dijous, 29 de desembre del 2022

QUÈ US SEMBLA ?


El doctor Mark Trozzi ens exposa clarament l’holocaust que els jueus estan realitzant al Regne Unit. La mort de nens ha augmentat cent vegades. Sents Argimon I, el Gran? https://t.me/voluntasoficial/5402.

Mentrestant, els covards, els indignes i els miserables, com tu, Argimoneta, oculten l’holocaust, vejam si no arribaran els sobres amb sang i plens de bitllets humits. Fixeu-vos com al final, el còmplice de genocidi, el doctor Guillermo Britos, reconeix la causa de la gravetat de l’estat del nen: https://t.me/resurgente2020/43399. Els verins jueus.

La matança de nens és l’obsessió sionista, i gràcies als còmplices i criminals dels governs, el sionisme continua executant l’extermini:

https://t.me/resurgente2020/43405.

Com ja he escrit alguna altra vegada, els verins amb què realitzen l’Holocaust els jueus, contenen de tot i tenen diversos efectes, a part que la distribució dels mals ha d’estar perfectament estudiada, com m’ho fa pensar aquesta notícia: https://t.me/resurgente2020/43421. Cal destacar el final: «... el mateix patró s’està veient a Alemanya, a Austràlia i als Estats Units».

Mentre la matança continua, el criminal Klaus Schwab, un Rothschild, i l’organització mafiosa del FEM (S) van escampant les ordres per a convertir les ciutats en perfectes granges-presó:

París, de la mà de la puta dels Rothschild, el traïdor més gran de França que mai hi hagi nascut, prepara els estables jueus per als francesos:

https://t.me/resurgente2020/43406. Algú pot pensar que l’execució del traïdor i genocida de la pallassa i prostituta idiota dels Rothschild seria un crim? O seria més la declaració de dignitat del poble francès?

I a Holanda, l’organització mafiosa del FEM (S) actua d’una altra manera, però amb el mateix propòsit: estabular el ramat i destruir la rica economia holandesa. L’escòria jueva creu que ja és hora de fer-se seus els Països Baixos:

https://t.me/resurgente2020/43411. Els polítics són TRAÏDORS I GENOCIDES, TOTS. És hora que el poble els expulsi del govern, els jutgi i executi. El govern no és l’Estat, i un govern sionista i venut als jueus és, senzillament, una organització colpista rea del crim d’alta traïció. I obvio el genocidi per la matança conscient i deliberada d’holandesos per tal de veure engreixar el compte-corrent. Mai la humanitat havia arribat a uns graus tan baixos d’ètica, ni a una abjecció tan perversa! Havien de ser els jueus qui ens les il·lustressin!

I abans de parlar dels jueus, un recordatori de l’estafador al servei dels sionistes, l’infame i criminal Al Gore, el pallasso miserable de l’hecatombe climàtica. L’evidència del frau és incontestable. Com és que no ha estat detingut i jutjat per estafa i per terrorisme? https://t.me/resurgente2020/43419.

SOBRE L’ESCÒRIA JUEVA

https://t.me/RosselloCM/69034

https://t.me/RosselloCM/69035

(2500 jueus dirigeixen la Xina)

https://t.me/RosselloCM/69036

https://t.me/RosselloCM/69037

https://t.me/RosselloCM/69038

https://t.me/RosselloCM/69040

La inherent i essencial falsedat jueva:

https://t.me/RosselloCM/69041

https://t.me/RosselloCM/69042


«AQUEST ÉS EL VERITABLE ENEMIC, L’INVASOR DE L’EST,

EL DRUZE, EL RUFIÀ, EL PARÀSIT ORIENTAL; EN UNA PARAULA:

EL JUEU».

Bernard Shaw

«EL JUEU HA CONTINUAT MONOPOLITZANT ELS DINERS... JA QUE ÉS ANTINATURAL QUE UN POBLE QUE VIU A LES ESPATLLES DE L’ALTRE, COM UN PARÀSIT EN EL PROFUND DE LES ENTRANYES, ABANDONI PER SI MATEIX AQUEST ESTAT. EXIGEIX EL DESTÍ, QUE SIGUIN ELS CRISTIANS ELS QUE EXTREGUIN DEL SEU SI, PERQUÈ DESTRUEIX, AQUESTA RAÇA ESTRANYA...»

Franz Listz

«(ELS JUEUS) SÓN UNES MALES BÈSTIES, UNS PARÀSITS QUE VOLEN ARRUÏNAR LA MEVA FRANÇA»

Napoleó Bonaparte

https://t.me/RosselloCM/69047

https://t.me/RosselloCM/69048

https://t.me/RosselloCM/69049,

Us heu fixat en la diversitat, patent a la fotografia?


GOSSOS I PROSTITUTES

Ja sabeu que els traïdors de les nacions que serveixen els interessos dels paràsits jueus i les intencions criminals del sionisme internacional són o bé gossos vanitosos i miserables o prostitutes inútils i idiotes. Vegem-ne alguns exemples:

El gos i mamarratxo indi que els jueus han posat a dirigir l’enfonsament de la Gran Bretanya: https://t.me/voluntasoficial/5400. Compreneu com el mamarratxo criminal ha arribat on ha arribat?

El gos puçós i repugnant que els jueus han posat a dirigir l’enfonsament del Brasil:

https://t.me/resurgente2020/43430.

La puta gala, l’esclava dels Rothschild, l’enemic màxim de França, l’odi als francesos, l’amor als negres i als membres dels sionistes:

https://t.me/RosselloCM/69060. Algú pot pensar que matar això, pot ser un crim? Perquè hi hagi un crim, hi ha d’haver un ésser humà. En altre cas, és maltractament animal. I en aquest cas, seria l’extermini d’un animal molt perillós que pot arribar a destruir França. No tenen els francesos, doncs, el dret i l’obligació de salvar-se i salvar la seva nació?


ELS REBECS AMB L’ESCÒRIA SIONISTA

A part de Putin, segons que sembla, ja que almenys, ell i els russos, es barallen amb un pallasso jueu que és el titella de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, tenim Viktor Orban, el president d’Hongria, que ja ha manifestat altres vegades la ‘devoció’ envers el terrorista número u del món, George Soros: https://t.me/resurgente2020/43426.

A Itàlia, tot i els dubtes, sembla que la Giorgia Meloni no s’avé del tot als mandats sionistes. Pot fer teatre, pot dissimular o pot anar de valent. El temps ens dirà quines són les seves intencions, per bé que sembla que de moment els fa front:

https://t.me/resurgente2020/43434, almenys no és una prostituta inútil i idiota com els esperpents nefastos que canten lloes a l’idiota d’Espanya i màxim criminal espanyol de la història; que el miserable insecte, ho té tot.

I finalment, serà Suècia una altra vegada, un model admirat per Europa, o acabarà sucumbint a la destrucció planejada pel sionisme internacional?

https://t.me/resurgente2020/43433.


ODIAR ELS ASSASSINS

ÉS SENYAL D’ÈTICA.

SÓC ANTISEMITA?

ELLS CONSIDEREN SENYAL D’ÈTICA

LA DESTRUCCIÓ DE LES VÍCTIMES... ELS ALTRES.

SÓC ANTISEMITA?

PENSEU QUE TANTS DE GENIS I SAVIS

S’HAN EQUIVOCAT?

SÓC ANTISEMITA?

SÓC ENEMIC DELS MEUS ENEMICS,

I ELS JUEUS SÓN UN ENEMIC MORTAL.

AMB ELLS NO HI HA PACTES,

NOMÉS ENGANY, CRUELTAT I MORT.

ELLS SÓN AIXÍ:

ELS BONS, LES VÍCTIMES, ELS INNOCENTS,

SEMPRE, DE SEMPRE.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada