dimarts, 1 de novembre del 2022

ELS NASSOS, COM SEMPRE


Tragueu-vos la pinça del nas que us heu posat després de llegir el títol, poseu-vos dempeus, i tragueu-vos el barret, que comencem amb una cita d’Aristòtil:

https://t.me/voluntasoficial/4755

No us poseu encara la pinça al nas, i escolteu amb atenció què ens deia el lingüista William Lutz trenta anys enrere, quant al ‘doble discurs’ i a la manipulació del llenguatge:

https://t.me/voluntasoficial/4766


Ara ja podeu posar-vos la pinça, que els fems fan entrada.

Sapiguem una mica més dels ‘bons’, com eren de dolents els alemanys i com són de bons els ‘bons’, que per això, el gos de Soros i les prostitutes inútils i idiotes del cor, amb el suport incondicional dels castrati, demostrant i corroborant l’encefalograma pla i l’’eticograma’ inexistent d’aquests indigents mentals, els han elevat a ‘bons’ per llei. En el vídeo, després del sionista Trump, les mentides dels nassos, i finalment, coses simpàtiques dels bons: https://t.me/RosselloCM/67483.

M’agrada que la gent comenci a assenyalar-los obertament, com ho ha fet Kanye Wat (que em penso que és un ‘raper’). No sé què ha dit, i així que trobi què ha dit, us ho enllaçaré, però hagi dit el que hagi dit, si no és agradable, és molt improbable que s’hagi equivocat si parla d’ells; només que sigui pel fet que la nostra imaginació no pot arribar al nivell de la seva abjecció. Però, vegeu el suport que ha rebut a Florida en uns cartells lluminosos: https://t.me/voluntasoficial/4750. Fa patxoca, a mi, almenys, me la fa. Què hi farem!

Si hem vist en el vídeo dels jueus la immensa mentida sionista, ara comprovareu que tenim proves de l’Holocaust real. El següent documental ‘Safe & Effective’ és molt evident, amb una introducció que els assenyala clarament. Són proves d’Holocaust, perquè és un genocidi mundial i l’executa una ètnia concreta:

https://t.me/RosselloCM/67486.

I això és la prova de l’enverinament massiu mitjançant els tòxics jueus i que és un extermini sistemàtic i calculat, amb la col·laboració necessària dels cagaguano, que ja poden ser acusats de genocides, i que han de ser executats com tots els altres responsables: https://t.me/laquintacolumna/27322.

La censura és una altra de les proves irrefutables que fan servir contra els delators dels seus assassinats. Al magnífic doctor Peter McCullough, que ha aparegut moltes vegades en aquest blog, li han estat retirades les credencials mèdiques. Aquests són els ‘bons’, que ho són, per la llei d’una colla de discapacitats racionals: https://t.me/elinvestigador_org/12650.

La nova ciència judaica: https://t.me/counterpropaganda20/7222.

L’Holocaust que els jueus executen al Canadà, amb el sicari pedòfil i genocida de Justin (que justet sí que n’és) Trudeau: https://t.me/resurgente2020/41097. Si el pengen: cometen un delicte o una obra de caritat? Matar Trudeau no pot ser un assassinat mai de la vida, sinó un mèrit digne de ser reconegut socialment: https://t.me/resurgente2020/41107.

I això que els jueus fa anys que van començar amb el pre-holocaust, que ells tot ho tenen molt ben pensat. Si l’assumpte va de robatori, dolor, misèria i mort, s’ho pensen molt bé tot. Curiós, us semblarà el cartellet i la presència ‘accidental’ de tanta escòria:

https://t.me/RosselloCM/67474. L’avortament és un crim per a la cultura cristiana, però per als assassins inveterats, no. Com hauria de ser-ho? Si ells no gaudeixen més que en aquests ambients ‘culturals’?

Però, malgrat tot això, els assassins sistemàtics del Ministerio de Sanidad, dirigit per l’assassina de masses Darias, no cessen https://t.me/resurgente2020/41125, la prova: https://t.me/RosselloCM/67481. Caldrà moooolta corda i paciència per a no deixar que cap s’escapi. Perquè, davant d’aquestes retractacions https://t.me/voluntasoficial/4759, jo penso de la mateixa manera que els del blog: Sí senyor, forca, i a fer punyetes!

Mentre la prostituta inútil, idiota i genocida de Sanitat liquida el personal, la prostituta inútil, idiota, genocida i traïdora d’Economia, permet que els lladres continuïn robant amb la seva inapreciable col·laboració criminal. La Justícia – no la dels excrements, que no se’ls veu ni se’ls espera -, en aquest cas, reclama l’execució de tots els polítics responsables de la venda del país, la nacionalització de totes les empreses malvenudes, com també, la presó de tots els directius d’aquests negocis del robatori descarat i pocavergonya; sempre que no tinguin sang entre els dits de les mans, que, aleshores, passaport!: https://t.me/elinvestigador_org/12651.

La distopia xinesa. Tinguem sempre present que la Xina és morta perquè els jueus la van matar amb Mao, amb la filigrana de 100 milions d’assassinats com a guarniment del plat (que sarcàsticament anomenaren: Revolució ‘Cultural’), que els jueus són molt dels detalls. Doncs, aquest és el primer assaig del NOM: https://t.me/elinvestigador_org/12648 i ara, entrant a la ‘presó’ https://t.me/elinvestigador_org/12647.

I els tarats, lògicament, al darrere de tot: https://t.me/voluntasoficial/4738. I aquest és el dement que ens ha de portar la felicitat: https://t.me/voluntasoficial/4735, https://t.me/resurgente2020/41099.

Si la Xina fou l’objectiu sionista a finals dels 40, l’altre dia, tocava el Brasil, on els sionistes hi han imposat la democràcia, la dignitat, la pau i el progrés:

https://t.me/resurgente2020/41122, tot molt pulcre, com han de ser aquestes coses electorals.

Uns quants sicaris criminals dels sionistes assassins fent pinya:

https://t.me/resurgente2020/41123. La forca ha de ser el pagament del poble a tan abnegada dedicació. És de justícia.

I els jueus ja han aconseguit de provocar enfrontaments a Brasil:

https://t.me/resurgente2020/41109, https://t.me/resurgente2020/41139, https://t.me/resurgente2020/41141, https://t.me/resurgente2020/41142, https://t.me/resurgente2020/41144, https://t.me/resurgente2020/41154.

Els militars s’haurien d’alçar en armes, detenir el pallasso idiota de Lula, que si és amic del criminal Zapatero, doncs tindrà el mateix desnivell cognitiu, i tot seguit, decretar Brasil com a Estat Antisemita. Que per algun país s’ha de començar! I no us enganyeu; que la gent, més que contenta! I els descontents, en quatre dies canviaven d’opinió. O hi ha algú que li agrada de viure a casa seva al costat de la merda i la corrupció?

I com tots els deficients mentals fan pinya, no podia mancar la tarada que fa feines al Prostíbul de Barcelona, i que l’ha deixada, que no la reconeix ni santa Eulàlia ni la Mercè! Escolteu la limitada mental com repeteix el que li ha dit l’amo mentre treballava, com sempre, de genolls: https://t.me/resurgente2020/41126. La seva existència s’ha convertit en un insult contra la Humanitat, perquè és sentir-la i que et faci mal la intel·ligència! Sincerament, crec que ha de fer entrenaments molt durs i sacrificats, perquè arribar a aquest desnivell de descomposició intestinal cranial, d’idiòcia i de subnormalitat, no s’assoleix per genètica humana.

I com arreu hi ha un idiota de luxe, poden passar coses com les de més avall. Vegeu els ‘universitaris marroquins’ que el moro que es creia català i no ho serà mai de la vida, perquè sempre serà moro perquè és moro, ens importava, amb la col·laboració del castrato, ‘homomatriarcal’ i que s’excita amb les tortures, tal com fou reconegut pels tribunals europeus en diverses sentències. Els il·legals que són aquí i que mantenim, perquè són els qui pagaran les pensions i faran de la nostra civilització una cosa amb cara i ulls, i no la indigència intel·lectual que ha estat sempre:

https://t.me/elinvestigador_org/12653, https://t.me/RosselloCM/67466, https://t.me/RosselloCM/67484, i què ens explica un policia de veritat, el comissari Ricardo Ferris (bravo per aquesta gent íntegra!), a qui l’’homomatriarcal’ sadomasoquista i criminal segons els tribunals europeus, però que, tanmateix, gràcies al gos de Soros i al grau d’abjecció de la ‘individua’, forma part del cor de prostitutes, en la secció ‘masculina’(?), i que obeint les ordres de Soros de seguir el pla Kalergi fins al final, tot cometent un delicte d’alta traïció des del mateix Ministerio del Interior!, ha expulsat, no els moros, sinó el comissari: https://t.me/resurgente2020/41157. La discapacitat d’aquest tarat és digna d’un tractat específic en disfuncions cognitives i deformacions psicològiques, elaborat per la més especialista (que ja és dir un disbarat!) facultat de psiquiatria. Ara bé, cal reconèixer, que si no veuen que Kill Gates és el paradigma del psicòpata, com han de veure aquests especialitzats botxins de bata blanca en la ‘cosa’, la matèria per a un tractat de psicopatologia antisocial i anticognitiva!

Mel Gibson ens explica breument que és el femer de Jewllywood:

https://t.me/resurgente2020/41128, traducció https://t.me/resurgente2020/41130.


Vegeu ara que macota que està l’escòria que va parir allò que fos que s’ajuntés amb el terrorista número u del món: https://t.me/RosselloCM/67467. El jueu és un tarat, no hi ha cap dubte, i si només fos tarat, encara; però aquest subnormal de la foto, és l’hereu de la indústria de terrorisme més gran del segle XX, que fundà el seu pare, un ‘capo’ jueu en els camps de concentració nazis...

- Però, no els mataven a tots? I com si fossin animals?... I aquest se’n deslliurà? Ai, que les coses no em quadren. No va dir la femta amb potes, que ell va fer fortuna amb els jueus presoners?

- Són les coses d’aquestes coses.

- Dels jueus, vol dir.

- De les coses.

- He, he. Senyor que escriu. Com li agrada la tangent! Tu, encara no el coneixes prou. Jo sí, perquè fa més temps que el tracto.

- Recordeu què deia la meva tia quant als jueus? Vejam si serà que el pitjor dels camps de concentració nazis eren els jueus!

- La història posterior, almenys, ens demostra que millors que els nazis no ho són, ni de bon tros!

- Ha après molt en aquests temps!

- Es fa el que es pot.

- Jo també m’espavilaré, ja ho veurà!

- Doncs, afanyi’s, que tenen pressa a liquidar.

- Han posat els ‘forns’ a tota pastilla!

- És la seva feina.

- Matar?

- Matar i mentir. No es deixi mai la mentida si parla d’un jueu, són inseparables.

- Això és antisemita. He, he.

- Això és demostració experimental. Ciència pura!

- Va fort avui, senyor que escriu.


I si no em creieu, que sé que sou uns descreguts, vegeu què és la ideologia de gènere, que és una exclusiva invenció dels sionistes i els jueus:

https://t.me/RosselloCM/67475, com diuen els pediatres amb seny, la ideologia de gènere és un abús (que estrany, oi, essent una cosa jueva?), sí; però obliden, que fer aquesta propaganda de l’abjecció i la idiòcia des d’institucions públiques és maltractament infantil, perversió de menors i atemptat contra la salut física i psicològica del menor, per tant, la destrucció de la seva llibertat. I no ens deixem enganyar pels idiotes: La llibertat no és ser el que vols; la llibertat és ser el que ets, completament. Però no tracteu de fer comprendre això a un esclau, com ho podria entendre!, sense ofendre’s a ell mateix i als budells que té tancats dins del crani?


I conclourem amb una il·lustració que descriu perfectament que és la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units:

https://t.me/voluntasoficial/4746.


QUÈ ÉS UN JUEU?

LA CRUELTAT EN PAPER DE REGAL.

QUÈ ÉS UN SIONISTA?

L’ABJECCIÓ VESTIDA DE PAPA NOEL.

PER QUÈ ENS FAN LA GUERRA?

PERQUÈ ENS ESTIMEN.

PER QUÈ ENS MATEN?

PERQUÈ NO VALEN PER A RES MÉS.

HI HA JUEUS BONS?

ALGUNS, POCS, PERÒ ALGUNS.

I SIONISTES BONS?

AIXÒ, ÉS L’ABSURD EXTREM.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada