divendres, 17 de juny del 2022

QUIN FÀSTIC !


Que els països catalans són masies del sionisme, no cal ni posar-ho en dubte. Al Principat tenim la seu europea de les dues organitzacions criminals de Soros, l’Espai Societat Oberta i l’Institut de Salut Global, que són dues fundacions dedicades a la recollida de tarats i deficients mentals amb ambició i cap escrúpol. A les Illes Balears, l’amo del gos Antonio i el cor de les prostitutes, Soros, hi té plantada una distòpica cerebral amb un subtil grau de crueltat i perversió, la qual ha convertit les Illes en el femer ideal que els jueus volen com a gàbia per als seus goyim. I al País Valencià, l’amo Soros, hi va trobar un espècimen insòlit, el Simi Puig, mancat de massa cerebral però que té el crani farcit d’insolència, poca vergonya, ignorància, ‘tantmenfotisme’ i ambició, al costat del qual va posar el sac d’escombraries Mònica Oltra, un recipient amb tota la ignomínia i l’abjecció que una dona pot abastar, com veureu en els enllaços de les notícies, perquè més que a l’organització assassina de la Genociditat de Soroslàndia al Prostíbul de la plaça sant Jaume o a la criminal manifesta de l’odalisca Armengol, és a aquest sac d’escombraries de València a qui vull referir-me: la Mònica Oltra:

https://t.me/RosselloCM/64136

https://t.me/resurgente2020/36967

I aquesta deposició amb forma humana, es nega a dimitir perquè vol defensar la democràcia contra el feixisme! No vull perdre el temps amb aquesta anormal i el seu marit criminal, els quals, en justícia, atenint-nos a la idiòcia irreversible i contumaç, i al desenvolupament de càrrecs públic, només és justa l’execució pública. I si depengués de mi, a ell, primer el penjava de la ‘causa’ i després a ell, mentre mantindria el sac d’escombraries al costat per recollir el resultat de la primera operació. Que una societat no EXIGEIXI L’EXECUCIÓ de criminals d’aquesta magnitud, demostra la manca de qualitat ètica de la societat.

No tinc res més a dir. Hi ha humans que és una pena que ens abandonin en aquest món de llàgrimes, però n’hi ha uns altres, com aquesta parella de psicòpates ambiciosos, que l’execució dels quals, només hauria d’omplir-nos de satisfacció per saber que hem complert amb el nostre deure: erradicar la idiòcia i els seus crims, la pesta més verinosa del món.


A part d’aquests dos fems, encara vull parlar del goril·la mascota del psicòpata genocida Billi Portes, perquè em sembla interessant mostrar-vos un retardat intel·lectual en una exhibició. Analitzeu què diu, i us caurà l’ànima als peus de pensar que un goril·la (a més de terrorista, genocida i que parla un anglès goríl·lic), que un goril·la com aquest pugui estar en un lloc de responsabilitat, essent el seu lloc normal el zoològic, o, el més anormal, però acceptable si se’l considera homínid, la presó perpètua; això no obstant, essent l’indret adequat per a animals de la seva classe, el patíbul. «Els virus s’estan comportant d’una forma inusual, no com ho feien en el passat». No tinc més preguntes, senyoria. El simi fixeu-vos que llegeix les ordres en un paper, perquè és clar que ni pot imaginar-se què és un virus. Això sí, tot seguit, en el vídeo, hi ha el doctor Francis Boyle, que pentina canes, i explica al goril·la què és exactament el que estan fent. La resta del vídeo ja la deixo al vostre criteri, però aquestes dues intervencions són fonamentals per comprovar què és un idiota esclau dels jueus i què un ésser humà que sap el valor de la veritat.

https://t.me/RosselloCM/64132

A qui trien, els jueus?


Una imatge més dels criminals que preparen la destrucció de l’economia occidental. Tots els que surten a la fotografia són carn de patíbul, i això, només amb els titulars que ens ha presentat la premsa oficial durant la seva trajectòria criminal, encara que els excrements llepa-glands circumcidats, disfressats amb toga, els hagin deixat en llibertat. Els tres personatges són criminals que només poden pagar els seus crims a la forca. I m’agradaria de veure la Lagarde, ballant la dansa del ‘no toco terra’.

https://t.me/resurgente2020/36953

No us poseu les mans al cap. Es pot fundar o es pot desenvolupar una societat sanament amb sàdics delinqüents i idiotes cruels al capdavant? La resposta és taxativa: NO. Aleshores, a què esperem?


I perquè vegeu el nivell de la idiòcia que ens envolta i com és UNA NECESSITAT INELUDIBLE L’EXTERMINI MASSIU D’IDIOTES I D’IMBÈCILS, vegeu aquestes dues notícies, que involucren al gos de Soros i el cor de les prostitutes, les bagasseries jesuïtes i el nivell d’intel·ligència comprovat en les dones (són tres, totes titulades, i no saps quina és més idiota). La primera part és:

https://gaceta.es/espana/el-gobierno-gasta-60-500-euros-para-concluir-que-el-terremoto-de-lorca-fue-machista-20220615-1653/amp/

la idiòcia demostrada. La segona part, el retrat d’una idiota integral, amb ‘cum laude’ per la Bagasseria Jesuïta d’Oviedo, és clar:

https://t.me/resurgente2020/36962


LA REVOLUCIÓ ÉS UN IMPERATIU.

PER DEFENSAR LA LLIBERTAT,

LA DIGNITAT I LA CIVILITZACIÓ,

I PROTEGIR-NOS DE LA IDIÒCIA

I DELS DIMONIS QUE L’ESCAMPEN:

JESUÏTES I JUEUS.

ELLS SÓN ELS ENEMICS.

FINS QUE NO HO VEIEM,

LA GUERRA ESTÀ PERDUDA.

ELS SICARIS CRIMINALS

HAN DE SER EL PRIMER OBJECTIU:

TOTS ESTAN ALS PROSTÍBULS

I ALS URINARIS PÚBLICS.


LA VIOLÈNCIA SÓN ELLS,

PERQUÈ LA MENTIDA I LA IDIÒCIA

SÓN VIOLÈNCIA.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada