dilluns, 1 de juliol del 2024

NO HI HAURÀ PIETAT


M’ensumo que aviat passaran coses que ens sorprendran. No sé ben bé el perquè, però ho intueixo. Avui només els paraplègics cerebrals i els discapacitats en general tenen confiança en els polítics o en són. La immensa majoria de la gent sap que els criminals de la partitocràcia viuen del robatori, de l’alta traïció i del genocidi. TOTS ELS POLÍTICS OCCIDENTALS SÓN GENOCIDES, TRAÏDORS I CRIMINALS, LLEVAT DE QUATRE EXCEPCIONS. No s’ha de ser gaire llest per a saber que si aquesta escòria de carn de presó i patíbul mana, un país no pot anar bé, ni resant tothora a la Verge. Vols veure criminals? Acosta’t al prostíbul principal del país, a qualssevol dels bordells que ells anomenen institucions, o acosta’t als urinaris públics. Si vas a la presó, només hi trobaràs petits malfactors, algun assassí, diversos no-ningú i sobretot, innocents. És el món al revés dels sionistes. No és la virtut, l’honor i la dignitat el que excel·leix en cada poble, sinó la hipocresia, la deslleialtat a la paraula i a qualsevol principi, i l’abjecció. Només amb aquests tipus de deposicions es crea el clavegueram on les rates sionistes se senten a gust. Avui, veurem què fan aquesta colla de delinqüents que viuen de la criminocràcia, o sigui, el règim que explota els altres com a esclaus per a protegir una màfia de psicòpates, degenerats i idiotes de manual. Davant d’aquesta realitat que està descossolant les nostres societats, de mica en mica, es va veient que la gent comença a comprendre que fins que no empunyi les armes contra els mafiosos, estarà perdut. Ahir, a França, van guanyar, segons els jueus i els seus sicaris – polítics i cagaguano – els nazis. La realitat és que va guanyar el desig nacionalista de qualsevol poble que es preï, i per a la representació del qual, els sionistes tenen les Le Pen, els Abascal, les Meloni, i potser les Orriols, decidides a enganyar el poble com ho fan les paneroles esquerranes. Però, anem al gra:

JA NO PODRAN AMAGAR...

L’HOLOCAUST:

https://t.me/elinvestigador_org/14907

https://t.me/RosselloCM/91665

https://cordopolis.eldiario.es/cordoba-hoy/sociedad/tasa-mortalidad-infantil-cordoba-supera-andalucia-espana_1_11484913.html

Què passarà quan els pares sàpiguen que els seus fills – la seva il·lusió, carn de la seva carn – han estat ASSASSINATS pels criminals dels governs per diners?


ELS PREPARATIUS PER A LA MATANÇA DE LA GENT PER FAM:

https://t.me/RosselloCM/91651

https://t.me/resurgente2020/57523

Són només dos exemples de la multitud d’accions criminals de l’ONU i els governs, seguint les instruccions de la banda d’assassins més gran de la història: el FEM (S). Quan a les botigues no tingueu menjar, no us baralleu entre vosaltres, aneu a casa dels polítics, i comprovareu que a ells no els manca de res, perquè viuen del teu treball i s’esforcen a procurar que tu et vegis privat de qualsevol benefici, ja que els beneficis del teu esforç són per al manteniment dels gossos assassins de la presó (els polítics), els pallassos de la presó (els cagaguano) i els seus amos (els jueus).


QUE CERQUEN EL CAOS I LA VIOLÈNCIA PER TOTS ELS MITJANS:

https://t.me/RosselloCM/91659

https://t.me/RosselloCM/91671

https://t.me/RosselloCM/91664

https://t.me/RosselloCM/91660

https://t.me/RosselloCM/91715

Només quan el polític tingui por a sortir al carrer, aleshores, és quan podrem dir que tenim democràcia. Mentre els criminals es passegin en cotxes oficials – que pagues tu – per anar a dinar, sopar o gaudir de la vida amb els teus diners, mentre això passi, la condemna a la misèria serà vigent, però quan les rates no puguin sortir de les clavegueres (les institucions), aleshores podeu estar segurs que viureu en un règim digne, perquè quan els delinqüents tenen els moviments controlats, es respira l’estat de dret, un fet absolutament impossible si tens tots els criminals en càrrecs públics, com veureu (no us amoïneu). De fet, els criminals t’envien delinqüents comuns i te’ls fan mantenir perquè mentre vagis per ells no vas per qui has d’anar. NO HI HA PITJOR CRIMINAL EN UNA DEMOCRÀCIA QUE EL CÀRREC PÚBLIC, EL POLÍTIC (JUTGES A PART, PERQUÈ SE’LS HA DE DONAR A MENJAR A PART, QUE SI NO, TOT HO CONTAMINEN DE PUTRIDITAT).


COM ROBEN, ENGANYEN, ESTAFEN I VIUEN DE PARASITAR LA GENT...

https://www.eleconomista.es/actualidad/noticias/12856165/06/24/los-partidos-recibiran-32508-euros-por-cada-escano-y-108-euros-por-voto.html

Això t’ho roben a tu per a viure ells tot governant contra els teus interessos i a favor dels seus.

I no en tenen prou, que la vilesa d’aquests roïns, no us la podeu ni imaginar:

https://www.vozpopuli.com/espana/politica/canarias-pago-mascarillas-empresa-caso-koldo-560-precio-mercado.html

Els excrements essent la garantia d’impunitat dels criminals:

https://t.me/RosselloCM/91685

I els sicaris dels sionistes, prostituint-ho tot i afavorint la destrucció de la teva cultura, que allò que manen els jueus és de fel·lació obligatòria:

https://t.me/RosselloCM/91667

https://t.me/RosselloCM/91696

https://t.me/RosselloCM/91705

https://t.me/RosselloCM/91674

... I DE PERVERTIR-LA, DE DESTRUIR ELS NENS, LA SOCIETAT, ELS COSTUMS I DE FER DEL PAÍS UN PROSTÍBUL ON GOVERNEN LES PUTES (ELLS).

LA PENA CAPITAL ÉS EL MÍNIM.

https://t.me/RosselloCM/91676

Això, no s’arranja així. És anar a casa dels polítics responsables i destrossar-los l’habitatge i a ells, si és possible, a pedregades. Per què un innocent ha de perdre la vida, perquè aquests criminals cobren per importar assassins? La mort del jove és responsabilitat de tots els polítics. Si el delinqüent no entra, el noi no mor. No calen més arguments ni demostracions. Els polítics són culpables de tots i cada un dels crims que cometen els il·legals i mereixen rebre les penes corresponents per col·laboració necessària, complicitat manifesta – els defensen i protegeixen i mantenen amb els diners que et roben i malversen – i traïció, perquè legislen contra els autòctons i a favor dels invasors. MATAR POLÍTICS CAL CONVERTIR-HO EN UN ESPORT, NO OLÍMPIC - DE CADA QUATRE ANYS - SINÓ, DIARI. Quan no en restessin, comprovaríeu l’encertat de les meves paraules.


QUE LA DONA NO ÉS QUE NO SIGUI SUPERIOR, ÉS QUE ÉS PATÈTICA, INÚTIL I NOCIVA:

https://t.me/RosselloCM/91675

https://t.me/RosselloCM/91678

DÉU MEU !

https://t.me/RosselloCM/91680

https://t.me/RosselloCM/91681

https://t.me/RosselloCM/91686

POBRETES !

Aquí teniu un resum de tot plegat: a idiòcia amb aires de superioritat, a minusvàlua racional i a ridícul exhibit amb orgull, ningú – cap home - no les guanya:

https://t.me/RosselloCM/91700

Vegeu aquesta paraplègica cerebral amb metàstasi d’idiòcia que els jueus van treure del Cottolengo per a incorporar-la a l’harem de putes inútils i idiotes, i la posaren, al final, en un ministeri del desgovern del gos castrat de Soros:

https://t.me/resurgente2020/57519

CAP PARAPLÈGICA CEREBRAL, CAP RETARDADA MENTAL,

CAP DEFICIENT COGNITIVA NI CAP IDIOTA PROFUNDA

SENSE MINISTERI:

https://t.me/RosselloCM/91734

CAP PARÀSIT, CAP MAMARRATXO, CAP MISERABLE,

CAP FARISEU, CAP LLEPACULS, CAP QUISCA,

SENSE MINISTERI, CÀRREC O TRIBUNAL.

Podeu estar segurs que aquestes morts...

https://youtu.be/YSBgS4azwXQ?si=a0b2MSFm3jmRHrEZ

s’haurien evitat només amb l’extinció de tota la púrria que antecedeix aquesta notícia. No ens equivoquem i ens creguem les seves mentides. Els polítics són els responsables de la merda de societat que ens estan deixant. Acabant amb ells, tingueu per segur, que es resolen tots sols els problemes, perquè l’únic problema que té la societat és aquesta púrria criminal i idiota a parts iguals.

https://t.me/No_plandemia/8230

A ells, no us preocupeu, que no els ocuparan la casa. A ells, no us preocupeu que no els apunyalaran ni violaran les seves filles (fet que no desitjo perquè les filles no són culpables de ser filles de puta o de cabró, o d’ambdós alhora per a major glòria de Satanàs). Per ells no us preocupeu, com ells no es preocupen de vosaltres.


Per concloure, uns números que us ajudaran a comprendre la magnitud de la perillositat d’aquests criminals sense límit. Vegeu els ‘magnífics’ números de la riquesa nacional després de quaranta anys de criminocràcia:

https://t.me/No_plandemia/8235

MATAR-LOS A TOTS, UN CRIM ?

VOSTÈ ESTÀ DE CONYA, OI ?


PER DIGNITAT, PER LLIBERTAT,

PER HONRADESA, PER NECESSITAT,

PER PURESA, PER SANITAT,

PEL FUTUR I PEL BÉ DE LA HUMANITAT,

CAL CONVERTIR ‘MATAR POLÍTICS’

EN UN ESPORT INTERNACIONAL,

I NO EN UN PRIVILEGI IMPUNE DELS SIONISTES.


No em direu que no estaria bé d’agafar el diari o veure el noticiari i llegir o sentir:

«Després de la jornada d’ahir, amb aquests resultats: Espanya 2, Alemanya 3, França 10, Itàlia 1, Hongria 0, Portugal 2... i Unió europea 25, després de quinze jornades, la classificació és aquesta:

Unió europea 405

França 210

Alemanya 200

Espanya 188...


LA GUERRA CAL COMENÇAR-LA.

PER A ELLS NO VALEU RES.

SOU ELS ESCLAUS IDIOTES QUE ELS MANTENEN.

SEREU ESCLAUS SEMPRE ?

SEREU IDIOTES SEMPRE ?

ELS MANTINDREU SEMPRE ?


CRIMINALS I IDIOTES SÓN EL MAL DEL PAÍS,

COM ELS SIONISTES, ELS AMOS, SÓN EL MAL DEL MÓN.

PER QUÈ NO COMENCEM A MEDICAR-NOS ?

JO US PRESCRIC ELS ANTIBIÒTICS,

PERQUÈ SI PRENEU CREMES I ANALGÈSICS

NO ACABAREU AMB EL MAL.

FEU CAS AL VOSTRE METGE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada