diumenge, 11 de desembre del 2022

L’OFENSIVA ENEMIGA


El sionisme internacional està accelerant els processos a seguir, d’acord amb la minuciosa agenda per a l’extermini del sapiens, perquè s’ensumen (que en això els nassos estan superdotats) que la desconfiança ha calat en la gent i que la multitud que comença a veure que això és una guerra, augmenta. La situació al Brasil, on el sionisme intenta imposar, després de la tupinada electoral habitual, el delinqüent i paraplègic cerebral Lula da Silva contra la voluntat del poble brasiler, pot ser explosiva. Si així és com actua el repugnant Lula https://t.me/resurgente2020/42739 i https://t.me/resurgente2020/42740, no seria gens bo per al sionisme internacional que l’exèrcit brasiler obeís el poble i rebutgés l’Agenda NOM, i no seria bo perquè, com vaig dir, el perill que s’encenguin focs a molts llocs els pot posar en seriosos problemes. Ells saben, millor que jo, que quan la gent sàpiga que darrere de tots els mals hi ha l’escòria de sempre, l’odi envers l’enemic de la Humanitat serà general i les rates no tindran on amagar-se. Mentrestant, però, els paràsits dels rosegadors implementen acceleradament l’Agenda passant per damunt de tot el que calgui, ja que els TRAÏDORS saben que si la gent reconeix els nassos com l’origen i la raó de tots els mals, ells seran els primers a caure. La pena capital per a tot el que tingui responsabilitats polítiques, judicials, mèdiques i de seguretat, és una exigència ètica i social: Com es pot viure en pau i progrés si estàs farcit de miserables que venen el país i a tu mateix a interessos estrangers, als seus amos? Gossos, els que s’han de treure a passejar o vigilen finques; putes, les del bordell. Tots els altres gossos i les altres putes sobren, és més, és necessari erradicar-los de la societat, perquè amb ells la societat és impossible que pugui funcionar, siguin on siguin els gossos i les putes. No sé si m’he explicat com cal, però jo ja m’entenc. I perquè vegeu la brutalitat silenciosa de la VIOLÈNCIA de l’escòria sionista, sí, els pobres!, els que han patit tant!, pobres, els mateixos!, fem un repàs de proves i de delacions pròpies:

La presó europea que desitja la Gran Sinagoga està essent duta a terme amb absoluta fidelitat i obediència pel Femer Europeu, la comuna més indigna i criminal que mai hagi existit en el món, els membres de la qual, llevat d’honradíssimes i comptades excepcions, han de ser inexcusablement executats per crims contra la Humanitat, per alta traïció (han arruïnat els europeus i han destruït tot el continent, socialment, ètnicament, culturalment, històricament...) i per l’horrible i insòlit crim de genocidi voluntari i indiscriminat contra la població, amb una estructura organitzativa perfectament estudiada i preparada: una onada contra els vells, una onada contra els adults, als quals han intoxicat i escurçat la vida amb els verins dels jueus, i ara l’onada contra els nens, no prou castigats amb el terror de la plandèmia i les mesures dictades pels criminals dels governs i l’assassina en cap, la bruixa Ursula von der Leyen, a la qual, el just pagament per la seva extraordinària gestió és l’execució pública amb espectacles i la commemoració perpètua de tan il·lustríssim dia: ‘La llibertat i la destrucció de la Sinagoga criminal del Femer Europeu’, un dia que celebrarem els europeus tots units; i jo proposaria que amb un detall significatiu, com per exemple, unes fogueres com les de sant Joan, però afegint-hi la reproducció de la bruixa, i mentre es consumeix, que els europeus alliberats ballin sardanes al voltant, masurques o jotes, cadascú d’acord amb la seva tradició, tots, això sí, acabant amb un gran «Visca», així que el ninot s’acabi de consumir. https://commission.europa.eu/strategy-and-policy/priorities-2019-2024/europe-fit-digital-age/european-digital-identity_es. Ningú no havia dissenyat mai un pla per a Europa tan contrari a l’esperit europeu, han hagut de ser els jueus, amb els seus gossos i les putes. És urgent la dissolució del Femer Europeu i l’enjudiciament de tots els criminals que hi reben empara, per a tot just després executar les sentències contra els bàrbars crims de lesa Humanitat comesos pels titelles idiotes, la qual cosa, ser titelles i idiotes, encara agreuja més la magnitud del crim.

Mentre això put a la comuna del Femer, amb tots els copròfags letals a dins, gossos i putes allà on poden, comencen a construir les barreres invisibles de la presó i camp d’extermini ideat pel sionisme per a tota Europa. Com veureu, avui no hi ha cap llei que pugui recriminar ningú de matar un polític, perquè un polític és senzillament el teu pitjor enemic, el qui et vol destruir la vida i la possibilitat de futur. I que els excrements amb toga no em treguin l’article tal del reglament qual, perquè, èticament, matar polítics, avui, és un deure social, perquè sense ells, no hi hauria problemes; és així de senzill. Ells són el més gran problema de la societat, junt amb els excrements de les ciutats de la Immundícia. Això és segur:

https://t.me/counterpropaganda20/7887.

El doctor Manuel J. Rodríguez ens explica com maten els bons, mentre que, si veieu els noticiaris, veureu com els gossos borden i les putes insinuen pèrfidament que els verins que els fabriquen els jueus i pels quals cobren a inoculació feta, són la teva seguretat, garanteixen la teva salut, i són un acte de compromís social i solidaritat, com també el fet de seguir totes les violacions i humiliacions a la dignitat que els cans i les bagasses reciten amb tota la insolència del món:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/12674

RECORDEU: L’ÚNICA SOLUCIÓ: LA CORDA.

Si no, escolteu aquests dos testimonis. El primer d’un francès que viu sotmès a la tirania de la puta dels Rothschild – que ni un gos no hi han posat a França, amb una puta idiota els ha bastat – i com els criminals que usurpen els governs i atempten contra les llibertats inviolables, gosen atribuir-se la propietat dels nens per damunt de l’única autoritat del menor, que han estat, són i seran els pares, almenys fins a la majoria d’edat. Tots aquests miserables que es creuen els amos de la teva vida han de ser inexcusablement executats. Ja vaig dir que haurem de fer una matança mai vista, però, si volem reparar la desfeta provocada per tots els idiotes, els indigents ètics i els paraplègics mentals en funcions públiques, hem de fer net; però net, de net. I, no ens enganyem, davant del dubte, passaport... Després del francès, una manya ens explica una experiència veritablement preocupant, bé, la prova del mal que fa la idiòcia i l’esguerro ètic. No sóc de donar fe a aquests tipus de manifestacions ‘privades’, opinions o històries que no poden ser corroborades; tanmateix, els dos testimonis sí que em semblen una prova fidedigna que alguna cosa estranya està passant, i essent en dos països diferents, demostra que el sionisme criminal, com sempre, de sempre, ha donat les ordres, i tractant-se de nens i de matar-los o destrossar-los, ningú més indicat que l’escòria asquenazita.

https://t.me/laquintacolumna/28618 i https://t.me/No_plandemia/4474.

- Vostè de seguida denigra els jueus!

- Carai! Semblava que havia comprès mínimament de què anava la cosa!

- Sí, però, vostè, allà on hi ha maldat, hi veu un jueu, sempre.

- No, amic del meu amic, allà on hi ha maldat hi ha un jueu, sempre. No és que el vegi o no, és que tingui per segur que hi és.

- Al meu amic, senyor que escriu, no li faci cas del tot, està vacunat, i em temo que alguna cosa els passa al cervell de tant en tant.

- Serà això, però dubtar que d’un jueu asquenazita només pot sortir el mal, és com dubtar que si deixes una pilota a l’aire, no caurà. I si no em creieu, vegeu-ho:

El terrorista número u del món: https://t.me/No_plandemia/4466.

- És un sac d’escombraries jueu, o no?

I aquest assortit de criminals que t’ho diuen a la cara, investint-se de l’autoritat de poder dirigir la teva vida com a ells els roti, perquè ells són l’elit, i pensen en el bé de tots, perquè són bons; són tots jueus, quines casualitats! I el portaveu, recordeu que és un perillós delinqüent que extorqueix tot el que toca, que per això és un representant de la banda assassina Rothschild, els capos mafiosos, curiosament, jueus, asquenazites i fundadors i finançadors del sionisme. Tot aquell representant polític, idiota o no, que no actuï contra els pitjors criminals de la història és col·laborador i encobridor, i per tant, els crims comesos pel protegit són extensibles a la seva responsabilitat, per més idiota i paraplègic ètic que el gos o la puta siguin.

https://t.me/No_plandemia/4470.

I els bons, per a la nostra seguretat, preparen això:

https://t.me/No_plandemia/4467 i https://t.me/resurgente2020/42723, que per aquest motiu ja tenen patentat tot un armament de verins, i val a dir, que en gairebé tots els verins, hi ha grafè. Una malaltia que vindrà i tot un exèrcit d’agulles assassines: no són la bondat pura, aquests desgraciats?, com ens ho canten el gos de Soros i les putes del cor, sí, les prostitutes idiotes i inútils amb l’ajut dels castrati, ‘coses’ sense valor ni servei, com la mamarratxo - una dona, què hauria de ser sinó! - que ve tot seguit i que lliga amb les notícies del pare francès: https://t.me/resurgente2020/42714 Aquestes profundes deficients mentals han de ser erradicades. Jo sóc de fer net. Cap vida humana es perdria. Ara, si ser puta voluntària dels jueus no us sembla prou crim per a fer net, almenys, no deixeu que mai més tinguin contacte amb cap tipus de relació social. Això no és una dona, no és una persona, és un monstre fabricat a imatge i semblança dels seus amos: els jueus. O sigui, un animal molt perillós, perquè res és més insensat i maligne que donar poder a un idiota.

La doctora Janci Lindsay ens explica quins efectes en la fertilitat poden tenir els magnífics verins fabricats pels jueus i administrats i pagats amb malversació de diners públics per les putes i els gossos dels governs occidentals. De fet, cada dia sóc més del parer que no calen judicis. O molt ràpids han de ser, o si no, n’hi ha prou amb gaudir d’un càrrec. Mai la Humanitat havia estat sotmesa a un crim tan monstruós amb la connivència dels seus governants!

https://t.me/RosselloCM/68565, i penseu que els verins es fan perquè matin a un termini, que no són immediats. Ho van experimentar amb les rates, ara els jueus ho fan amb els goyim, que, per a ells, al capdavall, no hi ha diferències, i com les investigacions es fan generalment amb les cries, ells també s’estimen més les cries goyim, perquè són molt científics.

Vegeu fins a quin grau d’idiòcia hem arribat https://t.me/resurgente2020/42728. Millor un úter fabricat que l’úter natural! Cal l’erradicació de tots els idiotes, i això no és una amenaça per a totes les ànimes càndides que han anat a les bagasseries jesuïtes perquè els destruïssin l’enteniment, encara que, val a dir, cal que s’ho repensin tot molt bé, que és millor reconèixer-te ignorant que ser idiota i no saber-ho. I el psiquiatre Mark McDonald (una excepció) corrobora les meves impressions quant a la nocivitat de les escoles i les bagasseries jesuïtes: https://t.me/resurgente2020/42718 i https://t.me/resurgente2020/42720.


L’ofensiva enemiga és a gran escala i a tots els nivells perquè necessiten deixar-ho tot ben lligat i embastat abans que la gent pugui saltar, perquè si la gent salta abans de tenir-ho tot sota control, els faran menjar tot l’embastat i els penjaran amb les cordes amb què ells ho lligaven tot. La desobediència és el primer acte, la denúncia i l’atac contra els polítics, legítima defensa, perquè només escombrant tots els idiotes i les putes, els subnormals i els deficients ètics, podrem refer el mal provocat per tanta ignorant i tant de covard, que la ignorància ha estat la suprema manifestació de la dona durant els darrers quaranta anys, i la covardia la senya d’identitat dels homes. Els jueus, no els oblideu, són els que apugen la idiòcia femenina al poder i castren els homes amb la pràctica tan afí a aquests assassins i mentiders, que és l’etiqueta. Als seus esclaus, els omplen de premis i experteses. Als altres, els diuen negacionista, nazi, antisemita, heteropatriarcal... i així creuen que han recuperat la raó, els insensats. Canvien les paraules, perquè així creuen que poden canviar el món. Penseu, si no, que dir una floreta a una dona, avui pot ser considerat abús o agressió sexual, mentre que els nous europeus, que vivien a Àfrica per error (suposo que de Déu, segons l’il·luminat Harari, que per això, els jueus arrangen la desfeta celestial), és normal que violin les nostres dones, perquè és el seu costum i s’ha de respectar la manera de fer de cadascú, només faltaria!, i per això, els excrements amb toga, alliberen els pobres europeus que han hagut de patir molt fins que no han arribat a casa seva i els seus germans de sang no nascuts a Àfrica, però germans, i tan solidaris com curts de gambals, els mantenen, perquè han patit molt - menys que els jueus, és clar -, però han patit per la dominació blanca que ha construït pobles i ciutats en llogarrets insalubres, i ells, generosos, ens perdonen, i vénen a casa seva a pagar-nos les pensions, entre robatori i violació, mentre cobren els subsidis que els germans els donem perquè després ens paguin les pensions.

O EUROPA

ERRADICA ELS JUEUS I ELS SEUS SICARIS,

LLADRES, TRAÏDORS I GENOCIDES,

- JUEUS I SICARIS -

O

PRESÓ’ SERÀ EL NOU NOM DEL PLANETA.


ESTEM EN GUERRA,

I EN ESTAT DE GUERRA,

LA TRAÏCIÓ ES PAGA AMB LA VIDA.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada