dimecres, 1 de novembre del 2023

VEJAM SI ANEM ENTENENT EL MÓN


Llegiu aquest brillant text d’Alex Mercado:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16287

Aquí tenim unes explicacions:

https://t.me/voluntasoficial/8204

https://t.me/voluntasoficial/8205

Un fet que també es pot corroborar en les diferències entre la fidelitat – mostra de dignitat - i la traïció – mostra de fellonia -, i fixeu-vos que qui es manté fidel perdrà la llibertat i es manté fidel, i qui traeix... què dir d’un traïdor, sigui qui sigui i traeixi el que traeixi:

https://t.me/voluntasoficial/8231

https://t.me/RosselloCM/81797

S’estarà amb el règim o no, però un és un traïdor per paraula, obra i omissió (documentats) i l’altre un home fidel i amb honor.


Una vegada vist què passa en el nostre món, quines en són les causes i la importància tràgica dels traïdors per als seus pobles, vegem alguns exemples de com estan destruint el món occidental, la civilització cristiana:

https://t.me/counterpropaganda20/11385,

quan un governant es reuneix a porta tancada amb un estranger, sempre jueu, i acorda estratègies amb l’estranger, senzillament el governant està cometent ALTA TRAÏCIÓ. Digueu-me, si podeu, algun criminal d’algun govern occidental que no s’hagi reunit amb els ‘estrangers’ i hagi acordat estratègies contra la voluntat dels seus ciutadans.

Per això, no podem oblidar el fonamental pla Kalergi, dirigit per les organitzacions terroristes de Soros:

https://www.europapress.es/epsocial/migracion/noticia-mas-30400-migrantes-llegado-2023-canarias-punto-superar-dato-crisis-cayucos-2006-20231030142223.html,

https://t.me/voluntasoficial/8195,

qui hi ha darrere de la cortina? Ohhhh! I tingueu present el servilisme del gos de Soros, que només per això – uniu les dues notícies – és reu d’ALTA TRAÏCIÓ. Perquè, a més a més, els governs actuen constantment contra els interessos i els desitjos dels seus pobles:

https://t.me/voluntasoficial/8198

Per si l’alta traïció no fos prou, sabem que TOTS ELS GOVERNS D’OCCIDENT SÓN GENOCIDES, potser pel seu servei als exterminadors sionistes:

https://t.me/RosselloCM/81774

https://t.me/No_plandemia/6624,

maten la gent jove, mentre importen ‘refugiats’ mascles i en edat militar, a qui, us hi podeu posar dempeus, no vacunen. I tots els governs saben que subministren tòxics potencialment letals als seus governats:

https://t.me/No_plandemia/6624?comment=160990.

A més a més, són els apologetes de l’avortament, avui convertit en una matança de nadons sense precedents, una estratègia d’eliminació de goyim que els jueus van iniciar amb Planned Parenthood, dirigit pel pare del psicòpata Gates. Una fàbrica d’assassinats que està integrada per personatges de talla moral d’aquest criminal, que s’ha suïcidat; suposo, que perquè tot era infundat:

https://t.me/resurgente2020/50536,

Els jueus sembren els urinaris públics i els prostíbuls dels seus gossos castrats i putes inútils, o, com en aquest cas, segons és fàcil de sospitar pel cognom, d’escòries nassudes:

https://t.me/resurgente2020/50537

I prou que sabem qui està darrere de la destrucció dels fonaments familiars que són la base de les societats:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7280

Casualitats, no sigueu antisemites!

I així com prostitueixen tot ésser humà, tampoc no s’aturen a l’hora de lluitar contra la naturalesa:

https://t.me/No_plandemia/6621,

i es veu que fa anys que es dediquen a enverinar-nos des de l’aire. Ja sabeu que no puc opinar sobre els repugnants cels que els criminals dels governs permeten que els sionistes de l’OTAN embrutin, però que res de bo és, d’això en podeu estar segurs. La responsabilitat criminal de tots els governs és inexcusable. ELLS SÓN ELS NOSTRES ENEMICS. El vídeo és del 2012, i val la pena, perquè la bossa sona quan no és buida:

https://t.me/No_plandemia/6620

A més a més, que s’hi aplegui l’exèrcit sionista (OTAN), els Rothschild i els Rockefeller, genocides professionals, i ‘el món sionista americà’ - com hom diu al final -, doncs, no sé què pensareu vosaltres, però jo, m’ho ensumo.

I podíem no acabar mai de relatar fins a on s’ha introduït la corrupció dels asquenazites, però avui ho farem amb el femer dels palaus de Justícia, on més merda ja no cap:

https://t.me/No_plandemia/6625,

li’n diuen jutgessa, però és només una puta inútil i idiota de l’harem jueu.

https://t.me/RosselloCM/81809,

la majoria de tribunals estan representats per criminals de primer nivell, i les pitjors escòries estan als Tribunals principals, com en el Suprem, que és el més gran cau de criminals del país, farcit de prevaricadors i delinqüents comuns. De fet, no ens hauríem de dirigir a aquests excrements dient-los ‘senyories’, sinó ‘sacs d’escombraries’, que sona ben igual.


EL RACÓ DELS NOSTRES ‘ESTIMATS’

Què us pensàveu, que els oblidava? Com oblidar-los, si són el mal del món! I sí, els hem vist presents en totes o gairebé totes les notícies anteriors, però ara els dedicaré l’espai compartimentat que els pitjor criminals i assassins de la història mereixen. Per començar, vegem Alex Jones, que semblava un anti-NOM, un home de llibertat, i vegeu com els jueus li han fet canviar el pensament, i com s’hi ha adaptat:

https://t.me/voluntasoficial/8200,

quines coses, oi?

Però, per avançar cal no perdre de referència la història:

https://t.me/voluntasoficial/8207

https://t.me/voluntasoficial/8234

I aquí tenim un senyor autista que ens en fa cinc cèntims, de com els jueus preparen la matança dels goyim entre ells, inclosos els jueus semites i ortodoxos:

https://t.me/voluntasoficial/8210


Ara que ja ens hem posat al dia, passem a veure com s’ho maneguen avui. Escolteu la magnanimitat i humanitat de Moshe Feiglin, un polític democràtic d’Israel:

https://t.me/RosselloCM/81764,

almenys, de la seva boca heu après que Dresden fou una matança sionista.

Vegeu ara ‘els pobrets!’ al femer de l’ONU, fent el pallasso - diabòlic, tot sigui dit -, com sempre:

https://t.me/RosselloCM/81794

I mentrestant, ells formen els grups terroristes. Tingueu present tothora que la ‘invenció’ del terrorisme és jueva, des dels assassinats als presidents americans, abans d’esclavitzar la nació, a les matances sionistes a Palestina des que els Rothschild compraren el territori als miserables anglesos:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16290

https://t.me/Disidenteincontrolado/16291

Ara que ja sabem que pretenen d’expulsar els palestins de Palestina per enviar-los a Europa (Espanya i Grècia, fonamentalment), vegeu com preveuen d’agrupar-los en els camps de concentració de refugiats que els jueus han pensat de construir per a bé dels palestins que han d’anar-se’n de la seva terra perquè ells han decidit que Israel ha de ser allí, i els palestins sobren a Palestina, que això ho han decidit els khàzars i els asquenazites ateus que dominen el món, almenys, fins que els liquidem.

https://t.me/Disidenteincontrolado/16294

Abans de continuar, vegeu aquest vídeo que ens mostra els béns que els jueus ens han aportat i com la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units ha sotmès els tres-cents milions d’americans i, ara, pretén de destruir-los el fons i el sentit de la seva existència com a poble i nació:

https://t.me/voluntasoficial/8185

i dues il·lustracions que ho expliquen millor, per si algú no ho ha acabat d’entendre bé:

https://t.me/voluntasoficial/8186

https://t.me/voluntasoficial/8185?comment=209340.

Aquí teniu el criminal ‘contra’ Israel i contra la Humanitat, delinqüent professional i ara genocida, la qual cosa el fan candidat al premi Nobel de la Pau, com ens explica les bondats sionistes i les meravelles de la pau jueva universal:

https://t.me/voluntasoficial/8189

I evidentment, els gossos castrats i covards ja s’han posat de genolls, la boca oberta i les calces per barret, tot esperant les ordres dels sodomites:

https://t.me/voluntasoficial/8190

I De Santis, un dels grans sionistes americans:

https://t.me/voluntasoficial/8201

I fins i tot un cagaguano, que aquests ja sabem que no duen calces i no tanquen la boca. Escolteu un miserable demostrant el nivell de la seva baixesa. El mamarratxo es diu Glenn Beck, i no és progressista ni comunista, és conservador, a part d’idiota profund.

https://t.me/voluntasoficial/8202.

Adonem-nos que si el sionisme ha posat tots els gossos castrats a cantar les glòries d’Israel i les putes inútils i idiotes de l’harem a fer propaganda, és perquè no les tenen totes amb ells, perquè saben que massa gent els veu com a culpables dels mals del món, i si la gent salta, que és que hauria de fer, els passarà com a Alemanya, que el mig milió d’escòria jueva no va poder fer res contra els setanta milions d’alemanys a favor de netejar per sempre el país d’escombraries.

I bona prova és que, com feia el genocida Netanyahu en el vídeo, ens parlen de ‘judeocristianisme’, una invenció sionista, ja que si un hom és cristià, i cristià de fermes conviccions, si alguna cosa no pot empassar-se, és unir Crist amb els seus assassins. Per això, la Bíblia no té res de cristiana, almenys, l’Antic Testament. El cristianisme és en els evangelis. Vegeu-ho en aquest escrit:

https://t.me/voluntasoficial/8192

ELLS SÓN ELS MESTRES DE LA CONFUSIÓ I L’ENGANY.

Val a dir, que segons un dels comentaris a la ‘notícia’, no és la Torà que expressa aquestes idees, sinó la Tanaj. Com no ho sé ni m’importa, jo us ho deixo aquí, que el saber no ocupa espai.

Tot seguit, vegeu aquest vídeo que és molt interessant, perquè ens descobreix els interessos econòmics dels fabricants de bitllets del monopoli, l’instrument que tenen per a robar quan no ho poden fer amb assassinats directament. Val la pena, perquè l’estratègia dels criminals, encaixa perfectament amb el que estem vivint, si bé jo crec que la intenció única de tot plegat és LA DESTRUCCIÓ D’EUROPA I DELS EUROPEUS:

https://t.me/RosselloCM/81788


Espero que l’episodi d’avui hagi estat del vostre interès. I abans d’acabar, vull demostrar que hi ha gent, molta gent que comença a saber qui són els veritables bastons a les rodes de totes les societats del món, tots units sota una mateixa raça falsificada i farcida dels més miserables dels criminals de la història, així lladres com assassins. Vegeu què penjava a Twitter un parlamentari pakistanès, abans que el jueu Musk, el portaveu de la llibertat d’expressió, l’hi censurés:

https://t.me/voluntasoficial/8196,

potser, el bo de l’Elon no l’ha entès.

I conclourem amb ningú millor que un jueu per explicar-nos que són els jueus. I no oblideu que entre la putrefacta estirp d’aquests assassins inveterats, també s’hi creen flors i homes dignes. No oblideu que generalitzar és la manera de fer-nos entendre. Si no generalitzéssim a l’hora de parlar, no podríem entendre’ns ni exposar els nostres pensaments. Perquè si diem que els cristians egipcis són coptes, ens entenem, per bé que hi ha cristians egipcis que són catòlics. Doncs, potser, en una proporció similar, són els jueus bons i els dolents. Però escolteu-lo, perquè fa goig de veure la gent que defensa la veritat contra les conviccions i les mentides sionistes. Gideon Levy, es diu, i és periodista:

https://t.me/voluntasoficial/8196,

i no vull oblidar un altre jueu digne, perquè les atrocitats que explica són la demostració del tipus de monstres que són els sionistes. El seu nom: Miko Peled, exmilitar i fill de generals jueus:

https://t.me/voluntasoficial/8214.


EL MAL TÉ UN SOL NOM:

- SATANÀS -:

LA INSÍGNIA SIONISTA,

L’AMO DELS SIONISTES,

LA MORAL DEL SIONISTA,

L’ODI CONTRA LLIBERTAT,

LA DIGNITAT I LA HUMANITAT.

AIXÒ ÉS EL SIONISME,

LA PITJOR MALALTIA DE LA HUMANITAT,

QUE FA SEGLES QUE MATA,

I QUE AVUI ÉS UNA EPIDÈMIA.


UNIM-NOS TOTS ELS POBLES DEL MÓN

I

ACABEM AMB ELS VIRUS PER SEMPRE !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada