dijous, 3 de novembre del 2022

PEDAÇOS DE REALITAT


Arthur Schopenhauer: https://t.me/counterpropaganda20/7243.


L’ESTAT DEL GENOCIDI


Holocaust al País Basc: https://t.me/elinvestigador_org/12678.


Holocaust als Països Baixos: https://t.me/resurgente2020/41231.


Holocaust a Califòrnia: https://t.me/resurgente2020/41232, la passió sionista envers els nens.


Holocaust al Canadà: https://t.me/resurgente2020/41245, la inveterada passió sionista envers els nens.


El manicomi sionista xilè: https://t.me/resurgente2020/41252.


El manicomi sionista alemany: https://t.me/resurgente2020/41241.


El manicomi sionista argentí: https://t.me/resurgente2020/41242, cal destacar: «La vida es muy corta para fingir que eres hetero», escrit per un nen. La frase no pot ser més absurda ni idiota!


El manicomi sionista català: https://t.me/RosselloCM/67527.


El manicomi brasiler: https://t.me/RosselloCM/67526.


El manicomi mundial del sionisme criminal: https://t.me/RosselloCM/67540 i https://t.me/resurgente2020/41243.


ELS SOLDATS DE L’EXTERMINI


El jueu Jamie Raskin i les ‘raons de pes’ del sionisme per a la destrucció de Rússia: https://t.me/RosselloCM/67524?single.

Potser per això? https://t.me/RosselloCM/67533. D’acord amb la notícia, a Rússia encara hi ha dignitat i justícia.


El jueu Richard Thaler, Premi Nobel d’Economia, https://t.me/RosselloCM/67525 i les ‘raons de pes’ del sionisme per a la destrucció d’Occident.


El jueu George Soros, el terrorista número u del món, i la prova de les seves activitats per a la destrucció d’Espanya i Europa. https://t.me/RosselloCM/67528.


Totes aquestes escòries van a una, com tot el sionisme criminal:

La noia del següent vídeo us fa un breu i bon resum de les intencions i les activitats del sionisme criminal: https://t.me/RosselloCM/67534, feu atenció a tot el que diu, analitzeu les seves paraules contraposant-les amb l’actualitat, i finalment, del minut 7 endavant, vegeu com els assassins saben perfectament que no han de ser descoberts.


ELLS SÓN ELS ASSASSINS

DE LA HUMANITAT.

ELLS SÓN L’HORROR,

LA MENTIDA I EL CRIM.

ELLS SÓN L’ENEMIC MORTAL

DE TOT ÉSSER HUMÀ DIGNE.

FINS QUE NO ELS ASSENYALEM

ESTAREM CAVANT LA NOSTRA PRÒPIA TOMBA.

O ELLS O NOSALTRES.

AVUI JA, SENSE PIETAT,

SENSE COMMISERACIÓ,

SENSE PENEDIMENT,

APLIQUEM-LOS LES SEVES MÀXIMES:

«ULL PER ULL, DENT PER DENT»


NOTA: He seleccionat les fotografies del dia d’avui de l’Holocaust que el sionisme està executant contra la Humanitat; tanmateix, podríem exposar imatges i proves del sistemàtic holocaust a Austràlia, Nova Zelanda, la Xina, França, Alemanya, Regne Unit, Itàlia, Suècia, Noruega... a Sud-amèrica, a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, fins i tot d’Israel (que per al sionista, el jueu semita és l’instrument i la pell de xai per als seus crims abjectes i ignominiosos)... a Àsia, on l’altre dia recaptaren centenar i mig de joves en el sacrifici de ‘hallovin’... Arreu estan destruint els valors, la gent i les nacions, la cultura, la civilització i el futur.

NOMÉS QUAN LA GENT

COMPRENGUI QUI SÓN LES RATES,

LES RATES NO TINDRAN ESCAPATÒRIA.

CAL ODIAR AL JUEU*.

* Per als limitats cognitius, els retardats mentals i altres deficients ètics i socials, això no és delicte d’odi, sinó la resposta de la justícia. O no és digne, lícit, just, equànime, natural i obligació, el fet d’odiar a qui t’està matant, malmetent, esclavitzant, humiliant i menystenint? Ells són la raça que no té dignitat, justícia ni llibertat, són els fems més corruptes que han empastifat tot el planeta. Cal agafar i emprar totes les eines a fi de començar a descompondre les escombraries sionistes fins que puguem fer-ne un paquet – de cendres si cal – per enviar-les més enllà de l’atmosfera. I dic això, perquè no sabem el camí per a retornar-los al seu amo i senyor: EL SENYOR DE LES MOSQUES.

ODIAR EL MAL

ÉS LA DIGNITAT DE LA BONDAT.

L’odi mai no és un bon acompanyant, perquè t’hi esclavitza, tanmateix, hi ha moments que només l’odi al mal pot salvar el bé. No confonguem les coses.

ELLS HAN COMENÇAT L’HOLOCAUST TAN SOMIAT; NOSALTRES SOM EL BESTIAR. O no és digne, coratjós i d’admirar el brau que es defensa del ‘torero’?





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada