dissabte, 11 de juny del 2022

DESOBEDIÈNCIA TOTAL


Ja ha arribat l’hora de la DESOBEDIÈNCIA TOTAL. Quan els dirigents polítics, tots sense excepció; quan els excrements amb toga, sense excepció; quan els simis disfressats de policia, sense excepció; quan els mata-sans, tots, llevat d’algunes excepcions; quan els LGTBI disfressats de militars, tots sense excepció, són una colla de criminals de la més baixa estofa, l’única defensa és la desobediència, per principis ètics, per dignitat i per defensa de la llibertat. El nombre de crims d’aquests miserables és inoït, insòlit, inexplicable en un ésser mitjanament humà. Però, és clar, gossos, excrements, simis, deficients mentals i indigents d’honor, seran qualsevol cosa repugnant, però no éssers humans. I potser cal recordar que la pena de mort és absolutament inaplicable a un ésser humà, per ètica, per magnanimitat i per prudència; però, no és que sigui aplicable només, sinó molt recomanable, l’aplicació a qualsevol tipus d’animal i carronya.

Cop d’Estat, segrest, coaccions, intimidacions, violència i repressió contra 48 milions de persones, sense justificació racional; robatori constant i destrucció de l’economia nacional, prevaricació perseverant, emissió de tòxics a l’atmosfera, enverinament amb inoculacions no testades ni segures, mesures de control individual contràries als drets humans i a la Constitució, saqueig de les arques de l’Estat, venda del país a interessos estrangers, obertura de fronteres i lliurament de nacionalitat i protecció als immigrants il·legals, suborn a mitjans de comunicació, imposició de protocols assassins en medecina, incentivació econòmica de l’eutanàsia, atemptat contra la salut pública, frau electoral, malversació de diners públics i tràfic d’influències, irregularitats contractuals d’acord amb els procediments legals, alteració del preu dels productes i protecció del robatori d’institucions privades de llum i energia, deixadesa de funcions en la persecució del crim, protecció sistemàtica de bandes criminals, espionatge oficial de polítics, empresaris i ciutadans, participació en assassinats entre bandes, tràfic de persones, de dones, de nens (en els centres de menors), delicte de perversió de menors a l’escola, proselitisme de l’avortament, destrucció de la llengua i la cultura, alta traïció i genocidi... i no sé, si encara me’n deixaré una desena. Aquests són els càrrecs que haurien de fer que després d’un judici popular el gos de Soros condecorés un arbre amb la seva carronya, en un dels actes que més dignificarien la història d’Espanya. I després del gos, ja podrien passar totes les meuques polítiques, els excrements pudents amb toga i tota la resta de la colla de degenerats i indigents intel·lectuals. I tot, per al bé comú, i això sí que seria realment en el bé comú.

Tanmateix, si no s’aixeca la majoria, poc podrem fer, i aquests pèrfids animals continuaran amb la destrucció de tot el que de digne hi ha a la pell de brau. Mentrestant, però, cal desobeir. Per això, avui us porto un nou vídeo de Caballo de Troya, perquè comproveu que hi ha esperança, com també comprovareu el nivell de corrupció i criminalitat que avui és TOTA LA IMMUNDÍCIA DE L’ESTAT. De fet, només es pot salvar l’Estat, executant tots els qui avui el representen. D’això no en tingueu cap dubte; qualsevol altra mesura és com posar un esparadrap al dit en una hemorràgia interna. Només pagant-los amb la seva moneda, els compensarem. El gos de Soros, sense el mínim dubte possible, l’escòria més podrida, nefasta i repugnant que ha parit Espanya, és el principal culpable, no per voluntat pròpia, pobre imbècil!, però és el responsable perquè la deixadesa de funcions, la traïció als qui representa, la venda al sionisme internacional, la mala gestió i distribució dels béns del país, com la infame gestió de la ‘plandèmia’, l’assenyalen com a culpable, per idiota, per covard, per merda vanitosa, per descomposició cerebral, per criminal, per genocida cínic i insensible, per ser, i acabem: un perfecte psicòpata de manual, el paradigma de resident de manicomi. Tanmateix, avui això ja no pot ser possible, i només l’execució d’aquest bàrbar ignorant, d’aquest venedor d’Espanya com si fos bijuteria, d’aquest invasor d’Espanya amb cultures absolutament alienes a la naturalesa del país, d’aquest lladre sense escrúpols, d’aquest hipòcrita, és un deure nacional, social, individual, ètic i religiós. I penseu que aquest mamarratxo total està fent camí cap al Femer Europeu, on lògicament, una merda de la seva consistència, textura i fetor, hi escau com l’anell al dit. I Soros, l’amo del Femer, ho sap... Però vegem l’acció de Caballo de Troya i jutgeu per vosaltres mateixos. Ara bé, ja us dic jo que aquesta és la manera d’actuar. Pagar impostos a un traïdor i genocida per mantenir la corrupció immensa de la justícia o dels sicaris criminals al servei d’Israel, es diguin policia, mossos o militars, és un deure. El gos de Soros és un lladre, un delinqüent comú molt perillós, tot ignorant ara, els abominables delictes d’alta traïció i el terriblement abjecte de genocidi, tot, això sí, perfectament estudiat i controlat, que cada acció té una remuneració per al gos.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/10354

Si tothom desobeís, us imagineu com es cagaria la gosseta en els pantalons?


OBEIR ÉS MORIR.

DESOBEIR, VIDA.


I perquè vegeu com els infames tot ho omplen de mentides, perquè així els ho manen els amos jueus, vegeu què ens diu un expert de veritat, les canes sempre són garantia d’experiència, quant al canvi climàtic. Escolteu-lo, perquè malgrat que el cagaguano tracta de fer-lo callar, l’home, el senyor John Coleman, no per això deixa de dir la veritat: https://t.me/resurgente2020/36750


I per concloure, per aquells que no entenen encara que tot això és obra de la putrefacta raça superior, escolteu què ens explica el parlamentari europeu (sembla mentida!) Mislav Kolakusic: https://t.me/resurgente2020/36764


ELLS SÓN LA MORT.

LA VIDA ÉS ON ELLS NO HI SÓN.

EL SIONISME ÉS EL MAL.

LA HISTÒRIA HO CERTIFICA:

SEMPRE SÓN EL NAS DE DARRERE DE LA CORTINA,

SEMPRE, DE SEMPRE, I TOTHORA.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada