dilluns, 7 de novembre del 2022

LA GEGANTINA MENTIDA


L’eurodiputada alemanya Christine Anderson - assídua del blog -, en una de les cambres per a conferències de la Sinagoga del Femer Europeu ha dit, explícitament, amb relació a la immensa farsa de la Covid, que és una gegantina mentida. Durant gairebé tres anys he denunciat aquesta sinistra mentida destinada a l’extermini dels goyim amb la col·laboració remunerada de tots els criminals dels governs i la defecació summa de la Sinagoga del Femer, de la qual, val a dir-ho, que la genocida i criminal, lladre i terrorista Ursula von der Leyen és imperatiu de Justícia que pagui amb la vida i els seus béns el pitjor crim patit pels europeus en tota la història. Cap altra solució hi ha que sigui digna més que l’execució d’aquest monstre khàzar i del seu criminal marit. Sí, sí, i després tota l’escòria del Femer i dels governs, però el primer cap que ha de rodar és la d’aquesta psicòpata tarada, amiga del fabricant dels verins, amb el qual manté una beneficiosa relació assassina i pecuniària. Escolteu la Christine i com exposa de clara la realitat: https://t.me/elinvestigador_org/12724.


Mentre això passa a la Sinagoga del Femer Europeu, els jueus sionistes continuen amb l’holocaust, perquè la matança ha de continuar, que així ho volen els filantrops, els bons, segons el gos de Soros, les putes i els castrats del seu govern a Soroslàndia:

https://t.me/resurgente2020/41430, podeu dubtar que aquest metge diu la veritat?

https://t.me/laquintacolumna/27523, tampoc no és cap senyal d’alarma els 30000 morts de més a més, només amb malalties cardíaques? 30000 al Regne Unit, 53000 assassinats per la Darias i el govern del gos de Soros, i afegiu-hi milers de morts a tots els països occidentals gràcies als verins jueus, i després digueu-me què hem de fer amb els assassins. Recordeu en tot moment que no és una qüestió ideològica sinó que els polítics maten només per cobrar més. Tolerar aquesta abjecció serà la demostració que tots som abjectes. Només amb l’execució massiva de tots els culpables, podrem tenir la consciència tranquil·la i la satisfacció d’haver deixat un món millor per als nostres fills.


Aquí teniu la paraplègica cerebral de la Irene Montero, un dels caps que ha de caure, sí o sí, i sense cap altra solució possible. Escolteu el pare que ha lluitat per a salvar la seva filla, que la tarada de la mare ha matat, amb la col·laboració necessària i la complicitat de la tarada de la jutgessa, rea indiscutible d’assassinat, com la paraplègica cerebral de la Montero, que és la força moral per a aquests crims. Les tres són les assassines de la nena Olivia, les tres amb la mateixa responsabilitat. Com sigui que hi ha hagut persistència en la infàmia fins que s’ha consolidat el crim, cap d’elles té el mínim dret a la vida, i qui digui que sí, que pensi en la nena i l’infern que ha viscut gràcies a aquest tercet de retardades intel·lectuals i ètiques. Escolteu què diu en el vídeo la caixera de Saturn. No es pot ser més profundament idiota. La seva existència és una insolència per a la dignitat humana. Només amb l’extermini d’aquest esguerro podrem tenir la consciència tranquil·la, perquè per imperatiu categòric, tots hauríem de fer l’impossible per esborrar-la del mapa, per tarada, per idiota i per psicòpata. El nivell de tara d’aquest monstre només pot ser reconegut per ments malaltes com les dels jueus. O qui us penseu que l’ha posada a fer l’idiota en el ministeri de la Idiòcia Summa? I us direu, l’odies? Què voleu, que li tingui compassió? La seva visió m’altera, només de veure-la; ja no dic si li sento els budells quan parla i el to de pinxo de prostíbul que fa servir. Aquest monstre ha de ser exterminat per pura i simple ètica.

https://youtube.com/shorts/-0dD0ovj1x4?feature=share, i val a dir, que no crec que estigués sol, demanant l’execució d’aquest tros de carn amb potes i budells al crani.


Vegeu ara una reflexió tan òbvia que fins i tot un imbècil reconeix. Però, és clar, la tarada d’amunt i l’amiga retardada de la Ione Belarra, una altra que ha de rebre el mateix tractament que ‘l’excel·lència’, i per les mateixes raons. L’obvietat és tan transparent i clara, que no es necessita ni reflexionar-hi un segon. És clar que les dues prostitutes del cor del gos de Soros no ho entendran mai, què han d’entendre! Una psicòloga i l’altra caixera minusvàlida intel·lectual, les dues psicòpates, idiotes i tarades fins al moll dels ossos, que ni al crani hi protegeixen el cervell si no la prolongació dels budells. Caldrà mooooolta corda, però mooolta. I ja va essent hora de començar amb la festa de la llibertat, la dignitat i la independència. I que no s’enfadi el mamarratxo del Prostíbul de sant Jaume, que parlo de la independència individual. Hi ha tanta gent que no té dret a la vida i que no ha de ser considerada humana en un judici, però tanta! Que veritablement, caldrà fer un bon holocaust de justícia.

https://t.me/RosselloCM/67657, ho voleu més clar?

Doncs ni així ho entendrien les tarades ni el gos de Soros, el pobre, que només davant del mirall es mira les coses, encara no acabant d’entendre perquè la seva ‘marida’ també gaudeix dels mateixos instruments. ‘Quines coses!’, es diu, del tot sorprès i una mica meditabund, només una mica, que la neurona se li emmalalteix en un no-res i aleshores, l’idiota, necessita sortir a dir estupideses i sentir-se vist per la gent que està matant, probablement, sense acabar-ho d’entendre, tot plegat; que la limitació cognitiva d’aquesta cosa és tal com per fer un tractat insòlit quant a la psicopatologia narcisista.


I conclourem amb una altra de les estratègies dels assassins sionistes, la destrucció d’Europa amb la immigració descontrolada i sense cap lligam cultural, històric ni social amb els europeus. Ho explica més que bé Rafael Rosselló, i no hi ha res a afegir. És tot tan clar i evident!

https://t.me/RosselloCM/67632.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada