dilluns, 28 de novembre del 2022

PERSONES, ANIMALS I COSES


PERSONES

La singularitat, que és la característica fonamental de la persona, s’expressa sempre amb dignitat, llibertat i independència, per la qual cosa, allà on no hi ha independència de la voluntat, llibertat d’expressió i d’acte, ni dignitat, no hi ha una persona, i hem de categoritzar-la com a un animal - més desenvolupat o menys -, o com a una cosa, és a dir, allò que no té vida intrínseca i, a la qual, no se li pot extirpar el que no té. Fet aquest aclariment com a preàmbul, vegem el tríptic d’avui:

El doctor Masamori Fukushima mereix el meu respecte i admiració, després de les declaracions enrabiades davant del mamarratxo del ministre de Sanitat del Japó. Potser tot sigui perquè el sentit de l’honor és un afecte molt interioritzat en la raça nipona, el cas és que emociona de veure algú amb coratge per a dir les veritats, malgrat que això li pugui passar factura. Bravo per la integritat i la dignitat, per la demostració de llibertat i independència, tot plegat, una exhibició d’intel·ligència i de valors ètics i morals:

https://t.me/No_plandemia/4343.

El filòsof Giorgio Agamben ens il·lustra quant al que és lícit, al que és obligatori i al que és prohibit. Bona reflexió que ens demostra tot just el que encapçala aquest escrit: https://t.me/counterpropaganda20/7642. I una il·lustració d’Agamben que és dedicada als cagaguano: https://t.me/counterpropaganda20/7639.

El periodista James Corbett ens va deixar un excel·lent documental, fet fa més d’un any, i que si no m’equivoco, en el seu dia, ja vaig penjar en el blog. Una sòlida i pràctica demostració de com l’elit fa pasturar el ramat al seu gust amb els pallassos (Deus ex-machina), mitjançant la galindaina de l’esperança. Recordeu que l’esperança fou l’únic mal que Pandora va atrapar després d’obrir-ne la caixa, la qual cosa prova que l’esperança és, en el fons, un mal, perquè, al capdavall, és la confiança ‘en el no fer res’.

https://t.me/counterpropaganda20/7630.

El metge Iñigo Gómez Ojinaga que molt dignament denuncia el Col·legi de Botxins i Assassins de Bata Blanca per l’última ocurrència d’aquests criminals: atribuir l’enverinament massiu pels tòxics jueus a la fantasia del canvi climàtic. Com ja he manifestat moltes vegades TOTS ELS RESPONSABLES dels col·legis de botxins i assassins han de ser jutjats i com se’ls trobarà ‘culpables’ de crims contra la Humanitat, procedir sistemàticament a l’execució de tots aquests criminals. Cap responsable és innocent, perquè fins i tot suposant el desconeixement, no els exculparia de la seva obligació, que és vetllar per la seguretat sanitària i el benestar de la població. Per la qual cosa, no crec que animar la gent a emmalaltir i a morir perquè ells cobren per víctima oferta al ritual jueu, sigui admissible, i aquesta voluntària negligència ha de ser necessàriament pagada com el crim que és, incloent la vida del miserable i tot el patrimoni del culpable, per tal de reposar en el possible les víctimes del mal provocat per ambició, pocs escrúpols, misèria ètica i idiòcia summa. https://t.me/elinvestigador_org/12918.


Després de les persones vénen els animals:

ANIMALS

Comencem amb la misteriosa actitud de caminar en cercle i amb ordre que s’observa arreu en alguns animals. No sé per què, sospito que els bons, d’alguna manera són al darrere de tots aquests fenòmens estranys, insòlits fins avui. Manipulació mitjançant microones? Assaig sobre els animals, abans d’aplicar-ho als humans? Com no ho sé, no puc afirmar-ne res, tanmateix, la intuïció em diu que al darrere hi ha l’escòria sionista, com sempre.

https://t.me/laquintacolumna/28251.

Ara passem als més animals dels animals:

https://t.me/RosselloCM/68170. Els bons.

https://t.me/No_plandemia/4331. Els verins dels bons.

https://t.me/resurgente2020/42236, és possible que el sionisme vulgui acabar amb les cases reials? La imatge del ‘preparau’ està per terra, la de les monarquies nòrdiques també, i ara resulta que els sionistes permeten que el paraplègic cerebral que actua de rei britànic sigui exposat com a violador de nens?

https://t.me/resurgente2020/42286, els sionistes assassins que comanden políticament el Femer Europeu des de la Sinagoga (la bruixa), i des de la indústria de la matança (l’escòria del seu marit).

https://t.me/counterpropaganda20/7643, aquesta assassina de masses i pitjor enemic d’Europa en tota la història mereix l’execució pública, els seus crims són immensos per nombre i gravetat. Només l’execució pública d’aquest escurçó, animal poc recomanable com a animal de companyia, és un deure ètic de la societat europea, si vol fer honor a la dignitat humana.

https://t.me/resurgente2020/42313, l’organigrama de la màfia criminal que executa l’extermini que comanda el sionisme internacional.

Humor animal: https://t.me/resurgente2020/42310 i Capítol 42 de la sèrie favorita dels animals inferiors ‘Holocaust’: https://t.me/No_plandemia/4340.

Si les imatges que veureu no són investigades pels LGTBI + de caqui ni pel govern, no serà que són ordres dels sionistes? I amb quines intencions? El que és clar, és que aquestes quadrícules celestes no són normals:

https://t.me/resurgente2020/42260 i https://t.me/resurgente2020/42261.

No oblideu que el pitjor dels nazis, sempre és millor que el millor dels sionistes. Ja no dic res quant a superior en intel·ligència, ètica i dignitat!

La pedofília és una virtut talmúdica, compreneu ara aquestes notícies aberrants i tan afectes als sionistes? https://t.me/resurgente2020/42239, i un exemple dels degenerats i deficients cognitius que els jueus apugen a càrrecs i remuneracions de privilegis, els més insans i incapacitats dels éssers humans, que si són dones, encara funcionen millor que els castrats: https://t.me/resurgente2020/42297.

Jueus, pedofília i banca, tots junts, no pot ser, home, no pot ser! No saps que són els bons, per llei, i que a més a més són víctimes, que així ho diu la versió de la història construïda amb la criminal fantasia dels sionistes?

https://t.me/resurgente2020/42330.

Sortim de la quadra, que el tuf a bèstia corrupta m’ofega.


COSES

Vegem ara la pitjor de les coses que els pot passar als sionistes assassins. Si la gent diu prou, no tindran lloc on amagar-se. I la gent ha de dir prou, perquè no tinguin indret on amagar-se. Després, els caçarem, pacientment els farem justícia, i més alegrement, els executarem. No els executarem perquè ho digui jo, per l’amor de Déu!, no. Però us penseu potser que els seus aberrants i abjectes crims rebran el perdó de ningú amb cor i humanitat?

Les escombraries de Balenciaga intenten dissimular. Ens volen fer creure que cap directiu de l’abocador d’ignomínia no havia vist les imatges? Ara resultarà que aquests abocadors encomanen un anunci i el publiquen sense donar-hi el vist-i-plau? A més de pedòfils, et prenen per burro:

https://t.me/resurgente2020/42319. No compreu mai més (jo no ho fet mai, val a dir-ho) a aquestes indústries del crim!

Imatges de la Xina. És difícil d’interpretar què passa, jo només espero que com vaig escriure, l’escòria jueva hagi ignorat que tot i el sotmetiment dels que consideren ells que són el seu ramat de bèsties, la humiliació, la coacció i el terror, fan que al final les ‘bèsties’ es revoltin. Els xinesos estan demostrant que tenen dignitat, malgrat l’esforç de dècades dels criminals sionistes de convertir-los en la primera granja NOM del món. Potser l’invent els sortirà fallit, i si surt fallit, com espero, pot ser el començ del final de les escombraries que fins ara han torturat la gent del planeta. Cosa que espero amb frenesí.

https://t.me/resurgente2020/42245

https://t.me/No_plandemia/4337

https://t.me/elinvestigador_org/12916

https://t.me/elinvestigador_org/12915, és una bona estratègia sionista, el suïcidi, que a més a més, surt de franc.

https://t.me/elinvestigador_org/12912, és clar, que si els lacais dels jueus actuen d’aquesta manera, hi ha un moment que la dignitat diu prou:

https://t.me/resurgente2020/42292. Fixeu-vos: O et deixes enverinar com els jueus anaven a les dutxes enganyats, o si no, un nazi (avui un xinès sionista idiota i criminal) et pot fotre un tret. Això és la llibertat jueva: la mort.

Al Brasil: https://t.me/RosselloCM/68206,

I al Pakistan: https://t.me/No_plandemia/4339. Fixeu-vos que la protesta és perquè han destituït un pakistanès que no se sotmetia a l’escòria jueva.


Conclourem amb una imatge que hauria de fer reflexionar molt a les dones. Lògicament, les prostitutes i tarades magnes que regeixen la política i les paradetes de l’abjecció sionistes, no entendran les imatges i no seran capaces de comprendre el significat del missatge, que consideraran heteropatriarcal i retrògrad, però deixeu a les deficients mentals amb les deficiències, que algun dia serà l’hora de tractar-les oportunament.

https://t.me/RosselloCM/68233.

La història us jutjarà. Només hi manca: tarades! I estaria complet.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada