dilluns, 31 d’octubre del 2022

JUERIA I ART


Mesclar el Mal amb la Bellesa i la Transcendència no lliga, però avui farem una excepció i després de navegar pel femer que ens basteixen els jueus, acabarem en la superioritat de la civilització blanca. Si és un fet incontrovertible que els jueus han sembrat el Mal allà on han assegut les natges; els blancs hem sembrat de bellesa i civilització allà on hem anat. I no faré un recorregut per tota la creació artística occidental, cristiana i grecollatina, perquè no acabaria mai; però al final, hi podreu veure i ‘sentir’ el fascinant poder de les Arts, capaces de reconvertir-nos en aus Fènix, de fer-nos volar més enllà dels horitzons de la realitat, coses aquestes, que esfereeixen els jueus, que només subjugant, malmetent i destruint, han conduït la nostra superior civilització al punt de no retorn en la lluita contra els monstres. Mai com fins ara l’alternativa ha estat més clara: O ells o nosaltres.

Primer, dediquem-nos a fer un breu passeig per les aportacions dels jueus a la cultura occidental:

Dues prostitutes i un castrato al servei de la jueria internacional. L’ocupació sionista de la independència de les nacions i de la meritocràcia. Això darrer, per a ells és un horror, ja que si tot es regís per la meritocràcia, on serien els lladres, els estafadors, els criminals i els assassins? Però, vegeu les esclaves: https://t.me/resurgente2020/41064, la de l’esquerra, sobretot, que és caixera i paraplègica, fa anys que hauria d’estar ingressada en un centre psiquiàtric i amb camisa de força. Ara ja, només el patíbul pot resoldre el problema.

Els cagaguano són els esclaus que més agraden a la jueria. Són dòcils i complaents com no us ho podeu imaginar. Vegem-ne uns exemples:

https://www.ondacero.es/noticias/sociedad/investigacion-descubre-virus-hibrido-capaz-evadir-sistema-inmunitario_20221029635d622047a3840001eaaaae.html. Qualsevol rosegador pot ser un científic o un cagaguno.

https://www.antena3.com/noticias/salud/perro-infierno-apodo-nueva-variante-bq11-coronavirus_20221028635bb314c7ecd00001b5303d.html, el sionisme sempre sembrant la por, l’arma que desarticula el pensament i la reflexió.

https://t.me/counterpropaganda20/7212

Val a dir, que no vull que s’ofenguin les grans bagasses jesuïtes, que són unes altres ensinistradores d’esclaves i que fascinen d’allò més als jueus, perquè com ells, els jesuïtes, són lascius, corruptors, destructors i cruels. https://t.me/resurgente2020/41058. Cal tancar TOTES LES UNIVERSITATS, o no veieu que els alumnes ja en saben més que els professors? On s’ha vist que un professor universitari pugui anar en contra del que diu una caixera de supermercat i amant d’anar de genolls a les reunions de la secta dels membres? I, amb totes aquestes coses, què fa el rectorat? De vacances. Les insinuacions dels alumnes segons que es veu, no són constitutives d’amenaces. Tanmateix si jo dic que els jueus són l’escòria més repugnant de la Terra i cada dia aporto proves i documents que certifiquen la perfídia d’aquests assassins de masses, jo, que assenyalo els responsables de TOTES LES MATANCES DELS DARRERS SEGLES (que fins i tot ho deia la mare rata dels Rothschild: si els seus fills no haguessin volgut, no hi hauria hagut una sola guerra a Europa), jo, puc ser assenyalat com a un delinqüent. Ara bé, com veurem més endavant, els ‘bons’, segons el gos de Soros i les prostitutes inútils i idiotes del cor, sense oblidar els castrati, tenen tot el dret de defensar la pedofília i això, com hauria de ser un delicte?


Recordeu el paraplègic cerebral de l’altre dia? El del canvi climàtic ‘sense discussió’? Doncs, jo diria que en la presentació de la tesi doctoral va escriure a la pissarra (mèrit que ja sorprenia el tribunal. Recordeu que no sap llegir) FISICA, i en una hora i mitja va fer: Fffffiiiii, ssssss, iiiiiii, ccccc....aaaa! I malgrat l’accent omès, el tribunal estava emocionat per la versatilitat de l’individu. I les bagasses jesuïtes li donaren el paperot que el certifica com a un babau més del regne de la idiòcia certificada. Tanmateix, tot s’ha de dir, hi ha catedràtics que almenys, dic almenys, tenen cervell dins del crani, sobretot entre els més vells – no en tots, però –. El senyor Luís Pomar ens diu allò que l’imbècil anterior no sap ni sabrà mai. Això sí, els jueus, a l’idiota, el plantaran a la màquina esbudelladora de cervells - o tele - perquè a la pantalleta el noi s’exerciti com a eminència catedràtica. El pobre desgraciat em fa més pena que fàstic. Vegem què ens diu el senyor Luís Pomar i la manipulació de les dades quant al ‘terrible’ CO2, sense el qual, la vida al planeta seria impossible. https://www.diariodeteruel.es/entrevistas/luis-pomar-catedratico-emerito-de-estratigrafia-el-calentamiento-global-por-culpa-de-las-emisiones-de-co2-es-una-manipulacion

Mentre que això passa aquí, al Brasil, els jueus i el sionisme internacional han col·locat el seu esclau favorit a dirigir la destrucció del país. Vegem unes diapositives de la ‘festa de la democràcia’:

Els dos són la mateixa tifa (recordeu la bandera d’Israel a la samarreta de la dona de Bolsonaro quan anava a votar): Tot seguit, veureu els dos titelles amb l’amo, el psicòpata sexual amant de les seves prostitutes, sobretot, en la intimitat, quan va disfressat de dona ‘provocativa’ amb vestit de casament; que és així de degenerada, la tarada (la imatge l’he posat en el blog un parell de vegades, i per respecte a l’audiència, no la tornaré a penjar). https://t.me/resurgente2020/41076

Donem un cop d’ull a l’evolució del recompte de vots, perquè com va passar a la Reserva Federal dels esclaus dels EUA quan els jueus havien de decidir quin titella feien president: l’amic d’Israel o el tarat; lògicament, van triar el tarat. Tal qual al Brasil:

https://t.me/resurgente2020/41066 i una hora després, després de la gestió correctora dels jueus: https://t.me/resurgente2020/41068. Magia Borrás! Són uns grans il·lusionistes els jueus; penseu en Jewllywood o la fantasia de l’Holocaust.

Més sobre la tupinada, si és que alguna vegada la gent ha votat realment: https://t.me/resurgente2020/41069, que ells, com us he dit, us fan veure il·lusions: les mentides dels telenotícies, les pel·lícules, the great reset, la Covid-19, que ni se l’havia vista ni ningú en dóna raó, però, tothom s’empassa el teatre. Ells són així, perquè la gent és tan imbècil com per a no adonar-se de qui són els qui maneguen els fils.

Vegeu l’extraordinari programa de l’esclau sionista Lula. Comprendreu fàcilment per què havia de guanyar: https://t.me/RosselloCM/67449. Amb un programa així, fa només quaranta anys, et tancaven a un frenopàtic penitenciari. Avui els jueus, Magia Borrás!, el fan president, perquè el poble brasiler no té res a decidir sobre qui comanda el seu país, això és feina dels amos: els sionistes criminals, o sigui, els amants de la llibertat, dels drets i els garants de la democràcia. No són més mentiders, perquè ja no resten mentides.

Gràcies a ells i a les putes que els donen plaer a qualsevol hora i a qualsevol requeriment, com la paradigmàtica prostituta privada dels Rothschild, l’anhelada per la guillotina, la cosa aquesta que anomenen Macron; doncs vegeu que bonica és la França judaïtzada! https://t.me/RosselloCM/67447. Aquest és el paradís que els jueus us volen construir per a la vostra felicitat, sense que tingueu res, però amb una felicitat, que ja t’agradaria a tu d’haver estat capaç de somiar-la! Vegeu si no, com els nens seran feliços gràcies a ells, sense adonar-se tan sols que encara són nens. La grandesa d’aquest poble exposa, ella tota sola, què és el que s’ha de fer amb ells. Sí. Enlairar-los, molt bé, ben enlaire, que és el que es mereixen. https://t.me/RosselloCM/67458. Ells segresten, violen, torturen i maten nens (hi ha gent que afirma que fins i tot se’ls mengen), i ho han de fer d’amagades, perquè la llei no ho permet. Per això, totes les putes esclaves idiotes i inútils d’arreu d’Europa, amb les calces abaixades, el cul en pompa i la boca oberta, esperen satisfer les necessitats alliberadores dels seus amos. Dels mateixos que han creat i escampat tradicions tan venerables com aquesta:

https://t.me/RosselloCM/67460 o com aquesta altra, tan infantil, tan innocent, tan creativa, tan enriquidora, tan tant, que no tinc paraules https://t.me/resurgente2020/41084.


Punt i a part.

Un magnífic discurs de Gary Cooper, en la pel·lícula ‘The Fountainhead’ (El manantial, en castellà, de l’any 1949), sobre allò que aterreix els sionistes: la individualitat creativa. Recordeu que ells són paràsits, inútils per a altra cosa que no sigui aprofitar-se del treball dels altres, de robar el fruit del treball dels altres, de viure del treball dels altres: https://t.me/RosselloCM/67456


I com a colofó, un emocionant vídeo de la ballarina Marta C. González, morta recentment de gran, i que patia alzheimer de feia temps. El poder de la música, el poder de les arts, es manifesta en aquesta gran senyora (Fou primera ballarina del Ballet de Jew York, fa cinquanta anys). Comproveu vosaltres mateixos quin és el gran poder de les creacions transcendents, belles i eternes, i com es conformen com a una capa més del nostre esperit. Això és el que els ‘bons’ volen destruir per sempre, que, per aquesta raó, escriuen, financen i venen grans òperes actuals com la ‘Motomami’ de la Mozart del polígon, dels llavis i de Satanàs. La Mozart mai no arribarà a la subtilitat musical de la senyora Marta C. González. Mai. Per això agrada als jueus.

https://www.youtube.com/results?search_query=marta+c+gonz%C3%A1lez+primera+bailarina+del+ballet+de+nueva+york.


Les arts són la immortalitat. Les ciències el domini. Per això, els jueus han domesticat i controlat les ciències, les han guarnit amb el màxim guardó del valor, tot oblidant l’essència humana, la transcendència i la immortalitat, perquè ells volen la destrucció de l’homo sàpiens i convertir-lo en una mona al seu servei.

NO ELS HO PERMETREM !

EL MAL NO POT TRIOMFAR.

JA SABEU QUI SÓN ELS SICARIS:

LES RATES QUE US EXPLOTEN.

JA SABEU QUI SÓN ELS ESCURÇONS:

LES SERPS SIONISTES.

CAL ASSENYALAR LES RATES I ELS ESCURÇONS,

SEMPRE, TOTHORA, SENSE DESCANS,

I COMBATRE’LS FINS A L’ANIQUILACIÓ,

QUE ÉS

EL SEU OBJECTIU AMB NOSALTRES.


- Li diran antisemita, senyor que escriu!

- Dir la veritat és ser antisemita?

- Sí, és clar, la veritat i un jueu són com l’oli i l’aigua.

- Aleshores, amb més raó seguiré la veritat.

- Vagi amb compte, que els jueus són com l’oli dels motors, tòxics i contaminants.

- Sí, faci cas al meu amic, vagi amb compte, que si la veritat és l’aigua més clara on podem viure, els jueus sempre l’empastifen amb totes les sutzures que troben o inventen.

- No per això hi renunciarem, oi?

- Però, vagi amb compte, que res no hi ha més verinós que un jueu.

- Això sí que és ‘antisemita’.

- No, estimat senyor que escriu, no. Això és la més límpida i transparent de les Veritats.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada