dissabte, 12 de novembre del 2022

UNA MICA MÉS DE TOT


Mentre la guerra del sionisme contra el món continua, sembla que el món s’ho mira i es deixa matar pels jueus, amb resignació i una covardia ben indignes. Tanmateix, hi ha veus que s’alcen i que, de mica en mica, van arrossegant els menys covards i resignats a la lluita. Aquesta podrida guerra executada pels jueus té totes les característiques d’aquesta subespècie: por, fam, misèria, terror, mort i horror, això sí, ben disfressats amb eufemismes i paraules conhortadores per embolicar els babaus. No res, el de sempre. Però vegem aquest assortit que sembla un popurri musical.
Comencem amb l’assassí Anthony Fauci que, per ser un assassí sense escrúpols, un genocida cruel, sàdic i cínic, fa dècades que els jueus li han atorgat la cadira i la manutenció gràcies a l’extraordinari treball de la rata Fauci en l’extermini massiu que tant fascina i agrada als nostres amics, els bons. Abans, però, recordem una cita bíblica - aquí està reescrita, però que tots comprenem -:

https://t.me/voluntasoficial/4888

Pels seus fruits (actes) els coneixereu.

Dit això, aquí teniu aquest documental sobre el genocida Fauci. Cal destacar com dirigí la IMMENSA MENTIDA de la SIDA, un dels preparatius de la matança actual. Aleshores, inventaren una malaltia, prepararen un frau amb les PCR, i tot seguit, sense posar-se vermells ni experimentar el mínim remordiment de consciència, aplicaren als malalts l’enverinament amb AZT, que en qüestió de mig any o un any exterminava gent absolutament sana. Veieu el moment que Fauci, en retransmissió televisiva, exposa la necessitat de donar AZT (un verí mortal, al qual, si les meves dades no fallen, no va sobreviure ningú, ni un). Es pot ser més repugnant i abjecte? I com és que aquest assassí de masses, amb més de tres milions d’assassinats, no penja d’un arbre? Voleu la resposta: és un sicari dels sionistes, com podreu veure en el documental. Aquí el teniu: ‘Fauci: l’assassí de masses’. https://t.me/elinvestigador_org/12754.


Tanmateix, hi ha gent que comença a estar-ne fins al capdamunt de tant de criminal amb aires de dignitat:

L’advocada Leigh Dundas: https://t.me/elinvestigador_org/12756. Prou clar que ho diu, però fins que no ataquem directament els assassins, no tindran por, i cal fer que la por canviï de costat.

El gos de Soros i l’homosexual castrato amb debilitat per les tortures, en dues imatges prou explícites. La del gos de Soros, demostrant que si doncs no fos per la colla d’animals sense cervell que el protegeixen, el gos no duraria gaire. Cosa que espero, perquè no me n’estaré de dir-ho, confio plenament de veure el cos del gos de Soros moure’s al compàs del vent: https://t.me/NANOMNOTICIAS/12407. I aquí al mamarratxo de Marlaska, un altre, que com a soci i còmplice de la matança i la violació dels drets humans, haurà d’acompanyar al gos sacsejat pel vent:

https://t.me/resurgente2020/41597, això és apologia de crims contra la Humanitat. Cinc imbècils, tres idiotes somrients, un criminal professional i un mamarratxo amic del gos de Soros. Déu meu, quanta corda caldrà per a netejar el món del mal!

Aquests sicaris del sionisme permeten, administren, fan propaganda i coaccionen a favor d’això: https://t.me/resurgente2020/41593. I si ho voleu més ben explicat per científics (no idiotes amb títol d’acord amb les bagasses jesuïtes): https://t.me/RosselloCM/67737.

L’Holocaust goyim que els jueus executen a l’Uruguai: https://t.me/laquintacolumna/27685.

L’Holocaust segons els camps d’extermini. Comproveu que tots són països occidentals. Vejam si serà veritat que l’escòria jueva va contra l’home blanc i la civilització cristiana i occidental? https://t.me/counterpropaganda20/7372.


Però no només de matances rituals va el joc, que l’objectiu és l’esclavatge de tots els goyim als jueus: A Colòmbia: https://t.me/elinvestigador_org/12759. No esperis més, perquè ser esclau demà, si ja pots ser-ho avui?

LA RESISTÈNCIA: https://t.me/elinvestigador_org/12764.

Aquí teniu un exemple de la premsa sionista, només apta per a retardats mentals integrals: https://t.me/counterpropaganda20/7371. I aquí un representant dels cagaguano al servei del sionisme. Ell és el cap de les notícies, el que les rep dels amos sionistes i les farà retransmetre als animals que manté a la granja cagaguanera:

https://t.me/RosselloCM/67789, que sigui jueu és casualitat. Que tota la púrria jueva estigui arreu en els lloc claus no és màfia, no, és la superioritat de la raça elegida per les Potestats Infernals. I per això, els jueus ens mostren el nou món, la veritat veritable:

https://t.me/resurgente2020/41662, guerra, salut, bellesa i ciència, segons els amos.

I ara, una mica d’humor jueu. Jo sé que és molt desagradable per a qualsevol ésser humà, però els diables són així, i la presència de la mort i l’horror cada volta ens resultaran més comunes, perquè aquesta és l’obsessió criminal de la raça criminal per excel·lència: https://t.me/resurgente2020/41653.

Per anar acabant, un recull de notícies quant als assassins sionistes i als sicaris idiotes que els serveixen:

Alborto Fernández, el criminal del camp d’extermini argentí, home que destaca per la curtedat mental, la limitació expressiva i la misèria ètica, que per això és admirat pels sionistes: https://t.me/RosselloCM/67787.

La puta canadenca. Com és que encara és viu i ningú no ha fet res per a esborrar aquesta indignitat ignominiosa de la terra? https://t.me/voluntasoficial/4904.

La ‘intel·ligència’ al poder: https://t.me/voluntasoficial/4902.

Les escombraries sionistes del AIPAC https://t.me/voluntasoficial/4907.

L’escòria criminal del ADL: https://t.me/voluntasoficial/4908.

La família criminal per definició: https://t.me/voluntasoficial/4893.

La democràcia a la Reserva Federal dels esclaus dels EUA: https://t.me/resurgente2020/41674.

Pallassos jueus, no per això menys letals que la resta de l’escòria:

https://t.me/voluntasoficial/4896.

Més jueus, perquè aquesta merda la trobes fins i tot a la sopa:

https://t.me/voluntasoficial/4909.

La preocupació jueva pel canvi climàtic i l’estratègia per a fer-nos un món feliç, sa i saludable: https://t.me/voluntasoficial/4897 i https://t.me/voluntasoficial/4899.


I conclourem amb un misteri:

https://t.me/voluntasoficial/4901.


TOT SÓN MENTIDES.

EL JUEU ÉS MENTIDA.

NOMÉS EN DEFENSA DE LA VERITAT,

GUANYAREM AQUESTA GUERRA

CONTRA ELS ASSASSINS DELS INFERNS.

RES ÉS MÉS NOCIU QUE UN JUEU.

RES ÉS MÉS LETAL QUE UN SIONISTA.

ON HI HA UN NAS REPUGNANT,

NO HO DUBTEU,

NO HI HA JUSTÍCIA NI DIGNITAT,

HUMANITAT NI LLIBERTAT,

NOMÉS

TERROR, HORROR I MORT.


Brasil s’oposa al mamarratxo criminal dels sionistes: https://t.me/resurgente2020/41678.

ALLÍ ON HI HA ODI,

ENFRONTAMENTS I VIOLÈNCIA,

NO HI VEURÀS UNA ESCÒRIA JUEVA,

ELLS SÓN DARRERE LA CORTINA

- O DISPARANT, SI ÉS A PALESTINA -.

EL SIONISME CRIMINAL ÉS AIXÍ:

EL MAL.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada