divendres, 31 de març del 2023

CAL ANAR A LA GUERRA


Fa temps que estic dient que enguany és l’any clau de la guerra. Els sionistes assassins amb els criminals dels seus sicaris saben que han comès molts errors i la gent ja sap que són uns criminals amb totes les lletres. La prova la tenim en el fet que han accelerat les ofensives i van per tot, per terra, mar i aire. Contra l’opinió de la gent de bon cor que es creu que això es pot resoldre pacíficament*, ja us dic jo que fins que els sionistes i sobretot l’escòria dels seus sicaris no vegin els cadàvers dels seus, prosseguiran amb l’execució de les ordres criminals dels sionistes. Ara ja ha arribat l’hora que les manifestacions i les mostres de protesta siguin actes d’intimidació, i val a dir, que avui, ja és ABSOLUTAMENT LÍCIT DE MATAR ELS CRIMINALS QUE CREIENT-SE POLÍTICS OSTENTEN ELS CÀRRECS PÚBLICS QUE ELS JUEUS ELS ATORGUEN.

Vegeu, per començar, què ens diu la criminal Christine Lagarde, rea i culpable de crims contra la Humanitat, per la qual cosa ha de ser necessàriament executada. Si els crims que ha comès en la seva incessant vida delictiva no són prou per als febles emocionals, amb aquesta prova que aporto, n’hi ha més que suficient per a l’execució d’aquesta assassina de masses (recordeu que fou la primera que va dir que per necessitats econòmiques calia liquidar els vells):

La prostituta criminal de l’harem jueu Christine Lagarde al cau de genocides que és el Femer Econòmic Mundial Sionista, del Rothschild Klaus Schwab:

https://invierte.biz/archivos/22617,

Matar la població per raons econòmiques: assassinat massiu proposat per una sicària dels sionistes. CAL MATAR-LOS A ELLS; NO EN TINGUEU CAP DUBTE.


ELS INCESSANTS CRIMS SIONISTES

Posaré uns exemples, perquè tots no hi poden cabre.

Els cels i els núvols que han creat els sionistes, que seran ‘per al que siguin’, però, per a res bo: https://t.me/laquintacolumna/30791. Si aquestes ‘substàncies’ són nocives, em direu que no és necessari d’exterminar els culpables, els còmplices i els encobridors? I dic exterminar, perquè el genocidi indiscriminat no pot tenir cap altre càstig en una societat civilitzada.

La IMMENSA MENTIDA DEL CANVI CLIMÀTIC:

https://youtu.be/6DQd8fHkJjs, mentida damunt de mentida. Val a dir, que els idiotes que es creuen científics perquè les bagasses jesuïtes els han donat un títol, també són responsables del genocidi i del lliberticidi sionista, i per tant, han de pagar amb la vida els seus abjectes i repugnants crims. Com també tota la púrria política i criminal a la Sorolàndia catalana, la que l’ameba penjapancartetes, el pitjor traïdor que ha nascut mai a terres catalanes, va vendre a Soros. Vegeu les actuacions criminals dels sicaris catalans dels sionistes: https://t.me/NANOMNOTICIAS/13133.

A més d’això, els jueus continuen amb la seva pressió favorita: LA POR, EL TERROR. Vegeu la portada de ‘The Jewnomist’: ‘Pitjor del que et penses’:

https://t.me/RosselloCM/72884, i com sempre, ells finançant els dos bàndols del conflicte i els seus titelles.

El xantatge i l’extorsió són les eines del sionisme internacional, la màquina criminal més aberrant mai creada, com ens ho explica Lavrov, el ministre de Putin:

https://t.me/RosselloCM/72895.

Mentre amb la mamarratxada del circ de Donald Trump, sionista fins a la medul·la, distreuen el personal, el pedòfil criminal que fa que governa la reducció dels esclaus dels Estats Units, imposa la bogeria dels jueus:

https://t.me/RosselloCM/72898.

I a la seu holandesa dels sionistes, l’aberració ja és a la televisió:

https://t.me/RosselloCM/72913.

No oblideu l’HOLOCAUST, l’extermini massiu que els jueus estan realitzant des de fa tres anys sense que cap excrement amb toga gosi investigar res:

https://t.me/RosselloCM/72903.

I no us penseu que l’escòria jueva s’atura aquí, no! Ja us he dit que allà on vosaltres vomitaríeu de tanta maldat, ells acaben els exercicis d’escalfament. LA MALDAT SIONISTA ÉS ABSOLUTAMENT INCOMPRENSIBLE PER A UN ÉSSER HUMÀ, NOMÉS UN JUEU LA POT CONCEBRE:

https://t.me/resurgente2020/45939.

És l’hora de frenar-los els peus. Cal actuar ja contra els sicaris criminals polítics, perquè són traïdors i genocides, per damunt de l’incomptable nombre de crims que cometen dia rere dia emparats en la impunitat atorgada per les escombraries jueves. Vegeu què estan fent a ASTÚRIES, una terra que estimo especialment per la seva bellesa i perquè hi he viscut trenta anys. Un país meravellós, de gent senzilla i amb una vida natural envejable. Què us sembla que s’ha de fer amb els qui han provocat això?:

https://t.me/No_plandemia/5293. https://t.me/No_plandemia/5294. Ho enteneu? ÉS IMPRESCINDIBLE L’EXECUCIÓ A FOC DELS PIRÒMANS, no han consumit amb l’incendi tot l’oxigen que haurien consumit vivint? Doncs, passaport, i sense perdre el temps en judicis inútils. El dret, ho he dit altres vegades, és la trampa per a la iniquitat i la impunitat dels criminals. La justícia és molt més senzilla i més ràpida. Recordeu el criminal del gos de Soros que parlava dels incendis i el canvi climàtic, en un vídeo d’ahir mateix. L’idiota ha de ser NECESSÀRIAMENT DETINGUT I EXECUTAT, no cal ni perdre un segon amb judicis, és sobradament culpable per tot el que ha fet, que necessitaríem tres volums de mil pàgines per a descriure la quantitat de crims d’aquest deficient mental. L’EXECUCIÓ ÉS UNA OBLIGACIÓ SOCIAL I ÈTICA. I quan parlo d’ell, hi incloc a tots els càrrecs polítics públics per sota d’ell, sense excepció. Potser penseu que exagero, i no n’hi ha per tant; aleshores vegeu aquesta notícia: https://t.me/laquintacolumna/30797. Per què us penseu que pensen esborrar totes les dades? SÓN LES PROVES IRREFUTABLES DEL GENOCIDI. I el passaport de l’esclavatge, perquè us penseu que es deia: CUIDAR. La insolència i el cinisme d’aquests criminals els vull veure quan pugin les escales del patíbul.


La guerra és devastadora i oberta. No podem continuar mirant-nos-ho, contemplant com destrueixen el planeta, la vida i la dignitat, quatre jueus fills de la gran bagassa dels Inferns i els seus sicaris subnormals!

Fem memòria de qui són i què volen, amb aquest vídeo de Jaconor73, on ens llegeix què diuen els «Protocols de Sió», i vosaltres jutgeu:

https://www.youtube.com/watch?v=3uQ19sJKUQ4.

Ells mateixos reconeixen que si els descobrim, no tindran cau on amagar-se, i és el que hem de fer: ASSENYALAR-LOS TOTHORA.

Aquest és el règim ‘polític i democràtic’ de la dictadura oculta del sionisme internacional i criminal:

https://t.me/RosselloCM/72888.

Aquests són el tipus de gossos castrats sicaris dels jueus:

https://t.me/RosselloCM/72893.

I aquesta la prostituta màxima de l’harem i sacerdotessa negra de la Sinagoga del Femer Europeu: https://t.me/RosselloCM/72894.

TOTS AQUESTS ASSASSINS

HAN DE SER AJUSTICIATS.


Si algú es pensa que hi ha alguna altra solució, va molt errat. Vegeu aquest policia que diu les veritats: https://t.me/RosselloCM/72885, i què és el que li passa per demostrar la idiòcia dels idiotes que serveixen el sionisme:

https://t.me/No_plandemia/3967.

No hi ha res a fer, ni amb la llei - que no existeix -, ni amb les ciutats de la immundícia, ni amb els deficients mentals a les ordres dels jueus que mouen el món. Lourdes Relloso ens explica psicològicament com funcionen aquests assassins de masses, traïdors, paràsits, lladres i inútils, per tal d’acusar els qui s’oposen als seus execrables crims: https://t.me/RosselloCM/72912.


Per això, cal actuar. Una volta la guerra de la gent contra els criminals estigui en marxa, ja veurem de quin cantó es posaran els psicòpates que fan de cossos de seguretat. Entre ells n’hi ha de dignes i avergonyits. Cert que la majoria són animals sense consciència que mengen a les mans ensangonades dels amos sionistes i dels seus sicaris criminals; però no són tots. El vídeo que segueix és un vídeo que hauria de córrer com la pólvora arreu del món. Cal que les associacions de tot tipus, no polítiques, uneixin els seus esforços. La victòria no es pot escapar. Som molts més que les escombraries, i a les escombraries cal fotre’ls foc ja, i deixar-ne només la cendra. D’altra manera no hi ha futur ni per als nostres fills ni per als néts, si és que algun dia neixen. LA GUERRA ÉS TOTAL I ELS HEM DE DEMOSTRAR QUE ACCEPTEM EL REPTE. HAN DE VEURE QUE ELLS TAMBÉ CAUEN. Els gossos castrats no tenen collons i les putes inútils i idiotes són putes inútils i idiotes que no serveixen per a res més que per a mamar el que els manin. Si veuen les baixes entre la pesta de la qual formen part, hauran de viure amb bolquer. Escolteu molt bé què ens diu aquest policia francès: és exactament el que ha de fer el poble:

https://t.me/RosselloCM/72926.

Certament, actuant a una, es pot fer, i una vegada cercada la ciutat, apressar els criminals al servei dels sionistes, jutjar-los exprés-exprés, i complir les sentències, com qui diu, abans que l’enemic sàpiga que la ciutat ha estat presa pels legítims propietaris. Amb mitja dotzena de ciutats que caiguin, el tsunami seria espectacular, i aleshores m’agradaria veure tots aquests psicòpates i tarats, la seva insolència i el seu cinisme davant del jutge que els enviarà a la forca. Aleshores, que apel·lin a la llei i a la legalitat, els molt imbècils! Aquesta ha de ser la nova normalitat.

El grau de maldat ja supera el que és tolerable. Penseu en tres anys enrere, en cinc, i sí, les coses no estaven bé, però no es pot comparar amb els crims que han comès tots els que, a més a més, es vanten dels seus crims.

CAL EXECUTAR-LOS A TOTS.

AVUI, JA, SENSE JUDICI.

ELLS HAN DESTRUÏT LA LLEI,

NOSALTRES LA FEM DE NOU:

LLEI NATURAL:

PENA CAPITAL PER ALS GENOCIDES,

PER ALS TRAÏDORS I ELS PARÀSITS SOCIALS.


Amb manifestacions no fem res, amb denúncies no fem res, amb vagues no fem res. Els excrements amb toga són el que són perquè els sicaris dels sionistes els hi han posat. Qualsevol acte d’aquests tipus, a ells els serveix per a riure amb l’actuació violenta dels seus psicòpates i per a pixar-se damunt dels esclaus. Cal girar la truita, i això només es pot fer ràpid d’una manera: fent-la volar.

ENGUANY ES DECIDEIX LA VICTÒRIA.

O ELLS O NOSALTRES.

I AVUI, MÉS QUE MAI,

CAL ACABAR AMB ELLS,

ABANS QUE ELLS ACABIN AMB NOSALTRES.

ULL PER ULL,

DENT PER DENT.


P.S. No us penseu que són un sanguinari. Sempre he cregut que parlant s’entén la gent, tanmateix, avui no parlem de gent, parlem de psicòpates, de tarats i dements absolutament sense empatia ni vergonya, degenerats extrems, la predilecció dels jueus; i amb això, no hi ha altra solució que l’extermini massiu. Quan començava tot el teatre sionista amb la IMMENSA MENTIDA per a dissimular l’HOLOCAUST, ja ho vaig dir, calia exterminar uns 500 milions d’animals irracionals, o potser més, i avui, em reitero: cal, és ABSOLUTAMENT IMPRESCINDIBLE SI VOLEM SALVAR LA DIGNITAT I LA LLIBERTAT HUMANES. Altra solució és només retardar l’esclavatge universal. SABEM QUI SÓN, que no se n’amaguen, de les aberracions que cometen i, fins i tot, les justifiquen amb pèrfides mentides. DONCS, PER ELLS! I no sóc jo qui els ha anat a cercar, són ells que han vingut per a matar tot el que puguin i robar-ho tot, LA DEFENSA PRÒPIA ÉS LEGÍTIMA SEMPRE, I CONTRA ASSASSINS INVETERATS I IDIOTES CRIMINALS, UN IMPERATIU ÈTIC I SOCIAL.

NO SOBRA LA GENT

QUE ES MOR DE GANA.

SOBREN ELS LLADRES

QUE ELS MATEN DE GANA:

ELS ASSASSINS.


*Vídeo molt bonic i explicatiu. Tanmateix, ELLS no ho permetran mai. Si no els enfrontes, no els pots vèncer. https://t.me/elinvestigador_org/13652. L’única manera d’aturar un abusador és plantant-li cara o trencant-l’hi; no, fugint, perquè no t’ho permetrà. No sóc jo qui els vol ajusticiar, són ells que no deixen altra opció.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada