dijous, 10 de novembre del 2022

LA MENTIDA ÉS COIXA


La mentida pot tenir un recorregut més llarg o més curt, però sempre acaba descoberta. Amb això la jueria sionista no hi comptava, o hi comptava però esperaven, i esperen, actuar amb prou velocitat per a assolir els objectius previstos de destrucció de la Humanitat, amb l’extermini de la immensa majoria de la població (l’holocaust que executen amb els verins), de la llibertat i la dignitat (amb les prostitutes i els gossos que han col·locat en els governs mitjançant la manipulació de les eleccions, que no són més que un parany per a justificar i ‘legitimar’ els crims i els seus criminals favorits del moment), de la justícia (amb els excrements i vòmits que vesteixen amb toga, però que no deixen de ser els pitjors i més repugnants dels excrements i els més tòxics i verinosos dels vòmits, perquè si hi hagués hagut jutges, tot el que ha passat no hauria pogut passar i els criminals i genocides serien a la presó, i no caldria, com ara cal, executar-los a tots; evidentment, inclosos els excrements amb toga, que són els màxims responsables de tot aquest desvari criminal sionista), de la cultura i de la civilització europea o occidental (amb les bagasseries jesuïtes, mal anomenades universitats, de les quals no ha sortit cap veu que hagi defensat la veritat i el coneixement, sinó que els miserables que pretenen ser la intel·lectualitat, han demostrat ser els més baixos i miserables dels esclaus, perquè que els principis ètics – que se suposa que són el màxim objectiu de les universitats, perquè ‘saber és poder’ i cal ser-ne responsable – no els hagin imposat de cridar en lloc de callar, ho diu tot d’aquests titelles sense coneixements i amb més cara que esquena); de la religió, dels costums i dels valors cristians (amb tots els sicaris governamentals i les prostitutes inútils i idiotes que els jueus han encimbellat perquè s’encarreguin de la destrucció de la família com a cèl·lula de la societat – un coneixement que ja exposava Confuci, dos mil cincs-cents anys enrere – i amb ella, de tots els valors que construeixen la superioritat cultural, en tots els camps, de l’home occidental, i així, sotmetre’l als invasors protegits pels traïdors i genocides que dirigeixen els països occidentals sota la batuta criminal del sionisme)... I podria continuar, com per exemple, amb la destrucció de les obres d’art i de la història, que veiem cada dia i que els jueus incentivaran, gràcies a quatre desgraciats intoxicats a les bagasseries, que per quatre bitllets de monopoli i un cop a l’espatlla d’un criminal, són capaços de malmetre l’essència europea i – fixeu-vos si han d’arribar a ser idiotes! - la seva. Per això, els atemptats contra les obres d’art han de ser castigats amb penes capitals. Veureu com no embruten cap altre quadre. Liquides mitja dotzena d’idiotes, i no cal que posis guàrdies als museus.

El grau de descomposició dels valors i del món occidental executat per les hosts infernals és insòlit, perquè si hi ha hagut beneits que han comès barbaritats de tot tipus al llarg de la història, mai no s’havia produït enlloc un intent tan abjecte d’aniquilació com el que avui duen a terme les escombraries sionistes. El sionisme ha de ser considerat el crim més gran i, lògicament, ha de ser castigat amb l’execució i l’expropiació de tot el patrimoni del criminal. Amb tot el que han robat els jueus durant mil·lennis, el món avui podria viure en un estat de manca de necessitats tal, que ens semblaria un somni. Tanmateix, ells mai no s’assacien, i han robat, han arruïnat amb crisis perfectament estudiades i orquestrades, han provocat mortaldats, escassetat i misèria amb les guerres que sempre, de sempre, tenen una escòria sionista al darrere, sempre de sempre; i han enverinat des de fa dècades l’home blanc amb els verins mèdics i la falsa medicina que s’ensenya a les cases de barrets jesuïtes, on s’ensinistra els botxins a emmalaltir el ramat goyim d’acord amb la ciència mèdica dels Rockefeller, que sense dubte, junt amb l’escòria assassina dels Rothschild, són els màxims genocides de la història universal. Feu números i compteu de què disposaria la Humanitat si a aquestes bandes criminals familiars se’ls expropiés el patrimoni després de jutjar-los i executar-los per continuats crims contra la Humanitat, amb els agreujants d’insolència, cinisme i crueltat sàdica. I avui, ja sense dissimulació executen l’Holocaust d’Occident des de darrere de la cortina, amb tota la colla de gossos idiotes i prostitutes orgulloses, incapaces, profundament idiotes i vanitoses, al seu servei. Les dues sagues criminals més grans de la història són al darrere de tot l’Holocaust. Els documents de la Fundació Mafiosa Rockefeller i les patents de la família Rothschild quant als verins, certifiquen i demostren la culpabilitat d’aquests assassins en tot el genocidi.

Cal que la gent deixi d’acceptar els criminals que els governen, els excrements que destrueixen els drets inalienables, els ignorants que van d’intel·lectuals, els degenerats que inventen una nova naturalesa d’acord amb els interessos dels jueus, representats per Yuval Harari, el nou profeta del ‘transhumanisme’ com a superació de l’obra infantil i ridícula de Déu; que ell ho sap perquè és jueu, homosexual, idiota i molt ben pagat. La guerra serà dura i la lluita salvatge, però no ens ha de restar el mínim escrúpol ni dubte, perquè ells, si poden, aniquilaran el que volen aniquilar i sotmetran tot el que volen sotmetre, amb violència, amb crueltat, amb sadisme, com ens ho demostren cada dia amb el terror que escampen arreu, perquè volen que la gent estigui absolutament perduda de por quan ens presentin l’horror, que serà el resultat final de la seva obra apocalíptica. Per això, cal tenir moooolta corda a mà i alliberar el planeta dels paràsits que realment hi fan la vida insuportable, perquè, no tingueu cap dubte, sense ells i els idiotes gossos i putes que els serveixen a tots els nivells, la vida i la convivència en el planeta és possible, perquè la gent s’estima més la pau que la guerra, només ells, no; perquè ells no van mai a la guerra, i només envien víctimes al sacrifici ritual. Sense dubte, res no solucionarem aplicant efeminades mesures de compassió i magnanimitat, quan la magnitud de la barbaritat ha estat impensable, inconcebible i inacceptable des de qualsevol consideració ètica i intel·lectual – almenys per a ments no jueves, és clar; ja que, si no ho haguessin pensat, no ho podrien estar fent -.

Vegem un seguit de notícies que demostren i corroboren les meves paraules, que ja sabeu que no m’agrada d’acusar ni descriure ningú sense aportar les proves o els indicis irrefutables del que dic:

El polític i gran persona Cristian Terhes ho deixa dit molt clar:

https://t.me/elinvestigador_org/12746. Els crims de la genocida i traïdora, a més d’il·legítima i lladre, von der Leyen, només poden ser compensats amb l’execució de l’escurçó verinós. I amb ella, del tarat que l’acompanya (Borrell), un criminal amb majúscules, cínic, corrupte, sanguinari i pocavergonya, que, lògicament, ha encisat els assassins sionistes, perquè, certament, és difícil de trobar una escòria com aquesta enlloc:

https://t.me/elinvestigador_org/12748. La pena capital per a tots els relacionats amb la Sinagoga-Femer Europeu és justícia; i qualsevol altra solució, corrupció i apologia del Mal.

Vegeu el rosegador Borrell, que ja té una cara repugnant, i que, com és ‘responsable’ de les seves atribucions, ‘brega per assolir un acord’ que resolgui el problema ridícul amb Rússia i que perjudica mortalment tota la societat europea:

https://t.me/RosselloCM/67721, compareu aquest sac de merda – és descripció pura, no un insult, no ens confonguem – amb el senyor Serguei Lavrov, un home que es vesteix pels peus i que és una dignitat política que no admet comparació amb els insectes i rosegadors de la Sinagoga-Femer:

https://t.me/RosselloCM/67720. Putin és, de llarg, l’únic dirigent polític del món. I si fos part del joc i un titella com totes les escombraries d’arreu del món, llevat d’alguna excepció; tot i així, encara seria un dirigent que mereixeria respecte per la seva capacitat i intel·ligència, dues virtuts inexistents en els gossos i les putes al servei del sionisme criminal.

I per què dic que són escòria i uns miserables que la ciutadania ha d’enviar a Judici Superior? El diari «Le Monde», del sionisme sicari francès, ens ho explica molt clarament: https://www.lemonde.fr/idees/article/2022/11/09/reduire-la-population-contribuerait-a-l-attenuation-du-rechauffement-climatique_6149100_3232.html. Feu-vos al cas del nivell d’idiòcia de governants i ‘científics’ (idiotes amb títol)!: L’extermini és la solució que troben al problema! No es pot ser més baix ni més repugnant èticament parlant! De segur que no hi ha una altra solució? Per això, prenent-los la paraula, jo els proposo com a protomàrtirs per a la causa de salvar el planeta.

Aquest https://t.me/elinvestigador_org/12749 és el nivell dels idiotes amb estetoscopi, orgull i una ignorància tal, que si tinguessin vergonya, renunciaven a fer més l’imbècil i humiliar-se fins al punt de la vexació, sigui dimitint, sigui suïcidant-se, sigui dient la veritat... però, això, és clar, no ho poden fer, s’estimen més de matar la gent i cobrar, mentre s’interroguen de què deu estar morint-se la gent, perquè és una cosa insòlita a la qual és molt difícil de trobar una explicació. Una mica més avall, un doctor de veritat els ho explica, a aquests botxins ridículs i vantats, per si és el cas que el volguessin escoltar.

Un altre exemple d’idiota degudament titulat, que pertany, com a bon amant dels membres de la secta, al Centre de Simis amb Intoxicació Cognitiva (CSIC). La cosa idiota es diu Carlos Duarte: https://t.me/RosselloCM/67710. Ciència. Pura ciència!

Us adoneu, com hem d’erradicar la idiòcia del món? El primer que hem de fer és caçar els criminals que ens fan la vida impossible - que també són idiotes, perquè fer la vida impossible als altres és de ser molt idiota -, però després caldrà recercar el retardat titulat, això sí, una vegada hàgim deixat el planeta brillant com una patena. Cal depurar l’ensenyament de deficients, tòxics i idiotes, és a dir, del cos actual de l’ensenyament.


La dignitat no necessita presència, perquè es presenta sola, i no s’hi pot fer res per a ocultar-la, perquè qui la té, la mostra, i no és possible tergiversar la dignitat; menys encara, si ets una rata o un paràsit. Brillant i concloent exposició, que per ella sola és prou per a la condemna a mort, almenys, de centenars de milers d’assassins:

El Doctor Scott Youngblood: https://t.me/elinvestigador_org/12750, i en vídeo: https://t.me/elinvestigador_org/12751.


Per anar acabant, m’haig de remetre al ABC (qui m’ho havia de dir!):

https://www.abc.es/economia/geoingenieria-controvertido-plan-jugar-dios-clima-20221106135242-nt.html, el que fan amb el clima, que val a dir que és poc – altra cosa és que puguin enverinar la gent -, ho fan ‘científics idiotes’ finançats per ‘psicòpates criminals’, amb la col·laboració dels cans i les putes, tots ‘inútils i idiotes’. Deixem-ho aquí.

Aquesta notícia és bona, perquè és de la bagasseria catalana, els fems que dirigeix el mamarratxo de la plaça sant Jaume i que fan el pallasso i teatre a l’urinari públic del costat del zoo, on hi ha més animals que al zoològic:

https://t.me/RosselloCM/67717, el nivell d’aquests xoriços (els del prostíbul i els delinqüents) clama al cel, i un nivell d’idiòcia com aquest, insisteixo i insistiré sempre, ha de ser erradicat, costi el que costi, i sigui, el nombre que sigui, el nombre d’idiotes a sacrificar. No hi ha pitjor malaltia en una societat que la idiòcia. És la més nefasta, la més contagiosa i la que no té cura.

I com parlem d’idiotes i de criminals, res millor que acabar - abans d’un acudit dels que agraden als jueus - amb els reis de la infàmia, l’abjecció i la ignomínia:

https://t.me/RosselloCM/67722. Quan un jutge ja té cara de poca vergonya i de mala llet, què pots esperar, d’un megalòman analfabet?


I ara, per a il·lustrar-vos quant als bons, res millor que veure un acudit dels que els fa orinar-se al damunt:

https://t.me/resurgente2020/41582.

L’Holocaust funciona – diuen - i riuen i es pixen.


Max Igan: https://t.me/counterpropaganda20/7339.


O ELLS O NOSALTRES.

NI OBLIT, NI PERDÓ.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada