divendres, 16 de desembre del 2022

ASSASSINS I LLIBERTICIDES


Tothom estarà d’acord amb mi que no hi ha pitjor criminal que l’assassí (que mata) i el lliberticida (que esclavitza), i tothom estarà d’acord amb mi que una societat sana i digna extirpa del seu si els monstres, perquè aquesta extirpació és de justícia i resultat de la defensa pròpia. Si l’assassí és un psicòpata que mata massivament, aleshores tenim el cas extrem del genocida, al qual, cap persona amb seny considerarà ésser humà, i per això, l’execució de la bèstia la considerarà l’acte més ètic. De manera similar, si el lliberticida és un psicòpata que esclavitza massivament i no només exerceix pressió, coacció o violència sobre un grup, agreuja infinitament el seu crim, per la qual cosa, cap persona en el seu sa senderi considerarà que la bèstia és un ésser humà, i per això, l’execució del monstre la considerarà l’acte més ètic possible. Dit això, només penseu que tots els polítics i tots els jutges (llevat de les excepcions que confirmen la regla) són culpables de GENOCIDI I TIRANIA, i que tots, en la màxima i més primmirada de les avaluacions jurídiques, d’acord amb la llei natural i no el dret que inventen per a perpetuar els seus crims impunement, doncs, d’acord amb la llei natural TOTS HAN DE SER AJUSTICIATS, perquè si la societat vol sobreviure, només ho pot fer desfent-se dels paràsits, la malaltia i la putrefacta corrupció. Aquesta ha de ser la demanda de tots els pobles d’Occident: EL CAP DE TOTS ELS RESPONSABLES SENSE EXCEPCIÓ. Que se’n vagin, que els excrements els enviïn uns dies a presó o que paguin una part de tot el que han robat, no és de justícia ni ètic. La monstruositat i aberració dels seus crims és tan execrable i ignominiosa que és imperatiu històric el càstig exemplar i massiu. Crec, sincerament, que fins que els assassins i psicòpates que governen no s’adonin que tenen els dies comptats per la majoritària decisió del poble sobirà al qual han TRAÏT, crec que fins aleshores, no ploraran ni demanaran hipòcritament perdó. Un perdó, que val a dir, se’ls atorgarà instants abans que pengin del seu destí; que no és qüestió d’arrossegar culpes ni remordiments. Fins que no els diguem: US JUTJAREM, I COM SOU CULPABLES, US MATAREM, ells continuaran amb la matança dirigida pels jueus i en l’estratègia per a convertir els pobles respectius en granges sionistes.

EXIGIR LA MORT DELS ASSASSINS I LLIBERTICIDES

NO ÉS CAP CRIM.

ÉS PURA ÈTICA I NECESSITAT SOCIAL.


Feta aquesta reflexió preliminar quant a l’escòria, passem a l’acostumat seguit de proves i demostracions, que ja sabeu que no m’agrada fer servir un adjectiu impropi; és una cosa que em preocupa i a la qual dedico molt de temps en els meus escrits, tingueu-ho sempre present. No insulto ni expresso la meva opinió, descric, com ho feien abans els científics en les seves anàlisis, que avui ja sabeu que la capacitat mitjana d’un expert o titulat per qualsevol bagasseria jesuïta, no supera el coeficient intel·lectual d’un goril·la mitjà. Si fessin les degudes comprovacions, se n’adonarien, però com les fan, es pensen que les prostitutes orgulloses de titulitis són molt llestes, i els goril·les infinitament inferiors. La qual cosa no és el cas. La prova: No hi ha un goril·la dirigint la matança de l’OMS?

Comencem amb un documental de ‘Noticias NOM’: «Temor y submisión» que demostra clarament la traïció i el genocidi de polítics i jutges en seguir fil per randa les directrius de criminals inveterats no triats per ningú, però elegits minuciosament pel sionisme internacional per a imposar el NOM, la tirania de les tiranies.

https://t.me/noticiasNOM/1704

Aquesta és l’estratègia per a convertir les ciutats en presons del NOM sionista:

https://t.me/RosselloCM/68742.

Després d’aquest preàmbul documental i informatiu, procedim a exposar les notícies que certifiquen la responsabilitat criminal de tota l’escòria que dirigeix les antigues nacions sobiranes, avui, lliurades pels traïdors (polítics i jutges) al jueu:

La Gran Sinagoga del Femer Europeu, l’organització criminal i assassina més cruel i sàdica de la història europea, dirigida per sinistres insectes verinosos i pèrfids monstres sense empatia, tot sembrant, com sempre, el TERRORISME I L’ATEMPTAT CONTRA LA NATURAL VIDA SOCIAL, dos crims, pels quals, totes les escombraries del Femer haurien de ser cremades, i així depurar i higienitzar aquest Femer abans de destruir-lo per sempre:

https://t.me/elinvestigador_org/13042. Aquests delinqüents fa temps que van al darrere de la identificació digital per tal d’instaurar l’esclavatge oficial – un crim imperdonable es miri per on es miri !-, tanmateix, si aquests assassins i traïdors no fossin genocides i lliberticides, la identificació digital i el control servirien, com ens diu molt encertadament ‘Resurgente’, per a: https://t.me/resurgente2020/42938. Recordeu: Pels seus fruits els coneixereu.

El nivell d’abjecció i insolència dels criminals que serveixen el sionisme en l’Holocaust tan somiat pels jueus: https://t.me/elinvestigador_org/13045. Com valoreu aquestes paraules? Jo diria que negligència i irresponsabilitat i alhora eficiència i responsabilitat en el genocidi. O hi veieu alguna altra opció?

Mentrestant, eminents i reconeguts científics que, després de viure enganyats per les mentides de les bagasseries jesuïtes, i de resultes del tuf podrit de tot el show de la Covid, han reciclat els seus coneixements i han tornat a investigar per a descobrir que a les cases de putes només s’hi ensenyen corrupció i mentides. Escolteu el ja famós doctor Michael Yeadon, sobre els verins que els governs i els jutges s’afanyen a injectar a la gent per a emmalaltir-la o matar-la, en el que és un evident crim contra la Humanitat. Ho diu en anglès, però sona clar i català:

https://t.me/elinvestigador_org/13046.

Fem una pausa, i contemplem un quadre que emociona pel que significa. Una vegada vist, digueu-me, podeu concebre una perversió més abjecta contra els ancians? Els vells i els nens, en una societat no podrida pels jueus, són sagrats, absolutament sagrats, i qui comet un acte desproporcionat contra ells és severament recriminat i castigat:

https://t.me/counterpropaganda20/7960. Cap responsable sense una corda al voltant del coll, ni cap col·laborador sense una bala al crani. I no és venjança ni odi. No! És senzillament dignitat i justícia, la defensa de la dignitat i la justícia contra l’abjecció i la ignomínia. Res més. Pura i sagrada justícia. Santa justícia. O qui es creuen aquests idiotes que són per a malmetre els moments més importants de la vida de la gent? Ni oblit ni perdó, soga o paredó.

Diari de l’Holocaust:

Una mostra del magnífic holocaust d’alemanys que els sionistes estan executant amb la col·laboració del traïdor i genocida govern i la judicatura:

https://t.me/resurgente2020/42943

L’assassina Carolina Darias es frega les mans amb els beneficis de la matança de nens: https://t.me/resurgente2020/42948. Aquesta genocida ho és sense cap possibilitat de dubte, i encara que els excrements amb toga dissimulin. Hi ha hagut una mortaldat de més 30000 persones a Espanya. Crec que no és cap disbarat de pensar que la responsabilitat és del govern i de Sanitat. Han fet alguna cosa per investigar què està passant? No tinc més preguntes, senyoria. Només una observació: aquesta criminal és ‘tàcitament confessa’ pels 30000 assassinats que no investiga, perquè sap que és ELLA QUI ELS HA MORT (amb l’idiota del gos de Soros, que no se n’adona, perquè no se separa del mirall i de les putes que li canten com de bell que és), doncs, aquest monstre tarat agreuja els seus crims amb el manteniment del morrió, com ho veureu en les següents proves: (per cert, l’Argimon ha d’estar fent una bona liquidació de nens, perquè no se sent cap assassinat d’aquest criminal en cap mitjà sionista, però tots sabem que els nens catalans pateixen malalties respiratòries, com ha estat fins i tot publicat, això sí, amb el subterfugi de la saturació de les urgències. Unes afeccions, que no cal ser metge, per a saber que aniran a més)

https://t.me/resurgente2020/42953, https://t.me/resurgente2020/42956, https://t.me/resurgente2020/42957, https://t.me/resurgente2020/42958, tot això és de fa un any. Potser no saben llegir, els assassins de masses?

Aquí s’organitza l’Holocaust https://t.me/resurgente2020/42949 i els governs l’executen, mentre els excrements s’aigualeixen: Responsabilitat compartida i necessària per a l’Holocaust.

I per abandonar aquest apartat, vegem quant de mal han fet les mesures criminals dels psicòpates que les escombraries jueves han posat al comandament de les nacions, abans lliures, d’Europa, i avui sotmeses a la tirania sàdica dels jueus:

https://t.me/RosselloCM/68734.



Deixem de banda els temes de l’enverinament governamental amb els tòxics ‘bons’ per a veure les altres grans contribucions del sionisme. Vegem, abans de res, una mostra del tipus de prostitutes inútils i idiotes que són la nineta dels ulls dels jueus. Dues tarades en un urinari públic: https://t.me/RosselloCM/68740, i ara, la prova, per si algú la necessita, l’evidència de com d’idiotes poden arribar a ser les idiotes. Primer, la meuca llegeix la nota que li ha passat el pinxo al servei del sionisme, i després, Rafael Rosselló exposa un seguit de raonaments, que si bé no s’estarà d’acord amb tots ells, sí que en el moll de l’assumpte hi ha una veritat incontestable i que els enllaços que penjo cada dia demostren sobradament: https://t.me/RosselloCM/68743.


Ja sabeu que els nostres amics, els que ens estan exterminant físicament, socialment, culturalment, individualment, que ensorren qualsevol aspiració de futur i que només serveixen per a derruir cultures i civilitzacions, com molt encertadament ens va deixar escrit Adolf Hitler, actuen en tots els fronts: en el físic amb els verins, socialment amb les restriccions i humiliacions, com el morrió; culturalment, amb l’atac constant a les arrels de la nostra civilització i la immigració d’universitaris europeus nascuts a l’Àfrica; i individualment, amb la constant destrucció psicològica mitjançant els tòxics dels mitjans de comunicació i les diarrees que la jueria considera pel·lícules. Doncs, dit això, il·lustrem-nos amb l’aportació dels universitaris afroeuropeus (si els puc dir així) que mantenim perquè ens paguin les pensions, perquè així ho ha decidit l’organització de la Sinagoga del Femer Europeu, amb la bruixa von der Leyen al cap i el mamarratxo idiota de Lleida, de bufó de la cort satànica, i això, perquè els LGTBIJKQ+ de caqui estan més ‘encuriosides’ en com serà el nou model de pintallavis de l’Oréal i la sabata-plataforma que ha dissenyat Balenciaga, que pel que haurien d’estar, i això, si no estan ocupats en els lavabos fent les seves coses castrenses i molt militars. «Presentin armes!» I a tots se’ls apugen els colors i a alguns, de l’emoció, se’ls escorre el rímel, una mica com a aperitiu. Doncs, som-hi, que m’enredo:

https://t.me/RosselloCM/68735, https://t.me/RosselloCM/68727, https://t.me/RosselloCM/68728.

I mentre els universitaris ens ensenyen a fer una societat evolucionada i de progrés, vegem unes instantànies de les meravelles que assoleixen les prostitutes i els gossos dels sionistes a Irlanda:

https://t.me/RosselloCM/68733, https://t.me/resurgente2020/42946, https://t.me/RosselloCM/68726. Què se us acut de premi per al jutge? Més idiota no pot arribar a ser, que per això, és de suposar que ha arribat on ha arribat. Més prevaricador no pot ser, que per això és on és. Més injust i patètic no pot ser. Què li faríeu, a què condemnaríeu una diarrea dessota una toga com aquesta? Jo, si us haig de ser sincer, li aplicaria el ‘meu principi criminal’ contra la idiòcia, i així resoldríem un problema que amb la vida de l’imbècil es perpetua innecessàriament. No sé, dic jo.


I aquí teniu una tarada ‘cum laude’. Els jesuïtes sospiren així que la veuen, i a alguns els cau la llàgrima, de tanta emoció! Penseu que el tros de mamarratxo indigent mental i amb desintegració ètica és ‘professora d’oncologia psicosocial’!!! Jo em penso, i cada dia més, que inventen idiòcies, títols ‘ad hoc’, adequats als idiotes perquè el grau de descomposició mental sigui tal, que puguin dir barbaritats com les que diu aquesta subnormal de psiquiàtric i pugui romandre tota panxa-contenta, la paraplègica!

https://t.me/resurgente2020/42945. Sincerament, amb el cor a la mà, penseu que val la pena de permetre i tolerar que una ‘cosa’ així visqui? I no és cap pregunta retòrica. Penseu-hi.


- I dels jueus?

- Com li agrada fer sang!

- No, no, però com no els ha dedicat cap moment en particular, doncs, no sé, dic jo, potser se’ls ha oblidat?

- Gràcies per l’acotació. Doncs, no res, vostè mateix s’ho dirà. Vegi el següent enllaç i digui’m què ha guanyat Líbia, els libis i el món, amb la intervenció de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units per a purificar amb la democràcia aquella terrorífica tirania: https://t.me/resurgente2020/42964 i https://t.me/resurgente2020/42963. I tot plegat, perquè Gaddafi no volia obeir els pobres i víctimes dels Rothschild, que li volien robar Líbia. Com no s’hi va avenir, els Rothschild van posar en pràctica la seva especialitat: la matança i el saqueig. Tal com ho estan fent aquí, matança i saqueig, perquè l’objectiu del sionisme internacional és que Europa llueixi tan democràtica com després de la intervenció dels assassins sionistes a Líbia. I podíem parlar de Síria, o l’Iraq, o tants d’altres països que han rebut la magnífica benvolença dels assassins sionistes per a convertir-se en espills del món democràtic jueu, i que ara volen fer més social i inclusiu amb el paradís de la presó universal del NOM.


I conclourem amb un acudit sobre la ciència. I no, no és una vinyeta, no. És una notícia. Això és la desfeta cerebral que pot sortir d’una bagasseria jesuïta! De fet, si el món canvia i la victòria és nostra i els fills dels Inferns són enviats amb el Pare que tant els estima, em penso que als experts, als grans científics i als divulgadors de la ciència, els haurem de crear un tipus de feina com ara un Club de la comèdia o exhibir-los en un Circ dels Horrors perquè es guanyin la vida. Si no, no sé què podem fer amb idiotes d’aquestes dimensions. De veritat, no ho sé. Per més que hi penso, no els trobo ocupació més enllà de fer-los un favor, per pietat, per commiseració, perquè la seva vida ha de ser molt pobra i ridícula. No sé, dic jo. Veieu-los però, que llestos que són i quines coses que saben: https://t.me/No_plandemia/4514.


ESTEM EN GUERRA,

NO HO OBLIDEU,

QUE ELLS MATEN I MALMETEN

HOMES I SOCIETATS,

I LES MALMETRAN I ENS MATARAN,

MENTRE ELS HO TOLEREM.

SÓN ELLS O NOSALTRES.

NO HI HA TERME MIG.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada