dimecres, 14 de desembre del 2022

EL FEMER EUROPEU I ELS LGTBIJKQ+ DE CAQUI


L’organització criminal amb seu a Brussel·les és la banda de delinqüents més gran i perillosa de la història dintre del continent, res a veure amb la màfia, perquè la xurma europea és infinitament més perversa i abjecta. Aquesta organització dedicada a la destrucció, la matança i el saqueig, és un dels braços del pop criminal de la Gran Sinagoga, i en ella, llevat de digníssimes excepcions, hi ha la pitjor púrria de cada país i l’excel·lència en idiòcia de cada contrada. Recordeu que cap europeu va votar a favor de la sucursal del crim dels Rothschild, cap poble, sinó que els mateixos gossos i putes dels sionistes acordaren muntar l’organització criminal, des de cada un dels urinaris públics. Evidentment, cap de les tifes immenses que oculten les togues va demanar explicacions de la violació absoluta i flagrant de la sobirania dels pobles. Què han de demanar aquesta colla de deficients mentals que només tenen vanitat, supèrbia, orgull i idiòcia; sobretot la darrera, però de les altres ‘qualitats’, n’estan ben farcits, que no hi ha res com una tifa estimada per l’escòria jueva, que la tifa aleshores es converteix en diarrea de tant de plaer. I així estem, amb un cop d’estat contra la sobirania de tots els països europeus i dirigits pels titelles dels sionistes, que a canvi de les retribucions lògiques als sicaris, executen fil per randa les ordres, tot contribuint a la destrucció absoluta de la civilització més gran, bella i desenvolupada de la història. Si de mi depengués, si comptés amb un exèrcit com Déu mana, i no uns LGTBIJKQ+ vestits de caqui i que viuen de fer fel·lacions a la banda terrorista israeliana de l’OTAN, m’hauria jugat la vida per derrocar aquesta banda de pèrfids i terribles criminals que ens ‘desgovernen’: han portat Europa a la destrucció absoluta: genocidi, rendició als invasors - als quals a més a més se’ls manté per ordre de la infàmia i els criminals de la Corrupció Europea -, aniquilació del poder econòmic i social de cada país, segrest de la sobirania nacional dels pobles, robatori continuat per al manteniment de la banda assassina (tal com la màfia cobra comissions), i articulació de violacions continuades dels drets civils i humans per a transformar Europa, la Gran Europa, en la presó somiada pel sionisme, un indret on no seràs res ni tindràs res, i on els assassins i criminals de la Comissió i l’urinari del Femer – sempre buit – et tracten com a un animal, perquè al capdavall qui els dóna a menjar són els nassos dels diners falsos, que els autoritzen a saquejar el treball dels pobles respectius en benefici propi.

L’alta traïció de tots els militars europeus demostra la indignitat i la manca d’honor que els vesteix. El fet d’agenollar-se davant dels membres circumcidats ho diu tot d’ells. El sotmetiment a un exèrcit estranger bàrbar i assassí com l’OTAN - o exèrcit del sionisme - demostra la manca de valors d’aquests LGTBIJKQ+ que abans es baixen els pantalons caqui davant dels nassos, que els encaren per a defensar la pàtria i el seu poble. Si això no fos així, els diferents comandaments militars de cada país, ja haurien acordat un cop d’estat simultani i la detenció de tota l’escòria política nacional i europea, als quals sotmetrien a consells de guerra per alta traïció i genocidi contra la població pròpia, com a càrrecs més importants, i que estalviarien d’encausar-los per totes les altres violacions de les lleis nacionals i pels crims contra la Humanitat, com la imposició de l’esclavatge com a règim polític, i de manera ràpida, en executar-se les sentències capitals, haurien fet net de tota la sutzura i els criminals que surten a les portades dels vòmits dels cagaguano per a vestir de dignitat la perversió, la ignomínia i l’abjecció de l’excel·lència idiota del continent, els grans estimats dels sionistes. Però no, els efeminats i amants del pobre poble d’Israel, si cal, ‘plens de coratge’ sortiran a detenir, a enverinar o a matar els seus ciutadans desarmats, perquè aquesta és la talla moral i ètica de la classe militar, avui, la infàmia de qualsevol nació.

Cada volta tinc més clar que ha de ser la gent que es prengui la justícia per la seva mà, o sigui, que faci la justícia que els excrements encobreixen, tot facilitant el crim i la destrucció dels principis ètics i socials de l’espècie humana, que, curiosament, s’han ideat, desenvolupat i implantat a Europa com a far de les civilitzacions, almenys fins a l’entrada del segle XX i la presa de poder dels assassins i criminals sionistes, contra els quals, mai no sentireu cap efeminat de caqui una mala paraula, sinó la genuflexió i parar el que calgui parar per a satisfer els amos. Sense dubte, no tenen vergonya, perquè si en tinguessin, no hi hauria militars, perquè, o haurien renunciat o s’haurien suïcidat. Però allà els teniu, sempre amatents d’abaixar-se els pantalons davant dels comandaments de l’exèrcit sionista de l’OTAN i decidits a executar les matances que els sionistes desitgin, sense gosar de dir ni piu. El problema de la gent, del poble, és – deixant de banda la incultura, l’egoisme, la niciesa, la ignorància i la covardia – que no disposa d’armes per a fer front els sicaris criminals dels sionistes assassins, que aquests són els que han comprat els militars i els cossos de seguretat del govern (no de l’Estat) per tal que actuïn contra els seus pobles i a favor de les bandes criminals governamentals que estan al servei absolut del sionisme internacional.

Els militars no s’han preocupat d’analitzar els verins que els jueus fabriquen per a la materialització del seu somiat holocaust?

Els militars no s’han adonat que els criminals il·legals i il·legítims que sotmeten el poble han estat imposats per poders estrangers i que per tant, TOTS ELS GOVERNS són reus del patètic i execrable crim d’Alta traïció?

Els militars no s’han adonat que Europa és la consolidació de la destrucció de les distintes pàtries i nacions i de la identitat dels pobles que ells haurien de defensar?

Els militars no s’han adonat que els cels s’omplen d’avions, o el que siguin, que juguen al ‘tres en ratlla’ sobre els caps de la gent?

Els militars no s’han adonat que les fronteres de les nacions han estat violades sistemàticament pel caprici dels jueus – i recordeu que Israel no admet refugiats sirians- ?

Els militars no són conscients de la destrucció sistemàtica i de soca-rel que els diferents governs traïdors i sionistes de cada país estan executant contra les tradicions i la identitat nacional?

Els militars no són conscients que el seu país ha de ser governat, sí, però de cap de les maneres per gossos castrats i putes inútils i idiotes?

Però és clar, ells estan la mar de contents ara que poden anar als lavabos junts i compartir les armes pròpies amb els col·legues d’orgia, que mai ha estat tan bonic el règim militar, amb banderetes multicolors, llençols de seda i un servei 24 hores de joguines sexuals. Ells, això sí, si han d’agafar les armes i posar-se a matar gent indefensa, seran els primers - després de pentinar-se, pintar-se i fer-se una morrejada - a demostrar el coratge i el valor de les forces efeminades. Ara bé, defensar la pàtria dels traïdors que la governen il·legítimament, protegir les fronteres de l’entrada d’estrangers indocumentats, garantir la seguretat i les llibertats del poble, i oposar-se al lliurament de la sobirania a una colla de criminals triats pels jueus i reunits en una comuna infecta, que, a més a més, no ha estat voluntat del poble sinó dels mateixos criminals que van amb les calces als turmells i el cul en pompa esperant que la glòria de la jueria els triï i els faci feliços... això, uix!... això no. Aquesta és la realitat.

SENSE HONOR, NO HI HA MILITAR.

I ELS MILITARS, AVUI, NO TENEN HONOR.

ORGULL LGTBIJKQ+, SÍ,

PERÒ DIGNITAT I AMOR A LA PÀTRIA, NO.

D’ALTRA MANERA

FA ALMENYS UN ANY QUE GOVERNARIEN,

QUE HAURÍEM GAUDIT DE LA JUSTÍCIA MILITAR,

I QUE CELEBRARÍEM LA LLIBERTAT,

RECORDANT ELS GOSSOS I LES PUTES

QUE HI VAN DEIXAR LA VIDA.

POT SER PER COEFICIENT INTEL·LECTUAL ?

POT SER, PERQUÈ EL FET DE NO VEURE

LA MAGNITUD DELS CRIMS DEL GOVERN

I EL GENOCIDI DEL FEMER EUROPEU

SOTA LES ORDRES DEL SIONISME,

O ÉS QUE ETS UN TARAT SENSE REMISSIÓ

O ÉS QUE ETS UN COVARD SENSE CAP VALOR.


Suposo que els LGTBIJKQ+ de caqui esperen, seguint les indicacions dels jueus, que la situació social i econòmica es torni insostenible per part de la gent, i que quan surti al carrer a demanar justícia, o potser només pa, o qui sap si que no els matin amb verins, o qui sap si perquè els deixin sortir de casa, o que els Rothschild els tornin els diners que els han robat, aleshores, ells, acabaran l’espera i en una exhibició ‘natural’ de l’exèrcit, sembraran de terror, sang i horror la nació pròpia per a major glòria del poble elegit. Bravo pels valents! I conclosa la matança i l’estabulació dels ciutadans en camps concentració i extermini, els efeminats LTGBIJKQ+ de caqui es reuniran amb els paràsits i insectes del femer, els excrements amb toga de les ciutats de les immundícies i els gossos i les putes de cada nació, i tots celebraran la gran festa, on les estrelles seran els jueus i ells executaren les pràctiques del tipus que siguin les pràctiques, que els amos els diguin, que per això han desertat de la dignitat, de l’honor i de la cordura.

Vénen temps que poden ser molt foscos, perquè la gent està desorientada i massa dividida. Confiem que la gent s’adoni que només hi ha un enemic: tot allò que put a jueu. Els sicaris del sionisme són els enemics més perversos, falsos i corruptes de cada país, però, serem capaços de fer-los justícia? Com veieu no demano de matar-los – un acte que èticament, avui, no pot ser de cap de les maneres considerat un crim , demano de jutjar-los per a poder matar-los després. No es tracta de venjança, ni de bon tros, es tracta de fer la justícia que ells han convertit en un acudit amb molt poca gràcia. Com es pot viure en llibertat si no hi ha justícia? Com es pot viure en dignitat si no hi ha justícia? Com es pot ser independent si no hi ha justícia? Doncs, com veieu, la justícia bàsica demana que tots els impediments per a la llibertat, la dignitat i la independència rebin el càstig just i compensin el mal provocat. Malauradament per als assassins i criminals del govern, del femer europeu i de tots els partits polítics, el mal provocat és tan gran que refer el que ha passat en aquests dos anys, pot portar feina per a una dècada, amb la qual cosa crec que no cal dir que prescindir d’idiotes, gossos inútils i putes retardades, és necessari perquè no entorpeixin el renaixement, i perquè no entorpeixin el renaixement cal que no comportin despeses i per això és necessari que sufraguin amb els seus béns tot el mal que han provocat.

NO HI HA CAP REPRESENTANT OFICIAL

QUE NO SIGUI CULPABLE.

I perquè vegeu que no m’invento les coses, unes notícies que serveixen per a il·lustrar tot el que ha estat exposat en aquest escrit:

https://t.me/elinvestigador_org/13026. Genocidi conscient i remunerat. Recordeu que els assassins continuen recomanant la inoculació dels verins i que cerquen la manera de fer-les obligatòries violant tots els drets inalienables de les persones.

'https://t.me/NANOMNOTICIAS/12686. A ‘aquests’ és als qui el Femer Europeu, amb l’assassina i criminal insòlita al continent, Ursula von der Leyen, regala els diners que malversa dels ciutadans europeus fent-los còmplices dels negocis repugnants de l’escòria jueva.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/12687. Els deficients mentals donant-nos classes de què és malversació de diners públics i què és que un polític robi el que li surti dels nassos perquè l’han autoritzat els criminals sionistes, i es pixi a la boca dels ciutadans als quals roba.

https://t.me/RosselloCM/68655. El nivell d’idiòcia ja no té superació... o potser encara sí? Sé que les escombraries jueves són capaces de tot, recordeu la immensa mentida de l’holocaust per acusar els alemanys del que no van fer, i com ara les escombraries jueves executen el més gran i covard genocidi de la història i el vesteixen de protecció (les dutxes). Penseu que qui pot escriure: «Una mujer transgénero embarazó a dos mujeres...», no necessita tractament psiquiàtric? No és un nen, és un adult que creu que una ‘dona’ pot deixar en estat a altres dones!!! Potser no s’ha adonat que si és una ‘dona transgènere’ és senzillament un home amb problemes psicològics, sinó psiquiàtrics? Paraplègics mentals d’aquest nivell no poden viure en societat, és una necessitat higiènica l’erradicació dels tarats (i parlo més del cagaguano que de la ‘cosa’), i ja sabeu que jo cada volta crec menys que un idiota en exhibició pública tingui dret a la vida, essent com és, una amenaça no només per al seu voltant sinó per a la societat sencera.

SI ELS MILITARS FAN COSTAT AL POBLE,

ALS SIONISTES SE’LS ACABA EL BRÒQUIL.

SERVIRAN ALS ENEMICS DE LA NACIÓ

O COMPLIRAN AMB EL DEURE I LA PARAULA JURADA ?


Acabem amb tres psicòpates molt perillosos, de tan idiotes com són. Kill Gates, el genocida oficial del règim; Yuval Harari, el deficient mental que creu que fa filosofia; i un tal Liao, un retardat cognitiu capaç de proposar idees que en un món normal, natural, ja l’hauria fet ingressar en un psiquiàtric i amb camisa força, però que gràcies al sionisme criminal, publica en revistes que es diuen científiques i són com compendis de mentides i idiòcies indignes de la ciència. Si després d’escoltar aquest vídeo, algú es pensa que els tarats que hi surten no haurien d’estar reclosos (llevat del psicòpata Gates, que hauria de ser executat o assassinat, tant és, que de cap manera podria ser un delicte, ni tan sols una infracció o falta, per causa dels innombrables crims que ha comès en la seva repugnant i patològica vida. És més, jo diria que, amb el més rigorós dels sentits i la més primmirada de les consideracions ètiques, l’execució o assassinat del psicòpata, hauria de ser reconegut com a una obra digna de lloament social, i si els Nobel servissin per alguna cosa més que per a emblanquir els esclaus dels criminals, aleshores, hauria de rebre el premi Nobel de la Pau, que seria, molt probablement, l’únic premi Nobel de la Pau no donat a un genocida).

https://t.me/No_plandemia/4491

Els heu escoltat?... perquè el Harari té un grau de demència que esfereeix. Pobre, i que ningú sigui capaç de resoldre-li la vida! I de pas, alleugerir-nos a tots els altres. Del Liao què dir, és per a donar-li a menjar a part. Aquest ha sentit que com més deficient més et valora l’escòria sionista, i el miserable, demostra la baixesa ètica i la deficiència intel·lectual congènita d’un sicari tarat i malvat, o sigui, un idiota social per definició. Del psicòpata, res, el de sempre: Cap psiquiatre s’ha adonat de la profunda i terrible psicopatia d’aquest demencial assassí de masses? I els militars, mentre s’apugen les calces després de la visita dels sionistes de l’OTAN, escolten els ‘erudits’ que els jueus els han recomanat, i com seny i pensament propi avui són coses prohibides a les casernes, ben abillades s’emocionen sentint els erudits, i pensen com de bé que viuran els seus conciutadans!, que no cal defensar-los dels monstres, perquè els monstres, els jueus, els han dit que ells són el progrés. I els militars es miren en el mirall per veure com es posaran el rímel i el coloret, tot guaitant de reüll les sabates vermelles de taló alt, tot emocionats, i se somriuen els uns als altres i les unes a les altres i els uns a les altres i les unes als altres, de com de feliços són, i com de castrense és la vida militar.


MILITARS:

TINGUEU CORATGE, HONOR I DIGNITAT.

COMPLIU AMB EL VOSTRE DEURE I JURAMENT:

DEFENSAR LA VOSTRA NACIÓ.

O US AGRADA MÉS

QUE L’ESCÒRIA SIONISTA US LLOÏ LES PESTANYES

I ELS SICARIS CRIMINALS DEL GOVERN, LA MANSUETUD ?

ELLS SÓN TRAÏDORS A LA NACIÓ

I

GENOCIDES DEL SEU POBLE.

ISRAEL I ELS JUEUS, L’ETERN ENEMIC

DE LA HUMANITAT I LA LLIBERTAT.

US POSAREU MÉS RÍMEL A LES PESTANYES ?

O

ALLIBERAREU EL POBLE, JUTJAREU I AJUSTICIAREU

ELS TRAÏDORS I GENOCIDES ?*


*No us equivoqueu, no incito a la rebel·lió militar, ni a un cop d’estat militar, exhorto les forces armades a ser fidels als seus juraments, al seu deure i a defensar els drets que regeixen la nació, i que els criminals i assassins dels governs i dels partits polítics sionistes (tots) paguin, com és just que paguin els criminals pels seus actes. Res més. Qualsevol altra acció és fer volar coloms i posar-se rímel vermell, que val a dir, excita molt els assassins sionistes.


Pensar que he hagut d’arribar a escriure un article com aquest, no sabeu com em pot sorprendre a mi mateix! Però, aquesta és la terrible magnitud de la tragèdia, que ja no em faria res de veure les tropes espanyoles a casa nostra, si ens netegen el país d’escombraries sionistes i sicaris. I penseu que aquí, els jueus són els amos de tot i els miserables polítics (els estafadors de tietes i ‘tiets’) els lacais que fan teatre i riuen amb els jueus quan compten els beneficis de les traïcions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada