dimecres, 21 de desembre del 2022

LA REALITAT, EL TEMPS I ELS MILITARS


Avui dividirem l’espai en tres parts. En la part dedicada a la realitat, sumarem més proves i evidències del crim sionista contra la Humanitat en tots els seus aspectes. En la part de ‘el temps’, una reflexió molt entenimentada, que recomano que els qui no l’hagin fet, la facin. I en la part final, ens aturarem a les casernes, a les quals mai no he tingut cap passió – de fet, vaig ser objector al servei militar -, però, com passa durant la vida - que si l’escoltes, aprens coses que tenies molt mal apreses -, la dramàtica situació d’avui m’ha demostrat la veritable finalitat dels exèrcits, del cos militar en una societat. Doncs, d’aquests interessants assumptes tractarem avui, encara que el llibre d’epistemologia s’enfadi amb mi.


LA REALITAT

Ho deixa clar, Christine Anderson? https://t.me/elinvestigador_org/13075.

Ho deixa clar, Catherine Austin Fitts? https://t.me/elinvestigador_org/13076.

Ho deixa clar, la banda de lladres del BBVA? https://t.me/voluntasoficial/5305.

Ho deixa clar, Rafa Budo? https://t.me/resurgente2020/43153.

Nayib Bukele, president de El Salvador, deixa clar per què serveix l’exèrcit, mentre els sicaris del sionisme no entenen com un president persegueix la delinqüència:

https://t.me/RosselloCM/68890.

Deixa clar, la Xina sionista, quina és la societat que somia el gran admirador del tirà xinès, el Rothschild, Klaus Schwab? https://t.me/resurgente2020/43155.

El sionista xilè Boric deixa clar com es manté la partitocràcia: gràcies al consentiment del poble quan vota, ja que el vot els legitima, essent i tot il·legítims. Per això, ara, si no vols legitimar el NOM, et multaran, perquè això no està bé, que als bons sempre se’ls ha de respectar com a persones sagrades, encara que la seva bondat sempre sembri el planeta de misèria, fam, mort, violència, sang i fetge:

https://t.me/RosselloCM/68897.

Deixa clar, la següent notícia, que l’assassina Darias, a més d’assassina, és una malversadora de diners públics? https://t.me/resurgente2020/43150. En un estat de dret, els jutges la detindrien i després del corresponent judici, la sentenciarien a retornar els 218 milions d’euros amb les sancions corresponents, i si no pot ingressar el que ha robat o malbaratat, que tant és, perquè el malbaratament és evident, aleshores, a passar unes bones dècades a l’ombra, almenys, fins que no sigui jutjada per genocidi. Però en una pretirania NOM, comandada pels més dements, cínics i abjectes de la societat, els jutges són uns excrements que cobreixen amb togues, suposo que per minvar la pudor i per no ofendre la vista dels pobres ciutadans davant de tanta corrupció i putrefacció. Al capdavall, els limitats cognitius de les togues pensen com aquest senyor: https://t.me/No_plandemia/4547.

Com que parlem de verins, vegeu aquesta imatge que és prou clara, oi?

https://t.me/resurgente2020/43167, trenta-sis anys de genocidi en genocidi, i la rata, allà la teniu. Qui la sostindrà en el càrrec de la direcció de les matances d’esclaus americans?

I com parlem de rates, res més oportú que treure a col·lació el cau més gran que hi ha en el món, l’ONU. La UNESCO, una de les branques criminals de la Gran Sinagoga, vegeu quines coses més boniques exposava en el fullet constitutiu:

https://t.me/resurgente2020/43171. Qui deu estar darrere de tanta ‘bondat’?

I darrere de Lionel Messi? Molt em temo que haurà de pagar els beneficis que ha obtingut, que ja sabeu que l’escòria sionista és darrere de totes les cortines:

https://t.me/RosselloCM/68900. L’admiro com a futbolista, però sempre m’ha semblat un pobre desgraciat que no se n’assabenta de la missa la meitat, què dic la meitat, ni un quart. Hi ha moltes notícies que relacionen Messi amb la cabra dels jueus, o sigui, amb Satanàs. Que vagi amb molt de compte, que no sap que està al bell mig del pitjor cau de serps verinoses que hagi existit mai. Per cert, també corren per les xarxes vergonyoses imatges dels argentins celebrant el Mundial . De veritat, poden estar contents perquè quatre xavals en pantalonets curts han posat la piloteta més vegades a la xarxa contrària, que els rivals en la seva, estant Argentina com està? M’agradava el futbol, quan era futbol. Em va deixar d’agradar quan és màfia, pura màfia, que trafica amb xavals enllumenats per la fama i l’èxit, que desconeixen del tot que, ja fa molts anys, que la fama i l’èxit tenen un preu, i qui el cobra són els jueus com a administradors de les Potestats Infernals. I per als escèptics, res millor que mostrar-los la mateixa imatge de Satanàs presidint el dia de glòria de la dona més bella de França:

https://t.me/RosselloCM/68898.


ELS ‘BONS’, VINGUTS DELS INFERNS,

CONTRA LA HUMANITAT.

AQUESTA ÉS LA GUERRA.

EL MAL JA NO S’OCULTA,

S’EXECUTA, ES MOSTRA I SE’N FOT,

DELS VIUS I DELS MORTS.

PER DIGNITAT ABRACEU EL BÉ,

QUE LA DIGNITAT SOBREVIU LA MORT.

SER LLIURE ÉS SER DIGNE.

TEMIN LA POTÈNCIA NATURAL,

- DÉU O UNIVERS -

AQUELLS QUE FORNIQUEN AMB JUEUS.


TEMPS

La vida és temps, i no perquè la compten per anys, sinó perquè ser, és ser temps. No hi ha temps fora de nosaltres. El temps és la riquesa del nostre més profund interior, perquè allò que fem amb ell és el que som. O per què us penseu que ‘treballem’? El treball (paraula que originàriament significa ‘tortura’ – tripalium-) és el canvi del teu temps per ‘diners’, al capdavall, la seducció del Diable. El temps és la teva riquesa, el que ets. Els diners són la teva pobresa interior i l’aparença exterior, el que no tens. Tanmateix, ja sabeu que el Diable sap més per vell que per Diable, per això, ha assolit que una ficció – els diners no són cap valor – siguin el valor dels valors, per damunt de la llibertat, la dignitat, l’honradesa, l’honor i la resta de virtuts que sempre han definit l’home íntegre. Però els diners són la font de totes les perversions, tot just el contrari dels valors ètics i morals. Hagueren de vèncer el remordiment de consciència, que és la percepció nítida i clara d’haver comès una injustícia. Els diners hi col·laboraren. Com diu Soros, el terrorista criminal jueu, ‘si una operació dóna diners i perjudica molta gent, no per això s’ha de rebutjar, perquè un o altre l’aprofitarà’. I d’aquesta sibil·lina manera s’introdueix la deixadesa moral, la negació ètica i s’entronitza la perversió i la iniquitat, les dues grans especialitats del poble jueu, després del robatori i l’assassinat. Per sort, en el meu cas, de molt jove em va preocupar ‘el temps’, i per això no l’he venut més que en molt rares ocasions. Qui és ric en temps, és pobre en diners. I qui és ric en diners, és miserable en temps. Que, quan mori, no podré deixar d’herència cap riquesa material? Cert. Però us ben asseguro que cap dels multimilionaris del planeta s’endurà la riquesa que jo m’enduré. Allò que he fet amb absoluta i plena llibertat, està fet. 19 llibres a hores d’ara, i l’immens plaer de la investigació quant a la vida, l’home i Déu. Quantes hores ‘he perdut’ amb aquestes activitats íntimes, secretes i creatives? Però mai em podran robar el que sé i he après, i el que sé que desconec i potser mai no acabaré d’entendre. Les criminals monedes digitals del CBDC et podran robar el que tens, tot el que tens, però mai el que ets. Aquesta és la immensa diferència: ser o tenir. Ens han enganyat, des de només Déu sap quan. La vida és oci i activitat. L’oci és el temps del plaer, l’activitat el temps de l’esforç. En canvi, el treball, és la venda de l’oci i de l’esforç, un perfecte esclavatge. Recordeu, treballar es compensa amb diners, realitzar una activitat, amb el plaer de l’esforç i del saber. Però, no era jo qui havia de parlar, sinó ‘weltanschauung’:

https://t.me/counterpropaganda20/8264.


ELLS ET ROBEN EL TEMPS,

SABEN QUE AIXÍ ET MATEN DE MICA EN MICA,

ASSEQUEN LA TEVA ÀNIMA,

CONDUEIXEN LA TEVA VOLUNTAT,

DESTRUEIXEN EL TEU PENSAMENT

I CREATIVITAT...

I SI LES GALLINES MATEN LA GUINEU,

QUÈ PASSARÀ?


MILITARS

El senyor Arthur Zinn ens introdueix al tema dels militars, sobretot en el final on descriu quin és (era) el problema de les nostres societats:

https://t.me/counterpropaganda20/8265.

I pensar que ara ja no són només lladres, sinó traïdors i genocides que no han deixat cap llei nacional ni cap dret inalienable sense trepitjar-lo i orinar-s’hi amb tot el cinisme del món. No creieu que ja és hora que els fem el millor regal que el poble pot dedicar als seus pertorbats governants? La justícia.

- Senyor que escriu, em pensava que en lloc de ‘justícia’ hi hauria posat ‘forca!’.

- Jo també.

- La forca se sobreentén, no? Almenys, m’ho pensava.

I després d’aquesta breu interrupció, goso dirigir-me als militars. Em costa molt de creure que a tot arreu es vesteixin de caqui, però amb plataformes o sabatetes vermelles de taló alt, que passin més temps als lavabos que fent instrucció – si no és que és aleshores quan la fan – i que siguin com poms de flors, molt maques, això sí, però com poms de flors que els criminals dels governs col·loquen, segons com, als costats perquè els guarneixin, que un militar amb cintes i medalles sempre ha fet molta patxoca. Cert que les sabates no lliguen i que els colorets del maquillatge arc de sant Martí, s’han d’amagar de les càmeres, però ja veureu, com de mica en mica, un dia apareixerà el capità general amb sabatetes roses i un pom de flors, i un altre dia, en seran dos, i així, fent la finestra d’Overton amb les efeminades forces armades, que val a dir, només pel fet de sotmetre’s a l’OTAN, l’exèrcit sionista i més assassí i indiscriminat de la història, s’haurien d’adonar que ‘de facto’ traeixen les seves respectives nacions. I pregunto: No era el deshonor la taca més repugnant que es podia acusar un militar? Per això, perquè em penso que els pintallavis i els kits de la senyoreta Pepis, les prostitutes inútils i idiotes que els envia el govern amb les ordres, la ridícula missió durant la plandèmia de genocidi... en fi, per tot plegat, crec que els puc donar unes idees, i si encara tenen testosterona, s’avergonyeixen de les sabatetes vermelles i de fer de poms de flors al costat dels més grans criminals de les respectives pàtries, moguin el cul, no com volen els jueus, sinó tot just per a empaitar-los. Per això, proposo breument un pla d’acció perquè tinguin la dignitat de servir per al que han servir, i deixar de ser els sicaris criminals i armats de les bandes d’assassins i lladres més perilloses mai conegudes en governs ‘democràtics’. El pla consistiria, amb tots els ajustaments que les autoritats militars considerin oportunes (llevat, és clar, de la inclusió de pintallavis, sabatetes, ni vestidets-faldilla per als soldats, etcètera).

PROGRAMA D’ACCIONS

1- Contactar amb els altres comandaments militars europeus, fora de les urpes ni les mirades dels sicaris de l’exèrcit sionista de l’OTAN.

2- Concretar la simultaneïtat d’un cop d’estat a tots els països europeus.

3- Detenció de tota la classe política, judicial, periodística i sanitària del país.

4- Detenció de tots els ministres d’educació dels darrers quaranta anys.

5- Detenció del Femer en ple, amb especial atenció a la Corrupció Europea.

6- Dissolució de la Unió Europea i dels seus jutges.

7- Col·laboració militar en acords de caràcter bilateral amb els altres països per al restabliment de la situació prèvia al cop d’estat sionista.

8- Judicis sumaríssims i execució immediata de les sentències. Immediata és immediata: La porta del costat.

9- Prohibició perpètua de tots els partits polítics (de fet, ja no n’hi haurà, de representants).

10- DECRET DE CADA NACIÓ EUROPEA (DE TOTES NECESSÀRIAMENT) D’EXPULSIÓ DELS JUEUS I PROHIBICIÓ PERPÈTUA DE L’INGRÈS A CAP DE LES NACIONS ALIADES, SOTA PENA CAPITAL.

11- Una volta garantit l’ordre i l’estabilitat, cada país al seu ritme i amb els seus costums, però tots els comandaments militars associats en la mútua ajuda; aleshores, designar un govern civil que triaran ells i que haurà de ser acceptat en votació pel poble. Amb el govern constituït i amb l’únic poder de fer propostes – que el poble haurà de confirmar – els militars tornaran a les casernes i hi romandran per a complir la seva única funció: la defensa de la nació i el poble.

NO SERIA UN MÓN MÉS VIVIBLE ?

MORTA LA CUCA, S’ACABA EL VERÍ.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada