dijous, 24 de novembre del 2022

DE NOSALTRES DEPENDRÀ


Sabem que els governs són il·legítims i que a més a més governen contra el poble i a favor d’interessos estrangers – sionistes -, la qual cosa és alta traïció; sabem que els governs assassinen la gent amb coaccions i pressions amb el verí subministrat pels jueus https://t.me/elinvestigador_org/12885, la qual cosa és genocidi; sabem que els governs protegeixen els estrangers i escanyen els nacionals, la qual cosa no s’ha vist mai a la història, perquè només un idiota profund i esclau d’amos criminals pot actuar d’aquesta manera, una actuació que és més greu que l’alta traïció, i tan dramàtica com el genocidi; sabem que els governs estan enfonsant expressament l’economia, mentre els criminals es garanteixen el robatori dels diners públics, amb tota la barra i la cara del món, sense sentir vergonya sinó demostrant una insolència, que en tant que aquests inútils mamarratxos no són legítims i al damunt es pixen damunt teu, autoritza a l’única sobirania nacional (el poble) a prendre les mesures que consideri oportunes contra aquests criminals i assassins, perquè no són res més que la pitjor escòria que mai ha vist créixer Europa sencera en el seu sòl.

Personalment, continuo pensant que la imposició de l’esclavatge mundial no serà pas tan fàcil com els jueus i els seus sicaris es pensen, perquè tot té un límit, i la prova la tenim en les següents imatges, que demostren que un poble que viu sotmès al terror des de l’arribada del protegit del sionisme, Mao Zedong - i ja són generacions sotmeses a la més baixa de les humiliacions -, encara conté un brot d’intolerància i dignitat. Vegeu els xinesos en acció, i val a dir, que seria fantàstic que hi hagués una veritable revolució xinesa, que els xinesos acabessin amb el sionisme que els sotmet des que el genocida Mao va destruir la Xina, els xinesos i la seva cultura i civilització:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/12582. Això és violència? No. És defensa pròpia.

I https://youtu.be/JErqTn_OkXc Això serà veritat? Vejam si casaran la puteta dels Rothschild i les seves cortesanes amb la guillotina, abans que no m’esperava?

Aquesta ha de ser l’actitud, les accions han d’anar contra els sicaris criminals. I que ningú no em sigui melindrós, perquè que ells exerceixin la violència contra tu de manera subtil, sibil·lina i disfressada de llei, no excusa que és violència. I recordeu que quan un pinxo de putes, el que hi ha als prostíbuls i als urinaris públics, et fa violència, tens tot el dret a tornar-t’hi, perquè a aquests pinxos els abaixes els fums quan els escalfes la cara. Increpar, insultar i llençar objectes – de moment no contundents – contra els polítics hauria de ser el nou esport nacional. Vegeu el següent vídeo que em fa d’enllaç amb la següent notícia: https://t.me/RosselloCM/68105.

La notícia: https://t.me/RosselloCM/68104. I sobre la fotografia, unes qüestions:

Qui és, dels quatre, la insòlita criatura que viu sense cervell, sense dignitat i que ha rendit la plaça als amos jueus que el mantenen viu, gràcies als esplèndids regals de nens que aquest anormal els lliura?

Qui és, dels quatre, l’idiota consumat, el pitjor criminal que mai ha nascut a la península, l’imbècil que en lloc de cervell té un mirall que el reflecteix i ell, ple de baves de satisfacció, s’hi mira, inconscient de ser el màxim criminal que mai ha nascut al país, i que potser ignora que l’única paga que es mereix pels seus serveis és penjar del coll en una forca, una sentència que és indiscutible, èticament i amb la justícia a la mà, perquè ha violat tot el dret i totes les lleis que regien el país – la notícia, al capdavall, és un altre dels crims d’aquest idiota summe -?

Qui és, dels quatre, un LGTBIJKQ+ que en lloc de complir amb el seu deure (detenir el criminal), el pallasso fa el pallasso i el ridícul?

Qui és, dels quatre, l’estranger?

No dubto que les haureu encertades totes. Per què? Perquè les evidències són tan flagrants que qui no les veu ofèn la intel·ligència.


https://t.me/resurgente2020/42116, m’agradaria de saber quina en tenen pensada. Sospito que pretenen més d’hora que tard, que hi hagi un seguit d’accidents amb morts, que faran riure als jueus; després dels quals, diran que per causa del canvi climàtic els pilots pateixen atacs de cor mentre volen, i per tant, convé aturar els vols per a la seguretat de la gent, pel teu bé i per a la teva protecció. Fa temps que hi ha incidents, però de moment, almenys que sapiguem, no hi ha hagut cap desgràcia aèria. I no dubteu que si els sionistes volien enverinar els pilots, era per alguna causa, que els assassins sistemàtics mai no fan una puntada sense fil. Haurem d’esperar, però de ben segur, que els sacrificis aeris han de ser una altra matança que serveixi per a complimentar els seus rituals.

Si maten la gent i els nens amb els verins, si arruïnen les nacions amb el teatre del pallasso jueu d’Ucraïna i els assassins de la Sinagoga del Femer Europeu, si afavoreixen la invasió estrangera i gosen fins i tot d’aconsellar-nos d’adaptar-nos als estrangers, si no hi ha vestigi de cultura ni civilització que no estiguin destruint, si mai a la vida s’havia viscut un atemptat contra la dignitat i la llibertat de les persones com avui, amb tot això, els criminals jueus oculten la jugada mestra, l’as dessota la màniga: el control absolut dels teus béns. El fet de tenir els diners al banc i pagar via digital és assumir la cadena al voltant del coll. Ho fan de mica en mica, preparant i acabant d’enllestir tots els aspectes del que pretenen que sigui el màxim robatori possible: robar-ho tot! Bona prova d’això, la tenim amb Kanye West, que es veu que és un raper folrat de milions, però que va gosar assenyalar els assassins i criminals dels jueus, acusant-los de tot el que passa; i ara, els bons, els filantrops, els amants de la llibertat i la democràcia, els perseguits injustament i les víctimes de les víctimes, pobres, han actuat en venjança contra ell, una de les passions d’aquests psicòpates bons, que a més a més, els agrada de practicar amb crueltat, perquè són bons, sempre (Recordeu com els Rothschild humiliaren i vexaren Saddam Hussein i El-Gaddafi, tot i que cada un dels dos, valia més que tota la saga criminal sionista junta):

https://t.me/elinvestigador_org/12884. Preneu nota, perquè els Rothschild amb la colla de socis criminals pretenen donar el cop definitiu. I això serà així, si no actuem i denunciem els jueus com el MAL DEL MÓN. Les evidències d’aquesta afirmació són tantes, que hauria de ser un dogma per a tots els goyim. O ells o nosaltres, no n’hi ha una altra, perquè ells no tindran cap pietat. O us penseu que la matança de nens i nadons i la desgràcia de la joventut és un accident?


I conclouré avui, amb una sàvia reflexió, especialment dedicada als babaus:

https://t.me/counterpropaganda20/7570.


LA GUERRA CONTÍNUA.

NO ENS SALVARÀ NINGÚ MÉS QUE NOSALTRES.

ELS JUEUS SÓN ELS TEUS ASSASSINS.

ELS SICARIS ELS TEUS BOTXINS.

ELLS ET FAN LA GUERRA.

ENS ELS OPOSAREM

FINS A LA MORT ?


P.S. «Died suddenly», documental ben recomanable sobre l’Holocaust real que, com molt bé diuen en el film, és una lluita del bé contra el mal, de la Humanitat contra els jueus. Veieu-lo (i hi ha imatges desagradables) però comprovareu com els bons executen la mentida que van inventar fa vuitanta anys. No era gas, eren verins intravenosos, finançats, enginyats, fabricats, distribuïts i forçats a ser presos pel sionisme criminal.

https://t.me/counterpropaganda20/7539 i https://t.me/counterpropaganda20/7540.

ELLS SÓN EL MAL.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada