divendres, 4 de novembre del 2022

A TOTA MÀQUINA !


Els assassins sionistes van a tota màquina. Saben que tenen la fidelitat de tots els genocides dels governs occidentals, però comprenen que els cal accelerar l’agenda, vejam si no serà que la gent desperta i comença a administrar justícia – diguem-ne - de manera ràpida i resolutiva; que val a dir, que per part meva no rebrà cap recriminació, perquè si qui roba a un lladre té no sé quants anys de perdó, qui assassina un genocida haurà de viure plenament en el perdó etern... no sé, dic jo.

Vegem com els assassins al servei del sionisme criminal tapen les boques d’aquells que fa anys i panys que denuncien els pitjors enemics de la Humanitat que mai hagin existit, perquè si bé coneixíem racistes i xenòfobs, cap d’ells comptava amb l’exclusivitat de sentir odi mortal envers tot allò que no és ell, i això són les escombraries JUEVES.

Sobre David Icke:

El temps dóna i treu raons: https://t.me/elinvestigador_org/12693, d’això fa uns quants anys, però uns quants!

Si ets un immigrant indocumentat negre o musulmà del qual no se sap ni qui ets, ni d’on ets, ni què ets, ni què fas ni per què, els sionistes han ordenat a tots els sacs d’escombraries que tenen repartits per tots els prostíbuls i urinaris públics, que els obrin les portes, els incloguin a la societat per ‘solidaritat’, els donin casa, escola i treball, o en el seu defecte, una retribució; se suposa, que pels serveis oferts al país d’acollida. Ara bé, si ets europeu, però no t’acaben de fer el pes els assassins sionistes, aleshores, les putes poden impedir-te el pas, sense, és clar, que cap excrement amb toga obri la boca, només faltaria de veure un fenomen com aquest: un vòmit dessota una toga reclamant els drets inviolables de les persones! No, que això, no agrada als assassins sionistes. https://t.me/elinvestigador_org/12695.

Això és el que passa al Femer de la Sinagoga Europea, un femer que els europeus han d’enderrocar i cremar tots els insectes i paràsits que han servit el sionisme criminal durant tots aquests anys. Ara no és hora de tendreses i febleses, CAL EXTERMINAR ELS PSICÒPATES OCCIDENTALS QUE DONEN SUPORT ALS ASSASSINS SIONISTES! Fixeu-vos quina barra! Els genocides el declaren com a terrorista. https://t.me/resurgente2020/41261. I per què? Per què denuncia els crims del SIONISME ASSASSÍ, TIRÀNIC I CRUEL DELS JUEUS. Recordeu: un jueu pot matar qui vulgui perquè és bo, com veureu en aquest escrit; ara bé, només alçar la veu a un jueu és un pecat de molt difícil remissió. ACABAREM AMB AQUESTES ESCOMBRARIES D’UNA VEGADA I PER SEMPRE, O ELS DEIXAREM QUE ENS SOTMETIN COM A ANIMALS?

Quines són les delegacions dels Inferns a la Terra? Jew York, Londres, Frankfurt Amsterdam i Israel, fonamentalment. Per això, els enemics d’Holanda, que desgovernen la nació holandesa, estan de genolls davant dels amos jueus: executen la població d’acord amb les ordres i les demandes sionistes, destrueixen l’economia, la rica economia holandesa, d’acord amb les ordres i les demandes dels sionistes, prohibeixen l’entrada de David Icke d’acord amb les ordres i les demandes dels sionistes, i comencen a imposar el pas final per a l’esclavatge de tots els holandesos a la tirania NOM dels sionistes: https://t.me/voluntasoficial/4795.

ELS POLÍTICS SÓN REUS

DE CRIMS D’ALTA TRAÏCIÓ, TOTS.

O EL POBLE ELS EXECUTA

O ELLS EXECUTARAN EL POBLE.

QUI PENSI QUE HI HA TERME MIG

ÉS PROFUNDAMENT IDIOTA.

AL DARRERE HI HA ELS NASSOS SANGUINARIS

DE SEMPRE, COM SEMPRE.


Vegem ara el sofisticat funcionament dels camps d’extermini jueus per a l’Holocaust goyim, uns sinistres centres d’opressió on la violència és exercida en silenci, com tot el que fa l’escòria sionista, en silenci, amb sang, amb terror i amb la més ignominiosa de les maldats, perquè és l’essència de l’ADN dels Inferns:

https://t.me/resurgente2020/41304, https://t.me/voluntasoficial/4814, https://t.me/voluntasoficial/4815, https://t.me/voluntasoficial/4813, https://t.me/resurgente2020/41291 L’objectiu d’aquests camps d’extermini dirigits per idiotes a les ordres dels criminals, és l’aniquilació de nens i dones en estat fèrtil, i l’assassinat dels joves mitjançant el verí que provoca ‘sobtaditis’, o sigui, l’assassinat silent amb l’última generació d’armes letals dels jueus.

I aquí, ja ho sabeu, no acaben les abjeccions d’aquesta raça espúria i repugnant:

Aquí teniu la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units decidida a sotmetre’ls per sempre https://t.me/resurgente2020/41289. Aquí teniu l’alliberador Musk i el sotmetiment a l’organització de la coacció i el crim, anomenada ADL, l’escòria jueva: https://t.me/voluntasoficial/4779. Aquí l’origen d’aquesta organització criminal, que – oh! - està relacionat amb violació de menors i la protecció dels jueus entre ells, com l’escòria putrefacta que són: https://t.me/voluntasoficial/4780. Aquí teniu el tarat en qüestió, el que ve a ser com el cervell de l’idiota de Musk a Jewitter: https://t.me/voluntasoficial/4784. Aquí, com els jueus fa molts anys que preparen la destrucció dels Estats Units i d’Occident: https://t.me/voluntasoficial/4800. Aquí us presento l’últim crim de la puta privada dels Rothschild a França: https://t.me/resurgente2020/41300. Quant trigaran els francesos a guillotinar aquest tarat integral amb tots els seus col·laboradors? Aquí teniu la cruel i abjecta realitat de la versió que els jueus inventaren de ‘les dutxes’, recordeu de què parlo?: https://t.me/resurgente2020/41267. Veieu com la REALITAT D’AVUI DEMOSTRA LES IMMENSES MENTIDES DE L’ESCÒRIA JUEVA? Aquí teniu a la puta de Schwab al Canadà, implantant subreptíciament el tirànic règim criminal del NOM sionista: https://t.me/elinvestigador_org/12696. Quant trigaran els canadencs a decorar el coll del pedòfil idiota amb una soga? Aquí teniu la Sinagoga Mundial o ONU ‘protegint’ la seguretat de tothom, sobretot tenint present el jueu i pallasso idiota que comanda el NOM sionista a Ucraïna i que té la missió de la destrucció del seu país. https://t.me/resurgente2020/41257. Tant els costa als ucraïnesos de volar l’ànima d’aquest criminal i enviar-la als Palaus dels Senyors de les Mosques? No oblidem que Zelensky, que ja és nom de pallasso i de fems jueus, es dedicava a exterminar russoparlants indefensos pel plaer d’oferir sacrificis als seus.


Aturem-nos per a respirar aire pur i desintoxicar-nos del gas verinós que emana aquesta raça provinent dels mateixos Inferns, amb la missió de destruir la vida al planeta. Tanmateix, com veureu tot seguit, les notícies que enllaçaré semblaria que no tenen res a veure amb les escombraries putrefactes del sionisme, però tot està contaminat per aquesta pesta, que és l’única pesta que enverina el món.

Aquesta és l’Aristòtila del moment. Una sòlida elecció jueva per a demostrar-nos que som profundament imbècils. La taradeta de la Greta: https://t.me/resurgente2020/41258, que aplegada amb el nou Plató, el jueu homosexual superior a Déu, l’ínclit Harari, són l’eix al voltant del qual ha de girar la vida universal. Qualsevol, quan els sent, diria que són Mortadel·la i Filemó, però són els més privilegiats dels pensadors haguts mai sobre la capa de la terra. Un jueu i una tarada protegida especial dels assassins Rothschild, que recordeu, li posaven el catamarà perquè travessés l’Atlàntic per a dir bestieses.

I si parlem del Brasil? Deduïu-ho vosaltres mateixos: https://t.me/resurgente2020/41302, però compte! https://t.me/voluntasoficial/4808. Sicaris del Mal.


Mirem ara cap a casa, i veurem la influència dels assassins sionistes a la pell de brau, avui Soroslàndia: El comissari Ricardo Ferris ja ha rebut l’acusació de racisme, de totes les prostitutes i homosexuals del sionisme: https://t.me/resurgente2020/41263. No dubteu que l’homosexual, amant de les tortures i idiota ‘cum laude’, doncs era part de l’organització criminal de la judicatura abans de ser un dels castrato en el cor de les prostitutes inútils i idiotes del gos de Soros, activarà tots els mecanismes ‘il·legals’ al seu abast per a combatre aquest enemic de les ordres de Soros i del sionisme criminal internacional. ‘La veritat és pecat’, que ja sabeu que un jueu i la veritat són impossibles sincrònicament. Cal obeir LES IMMENSES MENTIDES DEL SIONISME. Per això, com heu vist en aquest escrit, hi ha una persecució implacable de la veritat, perquè saben que és el que pot obrir els ulls de la gent i aleshores la gasòfia sionista tindria els dies comptats.

I conclourem amb la notícia de l’assassinat de la nena Olivia per la seva mare, després de la lluita incansable del pare per a recuperar la filla i treure-la de les mans de la tarada de la dona. Observeu fins a on hem arribat en idiòcia! HI INSISTEIXO: LA IDIÒCIA PÚBLICA HA DE SER CASTIGADA AMB L’EXECUCIÓ. Que aquests dements diguin això perquè els paguen els jueus, molt bé, però si no tens pensament propi, em reconeixeràs que ets idiota; més, si has sortit d’una bagasseria jesuïta. No s’ha de tenir contemplacions amb aquestes escòries inútils, i més que inútils, pernicioses i letals, com comprovem en aquest cas:

El nivell d’idiòcia dels que surten en aquest tall és prou per a l’execució de tots ells, sense gaires miraments: https://t.me/resurgente2020/41275. Suïcidi ampliat?... Tret i aire! No res no es perd, sinó que molt es guanya.

Abans de posar el següent tall, ÉS INDISCUTIBLE QUE LA JUTGESSA HAURIA D’INGRESSAR A PRESÓ IMMEDIATAMENT I DE FORMA PERPÈTUA PER COMPLICITAT EN INFANTICIDI. Hi pot haver un crim més greu en un excrement amb toga? Una altra idiota de la màfia de la judicatura, titulada com imbècil en dret per la bagasseria de torn. I abans de posar el tall - altre cop -, advertir que els comentaris finals de ‘Inocente Duke’ (un youtuber) a parer meu són innecessaris, ja que la tarada sense empatia, paraplègica mental, indigent cognitiva, prostituta màxima dels jueus en el prostíbul del gos de Soros, ha de ser inexcusablement EXECUTADA per ser un perill públic, per la insolència de la seva idiòcia, com per la protèrvia ignominiosa de la qual fa gala. No és un ésser humà, és un animal ensinistrat, res més. Es perd més en la mort d’un animal de granja per a alimentació de la gent, que perdent aquest sac d’escombraries ‘femenines’, que de femení no té res. No és la primera vegada que demano el cap d’aquesta criminal, però és que és una de les principals urgències del país. Penseu que aquesta prostituta dels jueus disposa d’un pressupost per a fer mal, que és la meitat del pressupost de Putin en defensa! Però, escoltem Inocente Duke: https://t.me/resurgente2020/41315.

Per certificar que tinc raó, i que tot és molt més senzill que no es creuen les prostitutes que es dediquen a allò que creuen que és fer política, però que són fel·lacions als sionistes, vegeu l’exemple pràctic del sentit comú: https://t.me/resurgente2020/41276.

I com parlem de la psicòpata tarada del ministeri més idiota de la història (d’entrada, perquè no hi ha cap igualtat entre home i dona), vegem com li renta la cara un noi jove, demostrant a la paraplègica que ni l’ensenyament bàsic superaria, i que si ha arribat on ha arribat és perquè hi ha tasques que necessiten una especialització i pràctica continuada, deixant a banda escrúpols, miraments i qualsevol consideració ètica. Imagineu-vos doncs, si ella és capaç de fer el que fa amb ella amb relació als amos, què no serà capaç de reclamar com a venjança, la tarada! Aquest esguerro ha de ser necessàriament exterminat, per una qüestió de salut pública, només.

Escoltem el noi que posa en el seu lloc a la incapacitada cerebral:

https://t.me/resurgente2020/41313.


EL JUEU ÉS EL MAL.

EL SIONISME EL TERROR.

ENS MIRAREM COM ENS EXTERMINEN,

O FAREM DE BUMERANG ?


- Hòsties, senyor que escriu, si avui no li diuen antisemita!

- Que diguin el que vulguin! Jo descric la realitat que ells falsegen i converteixen en un horror.

- En això té raó, veu.

- I com ho saps?

- Jo també me n’he informat, d’aquesta raça d’animals sanguinaris.

- Ah! És fàcil oi, de descobrir-ho?

- Sí, si t’hi poses, només cal un parell d’hores, i ja els veus la pell de llop i les dents sempre plenes de sang.

- Així m’agrada, que ens apliquem, vejam si aconseguim de derrotar-los i d’esborrar-los de la faç de la Terra.

- Que vagin a casa seva!

- A casa seva? Si no en tenen cap? Que Israel no és casa seva!

- A l’Infern, a l’Infern, que és d’on vénen.

- Veig que anem fent pinya. Només en som tres (o tres en un, que no sé si encara és pitjor). Però cal fer veure la gent que TOTS ELS PROBLEMES QUE LI FAN LA VIDA IMPOSSIBLE SÓN EMANACIONS D’AQUESTA ESTIRP DELS INFERNS.


O ELLS O NOSALTRES.

ELLS CADA DIA VAN A PER TOT,

SENSE LÍMITS I SENSE COMPASSIÓ.

ELS HO DEIXAREM FER,

O ELS PARAREM ELS PEUS,

SENSE LÍMITS I SENSE COMPASSIÓ.


Com he dit en altres escrits, cal només un país que reaccioni, s’oposi a l’ONU i tanqui les fronteres, alhora que decreti per llei que els ‘bons’ portin gravat en el front la creu de David o els tres sisos de l’Amo, en cas contrari se’ls aplicarà la pena de mort. Així, començarem a netejar el món de tanta merda!

I consti que no estic animant a matar-los com ells ho fan amb els verins que manen d’inocular la gent per intoxicar-la i, amb sort, matar-la. No, demano només que les escombraries es marquin en el front el senyal que adverteixi els éssers humans que allò difícilment és una persona; però, només després de fer justícia, s’ha d’aplicar la sentència. Això sí, és clar i evident, que el sionista o amic dels sionistes haurà de ser inexcusablement executat. Per a fer net, només per a fer net; perquè amb ells aquí, la vida s’ha convertit en una cosa impossible!


I us ben juro que tot això em cansa, em fastigueja i m’horroritza.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada