dimarts, 27 de desembre del 2022

MÁRTIN SÁNCHEZ I ‘ELS BONS’

 

MÁRTIN SÁNCHEZ

Senzillament, excel·lent. Alguna altra vegada he enllaçat a algun dels seus escrits, sempre recomanables. El d’avui em sembla superior, i per això l’enllaço i li dedico l’indret de privilegi a l’escrit. Abans de deixar-vos amb les seves paraules, cal dir que és molt d’agrair la combativa i persistent lluita de Mártin contra la tirania NOM, aquelles resistències que practiquen els herois honrats, que no volen llums ni taquígrafs, sinó, no defallir, per tal de continuar la lluita. El més sincer dels reconeixements, que a la gent coratjosa i digna, cal elogiar-los el coratge i la dignitat, que són, per damunt de tot, símptomes evidents d’amor a la llibertat.

https://t.me/counterpropaganda20/8323


I després de les coses bones, els ‘bons’, quin remei! Vegeu un assortit de les moltes anomalies d’aquests animals nocius, bons, però nocius com el pitjor dels verins.

ELS BONS’

Ens prenen per babaus: https://t.me/RosselloCM/68974. Els idiotes són els seus esclaus, i els imbècils els segueixen i creuen. Tanmateix, que pensin que els imbècils poden reaccionar, quan vegin que se’ls pren rigorosament per imbècils. Quant als gossos i prostitutes idiotes, no cal que temin res, però dels qui han estat enganyats, no sé, jo - d’ells -no em fiaria gaire, que no hi ha pitjor ira, que la de l’enganyat.

La casta dels cuiners, una colla de mamarratxos que creuen fer cultura, quan fan cuinetes, només. Bé, només no, que són prostitutes afeccionades al poder al qual serveixen. Per a mostra, la indignitat d’aquesta casta en col·laboració amb l’organització de robatori impune del BBVA: https://t.me/voluntasoficial/5355. Repugnants, és dir-los amoretes. Miserables bastards al servei de l’opressor, és més ajustat a la indignitat moral d’aquests marmitons ‘cum laude’.

El magnífic NOM a Austràlia: https://t.me/resurgente2020/43348. Què fan els australians, que es deixen robar la llibertat i la dignitat, sense atacar els tirans?

El terrorista número u del món: https://t.me/resurgente2020/43349. Les escombraries no es moren mai?

L’Organització de Matances Sionistes i els seus socis d’Holocaust:

https://t.me/resurgente2020/43360. La veritat és que és molt difícil de trobar una llista amb tants de criminals i genocides professionals.

Els miracles de la puteta privada dels Rothschild a França: la meravella de la diversitat que imposen fraudulentament els sionistes internacionals a Europa.

https://t.me/RosselloCM/69000 i https://t.me/RosselloCM/69003.

Les associacions criminals sionistes, com ara la indústria de l’assassinat que és Planned Parenthood, té idees meravelloses per a rescatar els ‘filantrops’ oblidats. Llegiu la notícia que és per a no creure-se-la, i per a dubtar que els bons siguin tan bons, que sembla talment que els bons siguin només uns assassins que gaudeixen assassinant: https://t.me/resurgente2020/43310. No estan bojos... el següent.

I la prova de com als bons els fascina l’extermini de nens; que és una cosa que és insòlita en altra raça i ètnia, encara que estiguin infinitament menys desenvolupats que aquests assassins de la raça elegida: https://t.me/RosselloCM/69005.


ELS BONS,

ELS QUE CANVIEN EL SIGNIFICAT DE LES PARAULES,

ELS QUE CONVERTEIXEN EN VILS ELS HEROIS,

I ELS HEROIS EN VILS,

ELS QUE NO MENTEIXEN MÉS PERQUÈ DORMEN,

ELS QUE NO EN PENSEN UNA DE BONA,

ELS BONS,

ELS SIONISTES CRIMINALS,

ELS JUEUS INSACIABLES,

ELS SEMBRADORS DEL TERROR I DE L’HORROR,

DE LA MENTIDA, DE LA DEPRAVACIÓ,

DE LA INJUSTÍCIA I DE L’ABJECCIÓ,

ELS BONS,

ELS NOSTRES ENEMICS,

ELS QUE MATEN TOT ‘CURANT-TE’

ELS QUE T’ALLIBEREN FENT-TE PRESONER,

ELS QUE VIUEN DEL TEU TREBALL,

ELS QUE ET ROBEN,

ELS QUE T’AMENACEN,

ELS QUE ET DIUEN QUE SOBRES,

ELS QUE ET VEXEN I MENYSTENEN,

ELS QUE ET MATEN.

ELLS, ELLS, ELLS SÓN ELS BONS

- QUE HO DIUEN EL GOS I EL COR DE LES PROSTITUTES -.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada