dimecres, 28 de desembre del 2022

ESCENES DE LA REALITAT

 

La IMMENSA MENTIDA va acabar amb la IMMENSA MENTIDA del terrorisme islàmic, que va passar de ser el terror, a no existir; i alhora, Europa començava la importació massiva d’islàmics no terroristes que fugien de guerres on no n’hi havia, i per això, avui arreu se’ls deixa entrar sense gaires mesures de seguretat, perquè el terrorisme islàmic ja no és un perill. Al capdavall, les dues IMMENSES MENTIDES són idea, promoció, obra i benefici del sionisme internacional. L’atemptat sionista a les torres bessones fou l’oportunitat d’implantar mesures de control extraordinàries en països que no les haurien acceptat d’una altra manera. Recordeu que ens deien que les torres bessones eren el cor econòmic del món, i resulta que el dia de l’atemptat israelo-americà, cap jueu va anar a treballar. Són coses de la raça elegida. Una vegada obtingut el propòsit i benefici per què continuar, com passà també amb l’Iraq, o la matança gratuïta de la guerra d’Afganistan per al final renunciar a la ‘democràcia’ i deixar els afganesos en mans dels talibans, que ara ja són bona gent, i que convé importar-los a Europa, perquè ens facin desenvolupar, que nosaltres sols, ja sabeu, música de tambors, pintures a les coves i poca cosa més. I tot això, ve al cas per aquest jewiter: https://t.me/voluntasoficial/5360. L’interruptor el mou un jueu.

La IMMENSA MENTIDA d’ara ha servit per a procedir esbojarradament a l’holocaust mitjançant les inoculacions dels verins ideats, fabricats amb diners públics però amb beneficis particulars (jueus) i distribuïts pel sionisme internacional. Vegem algunes meravelles dels verins que tan caritativament ens fabriquen els jueus per a fer-nos l’honor de participar en el genocidi que ens tenen preparat i que tant desitgen:

https://t.me/voluntasoficial/5374.

- Poden ser tan dolents?

- Vostè està de broma, oi? No és que puguin ser tan dolents, és que són així de dolents.

- Senyor que escriu, en David Icke ja ho deia això. Deia, si fa no fa: ‘Tu mai no ho podries fer, però ells sí’.

- Justa la fusta. Vegeu l’alegria que ha portat a Noruega el remei meravellós de la velocitat de la ciència per a combatre la mentida inventada pels jueus i promulgada per un goril·la assassí mig idiota i amb unes ulleres de fer riure, que va comprar Kill Gates, en veure’l tan àvid de matança i sense el mínim escrúpol ni sentiment d’empatia; ja no amb les persones, que el simi, no té simpatia ni pels animals ni per les coses. Vegem l’alegria que els noruecs deuen a la filantropia sionista dels jueus:

https://t.me/resurgente2020/43391. Podríem continuar amb les constants novetats quant a l’Holocaust que estan executant els jueus, però que, com són els bons, no està bé que ningú, ni tan sols, ho sospiti. Ells són els bons i per això et fabriquen aquests verins que són bons, tòxics i de vegades letals, a llarg termini segur, però que són bons perquè no serveixen per a res, t’emmalalteixen, destrossen el teu sistema immunològic i provoquen esterilitat, però són els més bons dels tòxics mai fabricats, i per això, tots els gossos i les prostitutes inútils i idiotes d’arreu del món, canten les virtuts dels verins que són bons, que una altra cosa no tindran, però els jueus fins quan maten, com l’altre dia que van caçar quatre nens palestins a la platja, són coses bones. O no tenien dret els soldats israelians a disparar des de la distància sobre els nens que jugaven a la platja? No tenen dret a l’entreteniment els soldats, o què? Cal posar-se en la pell de la víctima sempre, i ells són els bons perquè són les víctimes sempre. Pobres soldats! Que ni divertir-se, se’ls deixa!

En aquesta presó de l’horror que els jueus estan construint, després de la destrucció quasi absoluta de la civilització occidental, la idiòcia s’escampa que fa venir basarda, però basarda de la bona. El nivell d’idiòcia és extrem en els polítics, o sigui, en els gossos, putes, insectes, paràsits i inútils que els jueus trien per a governar els ramats de goyim; el nivell és extrem en els excrements i diarrees togades, unes descomposicions humanes que els jueus estimen molt, gairebé tant com als vòmits de dessota les togues, la prevaricació i l’abús del tipus que sigui, que són molt democràtics, els excrements; el nivell és extrem en policies, una colla d’analfabets que haurien d’estar reclosos, perquè són senzillament terroristes, ja que has de tenir més por a la policia que a un delinqüent, perquè ells són els pitjors de tots, i com s’entenen amb els excrements, val més que no et cerquin les pessigolles, i abans desitja de topar-te amb una colla de mafiosos borratxos i amb ànim de gresca que amb ells; el nivell és extrem en els pallassos titulats que surten de les bagasseries jesuïtes per a dir bestieses i animalades que ni un nen de vuit anys creuria, però els nous científics són així: llepen el que hagin de llepar i després cobren, i tant és l’estat del sobre, que estigui ple de femta, de sang o de vísceres, els nous científics l’agafen amb un somrís i amb l’esguard de preguntar si el jueu vol sol·licitar alguna cosa més, que ell, el prestigiós científic està allà per al que el jueu desitgi; el nivell és extrem en els cagaguano, uns deficients mentals maquillats als prostíbuls jesuïtes, per tal de donar-los aparença d’éssers intel·ligents, i que després envien a l’organització d’informacions dels jueus, i aquests els col·loquen en algun paper higiènic o mitjà de propaganda perquè els deficients s’exhibeixin enganyant la gent mentre els jueus es pixen de riure. Els cagaguano reben els sobres amb una tonalitat així com tirant a groc. Els seus sobres són especials, ni sang, ni vísceres, ni femta, un color així com tirant a groc, i a dins, la retribució per no tenir cervell ni enveja de tenir-lo. Vegem una mostra dels pagats amb els sobres així com tirant a groc: https://t.me/voluntasoficial/5375. Ciència, ciència! Però de la bona! Descartats els verins jueus com a causa, cal una IMMENSA MENTIDA per a ocultar l’anterior... No cal que us digui quin és el merescut premi que crec que s’han guanyat tots ells per atemptat contra qualsevol principi i dret, però sobretot per idiòcia, idiòcia amb responsabilitat, la qual cosa ja és el súmmum. Si de mi depengués, serien les feines més demandades aviat, per l’evidència de l’estat desèrtic en cada una d’elles. Si és que així se m’entén... que és una manera més fina i polida de dir-ho.

I de l’Art, què dir? https://t.me/voluntasoficial/5376. I agraïu-me que no us hagi posat obres mestres de la princesa d’Astúries de les Arts, la Tarada Abramovich, psicòpata, dona, ‘artista’, tarada amb demències perilloses, i jueva. Ho té tot, una jo-i-a.

I les Bagasseries Jesuïtes, aquells putrefactes antres on és destruït el pensament i l’enraonament, això sí, amb l’expedició d’un títol de les autoritats jesuïtes pel qual es certifica la idoneïtat de l’idiota per als interessos jueus. En el vídeo de tot seguit, podeu comprovar el nivell d’un idiota titulat en els prostíbuls jesuïtes. És per no creure-s’ho, perquè l’idiota titulat no sap ni tan sols escriure, ja no dic res de pensar, menys encara de raonar. Una exhibició de retardat mental amb seriosos problemes psicològics atribuint-se l’honor de la veritat. I com veureu, ja no és que l’idiota pugui presentar una tesi - si no hauria d’haver passat mai de primària (no sap escriure, no sap què diu, i garla i ho posa negre sobre blanc) -, sinó que l’avortament racional que presenta com a treball rep l’aprovació dels caps i instructors jesuïtes dels prostíbuls de formació per a les joves putes.

https://youtu.be/esOZ1-Tg2bI

Cal prohibir les escoles i l’ensenyament universitari, sí o no? De ben segur, que sense aquestes ‘prostitucions’ corruptes i podrides fins al moll, pitjor que avui no estaríem. Urgeix la desaparició de les escoles i la reforma absoluta de les bagasseries que regenten l’escòria jesuïta, per a convertir-les en centres de coneixement, investigació, dialèctica i recerca de la Veritat. Destruir-les no, perquè els edificis no tenen cap culpa que siguin espais dedicats a la prostitució i a les relacions roïnes i vergonyoses.


Una altra escena de la realitat... Quina casualitat que totes les escenes estan muntades pels jueus, oi? Quines coses. I per sort són quatre rates! Però allà les tens, malmetent-ho tot, perquè aquesta és la seva manera de ser, i s’ha de respectar i dir-los bons, perquè les mentides dels jueus sempre són bones, com ells són bons, doncs, només poden dir mentides bones, i mai, però mai, de mai, quins pensaments!, mai amb interessos, mai! Acusar un jueu d’interessat és tan greu com acusar-lo de l’Holocaust que estan practicant amb gran alegria i devoció.

El senyor Fernando del Pino Calvo Sotelo ens explica la IMMENSA MENTIDA de l’ESTAFA CLIMÀTICA que s’han inventat els jueus per a robar-t’ho tot i poder construir-te una magnífica presó on els obeiràs sí o sí, si vols arribar a l’endemà. El món perfecte! Ara, ells, els bons, els que ho fan tot per filantropia, no hi tenen gens d’interès, és més, tot això ho fan molt a contracor, però ho han de fer perquè el planeta és seu i els animals l’estem espatllant massa, i com no hi ha espai a la Terra, però gens d’espai, res, ni uns pocs metres quadrats de Terra lliure, doncs, han pensat, molt bonament, que són els bons, que ens han d’eliminar en un terç, sinó en la meitat, i per això, fan els verins bons per la Terra i et maten, i així contribueixes al bé dels bons, i despobles el seu jardí, que s’han cansat que els animals els espatllin les plantes i els arbres, els rius i els mars, les muntanyes i les platges, i així se les queden ells i tu morint-te fas un acte de solidaritat i d’amor.

https://t.me/NoPlandemia/88760

Els jueus, com no pensen en altra cosa que en la bondat i la justícia, ens ha aportat una nova fornada de policies i militars, sí, els policies són animals amb retards mentals significatius, i els militars, desviats que han trobat plaer a ensenyar-se les armes i deixar-les tocar els uns als altres per a fer família, que el país el dirigeixen els jueus des que els polítics el van lliurar. I ells presenten armes, les netegen, els treuen llustre i ja estan nervioses per la pròxima desfilada, no sabent que posar-se, ai! Els jueus són així, bons, i han ensenyat als animals que ensinistren, amb signes, que les paraules les bèsties no les entenen, que cal mantenir bons els ciutadans, i la manera de fer-ho és a la jueva, que són els bons, i si els soldats israelians s’han d’entretenir amb alguna cosa i matar nens a la platja no ha de ser pres a la tremenda, que els jueus són les víctimes, doncs, els policies, bé, els animals uniformats i armats que sembren el terror entre la ciutadania, han après molt bé què és el que volen els jueus, i – com ja us ho he advertit – arribat el moment aquests animals amb retard mental significatiu dispararan a matar si així els ho manen, sense que ni tan sols el despropòsit intestinal del cap, l’intracranial, es plantegi res. Mona, el plàtan! I ells demostren ser els més servicials i ràpids. No cal dir que les imatges demostren i corroboren que els que van uniformats de policia on haurien d’estar per seguretat és un centre psiquiàtric, i l’agressor a la presó, i si depengués de mi, li tallava el braç del tic nerviós, que val més evitar que curar. Vegeu els animals: https://t.me/RosselloCM/69027.

Aquest recull d’escenes de la realitat són el camí que desemboca en la tirania inoïda, desconeguda i insòlita, però els senyals demostren que serà el pitjor horror que mai no ha experimentat l’espècie humana sota la inhumanitat de la raça dels Inferns, els lladres, estafadors, sinistres conspiradors, criminals i assassins. Ells són així, que per això, els seus esclaus els diuen i legislen com ‘a bons’. I com són tots bons i diuen sempre la veritat, ningú està autoritzat a ofendre els més ofesos, que cal respectar les víctimes sempre, com els pobres soldats israelians d’abans, pobres, i quan algú gosa acusar un jueu d’una cosa que mai no podria fer (el mal) perquè ells, tots, de sempre, són bons, víctimes, perseguits injustament, solidaris i filantròpics amb robatoris de tot tipus i verins que maten a foc lent, mitjà i gran, el doctor Jordan Peterson, aquell pallasso que s’emocionava fins als plors en parlar dels jueus i la seva bondat, ell que és especialista a tenir-los contents, que per això cobra, ell però, en un sobre molt polit i amb l’estel dels Rothschild al mig i sanefes als costats, que el senyor Peterson és un acadèmic, un dels il·lustres idiotes fabricats a les bagasseries jesuïtes, d’on surt la flor i nata de la prostitució i on certifiquen falsament els gossos que, després de posat el collar, fan de presidents i altres càrrecs menors, sempre de sempre, al servei de la causa jueva, la causa, la jueva, els bons, la causa de la bondat, i per això, el Peterson s’irrita quan observa que creix l’antisemitisme:

https://t.me/voluntasoficial/5391


EL GOYIM HO SAP,

ASSASSINS.

EL GOYIM HO SAP.

COSTARÀ SER LA MASSA CRÍTICA,

PERÒ SI L’ASSOLIM,

GOYIM,

SERÀ EL FINAL DE LES BÈSTIES

I

EL COMENÇ DE LA LLIBERTAT.


Perquè us adoneu del tipus de psicòpates tarats que serveixen a la infàmia jueva, vegeu el portaveu Rothschild amb el seu vestit més espectacular:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/3569881

Si pel que diu, ja hauria de ser mort amb tota justícia, amb això, calen més proves de la necessitat urgent del seu sacrifici per caritat humana, per alliberar-lo de ser l’horror integral que és i la misèria que supura?


GOYIM, PREPAREU CORDA.

SIONISTES,

SABEM DE LA MATANÇA,

CONEIXEM LES VOSTRES MENTIDES,

SABEM QUE SOU ASSASSINS INVETERATS,

CONEIXEM ELS VOSTRES ENGANYS,

SABEM QUE ENS HO VOLEU ROBAR TOT:

DINERS, FAMÍLIA, DIGNITAT, LLIBERTAT...

TANMATEIX,

HI HAURÀ GUERRA, CRIMINALS,

AL FINAL, TAMBÉ SABREU QUÈ ÉS LA GUERRA.

ASSENYALEU EL MAL,

ESTIGMATITZEU-LO,

NO TINGUEU POR,

LA SEVA DEFENSA ÉS EL VICTIMISME,

LA SEVA ARMA D’HORROR

LA POR, SEMPRE LA POR.

ASSENYALEU LES SEVES MENTIDES

PRESENTEU-LOS COM EL QUE SÓN.

PERQUÈ QUAN PERDS LA POR

ELLS PERDEN EL PODER.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada