dilluns, 19 de desembre del 2022

CLAR COM L’AIGUA


Demostraré avui, o en això confio, que tot és clar com l’aigua, i que qui no ho veu és un covard i un miserable. Covard, perquè no té valor de defensar-se i lluitar contra els enemics de la justícia, la dignitat i la llibertat; i miserable, perquè la covardia és de miserables, els quals, amb la seva aquiescència, comoditat i baixesa, afavoreixen l’avançament dels criminals enemics. Quan tothom assenyali el veritable enemic, la guerra estarà guanyada. Res uneix més la gent que la lluita per la dignitat, la llibertat i la justícia – perquè són els motors i l’essència dels éssers humans -, allò que sempre, de sempre, els ha estat robat de manera sibil·lina amb eufemismes i traïcions, mentides i fantasies pels bons per llei, els assassins inveterats.

No sóc jo sol que ensumo l’adrenalina - la por - en els gossos paraplègics i les putes inútils i idiotes, en els criminals i els assassins dels governs i de l’indigne Femer Europeu, en els excrements retardats de gambals que protegeixen la delinqüència de què formen part, i en els assassins professionals que comanden el món, que acceleren tots els fronts de la guerra silenciosa i a traïció, abans que la gent els descobreixi i no resti un sol racó del món on amagar-se de la justa fúria i de la set de venjança de la gent tractada com animals sense cervell per criminals psicòpates, mancats de qualsevol empatia, només dissenyats per al mal, com ho demostren els sacs d’escombraries del terrorista Soros, del psicòpata Schwab (Rothschild) i la resta d’escòria jueva que comanda la destrucció absoluta de la civilització cristiana i occidental, que essent tots ells fòssils vius, en el final de la seva patètica i repugnant existència, només pensen en la destrucció dels altres. ES POT SER MÉS POCA COSA, MÉS MISERABLE, RIDÍCUL I ABJECTE ?

Robert Jensen, comunicador holandès, també comença a veure que els enemics comencen a témer que hi pugui haver una entrada d’aigua que enfonsi per sempre el seu ‘Titànic’ i els deixi, on han de ser, en els fons del mar oblidats de tothom:

https://t.me/No_plandemia/4535.

Per fer el seguiment de l’escrit més fàcil, dividiré en departaments els diferents enllaços, notícies i reflexions, perquè es tracta que veiem clara la situació, i ens adonem que ja és l’hora de dir prou. Si qui roba a un lladre té no sé quants anys de perdó, què no serà matar genocides i assassins! I consti, que sóc partidari del lliurament voluntari i del sotmetiment de l’encausat a un judici abans de l’execució inevitable. Ara bé, amb les rates que fugen i no es lliuren, què creieu que s’ha de fer? Molt em temo que aquest és el cercle viciós en què han caigut els criminals i assassins, i confio i espero que no els resti una altra sortida, i així, la gent, els humans, puguin d’una punyetera vegada viure la vida com més bé els sembli, sense haver-se d’ajupir i ser coaccionats i vexats pels criminals que han controlat el món. Fixeu-vos la psicopatia dels degenerats, que després de controlar-lo, l’única cosa que han assolit és la destrucció de tot el que de bo hi havia al planeta. Com creieu que hem de pagar-los l’esforç? Per sort, sabem que els ‘capos’ són l’escòria jueva i els sicaris, els gossos, les putes, els paràsits, els insectes, els copròfags i altres animals verinosos que han repartit per tota l’oficialitat. Vegem, per començar, la Gran Sinagoga del Femer Europeu, amb l’assassina de masses i traïdora a les responsabilitats del seu càrrec, com també lladre, corrupta, insolent... i hipòcrita, que si no, no acabarem mai! de la Criminal, amb majúscula, Ursula von der Leyen, el desperfecte cerebral i el terror ètic més ignominiós que mai hagi trepitjat el sagrat sòl europeu:

LA SINAGOGA DEL FEMER EUROPEU:

Les dades ‘oficials’ del genocidi de l’assassina de masses: 1.118.769 morts, sense comptar els milions de desgraciats que la tarada ha provocat. https://t.me/resurgente2020/43024. Si repartim els morts entre tota la púrria del Femer (fent números rodons, uns 2000 paràsits nocius), acceptant 30 anys per càrrec d’assassinat (una pena molt generosa), resulten 16781anys, si fa no fa, per paràsit. Amb aquests números, no creieu que és molt més ‘econòmic, ecològic i sostenible’ una corda per cap? La responsabilitat en genocidi és absolutament evident, òbvia i manifesta.

Això quant a la matança, però la xurma del Femer, pretén robar-t’ho tot per a quedar-s’ho ells, i per això inventen mentides – un altre gravíssim delicte, quan el crim s’executa sobre 300 milions de persones – per a robar i continuar vivint del crim, de la traïció, de la performance ritual en honor dels amos jueus i de la destrucció de la civilització més gran mai vista. https://t.me/elinvestigador_org/13056. La corda és molt efectiva, perquè així com no permet que l’imbècil respiri, és un ‘estalvi’ del CO2, i així els imbècils es podran sentir feliços de contribuir a no agreujar la seva màxima preocupació.

Cal destruir la Sinagoga Europea i els traïdors: https://t.me/No_plandemia/4537.

Aquesta és la subtil presó que l’assassina von der Leyen amb la Corrupció Europea i l’urinari del Femer prepara perquè els amos jueus siguin amos i senyors de tots els goyim d’Europa: https://t.me/elinvestigador_org/13057. Això és alta traïció, violació de tots els drets inalienables de les persones, a més a més, de saqueig, robatori impune i construcció d’una immensa presó virtual, o sigui, ESCLAVATGE.

Un resum dels crims de la genocida sionista von der Leyen quant a robatori, traïció...:

https://t.me/counterpropaganda20/8224.

El terrorista jueu i el Femer Europeu: https://t.me/RosselloCM/68847.

EUROPA SERÀ

QUAN ELLS NO HI SIGUIN.

LA IMMENSA MENTIDA:

Ara que ens ‘imposaran’ el virus del camell, ja que el virus de la mona del goril·la del psicòpata no se’l creien ni les tietes, vegem la terrible idiòcia que ens aboca a la destrucció: https://t.me/elinvestigador_org/13054, Covid persistent. I els retardats mentals es consideren metges i científics! Veieu com cal exterminar la idiòcia del planeta. És un imperatiu higiènic, ètic i social.

El digne metge Rafael Gazo ens ho rebla, dirigint-se als dements persistents que vesteixen de blanc i els guarneixen amb un estetoscopi, com un arbre de Nadal es guarneix amb un estel, i així els ignorants i paraplègics se senten plens en la seva vanitat i orgull d’idiotes professionals, amb títol reconegut per les bagasseries jesuïtes, i amb genolleres per quan van a veure els genocides i assassins dels respectius Col·legis de Botxins Oficials (Recordeu que cap responsable d’aquests centres administratius de la mort, ha de deixar de rebre la seva part corresponent de corda): https://t.me/counterpropaganda20/8225.

El doctor Roger Hodkinson ho resumeix en una frase: https://t.me/RosselloCM/68818.

I l’Eva Vlaardingerbroek, especialista en dret perquè ho demostra i no perquè la bagasseria dels jesuïtes l’hagi condecorat com a idiota, ens fa cinc cèntims de per què els assassins han de comparèixer davant de la justícia, perquè no hi pot haver

NI OBLIT NI PERDÓ.

https://t.me/No_plandemia/4534.

LES ESCOMBRARIES

La sionista criminal i traïdora d’Alemanya, l’escòria asquenazita Angela Merkel. Val a dir que no és clar el peu de la notícia, tanmateix, no hi pot haver cap dubte que aquesta bacona repugnant i enemiga d’Europa és la gran traïdora del poble alemany. Ni més ni menys que un immens sac d’escombraries: https://t.me/RosselloCM/68849.


Sí, ara, esmentat el monstre (al qual ha pres el relleu la genocida von der Leyen), arriba el moment que els meus seguidors esperen amb ànsia: l’apartat dedicat als assassins per excel·lència, els destructors de qualsevol vestigi de bondat, de dignitat, de llibertat o d’independència, que els gossos i les putes anomenen ‘bons’ i promulguen lleis perquè ningú no pugui dir que els bons no en són, de bons: els jueus.

https://t.me/RosselloCM/68844, Bona gent, que ho diu la llei.

El titella republicà dels jueus: https://t.me/RosselloCM/68843.

El gendre del titella que cada volta sembla més un pallasso com Zelensky:

https://t.me/voluntasoficial/5244.

La conquesta d’Argentina: https://t.me/RosselloCM/68842, per això els maten a grapats i els donen el mundial, perquè han de despoblar la colònia, i controlant l’aigua, després d’enverinar massivament la població amb el narcòtic del futbol, acabaran de destruir Argentina.

La poca vergonya d’aquests criminals: https://t.me/resurgente2020/43048, amagar les proves és fonamental perquè no et puguin acusar de conspiració per a genocidi. Per bé que amb proves o sense, són responsables de genocidi.

El titella demòcrata, el pedòfil i assassí de masses, per això tan estimat pels bons, fent fel·lacions als seus amos: https://t.me/voluntasoficial/5255, https://t.me/voluntasoficial/5257. La ‘nota’ de la tarada convidada pel paraplègic mental deixa clar de què va tot, o n’hauré de fer uns dibuixets?

I les escombraries jueves t’ho deixen clar: https://t.me/voluntasoficial/5265.

La màquina criminal, l’organització mafiosa de la història, integrada per assassins sionistes i dirigida per l’escòria jueva: Larry Fink. https://t.me/voluntasoficial/5279.

La intel·lectualitat en el meravellós món jueu: https://t.me/voluntasoficial/5280.

Una explicació molt oportuna de Rafael Rosselló a Bukele, que és molt jove i no en sap de la missa de la meitat. Molt recomanable: https://t.me/RosselloCM/68836.


LA SUPERIOR CULTURA HEBREA

L’Holocaust a Austràlia https://t.me/voluntasoficial/5283. Els problemes cardíacs provocats pels verins tenen la solució en els desfibril·ladors. Sempre tenint cura de la salut de la gent, enverinant-nos i oferint-nos més verins perquè la salut de la gent és el més important per als bons i tots aquells que fa quatre dies deien que sobrava la meitat de la gent. Però com són bons, no ens volen deixar morir per un virus, sinó que ens volen matar ells, perquè d’altra manera sinó, el seu Déu amb banyes, pits i membre, no els els compta.

L’extinció a Suècia: https://t.me/No_plandemia/4536.

I ja que parlem de les desviacions d’aquests degenerats, vegem la superioritat jueva sobre ‘la indigència creativa del Senyor’, com ho ha demostrat en els seus llibres el Filòsof, l’únic, el gran, el deficient mental i homosexual, jueu a part, del Harari, la passió romàntica de Klaus Schwab:

Les prostitutes inútils, idiotes i analfabetes que els jueus han posat al capdavant del galliner espanyol proposen lleis pròpies de retardats cognitius, com ens ho diu Amelia Valcárcel: https://t.me/resurgente2020/43031.

Els profunds i superiors espectacles de les Drag Queen, una meravella jueva que s’escampa arreu de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, i que aviat seran els ‘esclaus sexuals’, que els jueus ja sabeu que això els va, tant com violar o matar nens, que per això s’esforcen perquè les putes i els gossos legalitzin la pedofília:

https://t.me/resurgente2020/43044.

Una altra dona assenyada - casos excepcionals - ens adverteix de seguir les barbaritats que proposen les prostitutes inútils, idiotes i analfabetes que fan de cor a l’idiota d’Espanya, el criminal i genocida, traïdor i corrupte gos de Soros, la deficiència patològica més greu patida per les Espanyes: https://t.me/resurgente2020/43045.

La superior cultura hebrea i el magnífic ensenyament que suposa i enriqueix els menors en veure aquesta magna exhibició d'art i finesa:

https://t.me/voluntasoficial/5259.

I què dir, d’una imatge tan tendra i emocionant! https://t.me/voluntasoficial/5260.

Així esperen recaptar deficiències intel·lectuals reals (no polítics ni putes barates) per a les seves aberracions: https://t.me/RosselloCM/68848. La pena capital per a TOTS ELS POLÍTICS D’OCCIDENT ÉS UNA EXIGÈNCIA ÈTICA DE PRIMERA NECESSITAT.

LA CORRUPCIÓ I LA DEGENERACIÓ

S’ESCRIUEN AMB JOTA,

LA JOTA DE JUEU.

NOTÍCIES BREUS:

L’evidència demostrada de com els assassins sionistes trien els animals més insensibles per a l’execució del seu crim contra la Humanitat: Així, tenim a l’assassina Dilma Boluarte, de la qual us vaig posar la imatge amb el criminal Klaus Schwab en una foto que suposo que devia ser la presentació de la nova puta retardada a la premsa. Doncs aquest animal ja ha mort 24 persones: https://t.me/RosselloCM/68823. El sorprenent són els LGTBIJKQ+ de caqui. Hi pot haver més deshonor i indignitat? En lloc de detenir, jutjar i ajusticiar la traïdora al Perú, l’exèrcit ataca qui ha de defensar i protegeix els interessos dels jueus, tot cometent les forces efeminades del Perú un crim d’alta traïció, ells mateixos. Perquè vegeu fins a quin grau poden trastocar les ments les corrupcions sionistes!

I aquí igual. On són les efeminades forces armades, que permeten que un pinxo de mala mort que necessita assessors a tot arreu – pobre!, si a penes sap llegir, l’Antonio! - i s’envolta de les putes que li envia el terrorista i amo d’Espanya, George Soros, sense que els mancats d’honor i dignitat, de vergonya i de decència, es dignin procedir com un faria un home, un militar, algú que no és un traïdor a la pàtria ni la ven a l’escòria jueva. https://t.me/RosselloCM/68835. El delicte de malversació de diners públics només, a aquest criminal insòlit, per agregació, li haurien de comportar la pena capital. Si només saps malbaratar, tros d’idiota, forca; i acabem amb la indignitat que embruta la nació.

Mentrestant, els argentins fent gala de la seva profunda imbecil·litat:

https://t.me/RosselloCM/68838, els maten, els roben, els insulten i els humilien, però ells mentre els jueus facin que la piloteta entri, ells contents. I val a dir que no vaig veure el partit, només uns minuts del començament, però us asseguro que el penal que mou el marcador, no és penal, encara que ningú no protestés. Cosa curiosa, oi?

Aquí teniu a l’artífex del miracle, Leo Messi, de qui com a jugador només puc dir que és el millor que he vist en la meva vida i de llarg. Però, recordeu-ho, nens i nenes, els jueus sempre et liquiden els comptes: https://t.me/NANOMNOTICIAS/12700 i https://t.me/voluntasoficial/5290?comment=118461. Veurem si no haurà de sacrificar algun dels seus fills, que ja sabeu que els jueus són immensament feliços sacrificant els menors i els bebès; són coses de la seva tradició, què hi farem. Però no els diguis assassins! Bèstia! Ells són els bons, la bondat, i l’ànsia d’escampar-la, com ho hem vist en aquest il·lustratiu informe d’avui.


CONTRA ELS JUEUS, LA DIGNITAT

https://t.me/voluntasoficial/5242

I LA BELLESA

https://t.me/voluntasoficial/5290. La màgia de la vida és impossible de ser compresa pels assassins i lladres jueus, ells només comprenen la misèria, la fam, la destrucció i la sang, sobretot la sang, que d’això és del que s’alimenten els dimonis i els enviats de l’Infern.

O ELLS O NOSALTRES.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada