diumenge, 19 de juny del 2022

QUIN FÀSTIC ! (3)


El que està passant...

https://t.me/RosselloCM/64163

Sense cap dubte, en una societat digna, l’ètica bàsica, la justícia i la irreversibilitat del crim, no admeten altre càstig que la pena capital. Cap pedòfil hauria de veure la llum del sol, una vegada descobert el seu crim, CAP NI UN. Tot el que no sigui l’execució del tarat (psicològicament, un psicòpata molt perillós, perquè s’acarnissa amb els més indefensos, el que augmenta exponencialment la gravetat i la immundícia del seu crim), qualsevol altra mesura substitutòria, només és un nou insult a la víctima i a la societat. La idiòcia i la merda cal exterminar-les d’una societat, si no, només s’hi fan rates; que no per altra raó, vivim com vivim, perquè les rates que agraden tant als jueus proliferen com la pesta.

I AQUESTS SÓN ELS QUE GUANYAREN LA GUERRA!

Tots els col·laboradors, que això no obstant, no estan involucrats directament en actes de pedofília, haurien de ser reclosos a perpetuïtat i en condicions mínimes: ja que com sigui que destrossen voluntàriament el futur de la societat, la societat no té cap deure envers ells. No hi ha pitjor crim que el que és comès contra la innocència. Tots els paraplègics mentals, només empesos per l’ambició que els obliga a pervertir menors, NO HAN DE VEURE MAI MÉS LA LLUM DEL SOL. I no només els que actuen directament d’acord amb els pedòfils, sinó tots els que perverteixen una societat amb la seva curtedat mental i la divulgació de les psicopaties de les seves ments tarades. Aquí teniu la genocida i deficient total del cor de prostitutes del govern del gos Antonio, https://t.me/NANOMNOTICIAS/10615 cometent un seguit de delictes que, lògicament, els excrements dels jutges pedòfils (no ho dic jo, que ho diu una altra de les del cor del gos Antonio, la Dolores Delgado) no veuen per què; què carai!, a ells l’abjecció els diverteix i els fascina! I com els agrada tant la tendresa!

AQUESTS SÓN ELS QUE GUANYAREN LA GUERRA I ELS QUE IMPARTEIXEN JUSTÍCIA, ELS BONS.


I conclourem, amb un llarg documental, una entrevista al ‘revisionista’ Ernst Zündel, feta per un periodista israelià, un document que crec que pot obrir els ulls als cecs, sobretot, si tenim present que està realitzada l’any 1996. Escolteu-lo amb atenció, perquè podem entendre molt millor qui eren els qui van perdre la guerra i qui són els qui la van guanyar.

https://odysee.com/@didi18:e/ErnstZndel-EntrevueAvecUnJournalisteIsraelien1996:1

Si ara voleu riure, llegiu què diu la Jewspèdia de l’Ernst Zündel. Només penseu que negar la immensa mentida és motiu perquè et facin la vida impossible. I jo pregunto: Hi ha algun temor que algú digui mentides? O és que, com no pots rebatre les acusacions, no te’n resta una altra que perseguir-lo i fer-li la vida impossible? No hi ha res de més fàcil que demostrar l’evidentíssima evidència de l’holocaust, res no ha de ser més senzill ni obvi. Val a dir, però, que no valen com a proves les pel·lícules de Jewsliwood. Però jo, sé que les proves, les tenen totes. Només faltaria! Quan un jueu ha dit una mentida?


COMPRENDREM QUE HI HA UN MONSTRE

QUE ENS ACUITA ?

LA HISTÒRIA NO HO POT DIR MÉS CLAR.

LA VERITAT NO TEM LA DIFAMACIÓ,

EN CANVI,

LA MENTIDA ÉS MORTA DAVANT DE LA VERITAT.

HO COMPRENEM? O ENCARA NO?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada