diumenge, 6 de novembre del 2022

L’IDIOTA: EL MODEL DELS JUEUS


L’idiota és un nen en cos d’home, un imbècil infantilitzat incapaç d’un pensament propi, el fidel ‘creient’ i el miserable perseguidor de tot aquell que s’oposa a la doctrina que li ha estat ensenyada. I les escombraries jueves fa molt de temps que s’han dedicat a ensinistrar en la idiòcia els nens i els estudiants, de manera que, amb la ‘imbecil·lització’ de la societat, han aconseguit convertir-se en els dictadors de la veritat al ramat de ximples amb títol i reconeixements, però que són la perfecta inutilitat intel·lectual, com veurem en aquest capítol d’avui, en el qual també dedicarem un espai als assassins sionistes, perquè tot allò que sigui demostrar l’abjecció criminal d’aquests falsos jueus sempre serà poca, perquè fins que la gent - els homes no jueus - s’adoni de qui és l’enemic, ho tindrem cru. I recordeu: centenars de pobles al món no s’han equivocat: el jueu és l’escòria del planeta i un perill per a tots els seus habitants, que per això els expulsaven i perseguien cadascú a casa seva.

El que antecedeix es pot resumir en aquesta vinyeta molt explícita, sobretot si considereu qui són els que hi ha darrere de tot allò que no és el llibre:

https://t.me/counterpropaganda20/7279, hi heu vist els nassos de sempre?

Quant al tema que centra el capítol d’avui, vegeu el següent enllaç on se’ns parla de «L’estupidesa intel·ligent», que no és res més que el que jo anomeno: ‘Idiòcia certificada’: https://t.me/counterpropaganda20/7270.

Bill Hansmann, periodista americà, ens fa cinc cèntims de com la idiòcia és el primer considerant per a l’ascensió política a la Reserva Federal dels esclaus dels EUA i, per l’extensió del domini sionista, arreu del món. Res és més perillós que els idiotes amb poder que, no per altra raó que la protecció de la gent, és necessari d’exterminar-los; i només per aquesta causa, sense que calgui que hi hagi cap altre delicte, perquè l’idiota públic és un perill social i la idiòcia una malaltia que s’encomana a una velocitat de vertigen. Aleshores, la millor profilaxi és l’extermini, sense mirar-s’hi gaire, que, al capdavall, com són deficients, tampoc no entenen què és la vida. Per això, no cal ser melindrosos ni condescendents. L’idiota a casa seva i sense que se’l senti gaire ni molesti; sinó...

https://t.me/resurgente2020/41402, veieu la feina que tenen els americans si volen sortir de l’esclavatge que avui pateixen sotmesos als jueus?

I ja és trist que això ens ho hagin d’explicar un raper negre, Kanye West, i un basquetbolista com Kyrie Irving, també negre, sense que els blancs gosin d’assenyalar les escombraries jueves i anomenar-les pel que són:

https://t.me/RosselloCM/67588.

En canvi, en lloc de sortir en massa tots els intel·lectuals i responsables polítics a assenyalar les bèsties de l’Infern, tenim als càrrecs de poder, un seguit d’idiotes com no n’hi ha hagut mai a la història de la Humanitat. El nivell i la capacitat política d’aquests perfectes subnormals incapaços de res de bo, es veu clarament en aquesta notícia:

https://t.me/resurgente2020/41400, idiotes tots al servei feliç dels circumcisos.

I al cor de les prostitutes inútils i idiotes del gos de Soros, hi tenim tarades sense remissió, com aquesta infausta i dement Ione Belarra: https://t.me/resurgente2020/41396 i https://t.me/resurgente2020/41401, aquesta tarada integral, en una societat mitjanament desenvolupada, estaria en un manicomi per a deficients intel·lectuals (ha estat reconeguda per la bagasseria jesuïta com a ‘psicòloga’, suposo que perquè els jueus fessin uns riures) o treballant tacant caixes amb precinte o posant etiquetes, que no crec que per a gaire més pugui servir un cervell incapaç i buit. Penseu que són dit i ungla amb la paraplègica de la Montero! (més avall hi ha un vídeo d’una senyora que també estima molt la Montero, com jo).

Aquí teniu una indigent mental i ètica, la deficient cognitiva, a la qual els jesuïtes la feren bagassa lletrada, i així ens van les coses: https://t.me/RosselloCM/67608. Aquesta prevaricadora i negligent amb causa de mort, en una societat avançada ja hauria d’estar tancada a la presó, per idiota, per inútil i per criminal. O us semblen poc les meves acusacions a aquesta tarada, guarnida amb el sarcàstic títol de jutgessa.

I quant als excrements amb toga, comparteixo totalment aquest escrit:

https://t.me/RosselloCM/67598, i hi afegiria, que donat el gravíssim mal que han causat a la societat a la qual han de servir, jo, personalment, crec que la pena capital per a tots ells i la confiscació dels seus béns, no són ni de bon tros, prou per a pagar el mal que han fet aquests degenerats mentals, i no tan sols mentals.

Ara, comproveu el grau d’idiòcia de la joventut, ensinistrada en els centres de destrucció de l’intel·lecte i la creativitat que són els ‘centres d’ensenyament’, o sigui, els centres d’ensinistrament en la docilitat i el sotmetiment a l’amo jueu. Vegeu si no: https://t.me/laquintacolumna/27465, això només pot passar en un món d’idiotes sense remissió. Ja he dit que caldrà molta corda, però molta. I molts centres dedicats a l’atenció de la idiòcia irrecuperable, amb gent especialitzada perquè, sobretot, hauran de veure-se-les amb idiotes amb carrera.

Per culpa dels criminals que vénen a continuació d’aquesta notícia tenim el que tenim, perquè el gos de Soros, a qui totes les putes i castrats de l’harem sionista li diuen com de ‘guapo’ està i ‘quant’ d’intel·ligent és... i així, el Narcís idiota màxim de la història d’Espanya, com és retardat i no pot fer cap millora, permet el que li diu l’amo que li dóna a menjar, el terrorista Soros, i així la meuca idiota afavoreix la violència i la inseguretat ciutadana amb la seva patètica indigència absoluta, mental, psicològica (recordeu que està casat amb un home disfressat de dona), intel·lectual, física, social i personal. De fet, si fos conscient què és, per vergonya, se suïcidaria, tot fent el més gran dels serveis que pot fer a la pàtria o màtria, com li vulgui dir el deficient cognitiu. Doncs, bé, aquestes són les coses que el terrorista Soros i amo del país ha decidit que han d’anar passant per al bé dels espanyols i per a major glòria de l’escòria jueva: https://t.me/RosselloCM/67610.


Per moltes raons, em sembla bé que la gent es vulgui manifestar davant de l’Urinari Públic. Ara bé, això ha de ser per a treure a puntades de peu tots els insectes, els paràsits, els animals i els criminals que s’amaguen a dins, emmanillar-los, i fer-los un judici ràpid allà mateix. Això és el que s’hauria d’organitzar. Tot el que no sigui detenir, jutjar, i lògicament, evidentment, irrebatiblement, indiscutiblement i irrefutablement, tot seguit, penjar-los, és perdre el temps; perquè aquest és l’únic premi just pel servei als ciutadans que els han elegit i als quals han traït, han enverinat, i no fan més que robar-los i fer-los la vida impossible. Bona idea, si va acompanyada d’espectacle públic o de ‘falles’:

https://t.me/RosselloCM/67613, el nivell d’aquests fills de mala bèstia no té límits. El seu cinisme i sarcasme és prou per a justificar l’agressió, perquè ells no fan altra cosa que aplicar la violència silent que els han ensenyat els amos als quals han venut el país.

Vegem a on ens volen portar aquests sacs de fems:

https://t.me/RosselloCM/67614, la tercera part del vídeo està dedicada a la paraplègica cerebral i indigent ètica de la cosa aquesta que sembla una dona i li’n diuen Irene Montero, un esguerro que faria més bé no essent que existint. D’això, no hi ha cap dubte possible: https://t.me/RosselloCM/67619.

Quan una societat arriba a aquests despropòsits és una societat morta:

https://t.me/laquintacolumna/27471.

Ens ho explica molt bé, però molt re-bé, Rafael Rosselló, en aquest vídeo sobre la destrucció dels nens i els museus, o sigui la destrucció del futur i del passat de la nostra civilització que estan executant – a més de l’Holocaust ritual, el present – els jueus, que són al darrere de totes i cada una de les perversions, les abjeccions i les degeneracions de la societat occidental. Només un apunt, abans de posar el vídeo; i és que quan parla de Picasso, tenint tota la raó quant al que diu, cal reconèixer que el primer Picasso és un pintor interessant, ni molt menys el geni que se’ns ha dibuixat, però un bon pintor; després, Picasso és la mostra de la destrucció absoluta del sentit pictòric, de la bellesa i del sentit del seu art. El cubisme i la ‘merda’ del Guernika són el fulcre de la palanca sionista per a la destrucció de la immensa cultura pictòrica d’occident. https://t.me/RosselloCM/67616.


- I de les escombraries sionistes, que no en dirà res, avui? Al començament, així ens ho deia.

- Sí, home, paciència.

- Vejam què ens dirà avui que no sabem.

- No res, la púrria criminal i venjativa, cruel i sàdica que els jueus muntaren en l’espectacle de l’escarni més repugnant de la història humana: la pallassada dels Judicis de Nuremberg, on els principals criminals de la guerra foren els qui jutjaren els defensors de la seva nació, i els condemnaren amb falsedats i coaccions, amb la violència silent tan pròpia i típica d’aquesta raça d’assassins.

- Promet.

- Ja veureu, ja, el nombre d’escombraries jueves que participaren en l’espectacle i com s’ho feren per obtenir les declaracions que necessitaven per a construir la immensa mentida de l’Holocaust.

- I tot plegat, no és com - no sé com dir-ho -, com si ho muntessin per a després fer-ho ells?

- L’Holocaust és avui, mai abans. Ells l’han muntat amb una precisió que esborrona pel grau de maldat, d’ignomínia, de perversió i d’abjecció; que val a dir, són les característiques fonamentals del caràcter jueu.

- Certament, senyor que escriu, sembla que fins que no ens desempalleguem d’aquesta sutzura, la vida lliure al planeta no serà possible.

- No ho sap prou!


Els criminals venjant-se de les víctimes, disfressant-se de víctimes de les víctimes que ells converteixen en criminals. La baixesa ètica d’aquesta raça d’animals és tal que no hi ha ètica en el seu constructe mental, només mort, violència, sang, misèria, horror i terror. Ells són així: assassins cruels i sàdics.

https://t.me/RosselloCM/67601

https://t.me/RosselloCM/67602

Més quant a les escombraries:

https://t.me/RosselloCM/67603.


EL MAL TÉ UN MOTOR:

EL J U E U,

DE SEMPRE, DE SEMPRE.

ELLS SÓN L’ÚLTIM ENEMIC.

ELLS ENS ESTAN EXTERMINANT,

ELLS SÍ.

ENS HO MIRAREM

O

COMENÇAREM A MARCAR-LOS

COM ELLS ENS MARQUEN COM A BÈSTIES

AMB ELS SEUS VERINS ?

LA JUSTÍCIA DEMANA LA MARCA VISIBLE

DELS ANIMALS NOCIUS.

Vegeu com actuen els assassins silenciosos i les escombraries sicàries:

https://t.me/elinvestigador_org/12713.



- Senyor que escriu, vostè és LGTBIJKQW+ per 5...

- Bona, aquesta.

- ... fob.

- Totalment, la idiòcia s’ha d’erradicar. I dir que has nascut amb el gènere equivocat és, ras i curt, idiòcia irreparable.

- Jo també penso el mateix.

- Ets el que ets. No pots ser del sexe oposat, ni d’espècie distinta, ni una cosa. Si et creus en el cos equivocat, en l’espècie equivocada o estàs convençut que ets una cullera o un tàmpax, el que necessites és ajut psicològic, si no psiquiàtric (amb tots els riscos que comporta, és clar!).

- Certament, negar el que ets, és negar-te.

- No ho podria haver dit millor jo, que sóc qui escriu.

- Gràcies.

- Al final, em caurà bé. I guaiti, que va començar ben malament!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada