dilluns, 27 de juny del 2022

ELS SICARIS DELS NOSTRES AMICS

 

Sicari és la descripció del més abjecte i baix, és la definició d’aquell animal sense consciència que obeeix sense pensar i sense posar cap escrúpol en allò que obeeix. Els jueus, els nostres amics, els filantrops sionistes que es preocupen tant per tots nosaltres que ens exterminen per a fer espai, van inventar el ‘monopoli’ i es van atribuir la facultat de ser la Banca i fabricar els bitllets a discreció, i han assolit que tots els sicaris i els imbècils creguin en el poder de la fal·làcia d’uns papers de colors i amb nombres, que tenen el valor que els vulguin donar els fabricants; perquè, de fet, el valor real és el del seu material, o sigui, no res. La misèria ètica i la manca d’intel·ligència ha fet possible que a la ferum dels bitllets la gent estacioni qualsevol consideració, i així ens han pogut construir aquest infern. Amb dignitat i honradesa, l’antic honor, això no hauria pogut passar, però seduïts pels paperets de colors que exhibeixen els jueus a les foques, les foques ensinistrades obeeixen les ordres del titellaire o domador. Això és el que hi ha, i per això, la injustícia campa als seus aires arreu del món. Aprofito haver esmentat els palaus dels excrements amb toga, per fer un homenatge i retre record a Julian Assange, qui, dient la veritat i descobrint la crueltat i misèria moral de l’escòria sionista, està pagant amb la vida, amb una tortura sistemàtica i sense fi, la seva gosadia. ‘Les víctimes’, no ho oblideu, són els botxins més salvatges i sanguinaris de la història de la Humanitat. Per a retre l’homenatge, res millor que aquestes paraules, que sembla que són de la seva mare:

https://t.me/elinvestigador_org/11503

Els assassins perpetuant la ignomínia contra qui els denuncia: Així és el sionisme, avui i sempre.


Fet aquest record a Julian Assange, centrem-nos en els sicaris, en la xurma idiota que obeeix sense miraments d’acord amb la curtedat intel·lectual i amb l’absència absoluta d’ètica, tot, perquè saben que són xurma, escòria, éssers absolutament prescindibles, és més, recomanablement prescindibles, però com sigui que els nassos els omplen de floretes i els enfilen a l’escala social, la idiòcia s’exalta i la vanitat i l’orgull assoleixen les mesures pròpies i característiques dels idiotes, que malgrat tot, mai no poden sortir de la seva absoluta limitació cognitiva i racional. Així, tenim els criminals governamentals d’occident culpables d’ALTA TRAÏCIÓ, en l’esplèndida exposició de Luís de Miguel:

https://t.me/elinvestigador_org/11506

I ja sabeu que no contents amb l’alta traïció, els sicaris, els retardats mentals i megalòmans de vanitat dels molt idiotes profunds, prossegueixen amb el crim impagable del genocidi institucionalitzat:

https://t.me/resurgente2020/37279 i https://cnnportugal.iol.pt/mortalidade/plataforma-nacional-de-vigilancia-de-mortalidade/mes-de-maio-com-a-mortalidade-mais-elevada-em-portugal-pelo-menos-desde-1980/20220602/629861320cf2f9a86ea73a43.

Els nostres amics, el sionisme criminal, tenen com a objectiu la destrucció d’Occident i de la civilització i l’home blanc, per a la qual cosa, els excrements amb toga són els miserables més idonis; i així passen coses com aquestes, que val a dir, són delictes que, en estricta justícia i pel terrible delicte de prevaricació i assumpció de funcions impròpies on no té atribucions ni jurisprudència, la pena capital és ineludible:

https://t.me/resurgente2020/37305, a l’excrement cal fer-li veure amb una soga al coll que la pàtria potestat és dels pares i que el nen fins a la majoria d’edat no pot prendre decisions per ell sol, i no ho pot fer, per al seu propi bé. Fins i tot, en el cas de discrepància entre els pares, s’ha d’imposar l’obvietat natural, perquè el nen sempre tindrà temps de convertir-se en indigent mental i sexual. I si amb aquest excrement, no en teniu prou, vegeu l’honradesa i l’honorabilitat d’aquests sacs d’escombraries, sí, d’aquests sacs que regalimen un líquid viscós i pudent que fa tenir basques:

https://www.acodap.com/escandalo-monumental-entre-los-jueces-progresistas-pillado-con-1-543-847-euros-en-un-paraiso-fiscal-joaquim-bosch-el-magistrado-considerado-como-la-voz-de-jjpd/

I per això, els misèrrims, no fan res de res, mentre els seus amos jueus amb els tòxics d’Albert Bourla i els socis criminals, enverinen els nostres nens. Penseu-hi: Què hauríem de fer amb els excrements?

https://t.me/resurgente2020/37310. I Argimon I, El Gran, no m’oblido de tu. Estic convençut que els jueus amaguen els teus assassinats de nens, però tindré paciència; tanmateix, ho puc escriure ara, el primer cas, comportarà el títol «La Genociditat de Soroslàndia. El genocidi infantil d’Argimon, el psicòpata». Serà llarg, sí, però farà goig.

Occident és ple d’aquestes rates oficials, d’aquests copròfags i menjacadàvers, com el delinqüent ‘cum laude’, amb un currículum criminal que és comparable a la del pitjor traficant de drogues o de dones, o de nens o d’òrgans, en fi, de qualsevol sicari dels negocis jueus: la rata sionista i il·legal a Itàlia, Mario Draghi, o la hipocresia d’un miserable integral:

https://t.me/resurgente2020/37306

I aquí, l’exhibició d’uns altres deu reus capitals:

https://t.me/resurgente2020/37318, només deu, però en són molts més, moooolts més.


Tanmateix,

https://t.me/resurgente2020/37317 i https://t.me/resurgente2020/37315. Com acabar amb una banda mafiosa? Acabant primer amb els sicaris.

I als Estats Units, a la societat esclavitzada per la crueltat de la Corporació Criminal de la Reserva Federal, sembla que hi ha alguna cosa que es mou:

https://t.me/resurgente2020/37283, després que el jutge Clarence Thomas ha declarat il·legal l’avortament:

https://t.me/resurgente2020/37311

O aquest jutge, de Kentucky, que no permet l’adopció d’un nen a dos homosexuals, en una resolució tan lògica i de sentit comú que no admet rèplica. L’interès és del nen, no dels tarats, i els dic tarats, perquè jo no entro en les seves relacions personals i íntimes, però sí en la demanda d’una solució a un problema provocat per ells. Si han de reclamar, que ho facin a Déu, que Ell els ho explicarà; mentrestant, aquí pau i els nens a famílies heterosexuals.

https://t.me/resurgente2020/37312

I conclourem amb una reflexió: I com s’ho han pres les rates sionistes, això de la prohibició de matar nens per a fer hecatombes a Baal i fabricar els verins de l’assassí Albert Bourla? Doncs així, ells sempre a favor de la pau i la no-violència, les grans víctimes del món, que això no obstant, són el poble amb més assassinats indiscriminats de la història; però ells, malgrat les mentides i el crim, ells són els bons. Per això, l’organització criminal sionista Twitter, actua consegüentment:

https://www.zerohedge.com/political/twitter-just-fine-assassination-threats-against-justice-clarence-thomas.


MENTRE CREGUIS QUE ELLS SÓN ELS BONS,

SERÀS EL SEU ESCLAU.

ELLS SÓN EL MAL DEL MÓN,

LA HISTÒRIA HO DEMOSTRA,

LA QUE SABEM, TANT COM LA QUE ENS HAN OCULTAT.

NO HI HA POBLE MÉS CRUEL,

SANGUINARI, HIPÒCRITA I CRIMINAL

EN EL MÓN.

O PER QUÈ US PENSEU QUE ELS POBLES DIGNES

EN ALGUN MOMENT ELS HAN DESPATXAT.

NO HO OBLIDEU,

SENSE ELLS, RES DEL QUE PASSA, PASSARIA.

ELLS SÓN LA MÀ QUE MOU EL MÓN,

ELLS SÓN LA MÀ QUE MOU SATANÀS...

TOT QUEDA A CASA.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada