dijous, 22 de desembre del 2022

COMENCEM A ASSENYALAR EL MAL


Lentament, però comencem a veure que la veritat fa perdre la vergonya i els prejudicis inculcats a la gent tot just pels dolents, que són bons però, perquè així ho diuen, per llei, el gos de Soros i les prostitutes inútils i idiotes, de les quals, la paraplègica cerebral que de caixera de supermercat, gràcies als beneficis de cotització per contractar una perfecta i integral retardada mental, va passar a ministra d’una ‘invenció’ molt d’acord amb les seves deficiències cognitives per indicacions dels jueus, en veure que ningú no era més idònia per a fer barbaritats i dir idioteses que no se sostenen per enlloc (penseu que la paraplègica es pensa que el llenguatge és masclista i en una exhibició de ximpleria excelsa, pròpia de la idiòcia patològica i psicopàtica que pateix, diu ‘vosotres’ i es creu ‘l’Einsteina’ del segle XXI). Aquesta deficient cognitiva podria salvar la vida si només exhibís les seves tares amb l’assumpte insignificant dels trans, una cosa que, tota ella, no té per on agafar-se; però el crim del proselitisme de la pedofília i la corrupció i perversió de menors, en un estat de dret i una societat sana, ja l’haurien condemnat a pena capital, perquè una societat digna es protegeix contra els desperfectes cerebrals que són, en realitat, una amenaça social més perillosa que el terrorisme. Aquesta sicària del sionisme no té res a envejar a l’assassina de masses de la Darias, responsable directa de 30000 assassinats, que no vol investigar, per a què? Si ella sap perfectament que els ha mort a tots! Doncs, una mica lligant els caps de per aquí, i els caps de per allà, la gent comença a veure els nassos assassins darrere de tots els mals que no només avui, sinó sempre, han comportat per als goyim. I perquè vegeu que no enganyo ningú, escolteu aquesta nena (els nens no menteixen i menys encara en els anys noranta) com ens ho explicava aleshores, en només uns breus segons: https://t.me/voluntasoficial/5323.

Que macos que són, oi? I ara, escoltem un argentí – que dignifica el país, i no la colla de desgraciats que van corroborar les paraules de la nena jueva – que ens parla de l’elit, i ens en diu que no és una elit, sinó una ètnica (quina serà?). I caldria afegir, perquè ell no en fa l’observació, que com sempre, canvien el sentit de les paraules, i el blanc és negre i el negre, blanc: Perquè tampoc no són una elit, sinó la més pura de les escòries, la perfecta abjecció. https://t.me/RosselloCM/68916. Per donar més força a aquesta versió de la realitat tergiversada pels jueus, vegem aquest vídeo que ens ho il·lustra: https://t.me/RosselloCM/68919. O aquesta cançó que ens ho corrobora: https://t.me/voluntasoficial/5327. I aquesta notícia del ‘Jesuralem Post’ que confirma que la gent comença a obrir els ulls i que ja saben qui són ‘el mal del món’: https://t.me/voluntasoficial/5321. I fins i tot a Jewtter, la gent de bé comença a insinuar la veritat del mal, l’origen, els sicaris i l’execució de la crueltat d’aquests sàdics inveterats: https://t.me/voluntasoficial/5324. Aquest és el camí, perquè quan tothom assenyali els ‘indignes’, aleshores, els gossos covards i les prostitutes inútils i idiotes sense consciència, començaran a témer la justa i digna venjança de tots els pobles contra els traïdors, i les rates començaran a veure que potser la destrucció de l’home blanc i de la seva incomparable civilització ha estat decidida amb massa precipitació, i que poden restar sols. Per acabar de fer el quadre, vegem aquestes notícies que reblen el clau i demostren que tots els mals són obra i esforç dels jueus, agradi o no.

El HSBC, banc – si no m’equivoco – propietat dels Rothschild, que per això es dediquen al robatori directe i a tot tipus de tràfic il·legal. Molt interessant comprendre que els Rothschild tenen íntimes relacions amb el Càrtel de Sinaloa, entre altres màfies, a les quals els jueus els netegen els diners, que val a dir, que són ells els qui els financen per a les operacions criminals que ells dirigeixen. https://t.me/voluntasoficial/5310. I aquí teniu la prova que les organitzacions criminals de la banca són totes una colla de delinqüents i lladres que haurien de ser a la presó, i les seves propietats confiscades per ser organitzacions criminals molt perilloses: https://t.me/voluntasoficial/5343, i finalment, com el Femer Europeu, la colla de paraplègics, paràsits, criminals i assassins despietats, seguint les ordres de la Gran Sinagoga, s’encarreguen de sotmetre la llibertat als interessos del mal del món: https://t.me/voluntasoficial/5335.

- Senyor, tan dolents no seran?

- Vostè, segons que veig, no acaba d’agafar el sentit de les coses. Vol una prova de la immensa bondat, del perdó i de la comprensió de les circumstàncies dels assassins jueus?

La venjança és la seva llei, i no tenen cap commiseració envers els objectius de la seva iniquitat, que per això, serà just que nosaltres tampoc no la tinguem, tot i que sempre serem més humans que els fills dels inferns. Si amb la senyora negacionista de l’holocaust, la seva comprensió és que amb més de noranta anys ingressi a presó pel fet de demostrar que no hi ha una sola ordre del règim nazi quant a l’extermini, vegeu ara la summa comprensió envers aquesta senyora de noranta anys que quan en tenia disset, sí, disset, era secretària d’un comandament SS. https://t.me/voluntasoficial/5340. I no oblideu, que tot fonamentat en la immensa mentida dels jueus.

Mentrestant, a l’Alemanya sionista, poden veure’s vergonyes i coses tan repugnants i escabroses com aquesta: https://t.me/voluntasoficial/5320. Que el poble alemany toleri això, sense atonyinar la púrria que ho ha permès, demostra que els alemanys són un poble mort. Com, de fet, els esclaus americans propietat de la Reserva Federal, segons és fàcil de deduir d’aquesta instantània del Prostíbul més gran d’Amèrica: https://t.me/voluntasoficial/5318. Els sinistres símbols judaics per als jueus! Què hi fan en una nació que és cristiana majoritàriament? O potser és que els cristians són els esclaus que mantenen els jueus com a amos i senyors? Bé, és clar, fins que els esclaus americans no es revoltin i reclamin el mateix que els jueus van reclamar als alemanys, tot per a fer-ho equitatiu amb la justícia hebrea, malgrat la diferència de la mentida sionista i la veritat dels esclaus americans. Per això, actes com el següent són possible a la granja d’esclaus de la Reserva Federal: https://t.me/resurgente2020/43186 i https://t.me/resurgente2020/43187, cal destacar les dues prostitutes inútils i idiotes que sostenen la bandera d’Ucraïna, l’una profundament idiota, l’altra negra; i ambdues, dos escurçons amb el verí més letal que podeu imaginar. Davant dels monstres, el pallasso jueu que ha anat a veure el pedòfil perquè li regali uns quants milions dels esclaus de la Reserva Federal perquè els jueus americans necessiten que els sionistes ucraïnesos puguin continuar amb la matança mentre ells es fan rics, i a part, per a pagar el pallasso, que així pot enviar el mamarratxo que li fa de dona a comprar a París, que ja se sap, que enmig d’una guerra cal tenir especial cura del vestidor. No us fa vergonya de veure el genocida jueu a l’urinari públic de la reserva d’animals goyim d’Amèrica? A mi sí, i molta.

- Potser exagera.

- Vostè, em temo, que no acaba d’entendre les coses. Sap qui manega el fons d’aquesta criminal i abjecta notícia? https://t.me/resurgente2020/43188. S’ho pot creure. Això ho promociona, finança amb els diners públics, obliga a la inoculació del verí letal i obté els beneficis empresarials la pobra raça que va patir tant en els camps d’extermini, on els gasejaven en unes cambres no trobades mai, després de la qual cosa, d’alguns en feien sabó – segons les necessitats -, i als altres, els incineraven, sempre deixant un romanent per a fer de pantalles per als llums de taula dels jerarques nazis. Qui, veient la pura abjecció dels verins, pot creure les mentides d’aquesta raça de rates, senzillament, és profundament idiota. El món està com està per culpa de l’ambició i la manca d’empatia d’aquests animals que es fan dir sionistes, el pitjor crim que hagi existit mai. https://t.me/resurgente2020/43188. I això ho assoleixen sempre, gràcies als desperfectes humans, als paraplègics, indigents mentals i ètics, a les escombraries de cada contrada, que així fou com el jueu Kill Gates, l’assassí de masses, especialitzat en nens i en esterilització forçada, el psicòpata dels psicòpates, va comprar el goril·la etíop, per salvar-lo dels tribunals de justícia, perquè sabia que el simi tenia experiència, almenys, en dos o tres genocidis sobre la seva població, i així, un criminal i assassí de masses com aquest era ideal per als plans del sionisme internacional. Que per això van triar-lo, malgrat que les seves capacitats racionals i tot ell demostrin que per al que podria servir, com a molt, és per fer de contrapès a una corda i mantenir-la vertical. El simi genocida (responsable de milions de morts i centenars de milions d’afectats greus i crònics): https://t.me/voluntasoficial/5315. Amb aquest insecte que s’ha de fer? Com he escrit moltes vegades, els monstres han de ser necessàriament EXTERMINATS, perquè si no, només faran el que saben fer, monstruositats. De fet, no només ell, sinó tota la plana major del veritable i únic camp d’extermini i incineració (el món) creat per aquesta colla de psicòpates assassins. TOT EL QUE NO SIGUI LA MORT DE TOTA LA DIRECCIÓ I SUBDIRECCIÓ DE L’OMS – COM DE TOTES LES ORGANITZACIONS CRIMINALS DEL SIONISME O.N.U., AMB EL MAMARRATXO EN CAP AL CAPDAVANT – ÉS UNA OFENSA A LA INTEL·LIGÈNCIA, A L’ÈTICA, A LA DIGNITAT I A LA JUSTÍCIA... Que en són molts... i?

- Senyor que escriu, m’ha agradat aquest ‘i?’.

- Vostè sí que m’entén, i no el seu amic.

Que els jueus trien l’escòria, el material de rebuig, el pitjor de cada casa, la més baixa de les baixeses, la més abjecta de les abjeccions, la més idiota de les idiotes que tenen a mà, ens ho demostren constantment. A Barcelona, per exemple, tenim la idiota de la dona de fer feines, la ultra-retardada mental, el sac de greix, inconsciència i pocavergonya, que deu riure dissimuladament per dins veient la seva obra, la molt marcolfa sionista! https://t.me/counterpropaganda20/8274. I als antípodes, on tenen un exèrcit d’homes vestits de dones, tots tarats en grau summe, i tots disposats a sacrificar tants de neozelandesos com calguin perquè els jueus s’assaciïn de sang: https://t.me/voluntasoficial/5316. Els atemptats d’aquestes psicòpates no ha de rebre el mínim perdó ni commiseració. Fins i tot crec, que a aquests animals vestits de dona, d’acord amb les barbaritats d’idiotes patològiques que han arribat a dir, potser sí que se’ls hauria d’allargar l’agonia, només perquè la gent rigui, com elles riuen quan vexen i humilien el seu poble i se’n foten. Potser una temporada en un zoo, i quan les ferides dels regals d’amor dels neozelandesos les malmetin amb perill per a la vida, aleshores, s’agafa les coses i se les remata, sense gaires miraments, celebracions ni memòria, menys encara que si haguéssim fet la matança del porc, perquè d’aquests animals no hi ha res que es pugui aprofitar; els únics que les poden aprofitar són els jueus, perquè en insolència, orgull, vanitat i ignomínia, destaquen per damunt de la mitjana.


La realitat és aquesta, segons reflexiona Tim Robbins:

https://t.me/counterpropaganda20/8272.

I una vinyeta; perquè és la realitat i no un acudit:

https://t.me/counterpropaganda20/8275.


ELS JUEUS SÓN EL MAL DEL MÓN.

DIGUES-ME ANTISEMITA,

DIGUES-ME EL QUE VULGUIS,

INSULTA’M I DENIGRA’M,

PERÒ AQUESTA ÉS LA VERITAT,

I L’ESCÒRIA JUEVA I SIONISTA

HO SAP MILLOR QUE JO.

EL GOYIM HO SAP.

EL GOYIM JA HO SAP.


*Avui que he esmentat la serp Kamala, aprofito per dir que - a parer meu - no ha substituït la pedòfila repapiejant, perquè em temo que fins i tot els jueus s’han adonat dels verins d’aquest rèptil – el seu currículum és esfereïdor – i han pensat que el pedòfil sempre ha estat obedient i que el tenen ben agafat de baixos pels crims del seu fill (a part dels propis del ‘president’ de la Reserva Federal dels esclaus), mentre que un bitxo com la Kamala, pot tornar-se indòmita i complicar molt una situació que – segons que crec – se’ls està anant de les mans i de control.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada