dilluns, 14 de novembre del 2022

EL GRAN PROBLEMA


El gran problema o l’impediment més gran que té la gent per a recuperar la llibertat i la dignitat que sionistes i criminals oficials estan destruint amb plena consciència, amb satisfacció i sense consideració als drets inalienables de les persones, és que els exèrcits, suposadament la força armada per a la defensa de la nació i la seva gent, són uns TRAÏDORS, la qual cosa, val a dir, en codi penal militar, no crec que sigui una falta menor. L’evidència dels crims contra la Humanitat de tots els governs criminals al servei del sionisme no admet dubtes. Si un militar no és senzillament un idiota armat, s’ha d’adonar de la mortaldat provocada pels verins jueus després de la IMMENSA MENTIDA, s’ha d’adonar de la violació sistemàtica de la llei executada pels genocides i criminals del govern, a part de xoriços i pocavergonyes; s’ha d’adonar de les instàncies criminals que van disfressades amb toga o de policies, com també dels cels estranys que des de fa anys podem observar... ELLS HO SABEN TOT, però com són tots uns LGTBIJKQ+ per 5, es miren les ‘coses’ i és de suposar que munten orgies i altres ‘activitats militars’ per a passar el temps, i quan els amos jueus els hagin de premiar, que puguin desfilar amb sabates de taló alt i faldilles, tots ben maquillats amb els ‘kits’ que els jueus els lliuren a les casernes perquè practiquin mimetisme amb la societat trans i idiota que estan construint a marxes forçades. L’ÚNICA OBLIGACIÓ ACTUAL DE QUALSEVOL EXÈRCIT AL SERVEI DE LA PÀTRIA I EL POBLE ÉS EL COP D’ESTAT, LA DETENCIÓ DE TOTA LA PÚRRIA CRIMINAL DE LES INSTITUCIONS PÚBLIQUES, POLÍTIQUES, JUDICIALS, MÈDIQUES I POLICIALS, JUTJAR-LOS EN JUDICIS SUMARÍSSIMS I RAPIDÍSSIMS, I PROCEDIR A L’EXECUCIÓ A L’ALBA, PER CRIMS CONTRA LA HUMANITAT. Tota altra actitud militar és senzillament ALTA TRAÏCIÓ. I aquest és el gran problema de la gent, perquè l’intent de fer justícia en marabunta és sempre un caos i violència sense justificació.

Vegem aquestes imatges dels pobles brasiler i mexicà:

https://t.me/resurgente2020/41714 i https://t.me/resurgente2020/41719.

Quan aquesta multitud purifiqui els urinaris públics i els prostíbuls principals del país amb tots els insectes, paràsits, paneroles i animals inferiors dins, aleshores, hi haurà la possibilitat d’un ‘veritable’ nou dia, un demà, de llum en el futur. Mentre els idiotes continuïn destruint el país i la gent, i la gent no faci res, comptarà els cadàvers de l’Holocaust goyim que executen els jueus arreu del món, veurà com la independència i la llibertat que garanteix el treball, no serveixen de res; i comprovarà en pell pròpia què és la humiliació, la vexació i la pèrdua de la dignitat que executaran tots els idiotes per a tenir contents els amos.

https://t.me/counterpropaganda20/7400, ho anem entenent?

La matança que controlen i administren els genocides dels prostíbuls jueus a cada nació, va d’acord amb les expectatives del sionisme: l’holocaust ritual multitudinari, al qual, els nostres amics, els filantrops, els bons, són tan avesats; com ho demostren les guerres mundials que ells s’encarregaren de dirigir per tal que hi hagués unes massacres ben satisfactòries per a les divinitats Infernals a les quals serveixen. A Espanya, podem veure ofenses a la intel·ligència com aquestes, protagonitzades per una ànega cagaguanera i un seguit d’idiotes titulats per les bagasseries jesuïtes, en el que és un assortit de bestieses de retardats intel·lectuals sense consciència ni empatia, una colla de genocides miserables, que, contràriament a l’opinió expressada en el vídeo pel senyor Rafael Rosselló, no han de ser jutjats per lleis vigents, sinó per lleis excepcionals, vist que cap ordenament jurídic podia reflectir quan fou escrit, una barbaritat criminal com és aquest cúmul de CRIMS CONTRA LA HUMANITAT DE TOTS ELS POLÍTICS, JUTGES, POLICIES I LA IMMENSA MAJORIA DE MAMARRATXOS AMB ESTETOSCOPI. https://t.me/RosselloCM/67828. Dit això, tot seguit, la resposta de la ciència, expressada pel doctor Peter McCullogh, evidentment, avui sense possibilitat d’exercir i censurat en totes les xarxes d’informació controlades pels assassins sionistes, o sigui, totes les fonts d’informació: https://t.me/RosselloCM/67832.

Matança infantil: https://t.me/laquintacolumna/27820, els bons, els bons...

La idiòcia és el pitjor dels crims, i avui, és imprescindible l’extermini massiu d’idiotes. I sí, ja sé que potser caldrà exterminar mil milions de subnormals, però noi, o els exterminem o no restaran ni vestigis de la civilització que ens representa. I val a dir, que tothom té dret a defensar la seva vida, la de la seva família, la de la seva nació i la de la seva raça. L’atac és en tots els fronts:

L’Holocaust per a l’extermini massiu de goyim, que he documentat sobradament en aquest blog. https://t.me/RosselloCM/67819.

La destrucció de les economies executades pels criminals de la banca. I sí, no em mireu així, banquer és sinònim de delinqüent, de lladre, d’estafador, molt ben vestit, molt educat, amb un cotxe d’alta gamma, i amb tot de reconeixements, però èticament i intel·lectual, no hi ha diferència amb els pispa-carteres del metro.

https://t.me/RosselloCM/67826.

La destrucció de la família com a cèl·lula de la societat, i la imposició de doctrines imbècils, que no tenen res a veure amb la realitat de la gent sana, psicològicament i sexual, és el següent tema. En aquest apartat, una de les ‘reines’ és la Genociditat de Soroslàndia. amb la colla de deficients mentals i retardats cognitius que l’embruten. Sembla talment, que les oposicions demanen com a condició per a participar-hi, un certificat mèdic de paraplegia cerebral o en el seu defecte, de disfuncions cognitives i incontinència excretora superior, o sigui, vomitar paraules. Certament, el problema és com erradicar tanta merda!

https://t.me/resurgente2020/41728.

I si baixem fins a València, on impera l’idiota sense cervell del Puig, i hi passen coses com aquestes; perquè un idiota, per un caramel jueu, mata la mare, oi, miserable Puig?

https://t.me/NANOMNOTICIAS/12500, A aquest criminal, què hem de fer-li, una presó o l’enviem a Nostre Senyor per guanyar temps i estalviar-nos despeses en animals inútils?

I si amb matar la gent, arruïnar la vida de la gent i destruir les famílies i el sa enteniment, aquests tarats i tarades governamentals, segueixen fil per randa les directrius sionistes per a l’aniquilació de la raça blanca amb la imposició del Pla Kalergi, el somni humit jueu, i que de produir-se, és la fi de l’espècie blanca a la faç de la terra; vegem uns meravellosos exemples dels universitaris que els jueus ens envien per a pagar-nos les pensions i fer evolucionar els nostres països, que com tots sabem, només cal anar a l’Àfrica per a trobar l’edèn universal, on les societats són justes, equilibrades, meritocràtiques i oceans de pau i tranquil·litat. Que per això, el gos de Soros i les prostitutes inútils i idiotes que li fan de cor, amb les veus de suport dels castrats, han decidit que és delicte d’odi (no cal dir res més per a comprovar la indigència mental de qui parla) el fet de criticar els immigrants ‘il·legals’. Necessiteu més proves de patologia cognitiva crònica i irreversible? Aquests tipus d’idiotes han de ser urgentment exterminats, sense gaires miraments, perquè el perill que comporten és el més letal i perniciós dels perills coneguts. La idiòcia és el pitjor de tots els mals. O per què us penseu que l’escòria jueva els tria tots idiotes? Una persona amb seny, jutja, pensa per ella mateixa i sap dir NO. Un idiota és un nen imbècil que amb caramels se n’anirà amb tu perquè l’ensinistris en els misteris que desconeix, i suposo que ja m’enteneu. Però, contemplem i admirem-nos dels indicis d’allò que la importació dels nous bons, els immigrants il·legals (això sí, tu no paguis el parquímetre, que aleshores et fregeixen!), la gent que és il·legal però que no, perquè són pobres refugiats de guerra, gairebé tot dones i nens que fugen de la violència de les immenses guerres que assolen Àfrica, i que vénen aquí amb els seus estudis per a construir-nos una nova Europa:

https://t.me/RosselloCM/67834, educació.

https://t.me/RosselloCM/67836, acabats de treure del forn de la bagasseria jesuïta.

https://t.me/RosselloCM/67842, harmonia i pau.

Però no us penseu que els jueus volen concloure l’espectacle amb això, no, que ells són especialistes a muntar espectacles. Mentre es decideixen a muntar la guerra que ha d’aniquilar milers de milions de persones i perpetuar la misèria i la malaltia al món, no s’aturen en la construcció de la solució a la IMMENSA MENTIDA del canvi climàtic, que ens ha de matar tots, perquè una cosa ‘tan constant’ com el clima, ara, de cop i volta s’ha trastocat, i per això, els jueus, sempre amatents de fer servei, han perdut l’oremus per a trobar la persona més indicada per a comandar aquesta lluita contra el clima i vèncer. La nova Greta, la taradeta, es diu Sophia Kianni, i és una eminència intel·lectual, amb una carrera i uns assoliments professionals insòlits en la història de la Humanitat, i només amb 20 anys! https://t.me/elinvestigador_org/12781.

I aquest senyor, que és doctor, el senyor Douglas Pollock, que ens en fa cinc cèntims, de tot plegat: https://t.me/voluntasoficial/4932.

Per què és sionista Sophia Kianni, ho compreneu fàcilment, per què és prostituta, més fàcilment encara. En el nou món, els incapaços, els miserables, els idiotes, els deficients, els vanitosos, els orgullosos, els grimpadors, els éssers sense empatia ni consciència, són els elegits dels elegits, que és com rinxolar un rínxol.

I ja que parlem de prostitutes inútils, idiotes, aquesta que ve tot seguit, té mestria en indigència mental i cognitiva, és un exemple paradigmàtic del que és una idiota crònica i sense esperança de recuperació. I si algú ho dubta, sentiu-la parlar, perquè aleshores us preguntareu com fou possible que superés el P3.

https://t.me/counterpropaganda20/7403.

Compareu això del damunt amb aquesta noia, que no sé qui és, però que ens fa un perfecte retrat de la immensa mentida dels globalistes: EL SIONISME CRIMINAL:

https://t.me/voluntasoficial/4933.

Caldrà coratge, sí, perquè caldrà enfrontament, perquè els assassins sionistes no cediran i s’esforçaran per aniquilar tants de goyim com podran i per sotmetre la resta d’animals al seu jou. No ho dubteu. I si l’escòria jueva, ara per ara, és difícil de caçar, comencem amb els criminals que tenim a l’abast: les putes dels urinaris i dels prostíbuls. Una volta caiguin els impostors i els il·legítims, podrem obligar la raça espúria a marcar-se el front amb la creu de Rothschild o la numerologia de Satanàs, com més els avingui, però marcats, perquè els éssers humans puguin diferenciar clarament un ésser humà d’un monstre amb forma humana.


El gran problema és que cal actuar ja, perquè cada dia que passa el mal s’agreuja. Cal un brot, un germen, una primera acció que desencadeni la VENJANÇA. Sí, una venjança justiciera, sí, però venjança. Perquè cap dels criminals pot restar impune. I com sigui que presons per a tanta bèstia no n’hi ha, o se’ls tanca en una illa abandonada i que s’ho facin allà entre ells - en una illa sense possible escapada, és clar - o alleugerim càrrega planetària. Ja sabeu que jo sóc més de protegir les illes que de destruir-les, i de no malbaratar menjar en estómacs inútils que no sortiran mai de la presó, no perquè ho digui jo, sinó perquè els seus crims són de tal abjecció i perversitat que mai fins avui a la història s’havien experimentat. Només quan el nombre d’idiotes ha estat majúscul, això ha pogut passar. Per aquesta raó, és que cal erradicar la idiòcia, ja que amb gent assenyada - no parlo de llumeneres - la dignitat, els principis i la llibertat haurien fet absolutament impossible el que estem vivint. Han destruït els valors, els patrons de joc, i ara, o els reconstruïm per damunt d’ells, o les generacions que han de venir viuran sotmeses a l’Infern, i no a la vida. Perquè quan un jueu et mana, la desgràcia viu amb tu. Pots creure que vius a la glòria (facultat reservada als idiotes), però segur que no ‘viuràs’ a la glòria, que d’això s’encarregarà el teu amo. O no sabeu la passió per la felicitat d’aquesta xurma? Felicitat per a ells és misèria, fam, malaltia, terror, horror, mort o vexació, que ells són molt així, plens de la ‘nova moral’, la que els dicta el Senyor de les Mosques.


I per concloure un breu vídeo molt divertit, que representa perfectament què és la idiòcia, i com avui vivim en ella perquè ens deixem governar per idiotes criminals. I això serà així, fins que el poble no EXECUTI ELS RESPONSABLES.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/12455.


Més que mai:

VISCA LA INTEL·LIGÈNCIA,

L’ÈTICA I LA RAÓ.

MORIN ELS IDIOTES.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada