divendres, 30 de desembre del 2022

ES MOR L’ANY 2022


Ja són 109 els anys de guerra contra el sionisme, millor dit, de la guerra que el sionisme internacional fa contra la Humanitat sencera. Després de l’engany majúscul dels Rothschild i la resta d’escòria jueva per a robar la riquesa dels Estats Units i convertir els ciutadans en els seus esclaus (treballen per al benefici fraudulent dels paràsits) l’any 1913, els jueus ens van obsequiar amb les matances rituals de la I guerra mundial, la revolució russa, la grip espanyola, la II guerra mundial, la revolució xinesa... i ja en la ‘pau israeliana’ de l’ONU, múltiples conflictes, tots provocats pels interessos sionistes en la riquesa econòmica o estratègica de diverses nacions, i per tal d’espoliar el patrimoni dels esclaus americans amb el finançament de la indústria jueva de la guerra, per a finalment, posar la cirereta al pastís amb la IMMENSA MENTIDA.

L’any 2020 no els ha anat com esperaven els criminals. L’engany i l’enverinament massiu que provocaren amb la sol·lícita col·laboració dels gossos ensinistrats i les prostitutes inútils i idiotes seleccionades per a la tasca, ha acabat de demostrar-se que és un GENOCIDI. El rebuig majoritari a enverinar-se amb més tòxics jueus ha crescut tant que, em temo, acceleraran la difusió de contes de terror per a aconseguir que la gent tingui la dosi idònia de verí segons els càlculs dels assassins sionistes. Malgrat aquest pas enrere en ‘la solució final’ - que en un començament, com avui comprovem, fou molt efectiva -, aquest contratemps, no ha deixat que els assassins sionistes i els criminals de tots els governs occidentals, hagin arraconat l’agenda NOM per tal de, de mica en mica, integrar els camps de concentració i extermini jueus en la governança mundial que ells dictaran. Xina (recordeu que només 2500 sacs d’escombraries jueus dominen una població de mil cinc-cents milions de persones! Com Soros domina sobre els 300 milions d’europeus o una colla de jueus sobre els 300 milions d’esclaus nord-americans...), Austràlia i Nova Zelanda són ja règims NOM, la tirania sàdica ideada pels jueus per a tenir els animals (goyim) estabulats per sempre. Mentrestant, el Regne Unit, amb l’idiota indi d’última hora, França, amb la puta privada dels Rothschild, Alemanya, amb l’exèrcit de sicaris i traïdors sionistes, Espanya amb el gos de Soros i el cor de les prostitutes inútils i idiotes, Argentina, amb el paraplègic cerebral, els EUA del pedòfil i criminal Biden, o Xile, sobretots, fan camí per acabar de tenir disposades les càmeres i els controls digitals per a tancar els ramats d’acord amb les indicacions jueves, tot seguint marcialment els propòsits d’extermini per a cada granja animal. Així, el cop d’estat contra tot occident es materialitza mentre els LGTBIJKQ+ de caqui fan fel·lacions als comandaments de l’exèrcit sionista, l’OTAN, i traeixen el seu país mentre observen somrients com els genocides exterminen el seu poble, en l’exhibició del màxim deshonor i desprestigi que mai hagi hagut a les forces armades.

Les evidències del genocidi ja no les dissimulen ni els governs. A Espanya, els esclaus miserables de Soros, han aprovat indemnitzacions per als afectats per l’enverinament, sense que cap excrement amb toga s’adoni que això és una autoinculpació, perquè si hi ha tanta gent que necessita indemnitzacions, és que el govern i el parlament han autoritzat l’enverinament de la població a consciència, ja que ells imposaven i volien obligar tothom a inocular-se els verins jueus tot assegurant que eren verins segurs i eficaços; la qual cosa, és tal qual. Però, recordem-ho, ells venien els verins com a una ‘vacuna’ – la protecció – contra una IMMENSA MENTIDA, que ells coneixien sobradament, perquè si no, no haurien omplert els seus comptes-corrents amb tants de sobres tacats de sang, ni haurien acceptat protocols d’assassinat massiu als centres d’extermini, abans Hospitals. Sense dubte, reconèixer que han d’indemnitzar és reconèixer el crim. A més a més, no podem oblidar-nos dels més de setanta mil assassinats comesos per tot el govern i el parlament espanyols, amb els criminals d’Illa i Darias com a màxims botxins. Davant d’aquest reconeixement, els excrements fan ‘coses’ com les dels LGTBIJKQ+ de caqui, i es desentenen de les seves obligacions, que, en un cas com aquest, significa complicitat en el genocidi. A part de tot això, que no és que sigui evident, sinó que és flagrant, resulta que les indemnitzacions les pagaran els que pagaren els verins i foren enverinats i els que no es cregueren els assassins, mentre que els criminals només s’encarreguen de comprar amb diners aliens, en un manifest delicte de malversació de fons públics i amb l’agreujant de ser per a un extermini controlat, i ara, els mateixos assassins, han decidit que els malalts siguin compensats pels altres malalts i els sans, els que no es cregueren de la missa la meitat. És per vomitar! ELS QUI HAN D’INDEMNITZAR PELS EFECTES SECUNDARIS SÓN TOTS ELS POLÍTICS AMB ELS SEUS PATRIMONIS, A PART DE SER JUTJATS PER CRIMS CONTRA LA HUMANITAT: GENOCIDI I ALTA TRAÏCIÓ, perquè el malbaratament de l’erari públic per a enriquir els assassins sionistes és alta traïció i, fer-ho, per fer-los contents i matar la població, és GENOCIDI. Jo no em cansaré de dir-ho:

PENA CAPITAL PER A TOTS ELS POLÍTICS, JUTGES I COL·LEGIS DE METGES.

Tanmateix, la gent ja no es xuma el dit:

https://t.me/resurgente2020/43480, la resposta de Carmen Polo és el que més terror els fa. Perquè quan assenyalem els assassins i els còmplices, no tindran indret on amagar-se.

Quant a la infàmia del govern amb les indemnitzacions i la putrefacció que regna a les ciutats de la Immundícia, aquest vídeo de Rafael Rosselló és clar, tant pel que diu, com per l’estat d’alteració, ja que no hi ha res més exasperant que veure el crim davant teu i que el criminal se’n foti i et culpi a tu.

https://t.me/RosselloCM/69078.


Ells, els assassins, els nostres amics, els que t’ho volen robar tot i després que els diguis que ets l’hòstia de feliç, amb el goril·la deficient de les ulleres de fer riure que va adoptar el psicòpata per antonomàsia, seguint les ordres del sionisme internacional que comanda l’Holocaust, segueixen la pràctica habitual dels jueus d’acusar-te a tu del que fan ells: https://t.me/resurgente2020/43436. ‘Agressió anticientífica’, tot just el que ha fet el sionisme internacional amb el goril·la en cap com a mascota. No hi ha virus, sinó una fal·làcia (anticientífic), i han obligat la gent a enverinar-se (agressió). I ‘força letal’, certament, el goril·la i els verins són la força més letal de la història de la humanitat, el veritable i únic Holocaust real. I els miserables, els mentiders, els àvids de sang, els que odien la vida, els que odien els homes, els nens i les dones, els que odien el cristianisme, la civilització i la cultura, la púrria sionista, t’acusen a tu, tot just del que fan ells. Sincerament, per a aquesta raça menyspreable i repugnant ja no hi ha lloc en aquesta terra. Són la maldat, l’abjecció summa i sense misericòrdia.

I si no em creieu, vegeu aquesta breu però clara explicació de la IMMENSA MENTIDA DEL CANVI CLIMÀTIC: https://t.me/resurgente2020/43468. Biologia elemental que els jueus volen canviar, com ens ho ha explicat de mil maneres la pallassa homosexual amant del Schwab, amb la intenció que el judaisme agafi les brides de la vida sobre la Terra, perquè Déu és un mamarratxo que no en té ni idea, cosa que el Harari, el paraplègic cerebral més greu nascut al planeta, està disposat a resoldre amb l’ajut de la camarilla dels seus socis del sionisme criminal internacional.

LA GUERRA CONTINUA.

ELLS SÓN L’ENEMIC.

L’ANY 2030 ÉS DECISIU.

O ELLS O NOSALTRES.


I conclourem amb la grandor de la nostra civilització, amb el gran mestre grec, el savi que avui encara conserva la mateixa veritat i coneixement que aleshores, perquè per molt que la raça espúria i borda dels assassins sionistes no ho cregui, com va dir Confuci: «Les societats canvien, però les necessitats de l’home sempre són les mateixes», un fet que els rectificadors de Déu, volen canviar gràcies a la seva superior indigència mental i ètica. Acabem, doncs, amb el mestre Plató:

https://t.me/counterpropaganda20/8349.


LA GUERRA CONTINUA.

L’ENEMIC ÉS EL JUEU.

NO US FACI RES D’ASSENYALAR-LOS:

ELLS SÓN EL MAL.

LA HISTÒRIA N’ÉS EL TESTIMONI,

DEL MAL QUE SÓN I DE LES SEVES MENTIDES.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada