divendres, 18 de novembre del 2022

ELS BONS I ELS SICARIS DELS BONS


Per a la gran sort de la Humanitat, els bons i l’exèrcit dels seus esclaus o sicaris, això sí, sicaris i esclaus del bé, són a tot arreu i escampen la bondat, la veritat i la justícia pertot, perquè si alguna cosa no podem trobar en un bo, és maldat. Recordeu que el gos de Soros i les putes i els castrats van establir per llei que els bons són bons, sempre. Així doncs, fem cultura i analitzem les grans bondats dels bons. Comencem amb la fidelitat a la veritat i la llibertat d’expressió que en ells és una obsessió:

https://t.me/elinvestigador_org/12818.

Ara, una acusació absolutament injusta i antisemita, que demostra la maldat dels dolents amb relació a la bondat dels bons, que són tan bons, que fins i tot, ja hi ha una llei signada pel gos i les putes.

- I els castrats.

https://t.me/elinvestigador_org/12819. S’ha de ser molt dolent per a dir que el NOM vol acabar amb la civilització blanca, però molt dolent. I la senyora de sota! que diu que a les Universitats s’aniquila l’actitud crítica dels alumnes? Això, perquè vegeu com la gent els difama, als pobres, sempre víctimes i sempre bons, que mai a la vida de la història del món s’ha sentit ningú parlar malament d’ells, mai, a ningú; llevat, és clar, l’escòria antisemita.

Els bons i els seus magnífics projectes, que són l’anhel de tot home de bona voluntat que no és un repugnant racista i nazi:

https://t.me/elinvestigador_org/12826 i https://t.me/elinvestigador_org/12829. Només vetllen per tu, i encara hi ha gent que els odia. Es pot arribar a ser més maquiavèl·lic i desagraït. Els pobres, sempre víctimes de totes les injustícies i a més a més insultats, mentre ells, malgrat tot, sempre fent el bé. Pregunteu-ho als palestins. N’estan encantats amb l’alliberament que han suposat els seus veïns.

Ara, analitzem amb profunditat l’immens esforç que estan fent els jueus, sacrificant capital amb la fabricació de verins i promovent la destrucció de les economies, per a salvar els seus estimats goyim. Si no ho sabeu, hi ha males persones, gent sense ànima, antisemites, nazis i racistes, i no com ells, que són bons, però bons de dir prou, perquè no puc més amb tanta bondat!, doncs, hi ha malparits que diuen que tot això de la immensa tragèdia covid és un invent jueu! Us ho podeu creure? Vegem aquestes informacions que desmunten les falses acusacions de maldat dels bons:

https://t.me/counterpropaganda20/7460 i https://t.me/counterpropaganda20/7461, veieu com és el canvi climàtic?

https://t.me/resurgente2020/41897, la preocupació mèdica per la salut de la gent. Què més podem demanar, que gent tan abnegada i sacrificada? Gent que ens adverteix dels riscos del canvi climàtic, amb tota l’honradesa, l’amor a la veritat i la voluntat d’escampar el bé i la ciència.

I ja que estem entre els grans especialistes de la medicina, escolteu una excepció, un tarambana a qui li tocaria per sorteig el títol de neurocirurgià, el senyor es diu Russell Blaylock, i fixeu-vos què diu del fluor! I després de dir tot el que diu, al final final de tot, gosa acusar subreptíciament la il·lustríssima bondat Rockefeller de terrorista i perill social? https://t.me/NANOMNOTICIAS/12553. Pobre Rockefeller, sempre fent el bé, i haver de sentir indocumentats com aquest dient mentides. El fluor és molt bo perquè ho diu la bondat Rockefeller, i qui dubti d’això, és un antisemita, un racista, un nazi i mig beneit, sinó beneit del tot. Com si els jueus intoxicarien ningú amb fluor, si sabessin que és dolent! Diuen unes coses!

Jo el que no m’explico és com les bagasseries jesuïtes - ai, les universitats - poden certificar la capacitat intel·lectual de suposats especialistes com aquest doctor Sucharit Bhadki, qui des del començament ha denunciat els bons, com si fessin el mal i ens volguessin matar a tots! Ells, que són tots filantrops! Ells, que només fan diners per a fer el bé als altres! Vegeu quins disbarats diu aquest doctor:

https://t.me/resurgente2020/41879, si el que diu fos veritat, us penseu que totes les eminències governamentals i sanitàries del país no s’haurien emparat en el principi de precaució? Les eminències preguntaren als jueus i els bons els digueren, que no res, que a punxar tot crist i que aquí pau i després glòria. I amb aquestes científiques explicacions, les eminències continuen salvant la gent amb els verins jueus.

Ja que han aparegut les eminències polítiques que lliurement en l’exercici sagrat de la democràcia hem elegit perquè ens representin, vegeu el terrible esforç que han fet en malversar els diners públics i desviar-los per a enriquir-se il·legalment, tot, per a salvar la gent de pandèmies i crisis econòmiques. Que tots els polítics que dignament han protegit els espanyols i defensat la nació des de la mort del terrible dictador i assassí de masses Franco, recordeu els enverinaments massius que executava amb invents de malalties inexistents i crisis climàtiques!, doncs, el país avui ja pertany als jueus, i això ens ha de ser motiu de gran satisfacció perquè ara, de mica en mica, anirem essent bons, que la bondat és una cosa que els jueus tenen la insòlita habilitat de transmetre. https://t.me/resurgente2020/41882. Quant a això, vull, breument, fer esment d’antisemites, racistes i nazis que diuen que això és malversació malintencionada. Quines bestieses! Els sicaris i esclaus dels bons! I sabeu que demanen? La confiscació de tots els seus béns, perquè el deute l’han signat ells i no els espanyols, i que si, a més a més, han lliurat el país a interessos estrangers, que a més a més, els descriuen com jueus!, doncs, que aleshores, s’ha d’executar els polítics i jutges culpables per alta traïció! Us ho podeu creure? Com pot haver-hi mal, si hi ha un jueu, un bo, al darrere?

Mireu si no, aquesta bellíssima imatge que demostra la fidelitat del sionista que avui sotmet el poble alemany als bons. Diuen que després s’agenollà, però no hi ha imatges d’un acte tan respectuós envers la llumenera del món: https://t.me/RosselloCM/67937, i què és la llumenera? Jueu i Rothschild, què més necessiteu per a saber de la seva bondat?

Per això, l’estendard de les llibertats, la dignitat i la justícia, presideix la gran trobada dels bons amb els sicaris i esclaus, per a fer un món millor. Tremolo d’emoció davant de tanta altura moral, principis democràtics i passió per la llibertat!

https://t.me/RosselloCM/67940.

- Però, la Xina no és la tirania més cruel, sàdica, violenta i criminal de totes les tiranies?

- Sí, que fou fundada per Mao, l’amic de Kissinger.

- La Xina, amics meus, és el paradís terrenal. Ningú és més feliç que un xinès. Penseu en el gat de les botigues que mou la poteta tothora. Es pot ser més feliç?

- Ens està prenent el número.

- No, la bondat jueva, és tan bondat i tan jueva, que es demostra per ella sola. No sigueu impacients, que la veritat dels bons sempre té un raconet en aquest blog dedicat a les excel·lències de la humanitat. Aleshores, com no haurien de tenir presència constant els bons?

https://t.me/voluntasoficial/4990

https://t.me/voluntasoficial/4992

https://t.me/voluntasoficial/4993

https://t.me/voluntasoficial/5000

https://t.me/voluntasoficial/5001

https://t.me/voluntasoficial/5009

https://t.me/voluntasoficial/5016

https://t.me/voluntasoficial/5019

És que és per plorar, tanta bondat dedicada als altres!

Fixeu-vos el gran nivell dels sicaris i esclaus que trien els jueus per a resoldre els grans problemes del món, sobre els quals, ells no tenen res a veure, només faltaria!

Això sembla una reunió de subnormals, sí, però no ho són, que han estat col·locats a les presidències perquè són el millor del millor de cada país. I sí, sé que semblen tots retardats cognitius o paraplègics cerebrals, però no, que han estat escollits pels bons per a fer el bé. https://t.me/voluntasoficial/4987.

I això, encara que sembli que et tracten de nen, d’idiota o d’imbècil, mai no és així. El que volen els jueus és que la bondat s’escampi arreu del món, i per això aquesta improvisada xerrada entre el sir anglès i la cosa del Canadà amb l’alliberador de les tiranies del món, el gran jueu i millor pallasso Volodomir Zelensky, per tal de fer-li suport i garantir-li la solidaritat i l’enviament de grans quantitats de diners dels ciutadans per tal que mantingui a ratlla el gran tirà de la història Vladímir Putin, l’home que pretén de conquerir el món, però que a la primera temptativa d’expansió s’ha trobat amb el jueu bo i pallasso, disposat a sacrificar tota Ucraïna, Europa i Occident sencer, per tal d’evitar que Putin conquereixi el món, i així el món continuï sota les bondats de la filantropia i l’altruisme sionista, que ells, mai de la vida han pensat a conquerir res; ells es conformen amb la seva bondat, pobresa, innocència i esperit de sacrifici. Vegeu quina cosa més natural https://t.me/voluntasoficial/4988, i la intel·ligència que desborden el sir i la puteta de Schwab, que qualsevol diria que són bords, però no, si els ha triat un jueu, com haurien de ser bords! Això és com la puta de Schwab, si és la puta de Schwab, com pot ser dolent ser puta. Al capdavall, aquesta és la doctrina que estan escampant per Occident per a fer més lliure la dona i més feliços els nens, que no hi ha res comparable a ser un fill de puta. Després direu que no són enginyosos, aquestes càndides ànimes jueves!

Vegeu la puteta de Schwab, recitant la nadala a la reunió de les principals prostitutes del món: https://t.me/voluntasoficial/4986.

Malgrat que el gos de Soros, una eminència reflectida al mirall, el dandi, el portent mental del país, acompanyat de l’altre portent, no se sap si per efecte de narcòtics o perquè és així per ell mateix, o perquè els jueus li punxaren alguna potinga miraculosa, que gent més intel·ligent i respectuosa amb les lleis que el cabdill gallec no en trobareu gaires. Els dos per separat han assolit d’incomplir tot el codi penal, la constitució, els drets humans i els tractats internacionals, però vegeu com es fan la foto davant del prostíbul jueu a Madrid: https://t.me/RosselloCM/67945. Quanta intel·ligència! Les cares la desborden, no hi poden fer més, encara que intentin amagar-la.

El gos de Soros, l’eminència del mirall, el dandi, el portent mental del país, tria la gent més competent, bé, deixa que els hi triï Soros, l’amo, però ell està igual de content, mirant-se al mirall, fent-se fotos i sentint els cants de sirena de les putes i els castrats; com aquesta poesia, que comprovareu fins a quin punt de màxima sublimitat ha arribat la política en aquest país, gràcies al gos i a les putes, les quals ens demostren cada volta que obren la boca la inferioritat dels nostres coneixements:

https://t.me/RosselloCM/67948, https://t.me/RosselloCM/67947, que maques que són les dones avui. I intel·ligents! Obren la boca i ‘excreten’ intel·ligència. Gràcies bons, sense elles la nostra civilització no seria el que és! I com estem cantant les meravelles que ens ofereixen les bondats sionistes i jueves, seria injust en aquest capítol d’avui, i després de portar a col·lació el dandi, l’amic bo dels narcotraficants, la senyora aquesta que s’exalta amb tota la raó perquè ‘follar’ és el principi fonamental de tota política (com no hi havíem pensat abans!) i la jutgessa, una senyora que demostra humilitat, comprensió, intel·ligència – que és una dona -, orgull i insolència, doncs, no podia faltar la reina de l’harem jueu, la perla del prostíbul jueu que té com a més bell Adonis, a Antonio, el gos de Soros, però com a màxima de les màximes, això: https://t.me/RosselloCM/67949, per a respondre a aquesta deficient mental i indigent ètica, - amb ella, ni parlant al revés, em surten els elogis – una breu cita de Friedrich Nietzsche que ja vaig posar l’altre dia, i que la descriu de cap a peus:

«Ningú és més inferior que aquells que insisteixen a ser iguals». Sé que no ho pot entendre, però, jo ho he deixat dit.

- Avui no el titllaran d’antisemita.

- Sí, avui l’he vist com molt condescendent, oi?

- Tampoc ho diria així: condescendent.

- Doncs, com ho diries?

- Sarcàstic? Irònic em sembla poc.

- No em diràs que parlava al revés?

- El fet de ser el primer intrús, té els seus avantatges.

- Ja ho veig, ja. Així que s’ha cagat en tots els jueus com sempre.

- La defecació potser sobrava, però sí.

- La defecació mai no sobra parlant de segons qui.

- Cony!

- Quan apareix en el diàleg, saps que és el senyor que escriu, oi?

- Sí, sí, en això té maneta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada