dilluns, 21 de novembre del 2022

CAL ORGANITZAR-SE


Després de la declaració de guerra dictada pels gossos i les putes participants en l’orgia criminal del G20, dirigida pel psicòpata Rothschild, Klaus Schwab, cal que la gent comenci a organitzar-se de veritat, perquè caldrà fer front als terroristes assassins que han usurpat el govern i l’han rendit al sionisme criminal, i també protegir-se contra les escòries amb toga o amb uniforme.

EL TEU ENEMIC ÉS L’ESTAT.

ÉS UNA BANDA CRIMINAL

DEDICADA AL ROBATORI,

LA COACCIÓ, LA TRAÏCIÓ

I AL GENOCIDI MASSIU,

ENTRE ALTRES DELICTES.

Matar polítics no és cap crim, si aquest polític et vol esclavitzar, emmalaltir, o si ja ha matat algun parent. Com els excrements amb toga estant més pendents del que s’amaga dessota les faldilles de les menors i de les braguetes dels nens, no esperem cap acció d’aquests criminals contra els assassins de l’Estat; tots són titelles idiotes al servei del sionisme assassí. Cal organitzar-se, com vèieu l’altre dia que s’organitzaven els agricultors, venent directament els seus productes. Cal que tothom giri l’esquena als criminals dels governs occidentals, obertament. Cal fer pressió sobre els banquers, i assegurar-los que si alguna cosa passa als teus diners, ells seran la penyora. Cal tenir localitzats tots els sicaris uniformats que protegeixen la banda criminal i tenir-los ben controlats. Cal armar-se, cal fer provisió d’aliments, cal unir-se més que mai, perquè ells són una colla d’idiotes que no arriben a ser un milió, i nosaltres en som 45. Cal començar a manifestar-se i demanar la rendició sense condicions de polítics, jutges i policies. Cal formar grups de defensa, de subministrament, d’atenció i ajuda. Cal concentrar-se en les organitzacions cíviques ja formades i construir una xarxa d’assistència i protecció contra els ASSASSINS DEL GOVERN.

LA DECLARACIÓ DE GUERRA DEL G20

ANUL·LA L’ESTAT DE DRET.

PER TANT,

LA DEFENSA PRÒPIA ÉS LEGÍTIMA

MÉS QUE MAI.


I com sempre, les proves:

Feu atenció a què diu Catherine Austin Fitts i digueu-me si això no és un holocaust realitzat per l’escòria jueva amb la complicitat dels idiotes que il·legítimament ocupen els governs i els jutjats, amb la col·laboració mèdica i assassina, i els sicaris armats, els terroristes que van disfressats de policia.

https://t.me/counterpropaganda20/7512.

Una breu explicació de la importància de l’efectiu i com els lladres del banc roben, roben, roben i roben i no fan altra cosa que robar. Per això, cal advertir els directors d’aquestes organitzacions de delinqüents, què els pot passar si hi ha algun problema amb els estalvis de la gent. No permeteu que els paràsits us robin el fruit del vostre treball! https://t.me/NANOMNOTICIAS/12569.

Mentre els governs assassinen la gent i els bancs breguen per robar-los els estalvis, el mamarratxo, el sac d’escombraries ple de totes les escòries que us pugueu imaginar i més, el terrorista i criminal José Borrell, veieu què diu:

https://t.me/resurgente2020/41970, aquest criminal ha de ser un dels grans espectacles el dia de la llibertat.

I com sempre, escenes de l’HOLOCAUST goyim executat pels bons, pels filantrops, pels solidaris, pels jueus:

https://t.me/resurgente2020/41973, ja hem passat d’una xifra d’assassinats, en els distints camps d’extermini, del 25% al 40%, en només dos anys!

La Sinagoga del Femer Europeu, ocultant els crims que cometen:

https://t.me/resurgente2020/41974 i https://t.me/resurgente2020/41975.

L’Holocaust a la Reserva Federal dels esclaus dels EUA, el camp principal d’extermini: https://telegra.ph/TRANSFUSIONSVERWIRRUNG-Amerikanisches-Rotes-Kreuz-beim-Vermischen-von-geimpftes-Blut-mit-ungeimpftem-Blut-erwischt-09-27.

El doctor Peter McCullough ens demostra com, de fet, l’holocaust el sionisme fa molts anys que el va començar: https://t.me/RosselloCM/68028.

Els efectes dels verins jueus: https://t.me/resurgente2020/41986.

L’extermini de nens que fan els jueus amb la col·laboració dels assassins de tots els governs d’Europa, amb la genocida criminal Ursula von der Leyen com a màxima responsable. L’execució d’aquesta assassina, avui clama al cel!

https://t.me/resurgente2020/41987.

Recordeu els morrions que els criminals dels governs us han obligat a posar-vos?

https://t.me/resurgente2020/41976.

En memòria dels assassinats pels jueus en el camp d’extermini que avui és l’Alemanya dels sionistes: https://t.me/resurgente2020/42017. Els bons, les víctimes, els pobres, els oprimits i els vexats.

Mentrestant, els representants del sionisme que tiranitza el poble alemany, defensant la destrucció dels valors occidentals i preocupats pels ‘putos’ braçalets LGTBIJKQ+: https://t.me/resurgente2020/42001. A Qatar són moros, però no degenerats.


Ara que ja heu vist com ens fan la guerra i com els jueus practiquen l’holocaust que tant els agrada de posar-se a la boca, vegeu el magnífic món que ens espera. Són imatges del paradís NOM-sionista, la Xina (tingueu present la passió que el psicòpata Rothschild, Klaus Schwab, demostra pel tirà xinès):

https://t.me/resurgente2020/41982, quin verí escamparan?


La prova de la crueltat i dels criminals que dirigeixen el país es pot veure clarament en els Serveis Socials quant als menors, que ja sabeu que els dediquen a la prostitució perquè així els ho han dit els jueus; que han de tenir contents els idiotes dels seus titelles. Caldrà mooooolta corda, però mooooolta de moooolta, perquè posats a fer net, davant del dubte, passaport! https://t.me/laquintacolumna/28082. Penseu en la prostituta judaica de València i el seu marit. Encara no estan engarjolats i amb penes escandaloses? No, per què? Perquè a les ciutats de la immundícia, els excrements amb toga hi són els reis: de la corrupció, de la prevaricació i del crim organitzat.

TOTS ELS JUTGES SÓN REUS DE CRIMS CONTRA LA HUMANITAT.


Tanmateix, la gent comença a adonar-se que té un enemic i que aquest enemic està fent-li una guerra despietada i encoberta. Fins i tot a Jewbook, hi ha tanta gent que s’adona de la realitat del genocidi i de l’esclavatge que pretén l’escòria jueva, que no poden esborrar tots els missatges que els assenyalen:

https://t.me/counterpropaganda20/7517.

CAL ASSENYALAR ELS ASSASSINS,

COM MÉS ELS ASSENYALEM,

MÉS EVIDENT SERÀ PER A TOTHOM.

I, SI HO SABEM,

ELLS SÓN MORTS.


Una altra prova, la tenim en una altra bufetada que ha arreplegat la puteta favorita dels Rothschild. Ara només cal que en lloc d’una bufetada, sigui la guillotina qui faci el treball. No seria cap crim, seria la màxima expressió de la justícia, i com més criminals acompanyin la puteta amant dels negres, millor que millor.

https://t.me/resurgente2020/42007, aquest és el camí, i si t’hi pots acarnissar, més que bé, amb ell i amb els sicaris criminals que l’acompanyen, que, no ho oblideu, també han de pagar pel fet de ser sicaris de la màfia sionista.

Aquí teniu els homínids sense coneixement ni intel·ligència (no entenen ni el que juren!), que són gossos amb uniforme, i als quals, almenys, la perpètua amb morrió i aïllament, ha de ser la mínima pena: https://t.me/resurgente2020/42008, l’obligació d’aquestes mones perilloses disfressades de policia és la defensa de la gent i de l’estat de dret, no dels criminals i genocides que dirigeixen el país. Ells mengen del que paguen els ciutadans, no pas del que els dóna la puteta dels Rothschild, amb la qual cosa cometen la més imperdonable de les traïcions, agredir qui et manté. I si tenim present, que molt útil no has de ser, si et dediques al que et dediques, doncs, encara ho empitjorem.


LA GUERRA ÉS ARA.

EL G20 HA DONAT L’ORDRE SIONISTA:

ACCELERAR LA MATANÇA,

EL ROBATORI, LA COACCIÓ,

I

LA VIOLÈNCIA CONTRA LA LLIBERTAT.


O ELLS O NOSALTRES

ARA MÉS QUE MAI.

I NO SIGUEU BLEDES !

AIXÒ ÉS LA GUERRA:

https://t.me/laquintacolumna/28092.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada