dimecres, 9 de novembre del 2022

ESCENES DE LA GUERRA


Comencem avui tot enllaçant amb l’escrit d’ahir i ampliant les fotografies que estem obtenint dels diferents camps d’extermini que fan servir els jueus en l’Holocaust goyim. Si ahir us n’aportava unes quantes de ben significatives, vegem aquestes d’avui, especialment centrades en l’infanticidi, una passió que sabeu que és irresistible per als ‘bons’:

L’Holocaust a Escòcia: https://t.me/resurgente2020/41513.

L’Holocaust a la Reserva Federal dels esclaus dels EUA: https://t.me/resurgente2020/41516.

L’Holocaust a Argentina: https://t.me/laquintacolumna/27605 i https://t.me/voluntasoficial/4884, aquest és només un exemple. La matança que Alborto Fernández, el genocida, està efectuant en el seu país és esgarrifosa. Només un idiota summe com ell podia ser capaç d’una barbaritat com aquesta, i per això, els jueus amos de l’Argentina van posar aquest deficient mental al capdavant del camp d’extermini.

Compreneu ara per què els assassins dels governs insisteixen en l’enverinament?: saben que estan atrapats, només poden anar endavant; i al capdavall, estan molt ben remunerats per cadàver aportat a la causa: aleshores, com saben que la forca serà el premi del poble a la seva gestió, almenys confien a fer caixa, per si de cas, els jueus se surten amb la seva.

Així actuen els verins jueus una vegada penetren en els cossos de les víctimes dels camps d’extermini: https://t.me/resurgente2020/41517, https://t.me/resurgente2020/41514 i https://t.me/resurgente2020/41515.

Aquí teniu la prova que la grip no provoca miocarditis (un fet que jo sabia. I això que no he estudiat medicina!!!), en canvi, els verins jueus, sí:

https://t.me/elinvestigador_org/12743.

El Dr. Mike Yeadon ens fa cinc cèntims de qui són els qui comanden l’holocaust. Res que no sabem, però és una constatació més de l’holocaust eugenista dirigit pel sionisme internacional a fi de tiranitzar el món:

https://t.me/counterpropaganda20/7320.

Recordeu que advertíem de l’amenaça que suposaven per a l’aviació els verins jueus? https://t.me/laquintacolumna/27613. No dubteu que els jueus ja duen bolquer esperant el moment que es produirà la primera desgràcia aèria. No ho dubto, gens ni mica.


Fins aquí, l’Holocaust dels nostres amics, els bons, les pobres víctimes de la immensa mentida dels camps d’extermini, el gran somni humit d’aquesta raça vinguda dels mateixos Inferns. O com entendre la passió desmesurada per destruir la religió i canviar-la per la veneració del sexe i la promiscuïtat? No han estat sempre les cartes de presentació del Senyor de les Mosques? Per això, passen coses com aquesta a la França de la puteta privada dels Rothschild, on cada dia estan més a la vora d’alliberar la violació de menors i considerar-la com a una tendra ‘demostració d’amor’. Jo, ja ho sabeu, l’atemptat contra la ‘innocència infantil’, el penaria, sense excusa possible, amb l’execució. Malbaratar la vida d’una persona és pitjor que matar-la. Els jueus fan una cosa i l’altra, que ja sabeu que són així; tanmateix, si es procedís automàticament a l’execució dels pedòfils i a la cadena perpètua per als apologetes, en quatre dies netejàvem el món de la pitjor i més repugnant de les escòries.

https://t.me/resurgente2020/41508 i https://t.me/resurgente2020/41510. Vejam si els francesos s’animen i d’una vegada celebren la festa de la Llibertat i la Dignitat, tot muntant un immens espectacle amb l’execució pública de TOTS ELS RESPONSABLES POLÍTICS dels últims, almenys, cinc anys! I cada volta, dubto més que sigui necessari un judici per a l’extermini d’aquestes prostitutes tarades. Cada volta ho dubto més. Al capdavall, la llei existeix, i per tant, no hi ha cap necessitat de demostrar la corrupció de menors i l’aquiescència amb la violació de menors de la classe política. Colls enlaire i coets i focs artificials!

Però, és clar, els fems jueus són darrere de tot, i els excrements amb toga, de genolls i el cul en pompa, esperen les ordres dels membres que tant adoren i que els han permès de guanyar-se la vida amb la més execrable de les professions: l’exercici de la prevaricació. O si no, ja em direu: https://t.me/resurgente2020/41507. Fer propaganda de la violació de menors és un acte molt lliure i molt progressista, perquè així ho diuen els nassos, els bons. Ara bé, denunciar aquest repugnant crim, és meritori de presó, perquè així ho diuen els nassos, els bons. Compreneu per què hem d’assenyalar-los i marcar-los, i tot seguit, exterminar tots aquells que han comandat i col·laborat en el pitjor crim mai comès contra la Humanitat sencera?

I què fer amb aquesta barbaritat contra la infantesa? https://t.me/NANOMNOTICIAS/12372. És un atemptat contra la salut dels menors, i en són responsables directes tots els que participen en el subministrament de sopes de cucs fent-les passar com a menjar. No obvieu que la quitina d’aquests insectes és tòxica. Enverinen els nens amb el menjar i els haurem de somriure i felicitar? Un bon tall de carn, de peix, de fruita, llegums i verdures, és el que necessiten els nens. Enverinar-los no ha de ser motiu de pena capital? A més a més, hi ha un abús intolerable, en tant que els nens no són responsables ni tenen coneixement per a comprendre què els fan. Jo, no ho dubteu, no m’ho pensaria un segon: «Tu has posat aquest plat al nen?» «Sí.» «Doncs, passa.». Tinc sort que els meus fills ja són grans, perquè jo m’assabento que al meu fill li han donat una sopa de cucs, i la pluja d’hòsties que els cau a tots aquells que estiguin a la vora sortiria als diaris! Qui hauria admès, fa deu anys, que a l’escola alimentessin els seus fills amb insectes? Hi ha coses que no s’entenen. I sí, ja sé que el jutge em castigaria per agressió, que els excrements són així. Tanmateix, valdria més que no me li deixessin acostar. No sé si m’explico prou bé per a fer-ho clar.



Els jueus continuen amb el silent holocaust, continuen destruint els nens, amb l’ensenyament de la doctrina sionista a l’escola i l’enverinament amb menjars tòxics, però també ho amaneixen tot amb les esteles que han convertit el cel en un femer. No tinc cap dubte que res de bo són aquestes esteles, com tampoc no dubto que una vegada sapiguem de veritat quant a què és el que provoquen i qui són els criminals que donen les ordres i hi participen, haurem de deixar un bon romanent de corda, perquè ens caldrà per a fer la justícia necessària: https://t.me/resurgente2020/41489.

El traïdor del gos de Soros, amb la prostituta balear, l’assassina de les Illes, han decidit protegir estrangers indocumentats i fer servir els impostos i diners dels espanyols per a uns interessos contraris a la voluntat de la gent (1 milió d’euros per a 18 espanyols universitaris nascuts al Marroc). O no té problemes la gent del país, com per anar resolent la vida a il·legals? https://t.me/RosselloCM/67685. Això és delicte d’alta traïció, i si l’exèrcit no estigués format per homosexuals, tarats LGTBIJKQ+ per 5, i ja suposo que per transgèneres i fauna similar, faria temps que haurien detingut el traïdor i després d’un judici sumaríssim, l’haurien afusellat com mana el cànon militar. Però als depravats armats no els demanis més que celebrar el dia de la desfilada de l’orgull gay i coses així. Que ja sabem que estan més contents quan reben les provisions de maquillatge i pintallavis, que els nous avions de combat. M’hi jugaria alguna cosa que els avions els fan servir, a part de per a ruixar la gent amb tòxics (quina punyetera mania!), per a convertir-los en cambres per a les seves expressions armamentístiques privades, si puc dir-ho així. I per això, el gos de Soros, obeint l’estrebada de l’amo, ha anat a veure la prostituta de Soros a les Illes, per tal de felicitar-la per la matança i la imposició silent de la tirania NOM de la meuca a casa seva, i a més a més, per a donar-li un milionet d’euros de la butxaca de tots els espanyols, que ell malversa – la qual cosa és un delicte degudament tipificat -, per a mantenir els espanyols menors, marroquins i universitaris que van sentir la crida de la pàtria més enllà de l’estret, i saltant tots els obstacles, han bregat per a ser a casa seva, on el gos els mantindrà perquè són espanyols i tenen tots els drets dels espanyols. Sincerament, penseu que a un retardat integral com aquest hi ha algun tipus de sanció, càstig o pena adequada, que no sigui fer-lo deixar de patir? Confio plenament que gaudiré del plaer de veure’l gronxar al vent. I a la meuca dels jueus, també... I a... és que n’hi ha tants, que de vegades dubto que hi hagi prou corda de cànem, de crin, de tripa, del que sigui, per a tots. I això, sí que no pot ser!

Però aquests immigrants no venien a pagar les pensions? https://t.me/NANOMNOTICIAS/12390. Qualsevol mesura presa contra els delinqüents dels prostíbuls mai pot ser causa il·legítima, perquè els únics que no tenen legitimitat són els lladres inútils del govern, que foren posats pels jueus com a premi a les putes més obedients i psicopàtiques. I aquí una de les prostitutes inútils i idiotes, que a més a més de mentidera, sembla que estigui boja: https://t.me/NANOMNOTICIAS/12391, no hi ha tara que no sigui apreciada pels bons dels sionistes jueus per tal d’executar el mal i entronitzar la indigència intel·lectual, i si pot ser l’ètica, millor que millor, que això sí que els fascina: l’animal sense empatia, orgullós i venjatiu. A aquests animals, els jueus els anomenen: animals de companyia, mascotes.



El sionisme criminal que dirigeix tot el femer mundial, ens intoxica amb tot el que pot i a més a més ens manté constantment aterrits, sigui per una immensa mentida com la grip convertida en mortal, com les crisis, com l’energia, com la guerra, i com l’estupidesa màxima del canvi climàtic, una idiòcia de psiquiàtric. Pensar que l’home pot alterar-lo, és senzillament no tenir ni idea de res, de res. Com si l’atmosfera fos minúscula! Els canvis climàtics són resultat fonamentalment dels cicles solars i dels camps electromagnètics de la Terra, i això se sap des de fa dècades! Bona prova d’això la teniu en aquestes dues notícies que certifiquen l’estafa del canvi climàtic, que no és més que una manera jueva de robar-te el patrimoni i esclavitzar-te. Com sempre. De sempre. Pels de sempre, els bons.

Sydney: https://t.me/resurgente2020/41486.

Al Gore, que ja té nom de pallasso, però que és simplement un estafador:

https://t.me/RosselloCM/67682, l’home de les previsions o l’home de les mentides i el terror?


ELLS VAN A LA SEVA

I HI ANIRAN

FINS QUE ELS DIGUEM PROU.

O ELLS O NOSALTRES.

ELLS EXECUTEN SENSE COMPASSIÓ.

ELLS MENTEIXEN SENSE ESCRÚPOLS.

ELLS ROBEN DES DE SEMPRE,

DE SEMPRE.

ELLS MATEN PER GAUDI.

TOT HO ENSORREN,

NO CREEN RES...

MÉS QUE MISÈRIA I HORROR.

Una imatge i una molt bona i interessant reflexió, que cal que la gent comenci a prendre’s ben seriosament: https://t.me/NANOMNOTICIAS/12354.

I una altra imatge, que descriu perfectament el pallasso jueu i idiota que destrueix Ucraïna per a major glòria dels elegits: https://t.me/NANOMNOTICIAS/12368.

- M’ha agradat la samarreta.

- Sí, el retrata com el que és.

- Digui-ho, senyor que escriu: Com un ‘capullo’.

- Senyor intrús, no insulti. Vejam si em diran antisemita!

- Doncs, capoll.

- Per què els agraden tant els tarats?

- Afinitat electiva, amic, afinitat electiva.

- És bona aquesta, sí, senyor. Déu els cria i el Diable els aplega.

- Si fa no fa.

- Per què diu si fa no fa?

- Perquè Déu no pot criar deficients com aquests despropòsits.

- Aleshores?

- Qui no és fill de Déu, ho és del Diable. Crec que així m’entendran.

- Vol dir que el Diable és el seu pare?

- I una jueva la mare.

- Vostè és un antisemita, un racista, un negacionista, un conspiranoic, un nazi, un feixista, un home mancat de pietat i compassió...

- ... Sí, sí. Després de tot el que van patir!

- Hehehehe!

- Hihihihi!

- Hahahaha!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada