divendres, 25 de novembre del 2022

ASSEIEU-VOS, QUE HI HA TECA


No serà pas fàcil d’endreçar tanta informació, però procuraré distribuir-la per seccions i així us serà més senzill de seguir el fil. Abans de res vull fer un esment especial a ‘No + secretos’, un canal de Telegram que recomano, després d’haver-lo descobert gràcies al no menys destacable canal ‘El Investigador’, del qual acostumo a posar molts enllaços. Veritablement, cal reconèixer la tasca de tota aquesta gent que cerca la notícia arreu i que després ens l’ofereix amb imatges originals. Fet aquest merescut reconeixement, comencem amb l’extensa informació d’avui, la qual, recomano molt especialment, perquè descriu prou bé què passa en el nostre món.


LA XINA

Fa uns dies que comentava que m’estranyava que mil cinc-cents milions de xinesos acceptessin sense oposició la criminal i descarada opressió del terrorista govern comunista xinès que tant agrada i fascina al psicòpata del FEM(S). Avui, puc aportar imatges que demostren que potser a la Xina ja hi ha un bon nombre de xinesos que si bé han suportat amb paciència i por la dictadura bestial dels comunistes, sembla que no estan disposats a suportar la dictadura de l’horror del NOM, del sionisme:

https://t.me/resurgente2020/42130. El NOM: https://t.me/resurgente2020/42132.

https://t.me/resurgente2020/42133. https://t.me/resurgente2020/42186. La reacció terrorista del Partit Sio-Comunista Xinès, el primer país NOM del món: https://t.me/RosselloCM/68123. Caldrà fer atenció al país oriental. Vejam si la perla de l’horror mundial dels sionistes se’n va a fer punyetes. Des d’aquí el meu suport moral als xinesos, que ja és hora que desmuntin la terrible organització criminal que els governa i que encara serà pitjor ara que l’escòria jueva governa el país d’acord amb les instruccions del genocida i criminal Klaus Schwab, que recordeu que el psicòpata, ja ha declarat diverses vegades l’admiració pel règim més inhumà del món. De fet, comunistes i sionistes són la mateixa merda: assassins sense ètica ni principis.


VIVIR CON SALUD

Aquest programa que dirigeix Juan Zaragoza, ens aporta tres vídeos prou interessants, que em permeten d’adjuntar notícies relacionades amb els temes que tracten en el programa i ajuden a comprendre’l:

Quant als ‘chemtrails’: https://t.me/No_plandemia/4299. Normal, el que passa al cel, no ho és. La responsabilitat és política i militar, i tots ells són reus de crims contra la Humanitat, que no se us oblidi.

Quant a la barbaritat ‘trans’: https://t.me/No_plandemia/4300. La psicòloga Lourdes Relloso, ja habitual al blog, ens ho explica molt bé. Un escrit que complementa la barbaritat de la ideologia de gènere, signat per Welstanschauuung Italia: https://t.me/counterpropaganda20/7575. Aquí els sicaris jueus, les escombraries de Balenciaga, que ven immundícia a preu d’or: https://t.me/resurgente2020/42135. Aquesta escòria, els dirigents, ja haurien d’estar empresonats per crims contra la infantesa. I si no, per idiòcia pura i intoxicació: https://t.me/resurgente2020/42142. Si això no és estar de psiquiàtric, jo, ja no sé res! I això que la moda, l’emblanquinador de tràfic de dones, nens i drogues, fa anys que fa fàstic, però això, ja és absolutament intolerable. Confio que aquesta relliscada sigui la desaparició d’aquesta marca de criminals.

Quant al genocidi goyim dels jueus: https://t.me/No_plandemia/4301. I com no hi ha millor prova que la demostració irrefutable, com sempre, un nou apartat de


L’HOLOCAUST

https://t.me/resurgente2020/42122, l’acceleració de la matança. Els jueus han posat les cambres de gas i els incineradors a màxima potència.

https://t.me/resurgente2020/42124, la gràfica dels assassinats massius executats pels jueus.

https://t.me/resurgente2020/42197, fixeu-vos quins són els càlculs de la matança i destrucció de vides que executen els assassins dels governs seguint les ordres del sionisme internacional, la més cruel i sàdica banda criminal del món. El sionisme ha de ser castigat amb pena capital, no per odi, sinó per la més elemental aplicació de la justícia. Sionista i assassí d’innocents és el mateix.

https://t.me/laquintacolumna/28193, l’assassinat de nens a càrrec de la genocida criminal Ursula von der Leyen i la Sinagoga del Femer Europeu. TOTS ELS POLÍTICS EUROPEUS SÓN GENOCIDES (llevat és clar, dels valents que han alçat la veu contra l’escòria que els envolta, com el cas que veureu més avall del professor Ryszard Legutko, que està extraordinari).

https://t.me/laquintacolumna/28205, la matança d’uruguaians amb les injeccions jueves.

https://t.me/No_plandemia/4315, la doctora Ana Mihalcea no crec que ho pugui deixar més clar. El sionisme jueu és l’enemic i el destructor de la Humanitat. CAL ACABAR AMB ELLS PER SEMPRE. Penseu en això: https://t.me/No_plandemia/4295. I n’hi ha, de bens i d’altres animals caminant ordenadament en cercle.

ASSASSINS AMB RESPONSABILITATS POLÍTIQUES

https://t.me/No_plandemia/4303, Mette Frederiksen, l’assassina de 83000 danesos per al ritual jueu.

https://t.me/No_plandemia/4309, els criminals cagaguano a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, que comanda el paraplègic i psicòpata Biden, animant els americans a entrar a les dutxes que els jueus els han preparat.

https://t.me/No_plandemia/4320, la puta privada de Klaus Schwab, que sense que hi pugui haver la mínima defensa, només pot compensar el crim contra el Canadà i el seu poble amb l’execució pública del criminal, per més prostituta dels sionistes que sigui.

No només et maten, t’enverinen i t’arruïnen que, els criminals dels governs il·legítims i sionistes, volen conduir tot el fruit del teu treball a les mans dels sionistes lladres i assassins, com ens ho demostren aquestes il·lustratives notícies:

A Austràlia, on el NOM mig-impera des de fa dos anys: https://t.me/resurgente2020/42169.

Reggie Littlejohn, ens ho explica: https://t.me/No_plandemia/4302.

I com estem amb els idiotes criminals que ens governen, vegem un seguit de notícies breus sobre aquests tarats i psicòpates a la península:

La paraplègica cerebral de la Ione Belarra, la tarada amb majúscules, que poc té a envejar quant a patologia psicopàtica i indigència cognitiva a la deficient mental de la Montero: https://t.me/resurgente2020/42158 i https://t.me/elinvestigador_org/12897. Si voleu sentir a la deficient mental, tot i que sé que provoca atacs d’ira, aquí teniu a la perfecta subnormal fent l’imbècil, l’única cosa que és capaç de fer la tarada https://t.me/RosselloCM/68136. La idiòcia és un crim contra la Humanitat i molt contagiosa; la pena capital, avui, és imprescindible per a salvar l’espècie, per això, cal el judici psicològic i extermini de tota la púrria tarada que creu que fa política i fan l’idiota amb persistència intolerable.

Un deficient integral que, com havia de ser sinó, ha fet carrera en l’organització mafiosa del crim organitzat PSOE, un perfecte idiota que s’ha guanyat la simpatia dels criminals jueus, perquè ells s’estimen els animals de companyia que obeeixen i callen sempre, perquè aquests animals són ben bé com les putes que tenen en els governs: https://t.me/resurgente2020/42166. De segur, que els jueus li han dit que sigui activista, i a l’eminència intel·lectual li ha mancat temps per abaixar-se les calces, mentre deia, davant del somriure jueu: «Todo por la causa».

L’aniquilació dels alemanys que han fet els jueus és veritablement sorprenent. Vegeu què resta del poble que ens va lliurar les ments més admirades del continent:

https://t.me/counterpropaganda20/7586 i https://t.me/resurgente2020/42125.

Pobra Alemanya!

I pobra Soroslàndia catalana! Aquest tuit abasta poc, però serveix per a denunciar la colla de criminals i assassins de la Genociditat de Soroslàndia i tot el femer de l’Urinari públic. https://t.me/counterpropaganda20/7588. I és clar, dels excrements amb toga, l’escòria ètica més vomitiva i la indigència intel·lectual més baixa i repugnant de la societat, no tenim notícia que tinguin intenció d’actuar contra crims contra la Humanitat.


SICARIS SIONISTES

Vegeu què pot sortir de les bagasseries jesuïtes, els socis dels genocides jueus, amb els quals col·laboren esguerros ètics i miserables integrals com aquest suposat científic, que és tan curt de gambals, que ni tan sols és capaç de pensar la gravetat del que està dient. Amb idiotes d’aquest calibre, la societat no pot avançar. Recordeu la meva màxima: CAL L’EXTERMINI DE TOT IDIOTA AMB RESPONSABILITAT SOCIAL; DE TOTS, SENSE EXCEPCIÓ. https://t.me/laquintacolumna/28194, es pot ser més innocent, o és senzillament un insolent criminal? Mentrestant, la gent digna denuncia: https://t.me/No_plandemia/4312, un professor que denuncia la misèria de les bagasseries jesuïtes, i com treu el nas la rata de Fauci, genocida incansable i cínic fins a dir prou. Que Fauci no sigui ajusticiat serà una taca indeleble per a la Humanitat.

I ja que parlem de sicaris sionistes, de psicòpates assassins i sense escrúpols ni moral, vegeu el fill jesuïta de Satanàs (a dalt) i (a baix) la realitat de les paraules del fill dels Inferns: https://t.me/counterpropaganda20/7587. Hi ha hagut algun Papa ajusticiat? Fer-ho amb ‘això’, sense dubte, seria la màxima justícia a la Terra i, de segur, la conciliació amb la Divinitat.

L’assassina del FDA, la dona, negra, comunista i tarada integral Oveta Fuller, que els psicòpates dels jesuïtes titularen de doctora i que introduí els verins en les embarassades i els nens, s’ha mort: https://t.me/resurgente2020/42168. Com diu la següent notícia, jo també començo de creure que Déu ja està prenent interès en l’assumpte, suposo que perquè la magnitud de la barbaritat no pot ser tolerada. Ja han mort dues rates rabioses assassines Rothschild des que els jueus han començat l’Holocaust. Vejam si l’Oveta, també és una acció del ‘Deus ex-machina’: https://t.me/resurgente2020/42195. Per bé que cal pensar en la possibilitat d’haver-la aniquilat o apartat de la vida comuna i protegit, ja que algú haurà de respondre del genocidi amb mares i nens, i potser l’escòria sionista vol protegir una assassina tan destacada. No us penseu que és una barbaritat, que tot pot ser. El genocida Fauci també deixa les seves responsabilitats. De tota manera, caçar peons, està bé, però cal caçar les peces de caça major, que són les que ens interessen i no bruixes miserables i rates sanguinàries com l’Oveta i l’Anthony.


JEWLLYWOOD

Jim Caviezel, actor i amic de Mel Gibson, ens fa cinc cèntims de la meravella i l’honestedat que regnen a l’imperi jueu per excel·lència: Jewllywood, el paradís de la veritat i la decència. https://t.me/No_plandemia/4306. Els jueus són així, de sempre. Perquè són els bons, els filantrops, els perseguits, les víctimes de les víctimes, els bons; que ho diu la llei, i jo sóc molt respectuós amb la llei i els animals.


LA DIGNITAT

Comencem amb Thierry Baudet, parlamentari holandès, que ens diu coses com les que sentireu, amb tota la raó i l’evidència que l’euro i Europa són un frau i una estafa, que encara que ell no ho digui, us ho dic jo: és un frau i una estafa, com sempre, dels bons, dels semites preocupats pels aris i els blancs europeus, que només breguen per a ajudar-nos a sortir de la misèria i la incultura que sempre han estat la marca de la casa europea. Per això, ens importen els ‘avançadíssims’ negres i els feministes àrabs, per ajudar-nos a fer una societat feminista i avançada.

https://t.me/No_plandemia/4310.

I vull remarcar la intervenció del filòsof, professor RYSZARD LEGUTKO (recordeu què us deia fa uns dies, amb relació amb que els filòsofs eren essencials per a aquesta crisi, i no les prostitutes paraplègiques ni els narcisos idiotes). DOS MINUTS DE VERITAT, D’AMARGA VERITAT... Escolteu les seves paraules i observeu que davant hi havia la criminal genocida Ursula von der Leyen. Alhora, escolteu com reaccionen les putes i els mamarratxos sionistes quan les paraules i les veritats del filòsof afecten els seus amos circumcisos, com s’esveren les putes i els mamarratxos, mentre que els principals assassins i criminals mantenen un somriure cínic i repugnant. CAL EXTERMINAR EL FEMER EUROPEU I PASSAR FACTURA A TANT DE CRIMINAL REFUGIAT EN AQUESTA CADA DE PUTES. https://t.me/No_plandemia/4317

Després de tot aquest recull de desgràcies i de criminals, conclourem amb ‘breus’, un seguit de vinyetes:

https://t.me/counterpropaganda20/7572, no ho oblideu.

https://t.me/counterpropaganda20/7584, no els oblideu.

https://t.me/counterpropaganda20/7589, encara que dit per un jueu, és veritat.

El regal ideal per al Nadal, segons Albert Bourla, el principal genocida actual:

https://t.me/resurgente2020/42162.

I unes imatges que demostren quina ha de ser l’actitud dels goyim amb l’escòria jueva: https://t.me/RosselloCM/68088.


ELLS SÓN ELS ASSASSINS.

LA GUERRA L’HAN COMENÇAT ELLS,

COM SEMPRE, DE SEMPRE.

FEM QUE SIGUI L’ÚLTIMA.

SENSE ELLS,

MATANCES I ABERRACIONS

SI NO DESAPAREIXERIEN,

ESTARIEN RESERVADES ALS TARATS.

AMB ELLS,

LES MASSACRES I LES ABJECCIONS

SÓN I SERAN EL PA DE CADA DIA.


                                                                        


   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada