dissabte, 10 de desembre del 2022

CARN DE PATÍBUL


En l’assortit de notícies d’avui, destacarem tots aquells sacs de carn i escombraries que insolentment es defensen ocultant els seus crims massius sota la imatge de la ‘respectabilitat’; una qualitat que és incompatible amb els criminals; i ells són, per damunt de tot, criminals. Això és extensiu a tots els mamarratxos que el Rothschild i colpista contra totes les nacionalitats i països del món, o sigui, l’enemic número u de qualsevol sobirania individual i social, el psicòpata sexual Klaus Schwab, col·loca a dit en els prostíbuls majors de cada contrada. De fet, tot polític relacionat amb el FEM(S), només per això, ja és reu del delicte d’alta traïció, perquè no defensa ni representa la ciutadania sinó els interessos de la criminalitat mundial, el sionisme, i això, ras i curt, és alta traïció, i si a més a més, et dediques a enverinar els ciutadans amb mentides i tòxics inoculats, s’hi afegeix l’execrable crim de genocidi. Aplegats aquests dos ignominiosos crims, no crec que cap ment desenvolupada no consideri que aquest tipus de psicòpates, vanitosos i sense empatia, idiotes màxims i mentiders professionals, ha de rebre la corresponent pena, la que demana la justa reparació, és a dir, l’execució de les abjeccions personificades.

El primer de la llista d’avui és l’anglès de pura raça que dirigeix el prostíbul britànic. En el vídeo veureu un diputat que exposa la matança sionista i com l’indigent mental de l’anglès pura sang, respon que el prostíbul continuarà amb la matança perquè així ho desitgen els seus amos: https://t.me/elinvestigador_org/12987. Recordo, quan, abans que el mamarratxo sionista fos elegit per Klaus Schwab per a continuar amb la destrucció del Regne Unit, vaig presentar un vídeo on feia una perfecta exhibició d’idiòcia profunda. Doncs, ja el veieu, ‘de primer ministre’!

Un cas similar el tenim en el següent vídeo, on el doctor Paul Marick exposa el genocidi del pedòfil Biden, lògicament, sense que aquest sionista declarat i orgullós de pertànyer al càrtel d’assassins sense ser jueu, escolti cap recomanació ni consell de tenir en consideració el principi de precaució. Ell està allà, tot repapiejant, perquè ha de matar tots els americans que pugui i ensorrar l’economia del país tant com li ho exigeixen els seus amos i proveïdors de carn fresca i tendra. Matar vells és un crim execrable, però matar un insensible assassí, per més vell que sigui, és un deure moral i ètic.

https://t.me/elinvestigador_org/12989.

El tercer mamarratxo de la llista és una puteta, idiota, cínica i servicial, molt servicial, que per això té l’honor de ser puteta privada dels Rothschild, que van decidir que una cosa tan bonica havia de comandar la matança de francesos i la destrucció de la nació, i això està fent la puteta: https://t.me/resurgente2020/42700. Confiem que quan torni la llum, la guillotina resplendeixi enmig de la plaça com si fos la torxa de la llibertat del poble francès.

El quart esguerro, és un esguerro esguerra, és ‘el’ Jacinda Ardern, el monstre de Nova Zelanda, el diable disfressat de diablessa que escampa la mort i la destrucció a l’Illa per a major glòria de la raça elegida, i assumeix les atribucions que facin falta, violant i trepitjant qualsevol dret inalienable, perquè els sionistes assassins la compensin amb la satisfacció dels seus vicis més inconfessables. Només per la barbaritat que veurem, Jacinda Ardern, l’home que viu disfressat de dona i que exerceix de sàdic i cruel diable a Nova Zelanda, no pot excusar de rendir la vida per a bé i profit del seu poble, que així recuperaria la dignitat que ella eclipsa. I aquest és un, només un, dels seus incomptables crims: https://t.me/resurgente2020/42675. Ah! Que no oblidin els neozelandesos la púrria disfressada de policies, que no són policies sinó sicaris armats i terroristes al servei del càrtel assassí sionista. Si no tenen prou llums per entendre la barbaritat que ajuden a cometre, el lògic és reenviar-los a Déu perquè els repari. Els productes defectuosos, en mal estat o que poden provocar desgràcies, deuen ser tornats al proveïdor.

Els números són molt clars, però els idiotes no saben matemàtiques. Aquí teniu la gràfica de l’Euromomo quant a l’extermini dels ‘estómacs inútils’, que és com la caritat jueva anomena els vells: https://t.me/elinvestigador_org/13005, gairebé un milió en un any. Això sí que és eficàcia en l’holocaust. I només parlem dels ancians! Tanmateix, amb aquests números tan esperançadors per a combatre una malaltia que mata el 0,2% dels pacients (segons els botxins de bata blanca, o sigui, els deficients cognitius que confonen la ciència de la medicina amb un sobre tacat de sang), els genocides de la Sinagoga del Femer Europeu no volen perdre les comissions per la participació en el genocidi: https://t.me/No_plandemia/4463. La manca de rigor científic i l’evidència de la matança són prou indicis perquè els excrements amb toga fessin alguna cosa, però ells també s’estimen més de satisfer els seus vicis més ocults i mirar cap a un altre costat, convertint-se, in-dis-cu-ti-ble-ment, en cooperadors necessaris per a l’holocaust. Què farem amb aquestes càndides ànimes que representen la justícia? O els comencem a anomenar com els correspon? Carn de patíbul.

A part de l’holocaust que tant excita els assassins, els sionistes continuen elaborant la immensa mentida del canvi climàtic i comprant la voluntat de tots els idiotes que fan cua de genolls per a donar plaer i satisfacció als membres de la confraria, cada u d’ells amb la cartera al costat, amb totes les condecoracions assolides a les bagasseries jesuïtes. Però, mentre l’escòria de la ciència dóna plaer i satisfacció als membres del sionisme internacional, la realitat és molt diferent. El CO2 és un gas fonamental per a la vida en el planeta, essencial. https://t.me/voluntasoficial/5151. Quina mena de bondat hi haurà en el fons de les escombraries dels bons per a voler la destrucció de qualsevol manifestació de vida? Poden arribar a ser tan sàdics, abjectes i cruels? La resposta és senzilla, sí; i això, no és res, com veureu tot seguit.

L’objectiu de tot el caos actual, a part de l’extermini massiu i la rendició d’Europa i Occident a la invasió africana, és el control absolut de la vida de tots els éssers humans. En els següents enllaços hi trobareu la demostració que aquesta és la intenció de la banda criminal Rothschild i companyia, el càrtel de delinqüents i assassins més gran i perillós de la història, al qual, totes les meuques i els idiotes es rendeixen, les primeres perquè són putes i treballen a preu fet, mentre que els idiotes s’hi rendeixen perquè a més d’idiotes són covards, que l’estupidesa condueix a la indignitat, i ells no poden ser més indignes, perquè no poden ser més estúpids. Però, vegeu els enllaços:

Un esclau privilegiat us ho explica: https://t.me/resurgente2020/42650.

La inversionista independent Melissa Cuimmei no ho acaba de veure igual que l’idiota anterior (Vesteix un idiota i dóna-li a menjar, i almenys, semblarà només imbècil): https://t.me/elinvestigador_org/13007.

La versió de ‘Expose News’: https://t.me/elinvestigador_org/13003.

Esplèndid gràfic que demostra el robatori sistemàtic dels lladres de la banda criminal Rothschild: https://t.me/voluntasoficial/5183?comment=116307. Ells fabriquen els diners del no-res, quan volen, augmenten la disponibilitat dels bitllets de monopoli, i amb això, abarateixen el valor dels diners, augmenta la inflació, i cada volta ets més pobre, mentre ells fabriquen a discreció els bitllets falsos. L’estafa més gran de la història, i que ha comportat centenars de milions de morts, el ‘negoci’ dels assassins Rothschild (ànima del sionisme) i els seus socis (els jueus).

La màfia Rothschild ha controlat el món amb extorsions, amenaces, coaccions i qualsevol dels crims que hi vulgueu afegir, i sempre estan darrere de tots ‘els salvadors’ i les ‘veus del progressisme’, com ens ho demostra la història:

https://t.me/voluntasoficial/5197, oh!!! I qui escrivia el que deia el negre? Vegem-ho:

https://t.me/voluntasoficial/5194, oh!!! L’Escola de Frankfurt, l’opi ètic i filosòfic, la pitjor destrucció de la filosofia feta mai. I què era l’escòria que comandava aquesta bagasseria dedicada al control social i a la destrucció de l’individu? Què eren? Què eren?

I si ahir manipulaven i feien ballar el titella King com a ells els abellia, almenys fins que se’n van cansar, que això també els passa als jueus, i aleshores, generalment, et donen un passaport, que si per a entrar a qualsevol país europeu avui no fa falta, ells són molt escrupolosos a documentar els seus esclaus. Vegem tot seguit, els esclaus i mamarratxos moderns que obeeixen com obeeixen les professionals prostitutes ensinistrades en les bagasseries jesuïtes, d’on surt la flor i nata de la professió, les més immorals, les més servicials, les menys empàtiques i les menys ètiques de totes les prostitutes que hi ha al món. I com sabeu, o hauríeu de saber: el fet de ser puta demostra mancança d’intel·ligència, de personalitat, de llibertat, d’independència i de dignitat. Vegem què diu el bon goyim Jordan Peterson, que encara que una mica enrevessat, s’entén: https://t.me/voluntasoficial/5168, és ‘doctor’, el senyor. O si voleu un testimoni d’aquí, un perfecte exemple d’incapacitat, pocavergonya, insolència i bagasseria professional, l’entranyable Noelia Vera, que mireu com de bé que li va! https://t.me/RosselloCM/68557, tan joveneta!

I, és clar, no pot mancar l’estrella, el filòsof, el gran filòsof, l’últim filòsof, la filosofia encarnada, el gran pallasso jueu, l’idiota sense límits que cada volta que obre la boca es mor un àngel i cau un estel: https://t.me/laquintacolumna/28609. ‘La classe inútil’, diu el retardat intel·lectual! Les seves declaracions són un atemptat contra la vida i la llibertat de les persones, perquè defensa ‘la imposició’ del crim de la destrucció de l’homo sàpiens, la qual cosa és un atemptat contra la biodiversitat del planeta, a part de contra la dignitat de les persones. De fet, sols passar, que el més inútil veu inútils els altres, com que el més idiota sol creure’s el més espavilat. Aquest perill públic i degenerat mental, hauria d’estar en un centre de reclusió i sedat, perquè almenys no parli. Això sí que seria solidaritat i respecte. Tanmateix, aquest pallasso, el ‘cervell’ del psicòpata dels Rothschild, l’amic i filantrop Klaus - que t’ho prendrà tot i així et farà feliç, a tu! No a ell! A tu! -, doncs, si els assassins sionistes guanyen la guerra, després de l’Escola de Frankfurt, que es considerarà l’inici de la filosofia, ja predissenyada pel gran Malthus, serà conclosa del tot, gràcies a la genialitat del gran jueu i més gran pallasso encara, Yuval Harari. I us direu, i els altres filòsofs? I els jueus us respondran: «Quins?».

Per al control de tots aquests idiotes escampats arreu del món per a lloar els membres del poble elegit - els pobres!, tant que han patit! -, hi ha una organització feta per ells per a combatre la ‘difamació’ - els pobres!, tant que han patit! -, una banda mafiosa que fa coses com les que veureu, per al bé de tots nosaltres i, sobretot, com diu el criminal que dirigeix la banda mafiosa ADL, Jonathan Greenblatt, perquè «L’antisemitisme no és només un problema jueu». Discrepo, no cal que ho digui. A mi se me’n fot, l’antisemitisme. I més encara que se me’n fotria, l’antialemanyisme, l’antiespanyolisme, l’antifrancesisme, l’antiitalianisme o l’antiilles feroenisme. Jonathan, si la gent us detesta, és perquè sou escòria i pura maldat; o per què et penses que vàreu fundar aquest cau de rates? Per a netejar els vostres crims. És així de senzill, servidor de Satanàs. Però, escolteu primer com ho controlen tot i després com escriu barbaritats pròpies d’aquesta raça infausta: https://t.me/voluntasoficial/5170 i https://t.me/voluntasoficial/5171, fixeu-vos que enmig de l’holocaust que estan duent a terme, el ‘jueu’ manifesta que desinfectar Hitler incita a la violència! Ells, que ja han hagut de liquidar en el seu extermini silent a milions de persones i desgraciat a moltes més! La violència, si la fa un jueu, recordeu-ho, és caritat humana. Són la més execrable de les infàmies, de la hipocresia i de la crueltat. Són sàdics fins a dir prou!

I quant algú que els ha tractat, conegut i que per això ha arribat on ha arribat, resulta que se’n cansa, de tantes escombraries, abjeccions i perversions, aleshores, els bons, els nostres amics, els filantrops, els nostres benefactors, li donen passaport, que ja sabeu que és una de les especialitats d’aquesta raça. Vegeu si no, què deia Michael Jackson, que va passar de rei a cadàver, una volta va començar a dir les veritats que obnubilen l’enteniment dels fills de l’Infern: https://t.me/voluntasoficial/5178.


Per anar acabant, comproveu qui són els criminals que dirigeixen occident i com se sotmeten a la voluntat esclavitzadora dels sionistes, amb aquesta notícia que demostra la traïció dels polítics en lliurar la sobirania a un goril·la retardat, amb greus antecedents per genocidi i crims contra la Humanitat, i que per això, per caritat, fou adoptat pel psicòpata més perillós del món i que cap psiquiatre diagnostica, sobretot, per la discapacitat racional d’aquests assassins oficials al servei de qualsevol règim.

https://t.me/resurgente2020/42681. Això és alta traïció, perquè els idiotes que signaran l’acord no tenen cap autoritat per a vendre el seu poble com si fos un ramat d’animals, perquè, encara que aquests criminals no ho sàpiguen, qui ha de decidir això és la gent i no els idiotes. Tots els qui signin el lliurament de sobirania a l’Organització de Matances Silencioses (OMS) és reu d’alta traïció, i com sigui que deixa la vida dels seus representats en mans d’estrangers no elegits pels ciutadans, l’única manera de pagar aquest execrable crim és l’execució de tots els responsables, sense una sola excepció en l’escala de presa de decisions.

Tal com diu: https://t.me/counterpropaganda20/7857, jo només afegiria que les portes siguin d’una peça, sense portelles. No sé si m’enteneu?

Aquest acudit és la realitat, i demostra què és l’escòria humana que fa política:

https://t.me/counterpropaganda20/7865, és així. Lladres, de sempre; traïdors, des de fa quaranta anys; genocides, des de en fa tres.

I mentrestant, l’únic polític del món, almenys, l’únic que té una veu discordant:

https://t.me/voluntasoficial/5180, en el peu de foto, hi ha les preguntes essencials, aquelles que descobriran si Putin és un estadista, o si Putin és un Zelensky més. Tanmateix, al sionisme no li agradarà la decisió de no acceptar la ‘diversitat’ i la ‘inclusió’ que destrueixen les famílies i la societat, el gran somni de la raça dels Senyors de les Mosques.

AIXÒ ÉS UNA GUERRA,

NO HO OBLIDEU.

L’ENEMIC ÉS INVISIBLE

PERQUÈ ENVIA ELS SOLDATS A COMBATRE.

SÓN AIXÍ DE COVARDS I PÈRFIDS!

PERÒ TOTS SABEU QUI SÓN.

NINGÚ NO ODIARIA ELS JUEUS,

SI ELS JUEUS NO FOSSIN ODI EN ESTAT PUR.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada