dimarts, 8 de novembre del 2022

ALERTA : JUEUS EN PROBLEMES


Abans de l’interessant i bonic recull de notícies d’avui, una cita de Friedrich Nietzsche, que dedico amb tot el meu ‘amor’ a la paraplègica cerebral de la Irene Montero, la prostituta de l’harem jueu que va ingressar en el ‘selecte’ cor de les prostitutes inútils i idiotes, que acompanyades sempre del petit cor dels castrati, integren el prostíbul principal del país i que el gos de Soros es creu que regeix; per així, entre tots, destruir-ho tot. Si la caixera de vés a saber quina botiga hagués llegit, perdó!, si hagués estat capaç de llegir (que no és pas pronunciar lletres) hauria après coses, unes coses que ara ignorarà tota la seva miserable vida d’idiota. Amb un petarró: https://t.me/voluntasoficial/4828.

Tu, Irene, ets la inferior, que ja sé que no ho entens; que per això, t’ho explico.



Per començar el magnífic tema d’avui, res de millor que la demostració constatable de l’Holocaust que els jueus estan realitzant arreu. Ells controlen l’Organització de la Matança Sionista – OMS - (amb el psicòpata Kill Gates de financer – jueu - i un goril·la de decoració – adoptat i deficient -), controlen tot el que es mou a la Reserva Federal d’esclaus dels Estats Units (de l’ONU al mamarratxo de president); controlen les polítiques de les nacions, amb el Fòrum Econòmic Mundial (Sionista) - per les sigles, FEMS -, amb un psicòpata sexual, que és amant de vestir-se de ridícula dona que es casa en roba interior, i que hi fa el paper de cap i portaveu; controlen les economies de les nacions que regeixen els seus gossos idiotes i les prostitutes dels respectius cors, sota la pressió del jueu Larry Fink, de l’Organització Criminal BlackRock; i és clar, controlen la fabricació massiva dels verins per al goyim, amb les indústries de genocidi Pfizer i ModeRNA. I no parlo que controlen la música, el cinema, les arts, les Universitats, les televisions, la premsa, i tots els tràfics il·legals que pugueu imaginar, de les drogues als nens, passant per dones, negres, moros, diners, armes... Per tot plegat, no crec que sigui un disbarat assegurar que l’HOLOCAUST ÉS AVUI, i l’executen aquells que inventaren ser-ne víctimes i eclipsaren la mort de tants de milions de joves d’arreu del món, per tal de ser ells només, les pobres i innocents víctimes d’UNA IMMENSA MENTIDA.

Diapositives de l’Holocaust:

A Austràlia, país pilot NOM (Tirania Sionista) https://t.me/elinvestigador_org/12728.

A Itàlia, país enfonsat pel criminal i sicari sionista Mario Draghi (recordeu que els jueus el guardonaren amb un premi que són les banyes de Bafomet) https://t.me/resurgente2020/41457

A Taiwan, on suposo que deuen fer neteja perquè el seu lacai xinès hi imposi el NOM que ja regeix a la Xina (de fet, des del genocida Mao Zedong): https://t.me/resurgente2020/41458

Al Regne Unit, on l’eficàcia del nou Ziklon B injectable funciona d'allò més bé; d’acord amb les intencions sionistes: https://t.me/voluntasoficial/4835.

I si us molesteu a cercar altres països, veureu que tots són, si fa no fa, iguals; i si hi ha diferències, és perquè els assassins així ho han estipulat, per vés a saber quina patologia psicopàtica, com ho demostra aquesta previsió de DEAGEL, una indústria armamentística molt lligada a l’assassí silent i amb corbata de Larry Fink, l’escòria jueva que dirigeix BlackRock, i que ha rebut des de sempre el suport econòmic dels assassins massius Rockefeller, jueus també. Vegeu que bonic i que maco, i com són de previsors els gestors de l’Holocaust, que ho tenen tot calculat per a cada camp d’extermini:

https://www.thevoid.uk/void-post/deagel-2025-population-and-output-forecast-revisited-essential-guide/, us hi podeu entretenir i veureu com de bé ens estimen i quin és l’objectiu de les profilàctiques injeccions que inoculen.

Per si no compreneu del tot encara les intencions dels bons, que no vull que em diguin antisemita, vegeu com s’esforcen a millorar l’eficàcia del Zyklon B.

https://t.me/voluntasoficial/4837.

Per això, la premsa ‘amiga’ ens ho explica, perquè tot té la seva raó de ser. Ja sabeu que si un jueu t’estafa, et roba, t’enverina o et mata, no per això deixa de ser ‘bo’. Aleshores, i per això, perquè són bons, hem de suïcidar-nos amb els seus verins per tal de salvar el planeta, perquè ells hi visquin més amples i només amb els animals de treball que necessiten, que pel que es desprèn de DEAGEL seran negres i moros. Però vegeu la idiòcia del canvi climàtic fins a quin extrem pot arribar: https://t.me/elinvestigador_org/12729. Llegint el text marcat, no us vénen ganes de llençar-vos des d’un setè pis i sentir-vos els salvadors del món, sempre que us acompanyin set mil milions de paràsits contaminants d’estómacs inútils, allò que abans es denominava, espècie humana?

Charles Lindbergh, l’aviador nord-americà, ja s’ho ensumava això, quan va dir:

https://t.me/voluntasoficial/4833, dessota l’insigne aviador, a la dreta, el psicòpata criminal, cínic i abjecte, més pèrfid que ha nascut sota la llum del Sol, i al costat, l’idiota que per nas es creu jueu, per bé que, que jo sàpiga, no ho és, encara que el caràcter assassí, cínic, cruel, pèrfid, abjecte i ignominiós, és en tot ell. Aquest paràsit i perill social té en el seu haver l’èxit d’haver liquidat més de tres milions de joves amb l’invent de la SIDA i els verins que els administraven per a matar-los, que aquesta és la realitat de tot aquest repugnant invent que horroritzà el món durant dècades.

Vist el que hem vist fins aquí, crec que ja hem fet el cor fort i podem continuar amb els plats potents, una demostrativa exhibició de les escombraries jueves: què són, com són i a què es dediquen (Agraeixo molt el treball de la gent de ‘Voluntas’):

https://t.me/voluntasoficial/4842, un jueu en la producció de televisió, o sigui, en l’exhibició de la corrupció i la perversió. I no és l’únic, és un sac de fems més entre tants de sacs de fems, amb tot el respecte envers els fems i els sacs.

Ara, els assassins mafiosos que van de víctimes, la repugnant organització criminal ADL, la Lliga Antidifamació, que traduït al cristià vol dir: «Coalició Mafiosa contra la Veritat». Fixeu-vos què és un sac d’escombraries jueves parlant a un president, i vegeu com se les dóna, el criminal. Jueu havia de ser, és clar. Mireu-ho, perquè ja és barra rentar-se les mans de l’holocaust que els jueus cometeren a Ucraïna, i a més a més, coaccionar a mantenir el silenci, perquè l’únic holocaust és la seva IMMENSA MENTIDA: https://t.me/voluntasoficial/4844. I ara, curiosament, a Ucraïna, hi mana un pallasso jueu idiota que hi posà George Soros, el terrorista número u del món i jueu també, què havia de ser sinó! Així, tot resta en família. Que bonic!

Més escombraries: https://t.me/voluntasoficial/4845.

Com descriure això? https://t.me/voluntasoficial/4846.

- Jueva, senyor que escriu.

- Potser sí.

- De fet, sí. Dir jueva, com diu l’amic, ho abasta tot.

- Ha après, ha après...

- Ja sabia jo que al final havia d’agradar-li aquest nou intrús.

- Bé, però ara...

Més, que això és un no parar: https://t.me/RosselloCM/67668.

Quan t’acusen d’antisemitisme, és que has dit la VERITAT. És irrefutable, perquè ells són la MENTIDA SINISTRA, CRUEL I SÀDICA.

Una explicació amb relació a la puteta limitada i idiota que regeix França i és la bagassa favorita de l’amo Rothschild, que, per això, se l’estima tant i la satisfà omplint-la de negres, que són la cosa que més agrada a la puteta gavatxona. Fixeu-vos, però, com al final de la notícia l’escòria jueva prem i amenaça el cap del CNRS, i ja us ho he dit alguna altra vegada, que primer ho fan amb bones paraules, després fent-te callar o rectificar amb diners (dels que fabriquen ells així com els pica el que els piqui), i si no accedeixes a la bondat judaica, aleshores, et maten, que ells, com són bons, poden fer – de fet, no fan altra cosa des de fa segles- el que volen... perquè són bons. https://t.me/voluntasoficial/4854

Ara un altre idiota professional. No era la Lewinsky - que sona a jueu, no sé per què - qui estava de genolls davant del president Clinton, el dandi-pallasso; no, no era ella. Fixeu-vos en tota la xurma que el protegeix físicament i intel·lectual, com es veu i se sent en les imatges. Això no són guardaespatlles, són gossos infames, i no hi ha més baixesa ètica i individual que aquesta. L’escena la podem titular: ‘L’idiota i els gossos’: https://t.me/resurgente2020/41463. Per cert, Jeffrey Epstein era jueu, oi? Traficava amb nens, nenes i joves, per a tenir contents els paràsits inútils que fan de titelles dels jueus. O m’equivoco? 36 vegades va viatjar a l’illa dels pedòfils? Però, no us amoïneu, que les escombraries jueves amb els cagaguano retardats mentals ho encobriran.

Per cert, https://t.me/RosselloCM/67663, i això és arreu d’occident. I qui deu ser que manega aquestes escabrositats? Qui deu ser?... Qui deu ser?

Potser aquesta tifa que ha anat a reunir-se amb Satanàs?

https://okdiario.com/economia/fallece-sir-evelyn-rothschild-banquero-cabecera-reina-isabel-ii-9950766.

O potser com ‘proposa’ Mel Gibson, Déu ja està embrutant-se les mans per netejar el món de les hosts dels Inferns? https://t.me/resurgente2020/41469.


La jueria no les ha de tenir totes, tanmateix, com no em canso de dir, cal assenyalar-los abans que ells puguin articular la seva última arma: LA GUERRA, que ja coneixeu tan bé com jo, la passió per la destrucció, les matances, els abusos, l’horror i el terror que senten els nostres amics, els bons. Escolteu aquest xicot, que no us puc dir qui és, però que m’ha agradat força: https://t.me/RosselloCM/67659, fixeu-vos com es repeteixen els moviments que feren els sionistes per tal que es produís la segona guerra mundial.

Cada volta tinc més clar que ho tenen perdut, que serà més aviat o més tard; però no es pot mantenir una mentida assassina com el virus, ni una mentida idiota com el canvi climàtic, sense que al final la gent s’adoni de les teves abjectes intencions. Per això, s’ha d’anar amb compte amb la guerra, perquè tots els gossos i les prostitutes genocides i traïdores dels governs occidentals estan al servei de l’escòria jueva. Depèn de la gent, que els assenyali i vagi pels seus sicaris, primer, i després per ells.


HAN VOLGUT ENGANYAR EL MÓN SENCER.

AQUESTA SUPÈRBIA JUDAICA

ELS DELATARÀ AVIAT:

NO HI HA VIRUS I HI HA UN VERÍ.

NO HI HA CANVI CLIMÀTIC I SÍ UN ROBATORI.

NO HI HA CRISI DE CAP TIPUS

QUE NO SIGUI MANIPULADA PER ELLS.

NO HI HA DESTRUCCIÓ DE PAÍS,

DE VALORS I COSTUMS,

QUE NO HAGIN DIRIGIT.

HAN VOLGUT ENGANYAR EL MÓN SENCER.

ESPERO

QUE EL MÓN SENCER ELS DONI LA RESPOSTA

QUE ES MEREIXEN.

J U S T Í C I A.


Els qui em coneixeu... ja m’enteneu.


P.S. Parlant de jueus, mireu aquesta notícia tan catalana, plena de seny, amor a la ‘butxaca’ i una exhibició de valors ètics, l’especialitat del delinqüent Jordi Pujol, ‘il capo’, que ens ho va explicar en un llibre; això sí, abans que se sabés què era en realitat:

https://t.me/RosselloCM/67671.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada