dimarts, 20 de desembre del 2022

L’HOLOCAUST I MÉS COSES DELS ‘BONS’

 

La suposada religió dels bons és amant de la pràctica de l’holocaust, vull dir que és una cosa molt seva, i que consisteix en el sacrifici d’animals (goyim), el cos dels quals és completament cremat, incinerat (tal com quan va començar la matança). Feta aquesta nota informativa, comprovem com es desenvolupa l’holocaust de goyim i altres notícies d’interès, que estan relacionades amb els bons o els deixebles dels bons, els sionistes no jueus, una mena de deformació cognitiva molt greu, de fet, una patologia psicopàtica sense cura, però a la qual els malalts se senten tan enganxats, que donarien la vida abans de renunciar a venerar els bons que els han arranjat una vida per a la qual, els malalts enganxats al sionisme, no serveixen absolutament de res; és més, potser ells mateixos són una ofensa a la vida, com qualsevol miserable sicari. Però, no ens entretinguem i anem per feina.


Notícies de l’Holocaust


Els assassins del Femer Europeu, amb els genocides de la Corrupció Europea, que presideix la bruixa von der Leyen, al capdavant. seguint les ordres del sanedrí de la Sinagoga, tot ocultant les dades de la matança. Els sionistes procuren que el goyim no s’adoni de la mortaldat que estan duent a terme amb els verins inoculats, i així la colla de criminals, que només poden pagar la ignomínia que els vesteix amb l’execució, ara, a més de matar la gent i instar-la al suïcidi per al bé social, es dediquen a amagar les dades de la matança. L’Euromomo corregeix a la baixa les morts pels enverinaments dictats per la Corrupció Europea, la qual cosa és la prova i demostració de l’intent de l’ocultació de l’assassinat massiu d’europeus. Amb l’efecte dels verins i aquestes manipulacions i estratègies d’ocultació és provada la culpabilitat en genocidi de tota la púrria europea a les ordres de la Sinagoga:

https://t.me/No_plandemia/4538 i https://t.me/RosselloCM/68860.

Mentrestant, l’holocaust dels goyim uruguaians continua:

https://t.me/resurgente2020/43111.

I al Brasil: https://t.me/resurgente2020/43112.

La prova de l’arma letal dels jueus: https://t.me/elinvestigador_org/13064.

Les tres fases de la mortalitat amb les injeccions jueves per a l’extermini:

https://t.me/resurgente2020/43073

L’evidència que el punt àlgid de la matança amb retard dels goyim, com passa amb els verins de les rates, serà cap al 2025, segons el psicòpata tarat de Kill Gates, al qual, tot aquell càrrec polític, judicial o militar que no el detingui quan el tingui al costat, comet un delicte d’aquiescència amb l’holocaust:

https://t.me/elinvestigador_org/13067.

Tot seguit, la prova concloent que la intenció dels genocides jueus, amb la col·laboració impertèrrita dels assassins del Femer Europeu, és l’aniquilació dels menors:

https://t.me/resurgente2020/43072. No poden eludir la responsabilitat, perquè ells foren els qui imposaren el morrió als nens, per a castrar-los comunicativament, per a emmalaltir-los a la llarga – com veiem – i per a acostumar-los al sotmetiment i a l’obediència sota l’imperatiu del terror. La colla de subnormals que són anomenats experts, si no ho sabien, no deixen de ser responsables de cada una de les morts infantils, i ja des d’ara de les seqüeles provocades per la seva idiòcia. Estic absolutament convençut que els cagaguano (carn de patíbul) tenen ordres dels jueus de no publicar a Europa res de com va la matança de menors, perquè han mort molts nens per culpa dels enverinaments, però no són notícies de portada ni d’escàndol. Els morts hi són i els que les callen, són còmplices del genocidi. Sents, Argimoneta? Un nen i és just que pengis d’una corda, o em diràs que no, xatona idiota i assassina? Potser en lloc que els jueus et nomenin Argimon I, el Gran, tot igualant-te a Herodes, i et recordin com a un altre dels seus, se’t recordi, en el que romangui dempeus després de la Genociditat de Soroslàndia, amb tots els criminals que la sustenten, simplement i vergonyosa, com a Argimon, l’Infanticida. Jo sé que ho ets, sabem que els nens tenen més problemes respiratoris seriosos gràcies a tu, i que en treus benefici, que calles i que procures fer molt bé el teu treball d’extermini, perquè estimes molt aquells que han aconseguit que de no ser res, t’hagis convertit en un dels grans criminals d’allò que abans en dèiem Catalunya. Hi ha un sant Martí per a cada porc, no sé si ho saps. Mata, afanya’t, que potser aviat no ho podràs fer i minvaran els números del compte-corrent. Oi que no hi ha res com ser partícip d’una obra de caritat sionista?

I per no ser tan tràgics, vegem aquest breu vídeo d’Alfredo Díaz, que a parer meu, és el millor que ha muntat i en el que descriu a la perfecció l’holocaust i a tots aquells venuts que han contribuït interessadament a la matança:

https://t.me/counterpropaganda20/8254.


Els bons i els retardats mentals


Ja sabeu que la idiòcia sí que és una malaltia molt nociva i contagiosa. Però, els jueus s’han consagrat a convertir en sanatoris mentals els avui prostíbuls, que ja abans eren seus dels governs, i així, exhibeixen perfectes desperfectes cognitius i racionals com a exemples de la bondat, ells que són els bons:

https://t.me/resurgente2020/43079. Calen explicacions?

I si la víctima enganyada amb patologia psicològica, desajustaments afectius i confusions emocionals, no és un home, aleshores cerquen entre les prostitutes inútils i idiotes, les més inútils i idiotes de totes, i aleshores les fan ministres, malgrat que diguin barbaritats com la d’aquest tros d’escombraries repulsiva i repugnant:

https://t.me/RosselloCM/68856. Tarada! Els fills si a algú no pertanyen, és a l’Estat. Que tu els vulguis per a traficar-los amb els jueus, és una cosa; però no diguis que són teus, si els vols segrestar. L’única autoritat, que no possessió, tros d’animal!, és la dels pares, i està infinitament per damunt de la merda que tu representes, una colla de criminals organitzats pels jueus en bandes, que saquegen, traeixen i maten el poble impunement perquè els excrements togats s’entretenen amb els nens que l’Estat roba als pares per a lliurar-los als sionistes perquè comprin la voluntat als éssers més abjectes i odiosos de la terra.

Potser t’agradaria ser com la Killary Clinton, la del pizzagate, també molt amant dels nens, com tu, i que també els donava als jueus, en el seu cas eren negrets d’Haití, que allí muntaren una organització els Clinton, bona gent, només heu de pensar que són íntims dels bons, aleshores, què haurien de ser, sinó bons!

https://t.me/RosselloCM/68862. Els suïcidis dels jueus! Recordeu, el suïcidi públic de J.F.Kennedy?


Les bagasseries jesuïtes


Fixeu-vos en la notícia, i suposo que apreciareu el nivell d’aquestes institucions farcides de rèptils, de ‘xumòpters’, paràsits i insectes ben repugnants. Visca el nivell de les Cases de Barrets!: https://t.me/RosselloCM/68870.


La immensa mentida del canvi climàtic


https://t.me/resurgente2020/43083 i https://t.me/resurgente2020/43095.

No comment.


Tant de bo això https://t.me/RosselloCM/68867 fos veritat, i que la següent imatge sigui un primer símptoma que els alemanys han reconegut qui són els seus més repugnants enemics de sempre, els paràsits que han volgut viure del seu treball i sempre s’han esforçat per a sotmetre’ls i fer-los la vida impossible. Que pensin els alemanys, què fou el seu país entre 1918 i 1933. A Munic, tot just: https://t.me/resurgente2020/43116. Només fent justícia als traïdors, una nació s’allibera dels seus pecats. El sionista Scholz i els gossos i les seves putes són sicaris i esclaus del sionisme internacional.


De moment, a tota l’escòria, els salva que tenen i controlen el poder usurpat i cedit pels jueus en satrapies. Tots els polítics occidentals saben que han comès crims que el poble no pot ni ha de perdonar; tots. La gent va sabent que els pretenen esclavitzar després de robar-los i cedir tota la riquesa del món al control dels assassins jueus dels Bancs Centrals teledirigits per la Gran Màfia del BIS. No sé què passarà quan la gent innocent i babau, s’adoni de tot el mal que han fet, no ho sé. Jo, malgrat tot, malgrat que res no pinta gens de bé, mantinc la creença que més que estar a prop del triomf del NOM, tot i els avenços en l’esclavització de diferents nacions com la Xina, Austràlia, Nova Zelanda, Canadà, el femer de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, i les temptatives al Regne Unit, entre altres, estan cavant la seva pròpia fossa. I, recordem, que una sola espurna pot encendre el món. Cert és, que controlen els incendis de moment, perquè al Brasil sembla que el delinqüent i criminal Lula és president i que els LGTBIJKQ+ de caqui s’ho miren i dubten si canviar la bola del món de la bandera per la creu dels Rothschild. Però, tot i això, quan hi ha mar de fons, els mariners saben que han d’anar amb molta precaució, que una onada pot esberlar el vaixell i condemnar-lo a les profunditats, com una restauració de la llibertat i la dignitat, la justícia i la independència, pot condemnar-los a ells a les profunditats on viuen les seves Potestats.

DÉU HO VULGUI,

AMÉN.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada