida. Perquè, com sabem molt bé, la poma podrida podreix el cistell, i la poma sionista és pura i cruel corrupció.

ELLS HO SABEN.

LA PAUSA D’ARA

ÉS PERQUÈ PREPAREN EL COP.

ESTIGUEU MOLT ALERTA.

ELLS SÓN EL CRIM.

ELLS SÓN ELS GENETS DE L’APOCALIPSI.

ESBERLEM LES CAMES DELS SEUS CAVALLS!

ELLS HO SABEN:

EL GOYIM JA HO SAP.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada