dissabte, 25 de juny del 2022

ELS NOSTRES AMICS


Els grans filantrops, els nostres amics, els sionistes que només pensen de quina manera fer feliç tothom, són a tot arreu per a assolir el propòsit de portar-nos el paradís a la Terra. Qui, més que ells, s’ha preocupat mai tant pels altres? Tot seguit, una cadena de les grans qüestions del moment, urgents, tan urgents que necessiten mesures dràstiques i irreversibles que - com havia de ser d’una altra manera? - els nostres amics han preparat. I no avui per demà, no. Que fa segles que aquesta gent vetlla per tots nosaltres. Vegem les grans veritats que ens han descobert, sense les quals la nostra vida seria insuportable, i que gràcies a la passió goyim dels sionistes, els goyim podrem superar i estar agraïts per sempre a la indiscutible raça superior.


El canvi climàtic:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/10788, un meteoròleg i una cagaguano, que com a bona cagaguano sempre està al servei dels nostres amics.


La contaminació que provoca el canvi climàtic:

https://t.me/resurgente2020/37223, que bonic que és l’halo que els nostres amics han posat tot circumdant el sol, oi?


La crisi alimentària:

https://t.me/resurgente2020/37225, els nostres amics estan en tot. Tenen o no tenen raó quan diuen que hi haurà una crisi alimentària? Per això, els nostres amics fregeixen paneroles, cucs, llagostes i altres animals cruixents per a socórrer-nos.

Els polítics:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/10789, El president del Perú, Pedo Castillo (als Pedos no els puc posar la erra, no entra per molt que pitgi, com em passa amb l’Antonio), un dels tants genis de l’oratòria i de la lògica que els nostres amics ens col·loquen, independentment de la nostra voluntat electoral, perquè ells ens volen ben governats i ben riallers.


Les grans organitzacions democràtiques:

https://t.me/resurgente2020/37230, el Femer Sionista Europeu, l’organització que els nostres amics dissenyaren per a conduir Europa a la glòria, i gràcies a la qual, podem dir que mai en tota la història del continent, el continent havia viscut una època de tant de creixement, riquesa, desenvolupament cultural, pau i concòrdia. Ni grecs, ni romans, ni el renaixement, ni el barroc, ni res de res es pot comparar a la il·lustració il·luminatti que els nostres amics confegiren per a salvar Europa de la seva fosca i trista història, plena d’homes que vivien en coves, farcida d’inanitat cultural i intel·lectual, podrida d’odis i de guerres. Però arribaren ells, i des del segle XX, Europa és el far del món. Hi ha hagut algun segle més brillant i pacífic que el segle XX, un segle fet a mida dels projectes dels nostres amics? Podeu entendre la magnitud de la democràcia democràtica del parlament democràtic que els nostres amics han omplert de demòcrates que destil·len democràcia com l’halo del sol d’abans, i per això la democràcia de la democràtica Comuna Europea és la democràtica democràcia dels demòcrates democràtics, tot, per gràcia impagable del sionisme generós.


La sanitat pública:

https://t.me/voluntasoficial/3119. Els nostres amics sempre a disposició per a qualsevol cosa. Quina sort que hem tingut els europeus de l’experiment genètic amb tòxics ideats pels nostres amics! Si no hagués estat per ells, tots hauríem mort d’una grip, però ells, amatents, allí estaven, com sempre. Ara, amb un goril·la per cap de l’OMS, perquè saben que als goyim ens agraden les mones. I amb una mona ‘goril·lera’ com aquesta, que és intel·ligent i que fins i tot parla anglès, estem tots que no podem suportar tanta salut i tanta felicitat.

https://t.me/resurgente2020/37254, què podria anar malament! Els nostres amics no perden un segon per tal d’estar pendents de tots nosaltres. No és lògic, potser, el fet de vacunar, amb un producte totalment demostrat i eficaç a la punxada 1643, els nens que no pateixen la malaltia que la vacuna no protegeix? Els nostres amics saben què fan; o us penseu que farien mal als nens, tant que els agraden!


La veritat:

https://t.me/resurgente2020/37252, sempre preparats i amatents per a caçar la mentida així que la veuen. Què feia aquest presumpte epidemiòleg presentant un treball contrastat que diu bestieses contra la injecció dels nostres amics; una injecció que, si és per guarir, ho guareix tot, fins i tot la malaltia de la vida!

https://francesoir.fr/societe-faits-divers/mort-brutale-de-stephane-eimer-pdg-des-laboratoires-biogroup, el que fa l’amor! Si ho arriben a saber els nostres amics, ho haurien arranjat, però com no ho sabien, el pobre s’ha hagut de suïcidar.


El feminisme:

https://t.me/voluntasoficial/3129, sempre amb la llibertat, la dignitat, la independència i la democràcia. Són infatigables, els nostres amics. Allà on poden ajudar, els falta temps per a ser-hi!


L’avortament:

https://t.me/resurgente2020/37217, tothora defensant la vida i la felicitat humanes, els nostres amics. Els Estats Units estan vivint el ressorgiment de la dignitat humana a les ordres del salvador George Soros, l’home ètic, l’home de la pau, l’home del respecte i la no intromissió en assumptes aliens ni en res, l’home modest, l’home que dirigeix els democràtics demòcrates avortistes a cridar que no hi ha dret que no es puguin matar nadons, que això viola la més mínima llibertat i la més estricta decència de l’autonomia de la capacitat de decisió, com passa amb els experiments genètics.


I podríem continuar amb l’exquisida educació que han preparat per als menors, tot ensinistrant-los en la pedofília, que és una de les pràctiques més sanes i que allibera el menor de traumes posteriors, conduint-lo a la felicitat del sexe lliure i democràtic. I amb la importació d’immigrants de l’única raça humana mundial, tot per tal de millorar la discapacitat de l’home blanc, que només ha sabut construir masclisme, heterosexualitat, països rics i dignes, i cultures esplèndides, tot contaminant el món d’aquests desvaris. O la crisi econòmica que han preparat perquè no tinguem res i siguem feliços, amb el despreniment, amb la inclusió, amb la solidaritat, amb la riquesa moral que aporta la pobresa material, amb tots els regals que comporta la pèrdua d’individualitat, de sociabilitat, de comunitat...

Sí, podríem continuar fins a la fi dels temps, perquè els nostres amics no es cansen mai d’esforçar-se pel nostre bé. Tanmateix, hi ha gent desagraïda, goyim racistes, anti-semites, negacionistes, incultes i ignorants, que en la seva ignorància pretenen construir països lliures i de la gent, sense comptar que els nostres amics, tot ho fan pel nostre bé, des d’importar-nos gent com nosaltres que ens enriquiran amb la seva extraordinària cultura, a demostrar-nos l’eficàcia i la sensibilitat d’homosexuals i dones per a dirigir els països, la ciència, les arts i l’educació, que per això la Ministra ha decidit treure filosofia de l’escola, perquè no hi ha assignatura més inútil, i explicar la història des que els nostres amics s’instal·laren a Espanya (1812), i tot això, sense avaluar els pobres joves, perquè la intel·ligència és congènita, com ho demostra la imatge de la Ministra, que també té un halo, que de tanta saviesa et tira enrere https://t.me/RosselloCM/64251. I com no m’agrada assenyalar els signes de la decadència sense mostrar-la, vegeu els disbarats que pot dir una persona que estima el seu país i la seva raça. Una nacionalista repugnant i una racista repulsiva, i no com els nostres amics, que no són per a res nacionalistes i menys encara racistes. Escolteu les mentides que explica i compareu-les amb els presents i futurs que els nostres amics volen per a nosaltres, els seus estimats goyim:

https://t.me/RosselloCM/64241.


P.S. Els meus amics ‘Altres’ continuen en tendència ascendent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada