dimarts, 28 de juny del 2022

MÉS PROVES, MÉS EVIDÈNCIES


Els excrements amb toga:

https://t.me/resurgente2020/37330

La traïció social d’aquests miserables és imperdonable, i com sigui que han renunciat a l’exercici privilegiat de l’administració de Justícia per tal de servir els enemics dels principis ètics i de la construcció d’una societat de mèrits i llibertat, el seu crim contra la Humanitat és brutal, més encara, quan han permès la violació sistemàtica de tots els principis fonamentals de qualsevol societat: el respecte a la vida i a la propietat, el respecte a la llibertat i el respecte a la llei. Ni un mínim respecte han demostrat, més aviat s’han dedicat a la delinqüència, refugiant-se en l’endogàmia i la protecció mútua, convertint-se en una organització de miserables mafiosos. L’únic càstig que poden rebre és la pena capital, perquè la seva inutilitat, incapacitat i pràctiques il·legals per a benefici propi, els prova com a traïdors a la fe fonamental de qualsevol poble: l’administració de Justícia. I val a dir, que una societat veritablement és digna, quan la Justícia és equànime, magnànima i comprensiva, no quan és despòtica, orgullosa i criminal, i això, el fet del funcionament de la Justícia, fa indiferent el tipus del règim polític. Malauradament, sempre el poder polític pretén de controlar el poder judicial, i el poder judicial desitja de ser controlat pel poder polític, perquè així es conforma la societat de delinqüents per excel·lència, on tots són criminals i entre tots es protegeixen. La Justícia ha perdut tot respecte i tota dignitat. Només amb l’aplicació de principis ètics, amb el dret natural i els principis connaturals que en deriven, podrem netejar els femers dels palaus de Justícia on fan cau els més menyspreables dels homes de cada societat. O, hi pot haver algun acte més repugnant socialment que un jutge criminal? D’un polític és normal, és la seva professió: delinquir, però d’un jutge se n’espera molt més. I la covardia, en un jutge, és la prova de la seva incapacitat.


Els genocides professionals:

Interessant aquesta descripció del criminal Anthony Fauci:

https://t.me/resurgente2020/37332

I els seus socis, el nostre amic Albert Bourla i els assassins que li fan companyia en les intencions d’extermini de la raça blanca que estan duent a terme els nostres amics sionistes, els filantrops que breguen pel nostre bé des de la segona guerra mundial, ‘aquella’ del suposat holocaust, en el qual venceren els que avui ens manen, els bons... Després de Hitler, hi ha hagut pau mundial? O ha estat la Corporació Reserva Federal dels EUA qui ha sembrat de guerra, fam, mort i desolació el planeta? Al capdavall, no ens hem d’enganyar, és per a l’única cosa que serveixen les ‘víctimes’ de la raça superior.

https://t.me/resurgente2020/37343


I conclourem amb la demostració irrefutable de què és una deficient intel·lectual (deficienta intel·lectuala, hauria de dir):

Podeu veure tot el vídeo, però la paraplègica mental que treballava a Mercadona gràcies a l'elevadíssim grau de la minusvàlua psíquica que pateix, només surt en el primer fragment: https://t.me/RosselloCM/64303.

Compareu-la amb una ment assenyada que percep la realitat de les coses i el que signifiquen:

https://t.me/RosselloCM/64310


EL GOYIM ES TREU LES LLEGANYES.

L’ENEMIC NO ES RENDIRÀ,

LA MALDAT NO ELS HO PERMET.

PERÒ, SI NO CEDIM I ELS ENFRONTEM

CAURAN LES MÀSCARES

I DESCOBRIREM ELS DIMONIS

QUE DOMINEN EL MÓN.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada