divendres, 23 de desembre del 2022

L’ENEMIC I ELS SICARIS IDIOTES


Els bons, els filantrops, els nostres amics, en una paraula, l’enemic, ataca per terra, mar i aire, amb un holocaust silenciat, una destrucció cultural sibil·lina mitjançant la invasió estrangera i la legislació d’idiotes impenitents, com l’aniquilació de les economies familiars i nacionals amb les comunes estafes sionistes que reben tot el suport dels idiotes traïdors que demostren la seva idiòcia en el fet de no reconèixer la seva profunda traïció, sense adonar-se que anar contra la naturalesa pròpia és una de les proves irrefutables d’idiòcia summa, com ho demostra la imbecil·litat de néixer en un cos equivocat o el fet d’ignorar el funcionament de la llengua pròpia, evidències inqüestionables de desperfectes cognitius de magnitud patològica, molt sovint a més a més, psicopàtica. Així, mentre els amos manen a les prostitutes i els gossos, els gossos i les prostitutes sempre amatents, mouen la cua o les mamelles, segons el cas – de moment, que aviat veurem als prostíbuls nacionals i als urinaris, com mouen la cua i les mamelles alhora, com ja passa a ‘Pedoland’, el camp de concentració i explotació d’esclaus que Biden ni dissimula a fer veure que comanda, el pobre criminal!, a les ordres dels jueus de la Reserva Federal -. Però vegem lorganigrama del càrtel criminal que governa el món, l’ànsia d’esborrar qualsevol vestigi de llibertat dels assassins sionistes i, tot seguit, una magnífica i descriptiva intervenció final de Laurent Louis en l’urinari dels gossos belgues – una intervenció del 2014, que ja vaig enllaçar fa temps en aquest blog, per memorable –, acompanyada d’una de les declaracions del ‘Manifest Conspiracionista’. La guerra és clara i cada volta serà més oberta, la qual cosa, a nosaltres ens interessa, perquè com més vegi la gent que el conflicte és entre el sionisme jueu i la resta de la Humanitat, ells començaran de témer-se que per primera vegada la pel·lícula de l’Holocaust no sigui filmada amb ells de protagonistes.

- Li sabria greu?

- Gens ni mica!

El Càrtel del Crim Mundial: https://t.me/resurgente2020/43254. Fixeu-vos que l’escòria jueva és a tot arreu, llevat d’on diu: The Public.

El poder executiu del Càrtel del Crim Mundial, el FEM (S) – Fòrum Econòmic Mundial Sionista – i l’innegable crim contra els drets inalienables que cometen dia rere dia atemptant contra la llibertat: https://t.me/resurgente2020/43280. La foto és esplèndida, perquè no cal ni llegir l’article.’Davos’ és la paraula màgica de l’elit sionista criminal i el mamarratxo idiota de blanc, el sicari, la xurma deficient que és feliç essent esclava i comandant la resta d’esclaus amb l’atribució de l’exercici de la violència. Com he escrit altres vegades, no dubteu que els criminals que han vestit de policies, no dubtaran a l’hora de matar gent si els amos així els ho demanen, i quan dic 'no dubtaran', vull dir que hi aniran amb ganes i ambició de fer més que bé la seva feina. És el que tenen els subnormals, els deficients cognitius, els idiotes i les paneroles.

Això és prou per a tancar el psicòpata de Kill Gates, o executar-lo, que seria la cosa més racional, més ètica, més solidària i més agraïda: https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/3568840.


Tanmateix, de mica en mica s’omple la pica, i la massa que no vol vendre la seva llibertat i dignitat per res, creix. Cal que, si et volen robar la llibertat, la dignitat i la cartera, t’hi oposis sacrificant, si cal, la vida. Almenys mors digne i si, a més a més, fas que t’acompanyi algun retardat en el viatge, sense dubte, que la Intel·ligència Universal t’ho agrairà. Recordem un fragment clar i català en francès de Laurent Louis, una magnífica intervenció que no pot dir més veritats en tan pocs segons. I recordant el vídeo sencer que vaig penjar fa temps, encara ara veig els insectes, les paneroles, els excrements amb potes i els paràsits idiotes com sortien de l’hemicicle perquè els amos no sabessin que havien sentit aquests ‘sacrilegis’ i en demostració de fidelitat als criminals, mentre els pallassos i miserables de les autoritats de l’urinari, s’eixugaven la suor o directament ignoraven el discurs, en un acte de covardia que els descriu fins a la descomposició intestinal. No ho pot dir més clar:

https://t.me/No_plandemia/4557.

A França ha sorgit aquest manifest conspiracionista https://t.me/counterpropaganda20/8283, del qual us enllaço un fragment ben interessant, sobretot per la part final: https://t.me/counterpropaganda20/8284.

LA GUERRA HA DE SER OBERTA:

O ELLS O NOSALTRES.



Mentrestant, l’HOLOCAUST GOYIM:

El doctor Roger Hodkinson corroborant el que des del primer dia va dir:

https://t.me/laquintacolumna/28972. Compreneu per què Trudeau, la puteta estimada del psicòpata Rothschild, Klaus Schwab, ha de ser èticament i en justícia sacrificat per a preservar la dignitat del poble del Canadà?

La màfia de la CDC exposada, i amb ella, exposada la IMMENSA MENTIDA criminal del sionisme assassí: https://t.me/No_plandemia/4558.

Malgrat això, que és de ple coneixement al Femer Europeu de la Sinagoga, els genocides de la Corrupció Europea i l’urinari continuen amb la matança:

https://t.me/resurgente2020/43263, mentre ells mateixos s’esforcen a netejar i ocultar l’extermini (doblant la gravetat monstruosa del seu crim): https://t.me/resurgente2020/43264. Ho maten tot https://t.me/resurgente2020/43266, fins i tot els nens https://t.me/resurgente2020/43265. Compreneu per què cal penjar-los a tots? I si encara sou tendres, flonjos i mel·liflus, vegeu l’esforç de la banda de terroristes i assassins europeus que comanda la bruixa von der Leyen, la genocida més gran en la història d’Europa: https://t.me/No_plandemia/4559.

I no em vull oblidar dels assassins espanyols, ni de l’Illa, ni de la Mengele Vergès, ni de l’assassina Darias o l’infanticida de l’Argimon I, el Gran: https://t.me/resurgente2020/43269. S’entén o no s’entén? Només els paraplègics cerebrals poden negar o excusar evidències que ofenen per l’obvietat! Què creieu que hem de fer amb aquests assassins de masses a tant per execució?

Tanmateix, el més greu, essent gravíssim, no és que els governs s’hagin convertit en prostíbuls plens de putes i gossos, i els parlaments en urinaris públics farcits de l’escòria més repugnant i iniqua de cada societat, sinó que els imbècils titulats en medecina per les bagasseries jesuïtes, o fàbriques de fer idiotes consumats, no tinguin ni tan sols el mínim discerniment: https://t.me/laquintacolumna/28962. Què hem de fer amb aquest retardat amb estetoscopi, l’imbècil de la bata blanca, l‘idiota orgullós de la més profunda ignorància? Ser metge és més una qüestió de responsabilitat que de coneixements. L’assassí del bebè no tenia ni prou coneixements ni cap responsabilitat. Què li fem? El reciclem? Li donem una piruleta i li demanem que ens presti atenció mentre li comentem que això no s’ha de fer, i ell que vagi xarrupant la llaminadura? Jo, ho sento, però no sóc de condescendències amb la idiòcia, ja ho sabeu. Si és el primer nen que assassina per idiòcia titulada, doncs trenta anys a la trena i aquí pau i després glòria. Si no és el primer assassinat, aleshores, passaport. Creieu que sóc injust, mancat d’ètica o poc comprensiu? Als pares que ha mort el fill, què els diem: Negligència mèdica, coses que passen, al capdavall, els metges ja són la primera causa de mort! No entrarem ara en nimietats. Mala sort. Que la sang estava enverinada amb els tòxics dels jueus? Sí. Però els jueus els diuen que inoculin sang enverinada, i si és a nens, millor que millor, i per això, els botxins de bata blanca segueixen els protocols. Pares, no us amoïneu, el temps ho cura tot. Llàstima, sí, però són coses que passen...

Aquest és el nivell dels idiotes, dels seleccionats com a animals més servils i mentiders, els inútils i incapaços, sense escrúpols, consciència ni vergonya que trien els assassins sionistes per a delegar els seus crims, que ells sempre actuen des del darrere de la cortina, només traient el nas per a controlar-ho tot, per si han d’advertir, comprar o matar, segons la resistència. Doncs, tot seguit, teniu un idiota memorable, que ha estat premiat amb la direcció d’una de les sucursals de l’extermini. Llegiu el titular, i digueu-me que la vostra intel·ligència no us demana d’esborrar del mapa un desgraciat mental com aquest! Ets idiota, conta’t les històries i riu tu mateix. Però com se t’acudeixi corrompre la salut mental de la gent, aleshores, amic, amb tota la compassió, amb tot el sentiment, amb tot el dolor del món, però, xicot, cria malves que almenys serviràs per a alguna cosa. Escolteu la llumenera pública:

https://t.me/laquintacolumna/28967. No em digueu que no seria un acte de caritat.

El que ve ara no és un acudit, és la demostració de la idiòcia en majúscula i de com ha de ser la mitjana intel·lectual de la societat perquè una persona pugui llegir això i no demani la pena capital per a l’idiota que ha escrit el titular, per a qui li ha donat el vis-i-plau i per al responsable final d’una asenada d’aquesta vergonyosa dimensió:

https://t.me/resurgente2020/43241. Algú creu que no és UNA URGÈNCIA L’ERRADICACIÓ ABSOLUTA DE LA IDIÒCIA? Avui, agradi o no, l’idiota és un criminal, perquè a més a més és molt més perillós ja que no sap ni el que fa ni el que diu, però propaga, contagia i emmetzina la intel·ligència i el pensament de la gent. I penseu que l’idiota majúscul ha estat guardonat amb el títol d’idiota en ‘ciències de la mentida i la imbecil·litat’ per alguna casa de putes d’aquestes que dirigeixen els jesuïtes, als quals, ja que els esmento, si guanyem, se’ls ha d’acusar de crims contra la Humanitat, que és, al capdavall, la seva professió. I si hi ha algú tendre, flonjo i mel·liflu, que pensi que han posat el fill de Satanàs com a Gran Prostituta de Roma – el que et recomana enverinar-te per amor, el que et diu que hi ha un destí dels béns universals de la Terra i que gosa afirmar que la mort de Jesús a la creu és el fracàs de Déu -. Potser, si no fos ni fill de Satanàs, ni sicari jesuïta, ni servent dels jueus, hauria proclamat que la ‘perfecció divina manifestada en l’home no fretura d’invasions tòxiques no naturals’; que l’aigua, la terra, l’aire i el foc (energia) no són béns, sinó regals de Déu; i que la mort de Jesús fou comesa pels mateixos que ara persegueixen i aniquilen el cristianisme, els enemics confessos de Déu. Però no, el sicari jesuïta besa les mans dels assassins del Déu que hauria de representar i abandona el ramat de creients i fidels a les urpes i la crueltat del Senyor de les Mosques.

Si tot el que heu llegit no us sembla prou demostració del grau d’idiòcia que els jueus han impregnat en el món, vegeu la mamarratxo del jueu genocida d’Ucraïna, i com és de dura la guerra per als jueus ucraïnesos: https://t.me/resurgente2020/43240. Dues mamarratxos felices de la indigència mental, de la deformació psicològica (estimar els bitxos que estimen, demostra que han d’estar però molt tocades i malmeses; jo diria, que més que profundament corruptes per dins, podrides del tot). Les dones, recordeu-ho, són l’arma per a la destrucció de tota la civilització occidental, perquè – com els jueus sabien i ara la història ens demostra – la dona té molt poca capacitat de raonament, de valoració ètica i de sentit de la solidaritat, són absolutament indiferents a allò que no els toca, i amb el que els toca, profundament sibil·lines, subtils i pèrfides. Si no em creieu, vegeu els monstres que els jueus han posat arreu, no en trobareu ni una que sigui una persona com cal. Prostitutes inútils i idiotes a carretades, totes elles, quina més deficient i amb menys capacitat, quina més perversa o corrupta, quina més insensible i mancada d’empatia. Als llocs de responsabilitat no hi ha una sola dona, tot són monstres vulgars, egoistes i orgullosos. Fora de la responsabilitat, sí que trobareu dones dignes, intel·ligents i empàtiques, però allà on hi ha ‘respecte públic’ només hi trobareu meretrius de molt baixa estofa.

I com sempre hi ha gent que s’ofèn si faltes a la dona, acabarem el repertori d’avui amb un llarg vídeo de la doctora Astrid Stuckelberger. En ell ens parla de tots els fronts que la doctora ha descobert des d’on ens ataca el sionisme assassí. Hi ha de tot, però val la pena de veure el vídeo, sobretot, a parer meu, cap a la part final.

https://t.me/laquintacolumna/28960.

LA DONA ÉS FEMENINA,

AQUESTA ÉS LA SEVA PRINCIPAL VIRTUT.

DESPRÉS

HI HA LES FEMINISTES,

ABDUÏDES PELS SIONISTES;

HI HA LES PROSTITUTES TARADES,

CONTRACTADES PELS JUEUS:

I L’ESCÒRIA,

PROSTITUTES TARADES QUE NO SÓN DONES,

SINÓ IDIOTES INÚTILS QUE VOLEN SER HOMES,

I QUE DEL SIONISME, N’ESTIMEN EL JUEU,

NO SÉ SI M’ENTENEU*.


*Dit d’una altra manera, sempre és ofensiu i groller. Confio en la vostra capacitat d’enteniment, i sé que ‘elles’ no ho entendran mai, que cada u té les seves limitacions; i així no s’ofendran, que ja sabeu que no m’agrada gens d’ofendre i que sóc molt respectuós, per molt que pugui semblar que ofenc quan descric. Però, en la descripció mai no hi pot haver ofensa, sinó respecte envers la cosa descrita. Per tant, qui s’ofèn, potser és que es veu en un mirall que no li agrada que la reflecteixi com és, sinó que s’estima més els miralls jueus, que tenen el poder de la màgia negra de fer-te veure’t com tu vols.


Amb el cor a la mà:

BONES FESTES ALS HOMES DE BONA VOLUNTAT.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada