dilluns, 20 de juny del 2022

NOTÍCIES BREUS


Per concloure el tríptic ‘Quin fàstic’- al qual em temo, però, que hi haurem de tornar massa sovint -, llegiu aquesta notícia de l’organització que es dedica a la recollida d’escombraries i altres materials d’escòria, o sigui, l’’Associació Professional Mundial per a la Salut Transgènere’ que, evidentment, no són professionals, perquè un transgènere no necessita ni hormones ni mutilacions voluntàries, sinó la visita al psiquiatre, que l’entendrà. Tots estan tallats pel mateix patró de destrucció personal que fou dissenyat especialment per als goyim per la raça superior. No en va, el fundador d’aquesta secta fou Sigmund Freud, eminent jueu.

https://t.me/resurgente2020/37091

Aquests criminals, no és que hagin de ser empresonats, és que és urgent el seu immediat extermini, perquè l’atemptat contra els menors és un delicte, i si és amb intencions sexuals, a parer meu, un delicte imperdonable. Qui tolera, consent o defensa els depravats, és un depravat; no és un demòcrata, sinó un idiota. I els que no els tolerem (almenys el proselitisme, que a casa seva, al seu llit i en la seva vida d’adult, a mi, se me’n fot, si es tallen el ‘pitu’, l’orella o la cama dreta) no som nazis, no, som sensats, coherents i sabem que la infantesa té la virtut única de la innocència, i que qui mata la innocència és un assassí a l’enèsima potència.


Avui, és just que entronitzi Tom Vandendriessche, parlamentari belga del Femer de Soros i de la bruixa von der Leyen, perquè aquests parlamentaris són els únics polítics que podran continuar fent política i no com tots els altres, que, si tot va com espero, criaran malves.

https://t.me/resurgente2020/37089

No es pot deixar dit més clar: Ni hi ha democràcia, ni hi ha justícia; hi ha una colla de tirans que dirigeixen tecnocràticament Europa i una colla d’excrements que encara denominem jutges i polítics, només perquè els uns vesteixen toga, i ja sabeu que l’hàbit no fa el monjo, i els altres, els paraplègics, perquè surten com vedets bufones als papers higiènics a la secció de política, que si sortissin a ‘societat’ o ‘humor’, no hi veuríem cap anomalia, sinó més aviat el contrari.


Ara, escolteu amb molta atenció què ens diu Alessio Rastani. Evidentment, és un imbècil, com ho demostra amb les seves paraules. Perquè qui viu pels diners, és senzillament un imbècil, perquè viu per a la mentida i ignora totes les veritats que l’envolten. No viu, i vegetaria si fos un vegetal, però és un animal carnisser. Aquesta mena d’imbècils són els que fonamenten la pèrdua de valors de la societat. Tanmateix, malgrat la imbecil·litat, diu una veritat darrere de l’altra. Els criminals sionistes van per nosaltres en no res.

https://t.me/EconomiaBasadaEnRecursos/2982


En el món s’estan destruint centres de processament d’aliments, s’està arruïnant l’agricultura i moren els caps de bestiar de manera multitudinària i sense una aparent explicació. Els criminals saben que les rates són condicionades per la por i la fam, no sé si m’explico bé. Els agricultors estan destruint les collites, els ramaders matant el bestiar i els preus dels productes creixen i creixen i només se’n beneficien els especuladors, els que no treballen, els intermediaris (una figura econòmica absolutament prescindible i perjudicial per al comerç). Cal que agricultors i ramaders es desfacin de les cadenes de l’Estat criminal i promocionin una economia directa al consumidor. Si ho fan ajudats pels transportistes, poden crear un mercat paral·lel a preus justos. No exportaran les pastanagues a Indonèsia, no; però tots els veïns de la comarca menjaran pastanagues del país a un preu interessant per al productor i per al comprador. Independitzar-se de l’Estat i els paràsits criminals que han comès el cop d’Estat contra les llibertats, el país i el poble, és imprescindible. I si a més a més d’això, hi ha manera d’armar-se per tal de detenir els sicaris criminals que han disfressat de policies, millor que millor (pels LGTBIJKQ+ de l’exèrcit no us preocupeu, amb tenir a l’abast un ‘consolador’, si els veus, el llences, i es mataran entre elles per gaudir-lo).

LA GUERRA NO HA ACABAT ENCARA.

TOTHOM TÉ DRET A LA DEFENSA.

La partitocràcia és la màfia sionista que enfonsa els països. Penseu en el deute d’Espanya, que ha passat del 8% amb ‘l’inútil’ Caudillo a més del 150% amb les ‘eminències’ democràtiques, o sigui, els maçons sicaris dels sionistes. Cal acabar literalment amb tota la púrria política i començar a no pagar el deute als criminals jueus i les seves organitzacions mafioses d’extorsió i crim, com ho féu Hitler amb les reparacions de guerra de la primera guerra mundial, creada exclusivament pels jueus per a destruir Alemanya i convertir Berlín en un prostíbul i els alemanys en uns morts de gana. Per a la gran sort d’Alemanya, aleshores sorgí la figura d’Adolf Hitler (qui m’havia de dir que hauria d’escriure això! Però la realitat és la que és) que aconseguí de fer dels alemanys, alemanys. Això, és clar, les rates de l’Infern no ho podien perdonar, i per això passà tot el que passà, i amb els exèrcits alemanys en rendició total, els jueus feren grans rialles amb els bombardejos constants sobre tota la població civil alemanya amb armes prohibides i cruels; però ja sabeu, ells són els bons, els pobres que moriren en els camps d’extermini, tot morint-ne més dels que eren, que els jueus són així, compten a l’engròs. En fi.


I per enllaçar amb la mateixa essència el final del paràgraf anterior amb aquest, conclourem amb el psicòpata Bill Gates, qui en un diari de 2011 ens dedicava aquestes boniques paraules. Grans paraules del futuròleg, de l’home que avui ens vol vacunar a tots:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/2856425

Comprenem de què va la cosa? Un psicòpata somriu quan pensa en els seus plans de tarat; això se sap des de preliminar de psicologia, però, malgrat això, cap dels psiquiatres actuals ho sap. O són idiotes, que ho són la gran majoria, o són còmplices, que són els restants. Una societat sana no ha de tenir psiquiatres si no vol incentivar les psicopatologies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada