dissabte, 19 de novembre del 2022

MATAR POLÍTICS JA NO ÉS UN CRIM


Sí, matar polítics ja no és un crim. Tot aquell que apliqui la justícia contra aquests criminals, està actuant en legítima defensa. Si els excrements amb toga gosen aplicar-li la injustícia dels criminals, aleshores, s’aixecarà la veda judicial, i en legítima defensa podrem tirar de la cadena, en defensa pròpia i dels drets inalienables, que recordeu que aquests excrements es passen per l’engonal (abusos a menors en una reunió de tifes togades, confessats per l’avui fiscal general – si no m’erro – i no ha passat res, o sigui, corporativisme, prevaricació, encobriment de violació i abusos a menors... i podem continuar fins a avorrir-nos, que l’indret on hi ha més corrupció és a les Ciutats de la Immundícia). Els Col·legis de Mata-sans ja cauran, una mica de paciència, i anem per ordre: primer els polítics, després els jutges, i finalment, ja vindran els assassins dels infectes col·legis de metges. Fa temps que vaig dir que les manifestacions havien d’exigir-los la rendició. No s’han rendit, sinó que han posat la directa, en el que és l’evidència de la criminalitat oficial; la qual cosa, en filosofia del dret legitima el poble a reduir, jutjar i ajusticiar els governants il·legítims, els jutges prevaricadors i els metges assassins, sense oblidar els cagaguano que, com són éssers inferiors, ja ni els considero. Això és dret bàsic. Però, vegeu les proves, les incontestables proves que no hi ha estat de dret i, per tant, el poble té ABSOLUTA LEGITIMITAT PER A PRENDRE’S LA JUSTÍCIA PER LA SEVA MÀ.

https://t.me/elinvestigador_org/12836, https://t.me/resurgente2020/41941 i https://t.me/RosselloCM/67978.

Els gossos i les putes s’han reunit amb l’amo de l’harem i han assumit les directrius del criminal contra la Humanitat, Klaus Schwab, amb la qual cosa, han TRAÏT ELS SEUS POBLES RESPECTIUS I ELS SOTMETEN A L’ESCLAVATGE, A MÉS A MÉS, DE L’ENVERINAMENT MASSIU I OBLIGATORI. Els miserables criminals que s’han reunit amb l’amo i portaveu dels Rothschild han consumat el delicte d’alta traïció, i com ni la policia ni els LGTBIJKQ+ per 5 dels militars no faran res, la tasca correspondrà al poble, que té tota la LEGITIMITAT PER A EXTERMINAR ELS CRIMINALS. Vegeu, d’entrada, què ens diu Yuval Harari, el subnormal que es creu Déu i que pretén aniquilar la llibertat, i vegeu com ho diu, sense immutar-se https://t.me/counterpropaganda20/7468. Aquest paraplègic mental és la mà dreta del criminal Klaus Schwab, el psicòpata a qui li agrada vestir-se de dona acabada de casar i passejar-se per les platges en roba interior femenina. Tots els gossos i les putes han anat al prostíbul del G20 a complir amb el deure de meuques dels jueus, decidits a tornar als seus països i sotmetre la població al mandat dels genocides inveterats. No em direu que no hi ha raó i justificació per a començar a liquidar-los. I no us amoïneu, que aportaré més proves:

Et volen inocular el verí i, a més a més, que estiguis sota el seu absolut control, tot i que la realitat és aquesta: https://t.me/elinvestigador_org/12837

La Sinagoga del Femer Europeu, el cau de criminals més gran que mai ha existit a Europa, i que és dirigit per l’escòria sionista, ja actua contra la llibertat d’expressió i imposa el PENSAMENT ÚNIC: https://t.me/resurgente2020/41914.

Mentrestant, l’assassí de nens, el genocida Argimon I, el Gran, contínua amb l’extermini en el seu camp de concentració: https://t.me/resurgente2020/41909. Algú dirà assassí a un pare que executi el conseller? I si un jutge actua contra el pare, no és el jutge còmplice del genocida? Després, han de venir tots els metges: els assassins dels col·legis de mata-sans, TOTS ELS DIRECTORS DE CENTRES HOSPITALARIS – amb pena capital per mort post-vacuna – i els metges covards i miserables que no han signat les receptes dels verins.

Aquí teniu l’evidència que el ‘sense-cervell’, la cosa aquella mig humana i mig cosa que dirigeix el país valencià, és reu de l’assassinat d’almenys 475 persones, segons les dades oficials, que podeu multiplicar tranquil·lament:

https://t.me/resurgente2020/41916.

I a França: https://t.me/RosselloCM/67990.

Tots segueixen el protocol de l’Holocaust que és manat per la sacerdotessa negra i genocida Ursula von der Leyen des de la Sinagoga Europea, el Femer dels Femers, on es reuneixen tots els grans criminals del continent. La pena capital per tots els polítics europeus és UNA NECESSITAT ÈTICA. Només aquells que han alçat la veu contra el genocidi i l’aniquilació de la llibertat, són homes lliures; els altres són animals que han de ser sacrificats per dignitat, ni per venjança ni per odi, per DIGNITAT. Vegeu com maten els nens des del Femer Europeu, amb la rata khàzar al capdavant de la matança, l’amiga del fabricant dels verins i assassí de masses, Albert Bourla*. https://t.me/resurgente2020/41921. UN 52%. Penseu que no els hem de matar a tots?

Tots són assassins i traïdors, psicòpates i tarats, gent sense empatia i sense cap dret a la vida. Vegeu si no l’obra de l’assassí de masses i puta privada del Klaus. Són 93 assassinats, només de metges. https://t.me/elinvestigador_org/12839. Penseu en el cas que el fill d’un metge mata Trudeau, comet un crim o un acte de justícia?

LA PERSECUCIÓ ALS POLÍTICS

HA DE SER TERRORÍFICA.

AVUI JA, TOT S’HI VAL,

PERQUÈ ELLS T’ESCLAVITZARAN,

I SI NO PODEN,

ET MATARAN, O ET MATARAN

TAMBÉ,

QUE AIXÒ ESTAN FENT

PERQUÈ ELS HO MANEN ELS SIONISTES.

Recordeu que estan obsessionats que sobren homes blancs.

Voleu saber els beneficis del morrió que han obligat a portar als goyim durant mesos?

https://www.meehanmd.com/blog/2020-10-10-an-evidence-based-scientific-analysis-of-why-masks-are-ineffective-unnecessary-and-harmful/

https://trikooba.com/2021/01/17/estudio-el-uso-de-mascarillas-a-largo-plazo-genera-microbios-que-se-infiltran-en-los-pulmones-y-contribuyen-al-cancer-de-pulmon-en-estadio-avanzado/

https://www.azolifesciences.com/news/20201112/Presence-of-microbes-in-lung-can-activate-immune-response-to-modulate-lung-cancer-pathogenesis.aspx

https://www.ecotextile.com/2021040127603/dyes-chemicals-news/exclusive-chemical-cocktail-found-in-face-masks.html

https://t.me/resurgente2020/41933

https://t.me/resurgente2020/41934

https://t.me/resurgente2020/41939

I ara una foto dels assassins i criminals responsables:

https://t.me/resurgente2020/41940, la pena capital és un imperatiu categòric.

Fixeu-vos que una volta el sicari assassí compleix amb els objectius, és rellevat, així li va passar a l’Illa i a la Mengele-Vergés, que després de matar els vells, passaren el relleu als que havien de matar adults i fer l’impossible per a matar nens; per a la qual cosa, fou nomenada l’assassina Darias i el genocida Argimon I, el Gran. Ara sembla que l’assassina Darias, amb més de 30000 morts, vol deixar el ministeri de l’Holocaust, i suposo que, aviat, el mamarratxo del prostíbul de la plaça sant Jaume, canviarà el director del camp d’extermini per algun altre idiota, psicòpata i sense escrúpols. Respectar la vida d’aquests animals, és una ofensa a la vida... i als animals.

Tots obeeixen els nassos i l’ànsia patològica criminal dels jueus, i això, ja no ho dic jo només, sinó que surt en portada en un diari italià: https://t.me/RosselloCM/67982

Però, malgrat l’evidència d’aquest titular, el sionista que odia el poble alemany, arruïnarà el seu poble per a ser fidel a l’amo Klaus, que li dóna a menjar, que el pobre Schulz, si s’hagués de valer per ell sol, pobre, ni per cercar menjar en els abocadors de brossa serviria, que de segur, s’agafaria ell mateix. Ha de ser molt difícil de concentrar tantes escombraries en un sol cos, si exceptuem l’antigermànica Merkel, l’assassina sionista del poble alemany, i que és una altra de la qual el poble alemany no se n’ha d’oblidar, que encara els ha de pagar els ‘esplèndids’ serveis a la pàtria, com es paguen aquestes coses.

https://t.me/resurgente2020/41920.

Mentrestant, els russos es pixen damunt d’Europa i de la idiòcia dels europeus que no ens revoltem i acabem per sempre amb tota la colla de criminals i mal nascuts que han robat les brides de les nacions, gràcies al terrorista número u del món, el repugnant George Soros:

https://t.me/counterpropaganda20/7481, i Maria Zakharova, que és dona, però no idiota ni inútil - que ja he dit que Putin és intel·ligent -, tot dirigint-se al patètic mamarratxo alemany: https://t.me/counterpropaganda20/7482.


No oblideu que a part de la destrucció de l’economia europea amb la mentida de la guerra, de l’aniquilació en holocaust de la població occidental, de l’empobriment de la classe mitjana, un empobriment perfectament estudiat pels criminals que es disfressen d’homes i cometen els seus execrables crims des dels bancs; tenim la immigració, com la que ens portà el moro idiota que es creia català i que mai no ho serà, tot important-nos universitaris per a pagar-nos les pensions i per tal d’ajudar-los humanitàriament perquè fugien de les guerres i són refugiats, encara que no vénen a pagar pensions, sinó a cobrar-les, que no són universitaris, sinó delinqüents, i que no són refugiats perquè no fugen de cap guerra. La insolència dels criminals polítics, només per insolència, a part de la idiòcia, ja és prou per liquidar-los. I no parlo, en absolut, de broma.

https://t.me/RosselloCM/67971.

I més, encara més, o us penseu que la pedofília i tota la porqueria LGTBIJKQ+ per 5, no és un altre dels execrables crims de l’escòria política a les ordres dels assassins sionistes, criminals inveterats... de fet, un sionista no sap fer altra cosa que matar, i si no mata, fa mal. Són els seus plaers, i no en tenen més. Vegem la declaració d’una víctima d’aquests tarats, anomenats gays: https://t.me/RosselloCM/67964.

Ara, una ‘entendridora’ notícia de la França de la puteta dels Rothschild:

https://t.me/resurgente2020/41919. Sense estendre’m. No cal ni judici. Se’ls agafa, se’ls porta a un descampat, se’ls fa cavar la fosa, i quan l’acaben, se’ls tanca a dins; i se me’n fot, si vius o morts. I 48 problemes menys.

I tot seguit, els seguidors espanyols, als quals aplicaria la mateixa pena que suara:

https://t.me/RosselloCM/67967. Propaganda pedòfila del govern del gos de Soros. Ha arribat a un punt, que jo l’apologia ja no la tancaria a presó, els donaria el mateix tracte que als ‘pràctics’. CAL ACABAR AMB LA IGNOMÍNIA D’UNA VEGADA!

I ara un criminal del PSOE: https://t.me/RosselloCM/67968, bé, no sé per què he dit ‘un criminal del PSOE’, si el PSOE és una organització criminal des del dia de la seva fundació: la corrupció, els crims d’estat i el robatori sistemàtic de l’erari públic és l’activitat d’aquesta banda mafiosa.

El jueu ataca en tots els fronts, si no em creieu, escolteu aquest vídeo quant a les imbecil·litats de la tarada integral de la Ione Belarra, aquest animal que han posat de ministra perquè escampi la seva diarrea mental, bé, la seva no, la que dicten els jueus. Escolteu el vídeo perquè és per pensar-hi, que no hi ha res que faci l’escòria sionista que no sigui el mal: https://t.me/RosselloCM/67995.


Calen iniciatives com la següent, però cal organitzar-se en grups. L’hora de l’ofensiva contra els criminals és ara, perquè cada volta premen més i cada volta acollaran amb més força. https://t.me/RosselloCM/67976.


ÉS L’HORA D’ANAR A LA GUERRA !

L’ENEMIC ÉS TOT EL QUE ÉS ESTAT !

L’ENEMIC ÉS TOT EL QUE ÉS FEMER EUROPEU !

L’ENEMIC ÉS TOT EL QUE PUT A JUEU !

TOTA REACCIÓ TÉ UN TEMPS MÀXIM,

A PARTIR DEL QUAL

,JA NO HI POT HAVER REACCIÓ.

ESTEM EN EL LÍMIT.


ATACAR ELS CRIMINALS,

COM PODRIA SER UN DELICTE ?


Hi ha molta gent sense capacitat d’acció, per ser grans, per estar sols, per no disposar de fons, per mil raons, però als que formen grups, als qui es tenen confiança, als qui estimen la llibertat, la dignitat i la independència, és l’hora de declarar la guerra als traïdors que ens la fan i l’amaguen. El transhumanisme, una societat formada per esclaus dòcils i zombis, és el somni humit de la púrria sionista. T’ho robaran tot i ‘et faran feliç’. En el tot, hi inclouen la vida, la llibertat i la dignitat.

S’HAN REUNIT AMB EL MONSTRE

DELS ROTHSCHILD.

ELS ASSASSINS HAN DONAT LES ORDRES:

PLANDÈMIA, CONFINAMENTS, CENSURA,

I ENVERINAMENTS MASSIUS.

L’HOLOCAUST ACABA DE COMENÇAR.


ELS FRENAREM ?

CALDRÀ VIOLÈNCIA,

NO US FEU IL·LUSIONS.

ELLS SÓN ASSASSINS VOCACIONALS.

LA GUERRA ÉS ARA.


* Si no sabeu que les farmacèutiques són màfia criminal, escolteu aquest vídeo antic de l’assossegat biòleg i metge Peter Gotzsche (que ja vaig penjar en el blog), i ho descobrireu: https://t.me/voluntasoficial/5028.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada