dissabte, 30 de setembre del 2023

EL MÓN DELS BONS


Avui veurem diapositives i breus vídeos que ens il·lustren com de maco, just i solidari és el món dels bons. En aquest món, nens i nenes, l’obsessió dels governs ets tu. Tot ho fan pel teu bé. I tots són tan filantrops, que se sacrifiquen a fer vida política perquè tu ets la seva obsessió. Només volen que tu siguis feliç. Això és molt fàcil de comprovar-ho, nens i nenes, si atenem a la magnífica i elitista qualitat de l’educació, del profund sentit de la formació, com ens ho explica aquest vídeo:

https://t.me/elinvestigador_org/14370,

per això, els qui manen en el món, que són una secta farcida de bondat, distribueixen arreu del planeta la gent més capacitada per a fer-te feliç i fer progressar el país, com és l’exemple del pedòfil, assassí de masses, traïdor a Amèrica i tantes i tantes altres coses, que fins i tot, tan farcit de bondat com està el deficient mental, resulta que li faran una investigació, vejam si resulta que ha traït els fonaments de l’obsessió del govern a fer-te feliç. Tanmateix, nens i nenes, si Joe Biden ha estat posat pels jueus a fer el titella a la Casa Blanca, és perquè Biden és íntegre, o sigui, íntegrament un criminal com els seus amos que, com són bons, que ho diu la llei, són criminals i assassins bons, i per això tots els nens i les nenes del món estan molt contents, sobretot amb el paradís que els volen construir amb l’Agenda 2030. Però, vegem la integritat del pedòfil Biden:

https://t.me/No_plandemia/6440.

He vist en alguns de vosaltres, nens i nenes, per la vostra expressió, que encara no sabeu què és la meravella sionista de l’Agenda 2030. Doncs, ara us en faré cinc centimets perquè comprengueu la bondat dels bons, que ja sabeu que sempre els heu de dir bons i que sempre diuen la veritat, perquè, si no, la llei us pot castigar, que és la llei; sí, la llei que diu que són bons, i si una cosa és llei, és llei. No sé si m’enteneu? Però, vegeu què significa aquesta magnífica i feliç agenda, en veu dels mateixos promotors, que actuen com a voluntat de tots els ciutadans del món i sense el més mínim interès de res en res, pobres! A més a més, veureu que tots són ‘pobrets!’, però això, estimats nens i nenes, és casualitat, sempre és casualitat que darrere del mal hi hagi els bons, perquè com són bons, només per casualitat, poden estar relacionats amb el mal; però, ells no poden ser el mal, perquè són bons. Sí, nens i nenes, sé que és una mica complicat d’entendre, però com sempre diuen mentides i mai la veritat, resulta que la veritat es converteix en mentida i la seva mentida en veritats, perquè com són els bons, només poden emanar bondat, un fet que la història corrobora, només que us hi fixeu una mica (les revolucions jueves arreu del món, les matances jueves a Europa, etcètera). Però, escoltem els qui representen la voluntat de tota la Humanitat:

https://t.me/RosselloCM/80177

Heu vist que macos que són, sobretot la mona del final, que és molt graciosa. Doncs, contra aquesta bondat, hi ha gent que protesta. Fixeu-vos si són cruels! I hi ha gent que s’inventa arguments sense fonament per a rebatre la bondat dels elegits! Tanmateix, tampoc no us en podeu fiar, perquè com són polítics, tot i que volen el teu bé, no manen, o sigui, no obeeixen els bons. Tots volen el teu bé, tots volem el bé, per això vivim en el millor dels mons possibles. Però, escolteu els agosarats que contradiuen la saviesa dels elegits i de la mona acadèmica:

https://t.me/elinvestigador_org/14368

https://t.me/No_plandemia/6449,

https://t.me/counterpropaganda20/11181

a casa nostra no sentireu pas cap veu dissonant com aquestes, no! Aquí tots són de reverència a les quipàs, només faltaria! Ara bé, ja us he dit que no us fieu dels polítics, si no són del govern, perquè quan són del govern, com han d’obeir els senyors jueus d’abans - jueus per casualitat, tot sigui dit -, doncs, només fan el bé i la seva absoluta obsessió ets tu. Sí, tu. I tu. I tu. Tots. Que us penseu que dormen a les nits? No, ells treballen, sempre, per a fer-te el món millor, encara que els senyors de més amunt s’inventin històries per a desprestigiar els pobrets!, que val a dir, que això no obstant, són molt amics dels de VOX, potser tant com dels partits catalans, que ja m’estranya que l’estelada no dugui una menorà en lloc d’un estel de cinc puntes. O en el seu defecte un estel de sis puntes. Però, deixem aquestes qüestions de ‘política nacional’ i vegeu un xicot a qui no heu de fer cas, perquè és malparlat i diu mentides que són veritats, però són mentides perquè els qui diuen mentides que són veritats diuen que són mentides i no veritats, perquè la veritat només la tenen els senyors jueus... perquè, nens i nenes, no sé si ho sabeu, però ells són el poble elegit. I no elegit per elegit, com qui diu qualsevol cosa, no! Elegits per Déu, que és la màxima divinitat.

(Tots els nens i les nenes: Ohhhhhhhhhhhhh!).

I ara, aquest noi que sembla modern, però que és la mostra del que no heu de creure mai, encara que sembli que diu veritats, perquè els que diuen mentides diuen que diu mentides, i si ells ho diuen, serà veritat, perquè segons els jueus, que en saben molt de tot (per això controlen els negocis, la banca, la informació, l’oci, el cinema, les drogues, les putes, la degeneració...) una mentida i una mentida, o una mentida repetida mil vegades es converteix en realitat. Ai, fillets i filletes, si sabéssiu què són capaços de fer! Però escoltem aquest xicot malparlat que diu mentides:

https://t.me/RosselloCM/80169.

Vosaltres heu de fer cas a senyors com el que vindrà ara, que no és jueu, però és bona persona, certament, molt limitat, però els jueus t’instil·len saviesa només en contractar-te, és una cosa que ni els psicòlegs s’expliquen, una mica com el cas de Yolanda Díaz. Així, aquest senyor, que no sé d’on coi l’hauran tret, és tot un secretari de salut, encara que sembli un analfabet, i obeint els amos de més amunt que ho saben tot, farà inocular la població amb els verins sans dels jueus; però, contra què? Contra la grip? No. Contra la covid? No. Contra la SIDA? No. Contra el papil·loma humà? No. El senyor analfabet, que no sé d’on coi l’han pogut treure, que és secretari de salut, vacunarà els homes contra la ràbia, que si no ho sabeu, nens i nenes, és una malaltia molt comuna entre la nostra espècie.

https://t.me/laquintacolumna/33662

Val a dir, que els senyors que governen els governants perquè tu siguis l’única obsessió, es reuneixen en, com dir-ho... una casa de barrets, que es diu FEMS i allí tots els criats dels senyors bons hi diuen ximpleries, cada un la seva, per veure d’agradar els amos i vejam si els donen un premi, com per exemple, han guardonat a la deficient mental de la Irene Montero, pels grans mèrits de la seva gestió i perquè us ha posat més a prop de perdre la virginitat per la força sense adonar-vos-en, vegeu-ho:

https://t.me/resurgente2020/49716,

millor polític jove del FEMS! Sabeu quin honor és aquest per a una desgràcia cerebral i ètica? Ella estarà molt contenta, com tots els criats que van a Davos a cantar el poema dedicat als amos. Vegeu-ne dos exemples, nens i nenes, i instruïu-vos en la bondat. Deixeu que us impregni:

https://t.me/elinvestigador_org/14372,

quin senyor més maco, oi, tot i que no té ‘pilotetes’! Però, vegeu aquest altre, que per al vostre bé, ja us avança que us faran patir, que el dolor és una manera de viure en el paradís dels sionistes - que són els jueus de més amunt, els dos que semblen psicòpates, i la mona simpàtica:

https://t.me/counterpropaganda20/11173

https://t.me/counterpropaganda20/11174.

Us deixaran un planeta ‘xupi-guai’, ja ho veureu, ja. Com l’URSS, Cuba o la Xina, paradisos terrenals obra de la probitat sionista, nens i nenes, i no els països on viviu, blancs, endarrerits, lletjos i pobres. El sadisme i la tortura que són passions dels bons, se us presentaran com un dolor gratuït, fixeu-vos, i necessari. Sí, nens i nenes, és que els bons són el que no hi ha.

Mireu ara, com han convertit la ridícula feminitat d’abans en un espectacle sublim de bellesa i ritme, tot canviant l’amor pels fills per la passió a matar-los. Que això, nens i nenes, és una cosa que està molt bé. Matar nens, és un acte d’amor al planeta. Per això, aquestes noves dones volen matar nens i així demostren la seva alegria:

https://t.me/RosselloCM/80162,

a més, com heu vist, tot cantant al·leluies, reclamen que se us ensenyi a fornicar com a més aviat millor, i gràcies a aquestes eminències, selectivament seleccionades pels bons, gaudireu d’una pubertat - i alguns afortunats, d’una infantesa o primers anys - plena de penetracions i secrecions diverses i compartides, que això és el que passa al país que abans es deia Alemanya, i que després d’un senyor que odiava molt i sense raó als bons, s’ha convertit en una mena, com ho diré... de cabaret, on als nens i les nenes se’ls ensenya a prostituir-se, que és una de les professions més velles i més dignes del món, segons els bons, i per això fan llibres on ensenyen els nens i les nenes a vendre’s per a aconseguir els seus objectius, en el que és una de les més belles obres d’amor dels nostres estimats jueus, els bons per llei.

https://t.me/resurgente2020/49724

https://t.me/resurgente2020/49726

https://t.me/resurgente2020/49727,

aviat, haureu de posar en el plumier un condó i vaselina, que no hi ha res com una educació eficaç i profundament introductiva, i estar preparat per a rebre-la.

Per això, us ensenyen el respecte a la diferència, perquè tots hem de ser iguals en la diversitat, que és una obvietat lògica que no necessita cap explicació, i per aquesta raó els policies perseguiran els racistes que mostrin escenes de baralles entre immigrants armats; perquè això no es fa, de penjar vídeos a les xarxes acusant els refugiats de tenir els sans costums que tenen; això és racisme, i això, nens i nenes, això sí que és un pecat molt gros. Els jueus, com són bons, no odien ningú, però ningú de ningú, només els maten o enverinen com sense voler.

https://t.me/RosselloCM/80170

Aquest és el just i equilibrat món que vivim ja, i del qual, vosaltres, nens i nenes, gaudireu com no ha estat escrit. Ja ho veureu, ja. Cal comprendre què és la igualtat: el menysteniment de l’home blanc i el respecte i protecció de qualsevol altra raça, perquè així ho volen els jueus, i si ho diuen els jueus, com són bons, doncs tots a obeir-los, que així omplim de bones accions la nostra consciència:

https://t.me/RosselloCM/80194.

I tot això, nens i nenes, és gràcies que els jueus ens han posat al capdavant de la Sinagoga Europea, que és el camp de concentració goyim on vivim, una eminència de bondat, que ha sacrificat desenes de milers de persones i n’ha mutilat milions per a fer-se més rica ella i al seu marit, un altre prohom de la humanitat, que es dedica a ajudar la gent venent-los medicaments que maten, però com maten sense voler, per dir-ho d’alguna manera... sí, tal qual com els jueus; doncs, estan bé perquè omplen les butxaques d’aquests criats bons que assassinen gent i així el planeta està més content. I com sigui que encara no ha aconseguit conduir a l’alegria de la misèria absoluta els ciutadans europeus, la criada dels jueus, que són bons, i per tant, ella també, doncs ha disposat un seguit d’impostos per a continuar robant la gent, fent-se més rica, tot convertint el continent en el regne de la misèria, gràcies a la mentida dels jueus, que com l’han repetida milers de vegades, ara ja, estimats nens i nenes... Et voilà!, és veritat.

https://t.me/elinvestigador_org/14373

Aquesta boníssima persona, criada dels jueus, mestressa de la Sinagoga per obra, gràcia i designació dels elegits, us construirà una magnífica presó on sereu uns números molt feliços, perquè si no sou feliços i els jueus se n’assabenten, us castigaran, que ja sabeu, nens i nenes, que són els bons, i si ells et diuen que això és bo per a tu, és bo per a tu. Que a tu et sembli que no és bo perquè et mors, és una consideració subjectiva, perquè ells et maten pel teu bé, i t’esclavitzen per fer-te feliç de manera absolutament objectiva, amb aquests meravellosos controls, que no podràs anar de ventre sense que el jueu que et vigili no ho sàpiga. Penseu que mai en la història de la Humanitat la gent havia estat més feliç! Que et matin els jueus perquè els sobres, que et robin el que tens perquè ho volen ells, que t’enganyin constantment per a estafar-te amb qualsevol cosa, que et vigilin tothora... tot el que fan, però, tot de tot, és pel teu bé, perquè si ells són els bons - que ho diu la llei -, com de la bondat podria sorgir el mal, oi? Amb aquesta darrera notícia de la bona i més gran criminal que els goyim hem tingut el plaer de gaudir en el continent, us deixo i recordeu:

ELLS VOLEN EL TEU BÉ:

EL MAL.

https://t.me/No_plandemia/6448.


- Senyor que escriu, avui em sembla que...

- No digui res, que m’ha entès perfectament.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada