dimecres, 23 de novembre del 2022

NI OBLIT NI PERDÓ


El sionisme criminal vol continuar amb la matança, amb aquest gran Holocaust, el veritable holocaust, i no aquell en el que moriren 6 milions clavats de fantasmes. I no contents amb això, l’escòria jueva vol que tots els gossos i les putes tinguin els ramats d’animals ben controlats amb el passaport d’esclau en regla. Per això, no dubteu que la gran sacerdotessa negra de la Sinagoga del Femer Europeu dictarà l’ordre, sense que cap excrement amb toga d’enlloc obri a boca, això sí, pararan la mà i agrairan els esforços dels serveis socials a acontentar-los. Mentrestant, els policies, com a bons sicaris criminals, protegiran els assassins, no sigui que qualsevol cap de bestiar els faci mal. I els botxins de bata blanca, la colla de subnormals que es reuneixen en allò que diuen Hospitals i són escorxadors i carnisseries, continuaran executant i callant mentre veuen com augmenta el compte-corrent. Aquest és el meravellós món NOM que l’escòria i els gossos i les putes van construint.


L’escòria sionista fa l’única cosa que sap fer: el MAL més abjecte i covard; que aquests sacs d’escombraries són així, riuen amb la tortura, la matança i el patiment, mentre te les venen com la ‘felicitat’. Però, com sempre, vegem les proves que incriminen aquests criminals, siguin polítics, jutges o fiscals, metges, policies, LGTBIs de caqui o cagaguanos, que tots participen i es beneficien del pitjor atemptat contra la Humanitat efectuat mai a la història. CAL ANAR PER ELLS.

L’Holocaust de goyim que executen gossos, putes, botxins i excrements, sota les ordres del sionisme internacional a tant per cap de bestiar sacrificat, us el presento aquí:

https://t.me/elinvestigador_org/12871, tingueu present que és l’1% o com a molt el 10%. Feu els càlculs de la brutal matança que els bons estan executant, els pobres, els filantrops, els perseguits, les víctimes.

https://t.me/resurgente2020/42032, fan feina o no fan feina?

Per si algun incaut es pensa que això són morts d’una nova malaltia, com et venen els assassins, vegeu aquest il·lustratiu vídeo: https://t.me/NANOMNOTICIAS/12576. Fa molts anys que el sionisme té preparat aquest Holocaust, des d’abans de la segona guerra mundial!

Aquesta és la manera de matar de l’assassina Darias, que recordeu que té en el seu haver més de 30000 morts. Comproveu el grau de patologia d’aquesta psicòpata. El sadisme és prou per condemnar qui sigui a la pena capital: https://t.me/elinvestigador_org/12879.

L'infanticidi en l’Holocaust és comandat per la criminal i assassina de masses Ursula von der Leyen https://t.me/NANOMNOTICIAS/12578. Què li fem? Pagar una multa? La inhabilitem? La tanquem a la presó? O què és el que se us acut com a compensació més justa per estar exterminant, conscientment i sense escrúpols, els nens? Què se us acut? Així, com a més just, ètic i digne. Què se us acut?

L’Holocaust a la Reserva Federal dels esclaus dels EUA, on els jueus gaudeixen amb l’extermini massiu dels nens: https://t.me/voluntasoficial/5066. Fixeu-vos que la direcció afirma: ‘els que vindran!’

Per si algú encara no sap de què va el conte - la IMMENSA MENTIDA - un vídeo on pot refrescar la memòria o assabentar-se del veritable Holocaust, com sempre, una nova mentida jueva, aquesta execrable i d’una abjecció criminal ignominiosa:

https://t.me/RosselloCM/68077. Són científics, no cagaguano, ni idiotes amants dels jesuïtes.


Els bons: https://t.me/voluntasoficial/5046 i com executen els mandats religiosos d’extermini i sacrifici goyim des de fa dècades. Ens ho explica, no un imberbe prostituït a la bagasseria de torn, sinó un doctor amb 50 anys d’experiència. https://t.me/voluntasoficial/5065. El fluor és per al teu bé, paraula de jueu (Rockefeller).


El terrorista número u del món, un criminal que és inexplicable com no ha estat detingut, jutjat i executat, i en canvi, totes les putes, els gossos i els excrements amb toga, miren cap a un altre costat, obeeixen i cobren per obeir, robar, trair i matar. Ho diu el terrorista, ell mateix: https://t.me/counterpropaganda20/7531.

Per això, el genocida Argimon I, el Gran, està exterminant a marxes forçades els catalans, ja que potser el rellevaran i ha de cobrar tot el pugui per cap sacrificat. Recordeu que l’altre dia us posava la notícia dels nens que han emmalaltit i col·lapsen els hospitals gràcies al verí que els ha fet injectar el genocida Argimon. Ara, se senten els efectes de la nova dosi de verí que el criminal ha manat d’injectar, que ja us ho he dit, el temps passa i la paga per peça caçada és molt d’agrair:

https://t.me/resurgente2020/42040, esperem de veure’l acompanyar el compàs del vent.

Per què al subnormal de l’Argimon, li preguntaria:

https://t.me/laquintacolumna/28121. Argimoneta, ets un assassí de masses, encara que el teu protector, el criminal Soros, et protegeixi, no per això deixes de ser un assassí; com la Vergés, a qui no oblidem. Que macos que estaríeu ballant al compàs del vent, en primer pla, i de cor de fons, tota la púrria criminal del prostíbul anomenat Genociditat de Soroslàndia i els animals de l’urinari del zoo. No em direu que no us ompliria l’esperit d’alegria!

Ara, ja sabeu que a fer mal, no hi ha qui guanyi a l’escòria jueva, i per això, a tota Europa, els gossos i les putes assassines han adoptat la llum ultraviolada que és nociva per als éssers vius, i que ells imposen d’amagades, sense donar raons de pes, més que l’ocultació del mal que ha de fer aquesta nova invenció:

https://t.me/elinvestigador_org/12866. Són assassins o no? No creieu que ja és hora d’anar en massa per ells i, avui ja, no cal ni judici, perquè la participació en les institucions criminals és prou motiu per a la pena capital. Tots saben què passa, què fan i quant cobren per fer la seva funció.

El senador Malcom Roberts, des d’Austràlia, ens ho recorda:

https://t.me/counterpropaganda20/7526.

I si goses donar la teva opinió sobre l’holocaust, els mitjans jueus (TVE) t’impediran que la gent la senti, i ja veurem si el pobre Aaron (ja és mala llet tenir un repugnant nom jueu) García Peña, poeta, no acaba al carrer, perquè l’escòria sionista no vol que a la gent se’ls digui que els jueus els estan matant, que això no es pot dir. Ara bé, si vols fer una conferència sobre els 6 milions clavats de fantasmes de la paranoia sionista, aleshores posen el Nou Camp al teu servei. https://t.me/counterpropaganda20/7527, la primera part és per emmarcar.


Sempre hi ha gent que no em creurà, i que dirà que tinc odi als jueus (ara ja sí, no me n’amago i ja he escrit que si de mi depengués, els marcava amb la creu Rothschild al front o el nombre del diable, això sí, respectant la seva llibertat, només faltaria!). Tanmateix, si la matança que estan executant no us sembla prou, si la destrucció de les economies i les nacions no us sembla prou, si res del que dic us sembla prou, vegeu aquest documental dels sempre recomanables ‘Noticias NOM’, i veureu com els assassins sionistes fa anys i panys que somiaven amb l’extermini que avui practiquen els gossos i les putes, els mamarratxos ignorants vestits de metges i els excrements immorals que vesteixen toga, que això sí, els jueus tenen un uniforme adequat per a cada idiòcia.

Heu sentit el doctor Klinghardt i com prohibien els medicaments eficaços contra la grip de tota la vida i les infeccions similars, ara vegeu com la infame perversió d’aquests psicòpates assassins, mal dits jueus, però que compten amb el suport d’aquesta raça infame, són insaciables, si és qüestió de fer el mal: https://t.me/noticiasNOM/1686.


LA GUERRA ÉS ARA.

GOSSOS, PUTES, MAMARRATXOS AMB ESTETOSCOPI,

MONES CAGAGUANERES I EXCREMENTS AMB TOGA,

AMB EL SIONISME PSICÒPATA

CREANT TERROR, HORROR,

MISÈRIA I MORT.


ELLS SÓN ELS ASSASSINS.

I NO NOMÉS ASSASSINS,

SINÓ GENOCIDES D’INNOCENTS.


RECORDEU:

AVUI, NO HI HA MÉS LLEI QUE LA TEVA.

APLIQUEM LA IGUALTAT QUE TANT PROCLAMEN.

La realitat en una vinyeta: https://t.me/RosselloCM/68079.

La veritat molt resumida: https://t.me/voluntasoficial/5042.

El ‘dissident’ Elon Musk i la seva relació amb els criminals de l’ADL:

https://t.me/voluntasoficial/5031, ara en imatges: https://t.me/voluntasoficial/5032, i una entendridora fotografia del responsable de contingut de Jewtter: https://t.me/voluntasoficial/5062. No, no estan tarats. No.

L’ambaixadora de la Reserva Federal dels esclaus dels EUA a la Gran Sinagoga, comunament coneguda com a ONU o el Femer dels Femers, dona, deficient mental, la qual cosa ens demostra en el discurs, propi d’una idiota integral: https://t.me/voluntasoficial/5045.

Per compensar, i que ningú no es pensi que sóc un misogin, una dona que sap què diu i ho diu ben clar. Hi ha dones intel·ligents, a pesar de tota l’escòria immunda que serveix a la més escòria, encara, sionista. https://t.me/voluntasoficial/5061.

Però mentrestant, a les escoles o sinistres antres oficials de corrupció de menors, vegeu què hi passa: https://t.me/voluntasoficial/5059 i https://t.me/voluntasoficial/5060. Què fem amb aquests professors? Una multa? Una inhabilitació? Els donem un caramel? Un nen? Els tanquem a la presó? O se us acut alguna solució pràctica i efectiva per a resoldre la vida als psicòpates criminals?

Ara vegeu la repugnant marca Balenciaga, i digueu-me si tots els responsables no haurien d’estar pendents de judici: https://t.me/voluntasoficial/5054, i aquí, ens ho amplia Tucker Carlson: https://t.me/counterpropaganda20/7545.

I qui seran els que imposen aquesta degeneració? Qui serà? Què seran?

Saps què és pitjor que l’antisemitisme?’...

https://t.me/voluntasoficial/5043

SABEM QUI SÓN ELS ENEMICS DE LA HUMANITAT.

JA NO SE N’AMAGUEN.

ELS CAÇADORS QUAN UNA PRESA

ES POSA A LA VISTA, QUÈ FAN ?


ELLS ENVERINEN TOT EL QUE TOQUEN,

NO HO OBLIDEU MAI, AIXÒ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada