dimecres, 2 de novembre del 2022

RESUMS DIVERSOS

 

RESUM DE LA TRAGÈDIA DE COREA

Aquest tràgic ‘accident’ fou una tragèdia o un sacrifici? Si fou tragèdia, fou accidental. Si fou sacrifici, fou organitzat. I quan esdevé la matança? El dia de ‘hallovin’, dia consagrat pels satanistes al diable. Però, deixem que el doctor Diego Fernando Martinelli ens expliqui què hi va passar: https://t.me/resurgente2020/41210. Carai! Des d’on són emeses aquestes ‘descàrregues’ de microones? Des de les torres de telefonia. Aleshores, hi haurà alguna relació entre els verins de les vacunes i l’expansió sincrònica de la tecnologia 5G? I si hi voleu pensar una mica més: Com és que no hi ha vídeos ni gravacions del moment de l’allau? No tenen telèfons amb càmera a Seül? Segons que es veu i malgrat que són dels països més avançats en tecnologia, la gent no fa ús dels mòbils. I acabem l’apartat dedicat a aquest sacrifici, amb unes imatges ben ‘estranyes’: https://t.me/resurgente2020/41214. Soldats de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units? De vacances?... Lligueu ara aquesta allau desgraciada, amb les mateixes situacions viscudes a Sevilla i Còrdova (que jo sàpiga) el mateix dia i amb la mateixa ‘simptomatologia’. Qui deu estar darrere de tot això?


RESUM DE LA IMMENSA MENTIDA I LA NECESSITAT INEXCUSABLE DE L’APLICACIÓ DE LA PENA CAPITAL

En això es resumeix, i amb això es demostra, la immensa mentida i la col·laboració de tots aquells que l’han sostinguda: https://t.me/RosselloCM/67496. No tinc més preguntes, senyoria.

Un vídeo llarg, de tres quarts, però que es pot veure a salts i que és la demostració de l’infame crim que han comès els governs. El títol del vídeo és prou explícit. I, no cal que us digui, que el subscric totalment, només faltaria! Caldrà moooolta corda, però mooolta, de moolta. https://t.me/RosselloCM/67494

I a Weltanschauung italia pensen, si fa no fa, el mateix que jo. «La vida de les persones hauria de ser protegida d’aquests individus. I la Humanitat alliberada de la hipnosi medico-científica». Si voleu llegir l’escrit sencer: https://t.me/counterpropaganda20/7233.

Carlos Astiz ens fa cinc cèntims de qui hi ha darrere de tot plegat: https://t.me/elinvestigador_org/12664 Es veu que és un altre antisemita, com jo, oi? Tanmateix, així us vol, el meravellós NOM jueu: https://t.me/resurgente2020/41164.

Qui deu ser l’amo? https://t.me/NANOMNOTICIAS/12304.

Molt resumit, però molt resumit, per Mvaleraes a jewitter: https://t.me/counterpropaganda20/7230.


RESUM DE LA TUPINADA AL BRASIL

Abans de res, tingueu present això: https://t.me/counterpropaganda20/7236. Vist això, comencem: https://t.me/resurgente2020/41179, les protestes contra la tupinada dels jueus. https://t.me/RosselloCM/67500, els jueus en acció. L’immens frau del pallasso sionista Lula en un vídeo de Trotapoker, on surt un jueu molt simpàtic i d’anar per casa, que ens explica un munt de coses interessants: https://t.me/RosselloCM/67491. https://t.me/resurgente2020/41195, https://t.me/resurgente2020/41200, https://t.me/resurgente2020/41202, no us recorda ‘la independència’ que ens organitzaren els jueus aquí? No oblideu la dona de Bolsonaro anant a votar amb la bandera dels genocides. Jewtube, però, sap qui és el vencedor de les eleccions dels jueus al Brasil: https://t.me/resurgente2020/41201. I una reflexió molt interessant: https://t.me/counterpropaganda20/7238. Recordeu que els jueus sempre són a tota la podridura i la corrupció, com les rates. La gent del Brasil sap què vol – com els ‘tiets’ i les tietes – però els titelles obeeixen els diners dels jueus. Tant de bo, com deia ahir, els militars es facin càrrec del país i vist que els jueus han comès la tupinada, els declarin enemics del país, que d’aquesta manera convertirien el Brasil en el primer país lliure de Covid, perdó, de virus mortals.


RESUM DE LA LLIBERTAT DE PREMSA SIONISTA


https://t.me/RosselloCM/67502.

RESUM DELS ATEMPTATS CONTRA LA CULTURA OCCIDENTAL


https://t.me/NANOMNOTICIAS/12302


RESUM DE LA GUERRA RUSSO-UCRAÏNESA


https://t.me/RosselloCM/67506. Interessant de saber que el gasoducte rus no fou atacat pels EUA, sinó pel Regne Unit. Al capdavall, però, tots són esclaus de la Reserva Federal i el Banc d’Anglaterra i la City de Londres, són l’OTAN, o sigui, l’exèrcit dels sionistes. Per la qual cosa, podem afirmar que han estat els jueus els qui han destruït el gasoducte. Sempre a la recerca de la pau i la filantropia, des de sempre, de sempre. O no recordeu les dues grans guerres mundials? Ells les provoquen perquè després la gent gaudeixi de la pau.


RESUM DE LA PROTÈRVIA CRIMINAL DELS SICARIS DELS SIONISTES


La terrible bruixa de Satanàs i el criminal que l’acompanya i li dóna suport en les ‘cerimònies’ de sacrifici i benefici personal. https://t.me/resurgente2020/41172, https://t.me/resurgente2020/41173.

Dues de cordes!

Marchaaaando!

Calendari d’enverinament massiu de la població infantil, crec que en el país sota control dels jesuïtes i el titella miserable d’Urkullu. https://t.me/resurgente2020/41183.

Mitja dotzena de cordes!

Marchaaaando!

Els sacrificats: https://t.me/resurgente2020/41185.

Una altra ronda!

Marchaaaando!

Aquest és l’èxit de la bruixa sionista de la Sinagoga del Femer Europeu, amb la immensa majoria dels animals que hi dipositen els fems en honor de Mammó, el dimoni de l’avarícia material i les riqueses: https://t.me/resurgente2020/41192.

Tens unes mil cinc-centes cordes?

Marchaaaando!

Dedicat a Argimon I, el Gran, l’infanticida de la Genociditat de Soroslàndia: https://t.me/RosselloCM/67492. S’agafa més aviat a un pocavergonya mentider i criminal que a un coix. No tinc encara la notícia del nen concret’, però no em diràs, estimada assassina, que això no és prou indicatiu? Cal que et recordi, eminència científica, mèdica i política, que el cor és un òrgan molt important del cos? Sí, el cervell també, però tu, com molts altres, no en tens.

Tindràs uns centenars de cordes ben fermes i maques per a la Genociditat de Soroslàndia en ple i per als excrements de l’urinari públic?

Voy con la brocha!


TOT ÉS CLAR.

ENS PODEM DEIXAR ROBAR,

ESCLAVITZAR I MATAR,

O PODEM RECUPERAR

LA LLIBERTAT,

LA DIGNITAT

I

LA JUSTÍCIA.

CONTRA LA VIOLÈNCIA SILENT,

LA VIOLÈNCIA JUSTA.

O ELLS O NOSALTRES.

NO HI HA TERME MIG.

LA DEGRADACIÓ DE L’ESPÈCIE HUMANA

PER A FER-LA

MISERABLE I INSENSIBLE,

COM HO ÉS LA JUEVA,

NOMÉS POT SER RESPOSTA

AMB CORATGE I EMPATIA:

AIXÍ, PENJARAN

ELS QUI HAN DE SER PENJATS.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada